|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
21.1.2014 12:56:55   
Torbica

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja na primer ne moram da se zaljubim da bi sa nekim imala seks i imala sam u zivotu seks bez da sam bila zaljubljena i nisam se zaljubila ni nakon seksa, a ne mogu da kazem da nije bio dobar. svi smo razliciti. jedno je sigurno, los seks nece postati bolji, a dobar seks postaje jos bolji, to je bar moje iskustvo.
da bi do prevare i seksa uopste doslo treba da se stvori situacija, a ona se ne stvara sama od sebe, prosto joj ili das ili ne das priliku, jedini siguran put da ne varas je da ne pravis situaciju.

Svaka cast na ovoj konstataciji!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1676
21.1.2014 12:59:27   
jovicaa
ne znam... nadam se da necu morati da razmisljam ni o kakvim prevarama.. najiskrenije.
okrene mi se zeludac kad pomislim, sta god da je u pitanju, i da ja varam mm-a i on mene.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1677
21.1.2014 13:02:17   
Peace*

ja na primer ne moram da se zaljubim da bi sa nekim imala seks i imala sam u zivotu seks bez da sam bila zaljubljena i nisam se zaljubila ni nakon seksa, a ne mogu da kazem da nije bio dobar. svi smo razliciti. jedno je sigurno, los seks nece postati bolji, a dobar seks postaje jos bolji, to je bar moje iskustvo.
da bi do prevare i seksa uopste doslo treba da se stvori situacija, a ona se ne stvara sama od sebe, prosto joj ili das ili ne das priliku, jedini siguran put da ne varas je da ne pravis situaciju.

user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 1678
21.1.2014 13:23:19   
jovicaa
i nije mi jasno kako ljude ne smaraju te prevare, svo skrivanje, dvostruki zivot... pored svih ovih obaveza i planova koje imam, nema sanse...
a da ne pricam o grizi savesti i svemu ostalom, meni je to jeza, i najiskrenije se nadam da necu biti u situaciji da se bakcem sa tako necim.
a i to sto kaze torbica, zasto bih upropastila nesto sto sam gradila i stvarala sa nekim zbog neke prevare i nekog seksa, bilo bi glupo.

kao ja idem da se nadjem sa nekim tipom, a kod kuce mm sa decom... uf naopakouser posted image
opet kazem nikad ne znas, ali naopako

< Poruku je uredio jovicaa -- 21.1.2014 13:25:46 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1679
21.1.2014 14:37:37   
doktorkakristal
pored svim grozota koje mogu da snadju jednu osobu,a najpre mislim na bolest,po meni je prevara smesna,okrenula bih se i otisla ,razvod i kud koji mili moji,ama ne bih se potresla,za sebe imam visoko misljenje i ako gospodin nadje bolju slobodan je,toliko ima lepih stvari da ne bih zalila ni dana

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1680
21.1.2014 15:56:23   
jovicaa
sta tako bi lako prekinula sve sto imas sa svojim muzem? mislim ok, ja ne znam da li bih mogla da oprostim prevaru.
ali ne bih ni tek tako rekla, e pa prevario si me, caooo, mislim nije to tako jednostavno i ne mozes tek tako da ostavis nekog i raskines nesto, ako je imalo vredelo.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1681
21.1.2014 16:08:21   
isidora88
prevaru ne bih oprostila, ukoliko bi se desila to bi bio kraj, sto ksze drkristal, kud koji mili moji.
nisam tip koji oprasta kad me neko pravi budalom, jednom sam ostala u vezi kad sam bila povredjena (nije bila prevara u pitanju), ali se meni stalno vrzmalo u glavi kako da se osvetim, tako da bih skratila muke i sebi i njemu i otisla.
i uzasno mrzim kad neko precutkuje neke bitne stvari, budi musko pa reci sta imas i gotovo.
kad bi se desilo da ja prevarim mm to bi bilo samo u slucaju nekog dubljeg nezadovoljnstva, nestanka ljubavi...i to bi bio definitivno kraj.
definitivno sam misljenja da ono sto je jednom puklo ne moze opet biti celo, ma koliko se trudio da zalepis sve deliceuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1682
21.1.2014 16:11:07   
isidora88

IZVORNA PORUKA: jovicaa

sta tako bi lako prekinula sve sto imas sa svojim muzem? mislim ok, ja ne znam da li bih mogla da oprostim prevaru.
ali ne bih ni tek tako rekla, e pa prevario si me, caooo, mislim nije to tako jednostavno i ne mozes tek tako da ostavis nekog i raskines nesto, ako je imalo vredelo.

a sta treba da radi? on je unistio vezu, poverenje i sve ostalo i sad zena treba da se trudi oko tog braka?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1683
21.1.2014 16:14:36   
Azra_
Povela se priča o lepoti, doterivanju... Nasmejala sam se jer mi je kroz glavu prošlo nekoliko primera gde su muškarci varali svoje lepe žene sa nekim zarozanim koje ne mogu ni prići njihovim ženama. Ne znam mnogo primera gde su ljubavnice lepše od žena. Razmislite! Hmmmm!

@Šerpi, jeste mm dasa. Bliži se četrdeset_oj, a niko mu ne daje više od 30. Majku mu...user posted image

Ja jedno znam, ne bih nikad bila sa oženjenim čovekom. Svoju ću porodicu ja spašavati kako znam, tuđu nikad ne bih imala duše da ugrozim na bilo koji način.

Kad kažem ˝fizički˝ to kod mene znači-da zaljubila sam se, privlači me, prija mi. Kada kažem ˝emotivna prevara˝-zaljubila sam se, privlači me, prija mi+ mislim o njemu često+ nedostaje mi+ želim da je pored mene on , a ne mm+ gubim glavu= VARAM (ovo drugo zapravo po meni jeste to PREVARA). Ovo prvo, bude danas, sutra...prolazi mu rok trajanja brzo.

< Poruku je uredio Azra_ -- 21.1.2014 16:15:35 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1684
21.1.2014 16:18:32   
World
Daleko bilo da crknem ako bi me dotakao neki macan kao iz nekog dobrog filma.

user posted image user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1685
21.1.2014 17:23:33   
ivaMark
Joooj zene, citam sta pisete i kod svakg posta nalazim nesto sto i sama smatram da je ispravno.
.......aliiiiiii, lako je nama da pisemo i iznosimo nase filozofije, dok ne dodjemo u takvu situaciju (ne daj Bože nikome, ali nikome) samo mozemo da pisemo i pisemooo.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1686
21.1.2014 18:41:45   
doktorkakristal
da,ostavila bih ga i ne bih trepnula,sta drugo on da svrlja ,a ja da spasavam brak,ma nemoj,pa da je poslednji na svetu,za dobar brak moraju oboje da se trude i tacka,poprilicno sam osvetoljubiva (skorpija ) tako da mu je ostavljanje najbezbolnija varijanta,jer ako krenem ja da se svetim nece mu biti dobro user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1687
21.1.2014 18:42:30   
doktorkakristal

a sta treba da radi? on je unistio vezu, poverenje i sve ostalo i sad zena treba da se trudi oko tog braka?user posted image

[/quote]
tacno tako

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1688
21.1.2014 20:48:50   
jovicaa
nije sve tako crno belo, zavisi od situacije. kao sto kaze ivamark, mi mozemo samo da teoretisemo a u praksi je sve drugacije, i svaka situacija je za sebe.
i nije svaka prevara ista i nije svaka situacija ista, zato mi je tako cudno da odmah u startu posle svega sto imas sa nekim na prvu loptu palis sve mostove.. zato sam pitala.
ja prva mislim da nikada ne bih mogla da oprostim, jako tesko. ali zavisi puno od okolnosti raznoraznih... i kazem nadam se da nikad o ovome necu morati da razmisljam u praksi, ali situacije su razne...

< Poruku je uredio jovicaa -- 21.1.2014 20:50:10 >

Direktna veza do poruke: 1689
21.1.2014 21:16:07   
doktorkakristal
e da vam ispricam dve price obe naravno istinite
PRVA: bracni par uzeli se mladi ,poznajem ih dugo posle se ispostavi da on radi sa mojim suprugom,imaju sina,od kad ih znam oni kao golupcici,samo se nesto maze,ljube grle,ljudi obicno komentarisu kako su ljigavi,meni bili simpaticni jer su imali tragediju da im je prvo dete umlo,posle dobili sina i tako meni oni bili stvarno ideal ljubavi,on stalno kao moja zena je najbolja,volim je do neba i tako te price,elem,jednom prilikom pricam ja sa muzom i pomenem njih tj njega,a moj muz na to "E MOJA ZENO PA ON TI SE KRE... SA TOM I TOM' ispostavi se da ih ima tri i to sve koleginice i sve starije od njega,da prica bude jos bolja ,posto zivi blizu posla,zena mu skoro svakodnevno svrati na kafu na posao i jos pije istu sa tim zenama koje su joj sa muzom,ljudi ja nisam mogla da verujem,moram priznati da sam jedva kulirala u njihovom drustvu ,naravno nije mi padalo na pamet da nesto kazem,al eto ruku u vatru sam mogla da dam da on nije takav!
DRUGA: Letos mi na svadbi u drugom gradu kod nekih prijatelja,ja bila tad trudna pa nisam smela da igaram i tako posmatram ljude,u jednom momentu pojavljuju se njih dvoje,ON mamin i tatin sin prebogat u skupom odelu ( mali ,debeljuskast i evidentno ruzan ),ONA prelepa i prezgodna,obucena sa ukusom,dve cerkice naravo obucene isto tako lepo,ulaze kao da su predsednik i prva dama,svi gledaju,gledamo i mi,sedose oni tako,on naravno pali tompus,pije se viski,ne skida naocare (seljak covek ),ona je malo sedela malo jurila za decom,i nakon nepuna dva sata ona poce da se sprema i usta od stola,ON prilazi liku koji je za nasim stolom i kaze mu ODO ZENU DA ISPRATIM KUCI PA PRAVIMO ZURKU,naravno ode i vraca se pa podize ruke u vis i dere se (magarac) zivela sloboda,pocinje da se naliva kao mazga i u jednom momentu prilazi 'dami' (doticna sedi za nasim stolom) i pocinje da je hvata onako prostacki pred svima,ja i muz u soku jer su bas preko puta nas pa ne znamo gde da gledamo,sve nesto nas sramota,oni otvoreno samo sto se ne kr... tu pred svima,sta da vam pricam zavlacio joj ruku u dekolte i zadizao suknjicu.Sacekasmo ja i muz nekako tortu i bez kuci user posted image
Eto napisah ja kilometarski post nadam se da vas nisam smorila

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1690
21.1.2014 21:28:41   
Sanchy

Slazem seuser posted image ..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

Direktna veza do poruke: 1691
21.1.2014 21:30:44   
zece
jas odma bi go ostavila mojot maz ako naprave takvo nesto

Direktna veza do poruke: 1692
21.1.2014 22:16:52   
Ivanka 75
Najbolja prevara je ona za koju niko ne sazna user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1693
21.1.2014 22:24:55   
madre

ovo je poenta! jedino sto sam htela da kazem na ovu temu je upravo ovo, ali nisam znala ovako dobro da srocimuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1694
21.1.2014 22:38:08   
Ivanka 75
Ja sam pre desetak godina raskinula sa momkom zbog njegove prevare.
U jednom trenutku mi je rekao sledece
"Bilo bi lakse da si ti nasla nekoga... " na sta sam mu ja odgovorila
"Nisam ni trazila."
Ako trazis, naci ces. Ako saljes signale, bice ti uzvraceno.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1695
21.1.2014 22:40:06   
madre
tako je!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1696
21.1.2014 22:51:54   
Ivanka 75
I mislim da nema potrebe da neko pravda prevaru.
Nema tu "poneo me trenutak, situacija, ili ne mogoh da odolim"... a ovamo smisljas izgovore, lazne kafe i izlaske sa drustvom i opet se vratis u topli dom gde ce te druga strana docekati rasirenih ruku i sa osmehom u neznanju misleci da je zivot savrsen.
Skidam kapu svakome ko posle prevare moze da pogleda tu osobu u oci i ponasa se kao da je sve isto kao i pre.
Taj zivot je iluzija, vise prevara sebe i svog karaktera. Ako vec shvatis da zelis nesto drugacije u zivotu raskini vezu, razvedi se, budi posten pa to uradi na ljudski nacin a ne podmuklo i krisom.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1697
21.1.2014 22:56:36   
jovicaa
fuj... bas gadne price doktorka kristal... verovatno bih pozelela ne samo da ga ostavim nego i da mu prekratim muke da me tako izmajmuniseuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1698
21.1.2014 22:58:53   
jovicaa
ja mislim i na situacije recimo desi se neka velika kriza u braku, pa neko prevari i sl. ne mislim na tu najgoru brutalnu prevaru, kao sve je super jeeeeeeeeeeej strava, a on kre*e nesto sa strane svakodnevno. to je naravno za svaku osudu
evo jednog dobrog filma sa ovom tematikom AND THEY LIVED HAPPILY EVER AFTER kultna scena iz ovog filma je ona na kojoj charlotte gainsbourg i johnny depp zajedno slusaju pesmu creep od radiohead-a

< Poruku je uredio jovicaa -- 21.1.2014 23:07:06 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1699
22.1.2014 8:36:43   
doktorkakristal
JOVICE krize i dovedu uglavnom do prevare,pa se posle na to i vade uglavnom,vsaki problem se moze prevazici ako se oboje ukljuce podjednako

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here