Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 10:53:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Ćao Jole! Kako si? :*** Ja sam dobro, imam jos dvije šanse za plodne dane da ih ubodemo, prije nego mm ode na put! Pa smo vrijedni, možda me Bog obrađuje sa poklonom za rođendan koji je brzo! Haha
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 10:59:12
|
|
|
|
Jole84
|
Nek ti ovo bude najlepši rođendanski poklon Danas folikulimetrija? samo budite vredni (i beleži iksiće na grafu,da možemo da ti brojimo vrednoću hihihi ) Ja sam dobro,osim što mi jako trnu ruke i otiču noge. Sve ostalo je na nivoju
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 11:02:18
|
|
|
|
nata11
|
Radila sam vec Jole imam jos par analiza da uradim u narednim danima i bila sam vec kod jednog ali je on u fazonu - pogleda papir, a super je, vidimo se cao- pa sam htela da jos negde pogledaju.
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 11:14:37
|
|
|
|
IVA 11
|
Jeste danas opet, jedva čekam. Ih, još malo draga, a onda slijedi pravo uživanje! :*
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 11:17:55
|
|
|
|
Jole84
|
Nato može i Jasmina da ti pogleda ako uspeš da dođeš do nje,to bi bilo najbolje. Ja sam endokrinologa jurila najviše zbog prolaktina,ali je činjenica da za zatrudnjivanje u toj oblasti niko ne pomera ni mali prst za nas. Kod njih je sve što je u granicama normale ili malo iznad ili ispod,ok....a ne mora da bude ok,može da bude sitni problemčić. Iva
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 11:57:36
|
|
|
|
mamica3
|
dobra dan za sve moje drugarice.. evo da prijavim stigla vjestica tek je 22dc al mozda tako treba u anovulatornom ciklusu,danas poslije posla idem kod dr na uz i vjerovatno na klomifen ako sve bude ok,vjerujem ovoj dr ali nekako mislim da je kod mene jako kratka druga faza ciklusa i da zato nema T,sta vi mislite dali je to moguce i sta da radim po pitanju toga kako to da kazem dr znate kakvi su kad im se pacijent mjesa u posao
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 14:01:21
|
|
|
|
ana07
|
Dobar dan cekalice . Evo i ja ovde da se javim i da vas sve pozdravim . Sto se tice cekanja imam podugacak staz, pa bi bilo lepo da me ovaj mesec obraduje bebica. Kao sto Iva 11 rece, rodjendan samo sto nije, a gde ce lepsi od toga .
< Poruku je uredio ana07 -- 2.4.2014 14:02:33 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 14:55:06
|
|
|
|
bubulence
|
mamice stvarno se ne rwzumem u te stvari ali mozda maslacak proviri pa ti kaze njeno misljenje. ana koliko dugo cekas ? navijamo da bude sto pre. gde nam je mari? iva, cekamo da cujemo sta je rekla dr...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 15:12:37
|
|
|
|
ana07
|
Cekamo skoro 8 godina. Suprug ima oligoastenospermiju tako da su nam male sanse. Mada imamo vec cerkicu od 11 god, pa nam je u tom smislu malo lakse :).
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 15:22:12
|
|
|
|
bubulence
|
nikad se ne zna , mozda cerkica uskoro dobije drustvo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 15:42:40
|
|
|
|
ana07
|
Daj boze. To nam je svima najveca zelja .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Juhu crtice samo da mahnem Ja sam gladna, i spava mi se ... Netso vas nema ovde veceras, opet napadate muzeve...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:06:36
|
|
|
|
bubulence
|
ja mog ne napadam! ima neka utakmica pa mi ni ne vredi . zato sam napravila princes krofne, jer on ne vidi, on ne cuje (kada je neka utakmica )ali zato ima nos za princes krofne . secate se te reklame ? iva se nije javljala?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:10:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ja mog ne napadam! ima neka utakmica pa mi ni ne vredi . zato sam napravila princes krofne, jer on ne vidi, on ne cuje (kada je neka utakmica )ali zato ima nos za princes krofne . secate se te reklame ? iva se nije javljala? Bubulence salji jednu Iva se javljala u temi drugoj, u petak kontrola... Ja jedem slaninu, krastavcice i mlecni namaz, i sredjivanje i spavanje, Una je zaspala pre sat vremena, pa da joj se i ja pridruzim...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:31:36
|
|
|
|
bubulence
|
daj adresu, saljem punu tacnu . hm, krastavcici, spavanje... nesto si mi sumnjiva!
< Poruku je uredio bubulence -- 2.4.2014 21:32:53 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:37:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaa ne, ne, njih jedem stalno, i to one iz maxija, bebi kornisone, najmanje, obozavam ih ja dobijam ovaj mesec, sigurno... vec je pocelo neko muljanje po stomaku, samo jos da se pojavi Kad ti treba da ne dobijes?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:46:23
|
|
|
|
bubulence
|
za 10 dana, sve se nadam da necu dobiti ... mada, poslednji mesec sam se ugojila 4 kg , tako da bi mozda bilo bolje da prvo skinem kg pa tek onda da ostanem trudna...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:47:22
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro veče. ja sam umorna, cijeli dan u trci, svaka me koščica boli... Pisala sam u temi Folikuli, opet u petak idem. Poljubac za sve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:49:46
|
|
|
|
bubulence
|
iva . koji je tebi dc?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 21:56:33
|
|
|
|
IVA 11
|
13 dc, ciklusi na 31 dan. O mi je obično 16. dan. Valjda ga ovog mjeseca ubodemo Bubulence, kad ne treba da dobiješ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 22:08:35
|
|
|
|
bubulence
|
12. ali iskreno, ne ocekujem mnogo od ovog meseca... ali se ipak malo nadam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 22:17:36
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja se ovog mjeseca najmanje nadam. Meni je čekanje prošlih 7 mjeseci ogromno, iako znam da ima žena koje mnogo duže čekaju. Ali svakom je svoja "muka" najgora. Luku začeli časkom, u prvom ciklusu. A sad...Ali mislim pozitivno, i da ne bude, imam još šansu u maju i onda tamo od novembra kad se vrati
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 22:19:51
|
|
|
|
degu
|
Crtice sve vas vučem za nosiće Da ni jedna ne čeka koliko sam ja čekala, da nam se što pre pridružite u trudničkim temama
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 22:27:02
|
|
|
|
bubulence
|
degu vuci nas jako . iva, verujem da ti je tesko i da si se opteretila. meni je tek drugi mesec a vec se plasim. Emu smo jako lako zaceli iako su mi skoro svi doktori rekli da cu jako tesko ostati trudna. pa se sada plasim kako ce ici sa drugim... a mogu tek da zamislim kako je tebi posle 7 meseci...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] 2.4.2014 22:30:19
|
|
|
|
IVA 11
|
Degu, hvala. Jeste, ali mislim pozitivno, pa kako bude.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?