doktorkakristal
|
e da vam ispricam dve price obe naravno istinite PRVA: bracni par uzeli se mladi ,poznajem ih dugo posle se ispostavi da on radi sa mojim suprugom,imaju sina,od kad ih znam oni kao golupcici,samo se nesto maze,ljube grle,ljudi obicno komentarisu kako su ljigavi,meni bili simpaticni jer su imali tragediju da im je prvo dete umlo,posle dobili sina i tako meni oni bili stvarno ideal ljubavi,on stalno kao moja zena je najbolja,volim je do neba i tako te price,elem,jednom prilikom pricam ja sa muzom i pomenem njih tj njega,a moj muz na to "E MOJA ZENO PA ON TI SE KRE... SA TOM I TOM' ispostavi se da ih ima tri i to sve koleginice i sve starije od njega,da prica bude jos bolja ,posto zivi blizu posla,zena mu skoro svakodnevno svrati na kafu na posao i jos pije istu sa tim zenama koje su joj sa muzom,ljudi ja nisam mogla da verujem,moram priznati da sam jedva kulirala u njihovom drustvu ,naravno nije mi padalo na pamet da nesto kazem,al eto ruku u vatru sam mogla da dam da on nije takav! DRUGA: Letos mi na svadbi u drugom gradu kod nekih prijatelja,ja bila tad trudna pa nisam smela da igaram i tako posmatram ljude,u jednom momentu pojavljuju se njih dvoje,ON mamin i tatin sin prebogat u skupom odelu ( mali ,debeljuskast i evidentno ruzan ),ONA prelepa i prezgodna,obucena sa ukusom,dve cerkice naravo obucene isto tako lepo,ulaze kao da su predsednik i prva dama,svi gledaju,gledamo i mi,sedose oni tako,on naravno pali tompus,pije se viski,ne skida naocare (seljak covek ),ona je malo sedela malo jurila za decom,i nakon nepuna dva sata ona poce da se sprema i usta od stola,ON prilazi liku koji je za nasim stolom i kaze mu ODO ZENU DA ISPRATIM KUCI PA PRAVIMO ZURKU,naravno ode i vraca se pa podize ruke u vis i dere se (magarac) zivela sloboda,pocinje da se naliva kao mazga i u jednom momentu prilazi 'dami' (doticna sedi za nasim stolom) i pocinje da je hvata onako prostacki pred svima,ja i muz u soku jer su bas preko puta nas pa ne znamo gde da gledamo,sve nesto nas sramota,oni otvoreno samo sto se ne kr... tu pred svima,sta da vam pricam zavlacio joj ruku u dekolte i zadizao suknjicu.Sacekasmo ja i muz nekako tortu i bez kuci Eto napisah ja kilometarski post nadam se da vas nisam smorila
|