|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
22.1.2014 20:45:00   
Verolina
Svako moze da izvrsi prevaru, fazon je samo da li se deklarises kao osoba koja ima strah zbog grize savesti, koja ima grizu savesti, ali nema straha od iste ili kao ona koja uopste nema grize savesti. A tu savest nam odredjuju emocije i postovanje prema partneru. Ja spadam u prvu kategoriju. I nije da nemam fantazija, ali ih ne ostvarujem.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1701
23.1.2014 2:01:08   
g.a.g.a
Dobro,misljenja su podeljena,samo da znate,vi sa koje pominjete macaneuser posted image ,da ce se nekad macan i pojaviti ....pa pisite tada sta ste uradile...drkristal,sroz se slazem sa tobom da nije na zeni da spasava brak,onaj ko prevari ne zasluzuje da se suprotna strana bori,treba otici bez pozdrava.
Azra,user posted image
ti si mi nekako zanimljiva,oprosti sto te stalno prozivamuser posted image ,ali zanima me da li tvoj muz zna da tako razmisljas,i kako bi se ti ponasala da saznas da on tako ,povremeno,ima seks sa nekom tamo nebitno kojom i kakvom,i da to radi cisto jer smatra da to i nije prevara jer se nije zaljubio?

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1702
24.1.2014 20:43:50   
Sanjalicaaa
Zene, sta biste vi uradile u sledecoj situacij. MM ima prijatelja koji svoju devojku vara. I to znaju svi njegovi prijatelji, ali on to vesto skriva od nje. Vara je ovde po gradu, vara je na putovanjima, sad je nasao neku manekenkom na putovanju. A njegova devojka , koju inace od skoro poznajem, me je jako zgotivila, stalno se cujemo. I bas mi pise kako joj jako nedostaje. Trudi se oko njega i previse, sve je podredjeno njemu, a on tako. Ono sto me je izbacilo iz takta je kad je danas poslao poruku mm-u da mi ne pokaze slike sa tog putovanja da ne bih rekla njegovoj devojci. Osecam se uzasno zato sto znam koliko on njoj znaci i sta sve radi za njega, a on tako. Opet nemam ni prava da se mesam. Uuuuh besna sam user posted image user posted image user posted image Jos me mm iznervirao kad mu je rekao "ma nece joj ona reci". Ma sta necu, mozda bas hocu user posted image
Kako da cutim, a kako da kazem user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 1703
24.1.2014 20:48:54   
lesica
Sanjalice, imamo temu koja je odgovarajuća za tvoje pitanje Šta kada znate za tuđu prevaru?

Molim vas koristite pretraživač!

Prebaciću post tamo!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 1704
24.1.2014 20:56:55   
Sanjalicaaa
Ok. Nekako mi je to isto nisam ni pretpostavila da postoji posebna tema user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1705
25.1.2014 2:43:47   
Azra_
IZVORNA PORUKA: g.a.g.a

Dobro,misljenja su podeljena,samo da znate,vi sa koje pominjete macaneuser posted image ,da ce se nekad macan i pojaviti ....pa pisite tada sta ste uradile...drkristal,sroz se slazem sa tobom da nije na zeni da spasava brak,onaj ko prevari ne zasluzuje da se suprotna strana bori,treba otici bez pozdrava.
Azra,user posted image
ti si mi nekako zanimljiva,oprosti sto te stalno prozivamuser posted image ,ali zanima me da li tvoj muz zna da tako razmisljas,i kako bi se ti ponasala da saznas da on tako ,povremeno,ima seks sa nekom tamo nebitno kojom i kakvom,i da to radi cisto jer smatra da to i nije prevara jer se nije zaljubio?

Ništa Gago... Svi smo mi različiti. Zna mm da ja imam taj ˝lepršav duh˝, ali zna i da imam malo pameti u glavi, pa taj ˝duh˝ ne leti onako kako treba i koliko može. Ko razume-shvatiće.

Ne bi mi bilo lepo da znam da se on rekreativno bavi sexom. To mi čak zvuči klinački. U tom slučaju, zabrinula bih se za njega i njegovu ličnost. :-) Da znam da ima JEDNU koju voli, piše joj pesme, sanja je, nedostaje mu, to bi me jako povredilo i ne verujem da bismo u tom slučaju uopšte mogli da nastavimo da živimo zajedno.

< Poruku je uredio Azra_ -- 25.1.2014 2:45:20 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 1706
25.1.2014 8:35:12   
IVA 11
Dk, nisi smorila, obje priče su interesantne, a takvi muškarci samo neka su zdravo! Ni ja ne bih sebe dovodila u situaciju da prevarim muža prvo zbog poštovanja, ljubavi i svega što gradimo 8 godina, onda zbog sebe jer smatram da se svaka kriza iskrenim i otvorenim razgovorom može srediti, i treće velikim dijelom i zbog djeteta, ne bih imala obraza da svoje rođeno dijete pogledam, ljubim i mazim, a do tad... Pih! Meni se prevare gade, ako si nezadovoljan idi svojim putem, u prijatno, a ne da zavlačiš nekoga kao budalu. Za sve postoji rješenje...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1707
25.1.2014 9:33:03   
jovicaa
ja sam valjda od ovih silnih prica na rr o prevarama, sanjala da sam prevarila mm-a sa bivsim deckom, grizla me je savest zestoko zbog sna, zeludac mi se prevrtao kada sam ustala.. ne smem ni da pomislim sta bi bilo kad bih ga stvarno prevarilauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1708
25.1.2014 9:37:23   
NadaR
Jovice user posted image

I ja sam tako jednom sanjala slicno I pola dana nisam mogla da pogledam mm . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1709
25.1.2014 9:45:14   
jovicaa
i to je bas bio ziv san... cak sam i u snu razmisljala o neee, sta cu sad, sta sam to uradila, strasnouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1710
25.1.2014 13:12:45   
Didy
Jovice, ja sam u obe trudnoće imala takve snove, da varam mm s bivšim. Nekad i na njegove oči. Valjda sam mu se podsvesno svetila što on mirno spava, a ja cele noći tražim odgovarajući položaj da dremnem. user posted image user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1711
25.1.2014 15:53:54   
Azra_
Didy, kakva opaka osveta! Je li saznao nekad za to?user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1712
25.1.2014 18:14:18   
Leptiric123
Ja sam se cele trudnoće udavala za Savaša iz one turske serije...i svaku noć sa njim vodila ljubav...baš je dobro bilo... user posted image dobar Savaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1713
25.1.2014 21:16:03   
Didy

IZVORNA PORUKA: Azra_

Didy, kakva opaka osveta! Je li saznao nekad za to?user posted image

Ne sećam se više, mislim da sam mu rekla i da je skroz iskulirao. Ili mu nisam rekla jer sam znala da bi iskulirao. Ponekad mislim da bi iskulirao i da se stvarno desilo. user posted image
Još da dodam da nisam imala nikakvu grižu savesti. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1714
26.1.2014 0:26:59   
g.a.g.a
ccc Jovvice...Snovi su jedno,stvarnost je sasvim drugo,u snovima je sve dozvoljeno,jer snovima ne upravljamo,Azra navela si me na razmisljanje...ako se upustim u nesto...ti si kriva!!!user posted image
hhhaaahaha,ima istine u svemu tome,priznajem,ono za klinicki sex mi je bas tacno...i ja taj rekreativan sex smatram bolescu

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1715
21.2.2014 14:05:18   
Anoniman
Da saznate vas muz ima na 7-8sajtova za upoznavanje otvoren nalog i da je aktivan clan u poslednjih 6meseci,da li bi i za vas to bila prevara? Ili izdaja,ili kako god da se to zove. Sta biste uradile da ste na mom mestu?

(odgovor članu g.a.g.a)
  Direktna veza do poruke: 1716
21.2.2014 14:08:34   
Verolina
To je stvar za bracnog savetnika ili "balkanskije' za ozbiljan razgovor o tome sta fali vasoj vezi, prvenstveno sto se sexa tice. Da se razumemo, on nece ici na te sajtove da trazi ljubav, nego sex. Tu vam nesto i skripi.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1717
21.2.2014 14:13:55   
Mama.Veki
Anoniman, vidi za mene prevara ne znaci samo prevara u fizickom smislu, ovo mi je jos strasnije. Znaci svesno upustanje u "skrivene veze", trazenje istih.
Ne znam sta bih te savetovala, verovatno ti najbolje poznajes svoju situaciju, ja da budem iskrena, uopste ne smatram brak zdravim ako se desavaju ovakve stvari ko sto si ti navela.
U svakom slucaju razgovor, da vidis sta i kako, ti ga najbolje poznajes. Mada ja licno sa takvom osobom ne bi volela uopste da ostanem u braku. Mrzim takve niske, nezrele stvari.

< Poruku je uredio Mama.Veki -- 21.2.2014 14:14:32 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1718
21.2.2014 14:25:41   
mamica 91
Hahahahaaha i ja sam "zaljubljena u Savasa" samo JOS nismo "vodili ljubav" ali mi je cesto dolazio (nazalost) samo u snove user posted image ....user posted image
IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Ja sam se cele trudnoće udavala za Savaša iz one turske serije...i svaku noć sa njim vodila ljubav...baš je dobro bilo... user posted image dobar Savaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 1719
21.2.2014 15:20:58   
Anoniman
Verolina upravu si netrazi on tamo ljubav vec sex,e sad fazon je u tome sto su to sve oglasi tipa "trazim stariju damu 45+". Da je bar jedan "normalan"profil zapitala bih se sta nije uredu samnom i sta mu fali u nasem odnosu,a ovako... Bukvalno mi je bilo muka kad sam sve to videla

(odgovor članu mamica 91)
  Direktna veza do poruke: 1720
21.2.2014 15:24:55   
Torbica
user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1721
21.2.2014 16:20:40   
doktorkakristal
covek ide na svesno na sex user posted image ,jesi li razgovarala sa njim?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1722
22.2.2014 1:22:06   
Azra_
Slično iskustvo je imala moja prijateljica. Ne bude lenja, otvori sebi profil na nekoj mreži gde joj je bio muž, nađe neke bzvz slike sa neta, okači ih, krenu da se upoznaju. On joj se izjada, ona polako sluša sagu o svom braku za koji je verovala da srećniji ne može biti... I tako... Potrajalo 2-3 meseca njihovo druženje. Kod kuće se pravila blesava, kao sve ok, mada, bilo joj je mučno. Kada su se dogovarali da se vide prvi put, ona ga pita da li mu odgovara da dođe kod nje. On naravno oduševljen, počeo da priča kako će joj prirediti romantično veče kakvo u životu nije imala i sl. Tek tada je pristala da razmene brojeve telefona. Napisala mu, prvo adresu stanja(njihovog), a onda i svoj telefonuser posted image ... Istog trenutka je zvao, ona na poslu. Nije mu se javila. Uveče pokupila dete i otišla. Ne žive zajedno već godinu dana, ali se nisu zvanično razveli.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1723
22.2.2014 9:43:46   
branki*
anonimna,pricaj sa njim o tome..kazi mu da sve znas vezano za te profile i mreze i da razgovarate..cemu to,zbog cega,sta je u posredi..muskarci su malo cudni,ne mora to biti razlog za razlaz(po meni)...pod uslovom,naravno,da se ti profili pogase.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1724
22.2.2014 10:13:10   
indy_25
On nije normalan ima naloge na stranicama za upoznavanje. Znaci da i ako te nije prevario ima tu namjeru. Ja sam jednom otvorila nalog na nekom siteu second love se zove i dopisivala se s jednim momkom. Tada s muzem nisam bila u dobrim odnosima. Stavila sam drugo ime a slike su moje bile. Kasnije sam se pomirila s muzem i nisam dugo ulazila na chat. Tako da sam zaboravila i sifru i sve i nisam mogla izbrisati svoje slike.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here