|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
16.1.2014 19:34:14   
branki*

Ona ne želi onda da se pomiri, a on nju zaista voli. Bolje da ga pusti, da ode, da otuguje i nađe sebi adekvatnu ženu.

S druge strane, niko ne vara kada je srećan onim što ima. Dal je on nju zapostavljao pa se ona spetljala u potrazi za nežnošću... to ona zna.
[/quote]
mislim da je tacno sto se tice obe tvrdnje,sem sto ne znam koliko je njemu stalo do nje,a koliko mu je neka navika,linija manjeg otpora,sta vec..
bas bzv situacija..stvarno..i dalje nista se konkretno nije resilo,sve je tu negde u vazduhu...a,svi ce da izlude vise..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1626
17.1.2014 0:14:53   
g.a.g.a
Didy,nismo se razumele,ja nisam vencana,nemam ni ja taj papir,ali zivimo zajedno 7 god,pa kazem u braku ...Ja jednostavno mislim da treba znati svoje granice,i ne prelaziti,dok nisam imala granica nisam imala decka,sve je to bilo cisto zezanje,telesna potreba,cist seks,bez emocija,kada sam osetila da volim stavila sam crtu ,tacku,kako god ,i to je do dana danasnjeg.Papir ne veze nikog,veze ljubavuser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1627
17.1.2014 0:22:19   
pocahontas
po meni, ne varas coveka, varas odnos, tj. vezu koju imate, a koju ste zajednicki gradili.

sto Torbica kaze, ne dao bog da budem u situaciji, ali mislim da ne bih oprostila.

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 1628
17.1.2014 8:26:05   
doktorkakristal
iscitala sam temu od pocetka,moram da priznam da mi cudno da neko zivi u ubedjenju da ako se doteras ,budes dobra domacica i uz to ne znam ni ja sta sve ne,da te muz nece varati ,svasta user posted image ,ako je takav varace pa da si najlepsa zena na svetu,isto vazi i za zene,neko je prosto takav.
PANDINA svaka ti cast user posted image
OLGA je najjaca sa komentarima valjala sam se od smeha user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1629
19.1.2014 11:55:48   
pandina
user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1630
19.1.2014 23:23:21   
g.a.g.a
Ma kako da ne ,kao da mozes biti doterana domacica.....zamisljam...zena sa troje male dece,kuva rucak,bebu drzi u jednoj ruci,ova dva joj se zalepila za noge,drugom rukom mesa neku supu,corbu..a iz rerne mirise zagoreli kupus koji bi trebalo da bude vecera...Jos i da se nasminkala.....user posted image ,a muz na samrti,trazi brufen....ubi ga glava od preoptercenja...user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1631
19.1.2014 23:30:33   
Torbica
Hehe, Gago, sve je stvar organizacije. Neko se ne snalazi ni sa jednim detetom, ali mi lepo plivamo sa tri mala andjelka, dobar deo kuhinje odradjuje ekspres lonac i rerna, veruj! Masina za sudove od 12 kompleta, susara za ves, sopstveno dvoriste... Pristojno izgledam, ponekad se i nasminkam, bar dva puta nedeljno, jeee! Kod nas su podeljena zaduzenja, nisam od zena - ja sve umem bolje, naprotiv! Pozdravljam te! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 1632
19.1.2014 23:33:39   
serpica
gago demantujem te skroz ne mozes sve zene da svrstas u isti kos,zasto mislis da zena domacica ne moze da bude sredjena i doterana? ja imam troje dece,kuvam,cistim,perem,radim domace,ljuljam bebu,verovatno nekad i smrdim na zaprsku ali se trudim da budem doterana koliko mogu,u oba slucaja sam mom muzu najlepsa,bar za sada.i ako bi me prevario ne bih mu oprostila ne zato sto nisam sredjena,nego zato sto stignem pored svega i da se sredim za njega.e brate to treba postovati.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 1633
19.1.2014 23:40:33   
World
Ma koji je to muz koji je uvijek sredjen i mirise? user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1634
19.1.2014 23:45:17   
Torbica
Jao Serpice, nas dve stadosmo u odbranu kluba zena sa troje decice! user posted image
Gago, ma nema pravila stvarno, bez ljutnje, eto, osetih potrebu da napisem koju.
A genetika je cudo, mislim, ja sa svoje 53 kile stajem u studentske farke, mm i ja sjajno funkcionisemo u svakom smislu, prevari tu nema mesta. Mislim da mi koristi to sto sam stalno u pokretu a i zdravo je. A i Serpicu da vidis, cica ipo! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1635
19.1.2014 23:48:33   
Klarita
Mm je uvek doteran i miriseuser posted image salim se naravno...
U potpunosti se slazem sa onim da je skroz nebitno kako izgledas i ponasas se, ako je njemu vaspitanje, razum ili sta god u to momentu ponestalo, on ce da te prevari sve i da si svetica. Tako da...
Ne pada mi na pamet da padam s nogu da kuca blista, ja budem u full-u, ne znam sta sve ne, da bih njega zadrzala. Vodim racuna o sebi zbog sebe i onoliko se doteram i nasminkam koliko ja zelim u tom momentu, rucak spremam ili ne, isto u zavisnosti od raspolozenja...nisam primorena na nista. Jos mm teram da izlazi da ja na miru ocijukam sa drugaricama i nikad ali NIKADA ni ne pomislim da je s drugom (dobro, mozda bas, bas ponekaduser posted image jednom u 100 izlazaka user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1636
19.1.2014 23:53:20   
World
Ma bez obzira koliko mirisale ili ne, ili koliko oni mirisali, ako hoce da te prevari prevarice te i zdravo.. ako nece, onda mu super mirises i na kupus, pa sta...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1637
19.1.2014 23:55:46   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: World

Ma bez obzira koliko mirisale ili ne, ili koliko oni mirisali, ako hoce da te prevari prevarice te i zdravo.. ako nece, onda mu super mirises i na kupus, pa sta...

Dobro si rekla.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1638
19.1.2014 23:56:33   
serpica
torbice draga pa vidi nase nikove xaxa torbica i serpica sve govori u prilog tome samo da dodamo jos i decica,u pravu si sve sto si rekla najbitnije je da dvoje funkcionisu i svaka ti cast za 53 kila a i hvala za ono cica.moja baka je znala da kaze lep muz nije tvoj.e sad...ko ga kako protumaci

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1639
20.1.2014 0:08:55   
Klarita

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

IZVORNA PORUKA: World

Dobro si rekla.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1640
20.1.2014 0:09:36   
mtajcica83
Sve treba da se organizuje da ne tripi nista ni djeca ni muz.Medjutim ko sto je World rekla moze zena biti najljepsa i nasminkana svaki dan ako on hoce da te prevari, to ce i uraditi...Ne kazem da zena treba da se zapusti daleko od toga, ali ipak ako neko krene sa svaranjem nema tu bas mnogo price ko ljepse mirise ko ne.Neko jednostavno mora da svrlja.Nazalos moja drugarica u braku ima takav slucaj ali ona to trpi i cuti iz nekih drugih razloga.Ona je divna, lijepa, uvijek dotjerana, sa dvoje djece, divna majka ,domacica i sve a on se ponasa ko momcic.Izlazi svaki vidkend, pije i cuda cini, nekad ga nema po 2 dana valja se bice po tudjim kerevtima ali joj se vrati.Vjerovatno ce ona to jos koju godinu i moci da istrpi dokle djeca malo ne porastu, jer cisto sumnjam da bi mu cijeloga zivota tolerisala te stvari koje radi ,jos su ovo male sredine i sve se zna...Ili mozda hoce???user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1641
20.1.2014 0:21:49   
Klarita
Mtajcice, upravo sam to htela reci, imam primer iz neposredne blizine, gde covek vara zenu i bezi od nje kao od crnog djavola...a, ona kao lutka, zgodna, doterana, obrazovana, cista, pedantna,majka dva mala deteta ma sve pohvale...a, on budaletina neobrazovana, dete iz propalog braka, pa jos umesto da onda svoj vise ceni, ponasa se tako odvratno i kretenski...Ona jadna se slomi da bude tiptop, kuca tiptop, donji ves, rucak na stolu, dezert, oriban kuca, deca mirna i naspavana, prelepo obucena, ma sve, sve, sve, ali...
Ja nit se lomim oko kuce, niti oko rucka, a ponajmanje oko donjeg vesa, jedino sto se jadna slomih oko deteta, pa za sada ne primecujem ni jednu jedinu naznaku varanja...mada, nikad se ne zna, mozda i uskoro zacvilim ovdeuser posted image Puj, puj, puj.
Mnogo odlutah, a htedoh samo reci da se u potpunosti slazem sa Mtajcicom i Worldom...eto!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1642
20.1.2014 0:58:00   
pocahontas
ja bih samo dodala da nije uvek sve onako kako izgleda, to sto su one lepe, doterane i, po nama, za primer, ne znaci da su kao takve za njihove muzeve najbolje.
da me ne razumete pogresno, smatram da je mnogo faktora potrebno da bude ispunjeno da bi brak funkcionisao i bio uspesan i o tome treba misliti kada se partner bira i u odnos ulazu vreme i ljubav.
ja volim mm jer mi odgovara u milion stvari, on mi je najbolji drugar, volim da sedim sa njim i caskam, zezam se i opustam, ali i pricam o problemima jer me on najbolje posavetuje, izlazimo uglavnom zajedno jer se tako najbolje provedemo, ali se i svako vidja sa svojim prijateljima nasamo, seks je odlican, ali se i oko toga trudimo, kao i oko samog odnosa, uvek nadjemo vreme samo za nas, koliko god da smo umorni, on od posla, ja od kuce i deteta, ili oboje od problema koje nam zivot mimo nase volje nametne. birala sam ga za svog muza zbog svega ovoga, zato sto mi je najbolji partner za zezu, podrska za probleme i imamo fenomenalan seks, ne mislim da su od momenta kada sam ustanovila da mi odgovara pa nadalje sve ove pozitivne stvari bogom dane, oko svega se i dalje treba truditi i na odnosu raditi. birala sam ga zbog kvaliteta koji su meni vazni, a ne zato sto je po opstim standardima sjajan. on ima mane, kao i ja, ali meni one ne smetaju u meri da ugrozavaju svakodnevicu, sto ne znaci da nekoj drugoj zeni ne bi non stop isao na ganglije zbog istih. nisam se udala za njega jer je uleteo u periodu kad mi je bilo 'vreme da se skrasim' nego sam pozelela da bas on bude moj muz, nije me privukao zivot koji bi eventualno mogao da mi priusti (u finansijskom smislu), naprotiv, kada smo pocinjali situacija je na tom polju bila prilicno mracna, ali sad je bolje i to.
ne pisem ovo da bih nekome gurnula prst u oko, nego da bi ukazala na to koliko je vazno za koga cemo se udati, kako nama tako i njima, gledam oko sebe primere ljudi koji su stupili u brak iz nekih, po meni, pogresnih pobuda, zabavljali se sto godina pa kao ajde, vreme je; ona super izgleda daj da je zenim, to sto sa njom ne mogu da pricam ni o tome kakvo je napolju vreme-nije vazno; daj da se udam za njega-bicu finansijski obezbedjena, itd.
nikoga ne branim niti koga osudjujem, ali o odnosu dvoje ljudi ne treba suditi na osnovu utiska koji na nas ostavljaju.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1643
20.1.2014 9:46:03   
Ana RR
Poc, lepo si ovo rekla, pronašla sam se potpuno user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1644
20.1.2014 10:11:46   
Klarita
Eto i ja se slazem i sa Pocuser posted image
Ja se jesam zabavljala sa mm pre braka 9godina i verovatno bi se zabavljali jos koju godinu da nije bilo toliko zeljene user posted image i sto kaze Poc, s njim mogu o svemu, mogu da se salim, pricam, savetujem, izlazim...trenutno sam u fazi kada ga "isterujem" iz kuce da izadje s drugarima vikendom, jer mene strahovito mrzi i skoro svakog vikenda se ubedjujemo oko toga zasto ja necu i ne moguuser posted image a, on radi previse i smatram da mu fali taj "ventil"...isto tako, tera i on mene kad trebam da se vidim s kolegenicama, kad trebam na zabavu sa ljudima sa posla, cak mi kupi haljinu, plati sve sta treba, daje komplimenete, vozi i dolazi po mene...Zaista je sjajan muz i otac i sem milion drugih sitnica zbog kojih mi dodje u trenutku da ga zadavim user posted image mogu reci da boljeg ne bih izabrala i ne kajem se ni trenutka ni sto sam skoro pola zivota sa njim. Bio je uz mene onda kada mi je bio potreban, nekad vise nekad manje, a od kako smo u braku 3 i po godine, mogu reci savrsen je. Ali ovo je tema o prevarama, a ne o "mm je savrsen" user posted image

Direktna veza do poruke: 1645
20.1.2014 20:18:40   
pocahontas
a joj nisi me razumela, nisam ja htela da hvalim mm i nije on savrsen, niko nije, ali takav kakav je-meni savrseno odgovara i ne bih ga varala, neka druga mozda bi jer joj ne bi odgovarao, a birala ga je jer je po nekim opstim standardima ok, znas ono, fin, lepo vaspitan, obrazovan, obezbedjen, tralala, a ustvari joj ne bi odgovarao jer nemaju ista interesovanja, nemaju o cemu da pricaju, seks je los.
mislim da je vecina prevara posledica losih kriterijuma pri izboru partnera, a dok ukapiras sta ti je ustvari vazno bude kasno, a naravno uvek ima i onih koji bi prosto svaku zenu varali, ali i za njih postoji resenje-zene koje ne interesuje da li ih varaju i to ime ne smeta, vec im je vazno nesto drugo, eto.

< Poruku je uredio pocahontas -- 20.1.2014 20:20:09 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1646
20.1.2014 21:53:17   
pandina
IZVORNA PORUKA: g.a.g.a

Ma kako da ne ,kao da mozes biti doterana domacica.....zamisljam...zena sa troje male dece,kuva rucak,bebu drzi u jednoj ruci,ova dva joj se zalepila za noge,drugom rukom mesa neku supu,corbu..a iz rerne mirise zagoreli kupus koji bi trebalo da bude vecera...Jos i da se nasminkala.....user posted image ,a muz na samrti,trazi brufen....ubi ga glava od preoptercenja...user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pandina -- 20.1.2014 21:54:52 >

(odgovor članu g.a.g.a)
Direktna veza do poruke: 1647
20.1.2014 22:05:37   
pandina
Moram se i ja sloziti sa Pocahontas. Odlicno sroceno!

Ali nazalost, takve primere, kao sto je tvoj i Torbicin na primer, ja jako retko srecem. Narocoto sto u poslednje vreme vise razmisljam na tu temu i reeeeeeeeeeeeetko vidim brak da tako funkcionise. Danas prava retkost. user posted image

< Poruku je uredio pandina -- 20.1.2014 22:09:31 >

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1648
20.1.2014 23:45:32   
Klarita

IZVORNA PORUKA: pocahontas

a joj nisi me razumela, nisam ja htela da hvalim mm i nije on savrsen, niko nije, ali takav kakav je-meni savrseno odgovara i ne bih ga varala, neka druga mozda bi jer joj ne bi odgovarao, a birala ga je jer je po nekim opstim standardima ok, znas ono, fin, lepo vaspitan, obrazovan, obezbedjen, tralala, a ustvari joj ne bi odgovarao jer nemaju ista interesovanja, nemaju o cemu da pricaju, seks je los.
mislim da je vecina prevara posledica losih kriterijuma pri izboru partnera, a dok ukapiras sta ti je ustvari vazno bude kasno, a naravno uvek ima i onih koji bi prosto svaku zenu varali, ali i za njih postoji resenje-zene koje ne interesuje da li ih varaju i to ime ne smeta, vec im je vazno nesto drugo, eto.

Poc, nisi razumela ni ti meneuser posted image Uhvatila sam samu sebe da previse hvalim svog magarca u postu, a samo sam htela reci isto sto i ti, pa mi onda zazvucalo kao hvalisanje, i rekoh aj da se nasalim na svoj racunuser posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 1649
21.1.2014 0:09:16   
pocahontas
neka, neka, valja ih nekada i pohvaliti user posted image
user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here