|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
22.2.2014 10:24:24   
NadaR
Auuuu , razgovor ,razgovor I razgovor!
Uopste ne razumijem zasto je toliko tesko sjesti I popricati sa nekim s kim si odabrao da provedes ostatak zivota?!
user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1726
22.2.2014 10:44:45   
Torbica
Azra user posted image svaka joj cast na smirenju i strpljenju.... Ne dao Bog nikome....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1727
22.2.2014 11:16:41   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Torbica

Azra user posted image svaka joj cast na smirenju i strpljenju.... Ne dao Bog nikome....

Torbi, lepo napisano...

Anonimna, ne znam sta bih napisala. Najbolje je da mu kazes, da razgovarate ali probaj smireno.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1728
22.2.2014 15:39:22   
Anoniman
Na moje pitanje cemu sve to dobila sam odgovor da umisljam i da sam ja to sanjala. Zaludan mozak djavolja posla,uvek bilo i bice.
Otvorila sam profil na jednom od sajtova,i naravno upecao se,sad smo u fazi tzv. upoznavanja a za koji dan cu mu i zakazati i sastanak,pa cemo da vidimo dal ce da se pojavi. Ali spremam mu pakao za koji nije svestan da moze da mu se desi,koji ce se na kraju 99,9%zavrsiti razvodom. Samo mi treba siguran dokaz za prevaru i za njegove i na sudu. Jer da covek trazi svojih godina ili mladju to bih nekako i shvatila al da trazi generaciju svoje majke e to vec moj zeludac nemoze da svari.

(odgovor članu ivaMark)
  Direktna veza do poruke: 1729
22.2.2014 17:45:26   
lesica
Pa ne znam, meni je i to uhođenje bezveze... Zapravo to je samo pokazatelj više da tu nema poverenja i bliskosti.

U svakom slučaju, sa srećom, ka najboljem i najrazumnijem ishodu.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1730
23.2.2014 7:59:54   
Anck Su Nmaun
Pa bar joj onda nece moci reci da izmislja ili da je sanjala .... nemogu da verujem do koje mere se prave blesavi user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1731
23.2.2014 11:18:03   
Verolina

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Pa ne znam, meni je i to uhođenje bezveze... Zapravo to je samo pokazatelj više da tu nema poverenja i bliskosti.

U svakom slučaju, sa srećom, ka najboljem i najrazumnijem ishodu.

user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1732
23.2.2014 11:20:56   
Leptiric123
Ma ja mislim da vasem braku razgovor ne bi pomogao...ne znam, ali činjenicu da je imao nameru, i mozda je i ostvario razgovor ne moze promeniti. Nije zahvalno pričati šta bi ko uradio, ali ja mislim da bih uradila to što si planirala, a onda se u rekordnom roku razvela.

Indy znači ti se posvadjas sa muzem i odmah trazis drugog i to na sajtovima za upoznavanje? Pa to je za razgovor...a ovo konstantno i bez povoda, to je za razvod.

Sve zavisi od toga ko koliko drzi do sebe. Ja npr znam da ne bih prešla preko toga, nema tog razgovora koji bi sacuvao brak, a opet ima zena koje hoće po svaku cenu da sačuvaju brak. Moje dostojanstvo i ponos ipak imaju cenu i to je nešto što ne opraštam, posebno mi je gnusno to +45, odvratno...Ako imate dete, mislim da je i za dete bolji dobar razvod nego loš prak...da zbog deteta ostanete u ok odnosima da se poštujete toliko bar.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1733
23.2.2014 11:29:50   
Verolina
Leptiru, u pravu si.
Ja samo gledam koliko su mi se stavovi promenili za ovih 5 godina koliko sam na forumu. Ranije bih govorila BORI SE BORI SE, a saaaaaaaaaaaaaaaad, pa nema te stvari koja moze da ti nadoknadi mir. Razgovaras otvoreno i ako hoce das mu sansu, ako ne mars! Ja sam pre tacno tri godine spakovala kofere i rekla mu-tvoj nocni zivot ili ja, alkohol ili ja, tvoji drugari ili ja. Dosta mi je! Izabrao je mene i nikada vise nismo se pokrvili. Doduse, tome je znacajno doprinela situacija odlaska od njegovih, jer ja od njih nisam mogla da resim problem. Imali smo , dakle, drukciji tip problema, ali je postojao problem i ja sam odlucila da sebe stavim na prvo mesto. Dovoljno me je voleo da to i upali. A pitam se, ako te ne voli dovoljno, pa koji ce ti vrag!!!??Moj zivot mi je najdrazi, jer ga volim i zelim da zivim dugo. Ko hoce da bude uz mene dobrodosao je, ko nece, srecan mu put. Sad sa 32 godine imam dovoljno snage da gradim zivot sama. Srecom, mislim da mi to nece biti potrebnouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1734
23.2.2014 11:35:41   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Sve zavisi od toga ko koliko drzi do sebe. Ja npr znam da ne bih prešla preko toga, nema tog razgovora koji bi sacuvao brak, a opet ima zena koje hoće po svaku cenu da sačuvaju brak. Moje dostojanstvo i ponos ipak imaju cenu i to je nešto što ne opraštam, posebno mi je gnusno to +45, odvratno...Ako imate dete, mislim da je i za dete bolji dobar razvod nego loš prak...da zbog deteta ostanete u ok odnosima da se poštujete toliko bar.

Gledaj, ne znamo mi koliko on ima godina. Ako ima tu oko 38 tih +45 onda nije tako strašno user posted image
Mislim, koliko nas ima starije partnere? Mm je od mene 6 godina stariji, jedna kuma isto toliko starija od kuma.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 1735
23.2.2014 11:51:03   
Leptiric123
Baš to Verka...nema tog razgovora posle kog bih zaboravila tako nešto da uradi, ne umem da opraštam takve stvari, jednostavno (da se niko ne ljuti) zena koja to oprašta je budala, ja sam par puta u nekim vezama bila budala, ali sad nikada to ne bih ponovila, na greškama se uči.
Sa mužem se nikad ne svadjam, nekad se malo isprozivamo kazem mu sta mislim i to je to, tako naš brak funkcioniše, samo iskreno i otvoreno...ali nikada mi nije palo na pamet da ga varam, uzivo a ni virtuelno nikada nikada...ne bih se spustila na taj nivo, dovoljno sam odrasla i sposobna da mogu da razlučim da je to za decu. Ako ikada to poželim neću se kriti, razvešću se i raditi šta mi srce želi.Mislim da je to zrelo i pošteno.A sad ja da trazim frajere na internetu i krijem se od muza, jadno mi je baš baš...i detinjasto, eto i iz tog razloga to ne bih oprostila.
Verce ti znaš onu moju situaciju sa porukom (da ne duzim mm je greškom u sred noći stigla poruka ljubavne sadrzine ah ja je videla slučajno jer sam sedela pored telefona, uglavnom devojka je promašila ime u imeniku pijana i jbg) ali u trenutku kad ja to još nisam znala meni je odmah kroz glavu prošao razvod, kraj, nisam to očekivala od njega još više me je povredilo, ali ni jednog trenutka nisam pomislila da bih mu oprostila....hvala Bogu ja luda nastavim da se dopisujem sa ribom (kao on), i ispostavi se da je pogrešila broj stvarno, ali eto jedna velikaaaaaaa lekcija za mene...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1736
23.2.2014 11:52:58   
Didy
Možda je čoveku bilo do malo flerta, a opet je on line bezazlenije nego uživo.
Nemam pojma, nikad nisam bila na tim sajtovima, ne znam tačno kakav je koncept i da li se tamo ide isključivo radi traženja seksualnih partnera, ali znam da je meni neki momak još davno slao poruke svakodnevno, mm i ja smo se tada zabavljali jedno 5 godina, još sam na faksu bila, nikad nisam saznala ko je, ali mi je na neki čudan način prijalo kad dobijem poruku od njega. Iako sam ja njemu jasno stavila do znanja da imam dugogodišnju vezu, da volim osobu s kojom sam, da me niko drugi ne zanima i iako je mm znao da mi neko šalje poruke, a ja nemam pojma ko je (i nikad nisam saznala), ali mi je opet prijala ta neka vrsta nazovimo "flerta". Mm i ja smo se zezali na račun tih poruka, kad mi stigne SMS, on kaže - Evo ga tvoj obožavalac. user posted image To je bilo skroz bezazleno, ja bih rekla, a trajalo je sigurno pola godine. Nekad mi je slao po 10 poruka dnevno, nekad jednu u nedelju dana.
I, da, više ne znam da li bih ikada u životu rekla - Ja to nikada ne bih oprostila! Iako sam jako ponosna i teško mi je da pogazim sebe i zbog najmanjih sitnica, zaista nisam više sigurna da li imam jasne granice šta mi je za razvod, a šta ne.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1737
23.2.2014 11:56:25   
Leptiric123

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Gledaj, ne znamo mi koliko on ima godina. Ako ima tu oko 38 tih +45 onda nije tako strašno user posted image
Mislim, koliko nas ima starije partnere? Mm je od mene 6 godina stariji, jedna kuma isto toliko starija od kuma.

Pa ona je negde napisala u fazonu ne bi joj bilo strašno da trazi priblizno svojih godina ili mladju...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1738
23.2.2014 12:01:13   
Olga75
ih bre + 45 gnusno pa ako smo matori nismo umrli user posted image
neego , prevara je gnusna i jednostvano nije ljudski
a ja da sam u toj situaciji pojma nemam sta bi vako matora radila
iskreno , ja volim dda malo flertujem al ne volim da matori flertuje user posted image
eto

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1739
23.2.2014 12:06:07   
Leptiric123
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ih bre + 45 gnusno pa ako smo matori nismo umrli user posted image
neego , prevara je gnusna i jednostvano nije ljudski
a ja da sam u toj situaciji pojma nemam sta bi vako matora radila
iskreno , ja volim dda malo flertujem al ne volim da matori flertuje user posted image
eto

Znaš na šta sam mislila user posted image ne za***avaj sad user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 23.2.2014 12:07:37 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1740
23.2.2014 12:07:44   
Didy
eto

Hahahaha, mislim da je i kod njih isto tako. user posted image
Kad smo već kod toga, ne pamtim kad sam flertovala s bilo kim. user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1741
23.2.2014 12:08:31   
Olga75
pa malo : sala - sega - posalica user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1742
23.2.2014 12:13:27   
daca77

eto

U potpunosti se slazem sa tobom, Olgauser posted image
I samo da dodam da to moze bit i korisno...primera radi, dok sam bila funkcioner organa, nisam imala ni jednu prijavu na rad celog organa, vec samo nekakve nalozene mere za otklanjanje nepravilnosti user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1743
23.2.2014 12:22:16   
Didy
A imamo i temu FLERTuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1744
23.2.2014 12:57:20   
Maslacak15
A sto bi bilo bolje da juri tinejdzerke??user posted image Aj nek mi neko objasni? Zato sto se to bolje uklapa u koncept maco muskarca pa treba imati razumevanja? Prevara je prevara. Ovo je samo malo neuobicajen izbor. Svakako je najbolje biti otvoren, a da li ce to nesto promeniti ne znam.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1745
23.2.2014 13:22:49   
Verolina
user posted image
Pedofil ili babo*ebac pitanje je sad?
Kakav hamletovski zaplet na Ringerajiuser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1746
23.2.2014 13:36:26   
Maslacak15
pravi hamletovskiuser posted image pa ne stvarno, ja mu to ne vidim kao dodatnu otezavajucu okolnost, o ukusima ne vredi raspravljatiuser posted image . Mozda razmislja kao zivotni oportunista i trazi neku koja moze da zadovolji neke njegove potrebe a vec ima izgradjen zivot i ne ocekuje nista od njega. Oce covek seks a ne neku klinku koja ce da ga juri i da masta da ce da se uda za njega. Moguca su i druga objasnjenja. Ne pravdam ga naravno, prevara je dramaticna i mislim da je skoro sigurno da se to vec dogodilo cisto ne razumem zgrazavanje na 45+ a da juri neku ala Staniju bilo bi u redu...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1747
23.2.2014 13:50:17   
Trcosava

Pa ona je negde napisala u fazonu ne bi joj bilo strašno da trazi priblizno svojih godina ili mladju...user posted image

Ali mi ne znamo ko je anonimna, ne znamo ni koliko ona ima godina niti njen muž, te stoga ne vidim ništa tragično.
Ili ti možda znaš? user posted image

Plus se slažem sas Maslačak, neće klinku. Hoće ženu za sex koja neće očekivati nikakve obaveze, brak...

Direktna veza do poruke: 1748
23.2.2014 14:03:03   
Verolina
E, ali ona zaista jeste rekla nesto u tom smislu gde se moglo shvatiti da je zena od 45 i preko mnogo starija od njega.
Maslackonja, ja sam to i rekla u prvom postu, nesto nije u redu u njihovom seksualnom zivotu ili prosto covek ima neke "friki" fantazijeuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1749
23.2.2014 14:07:50   
Trcosava
A možda i nisu toliko friki, koliko njoj izgledaju?

Uzdržaću se od daljih komentara jer ipak nisu prikladni buhahaha (svašta mi pada na pamet)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here