Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 22:33:42
|
|
|
|
bubulence
|
naravno, tako i treba
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 10:30:11
|
|
|
|
milica93
|
Ja evo nikako da uspem da okacim porukicu juce :( , a bas sam se raspisala ... Mi smo sinoc, ponovo poceli da muckamo :-)), cak sam i noge podizala u vis, pa sad ... cekamo i nastavljamo da muc, muc :D Ima neka nova trudnica? Navijam :-)))
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 10:54:40
|
|
|
|
Jole84
|
Ajde crtice,prazne se mesta u trećem tromesečju,da obavimo jednu masovnu vuču
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 10:58:59
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja sam tek sinoć uspela da napadnem muža. I još uvek nisam počela da merim BT. ZAboravim svako jutro. Šta ima novo? Puno ste pisale ovih dana.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:01:22
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence dobro jutro, mmmmm kafica, hvala . hihihi lelo, a ponekad i vise puta u toku dana ili veceri ! Iva ti danas opet ides kod dr? Bogme, mi jedva stignemo i jednom Blago tebi, ako vi imate takav tempo, brzo ćete nešto smućkati
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:02:49
|
|
|
|
ana07
|
Bilo bi dobro . Valjda cemo i mi docekati svoje dve . Ljubim vas sve .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:04:30
|
|
|
|
bubulence
|
ma salila sam se, samo mi jos to fali, jedva i ovo podnosim .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:05:15
|
|
|
|
bubulence
|
ana, docekacemo svi samo je pitanje vremena
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:14:18
|
|
|
|
lelaigor
|
Nije mi jasno kako t da mi na tickeru piše da mi jeostalo 16 dana do ovulacije, a meni na kalendaru za na telefonu pišpe dami kreću plodni dani u nedelju, ovulacija 11. Edit: Aha, sad vidim, nešto mi se zapucao ticker. Nije mi 4. dan ciklusa.
< Poruku je uredio lelaigor -- 3.4.2014 11:15:53 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:17:41
|
|
|
|
bubulence
|
uh, ja se u to ne razumem . odoh da pravim ovu tvoju piticu, deluje mi njami
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:19:29
|
|
|
|
lelaigor
|
Izludeću, hoću samo da znam kad su mi ti plodni dani!!! E, pravi obavezno, pitica je ekstra. Nego, gde ti živiš?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:21:30
|
|
|
|
bubulence
|
sada trenutno u Odzacima... ovde je mm dobio posao pa smo se preselili
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:28:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Aham, stekla sam utisak da si iz NS. Nema veze, odosmo u off.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 11:42:41
|
|
|
|
bubulence
|
jesam iz NS, tu sam zivela do pre mesec dana.. nestalo nam je struje... sada ce mi prekisnuti testo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 12:42:59
|
|
|
|
lelaigor
|
Ojoj, jel' se vratila struja?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 12:55:09
|
|
|
|
bubulence
|
ne . a meni dolaze gosti oko 3 :(
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 14:16:37
|
|
|
|
lelaigor
|
Ajoj!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 14:20:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja da mahnem, pa odoh da mesim pogacu, bila do sestre, opada joj kosa, posle moram da idem da je sisam sutra je konrtola, a u sredu opet hemoterapije ....
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 15:19:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Nije mi jasno kako t da mi na tickeru piše da mi jeostalo 16 dana do ovulacije, a meni na kalendaru za na telefonu pišpe dami kreću plodni dani u nedelju, ovulacija 11. Edit: Aha, sad vidim, nešto mi se zapucao ticker. Nije mi 4. dan ciklusa. Koji program koristiš?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 15:36:33
|
|
|
|
lelaigor
|
Moj kalendar za Android.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 15:53:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne znam tu aplikaciju. Sad sa malo bolje pogledala ticker. Po tvom tikeru je tebi ovulacija 20-og dana? I to mi je čudno. Programi za određivanje plodnih/neplodnih dana idu po deafault-u osim ako ti nešto drugo ne uneseš. Te tako je on tebi isto postavio po default-u odnosno sredinom tvog ciklusa. Ne znam koliko ga dugo koristiš i koliko on prati tvoje cikluse (govorila si da su ti bili neredovni). Kalendar koji ja koristim mi do sada (a koristim ga mislim više od 2 godine) skoro u dan pogađa kad ću dobiti. I ranije kad mi je ciklus varirao od 28 pa do 33 dana. Ovo sad što pogađa - mogu i ja Meni je čudan i ovaj tiker, a i tvoj kalendar
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 16:04:29
|
|
|
|
lelaigor
|
Moj kalendar ima opciju da radi kad su mi redovni ciklusi na 28, ili prosek na osnovu zadnjih mentsruacija. I obično pogodi, dan gore dole, ali na tickeru mi stoji dami je 4. dan ciklusa, a ja sam dobila bila 23.03. Tako da se tu nešto ne slaže... KAlendra mi je jasan, ali ticker nije.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 17:09:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa ondaK nešto nisi dobro upisala u tiker :D
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 3.4.2014 17:20:32 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 17:19:46
|
|
|
|
lelaigor
|
Ma, u kalendar jesam, nego se ticker zapucao na danu kad sam ga napravila! Kalendar mi je dobar. Shvataš?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 3.4.2014 17:21:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Ma, u kalendar jesam, nego se ticker zapucao na danu kad sam ga napravila! Kalendar mi je dobar. Shvataš? ma ja sam se zeznula u kucanju, izvinjavam se - tiker je nešto zeznut ili si pogrešno upisala u tiker
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?