|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
13.1.2014 10:04:12   
Anck Su Nmaun
Mozda ipak da, znam ljude i koji su se skroz razveli pa posel par godina su ipak shvatili da se vole i vrate se jedno drugom. Sve zavisi... od situacije do situacije i od coveka do coveka.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1601
13.1.2014 10:32:41   
subotičanka
Ovo je jako škakljiva tema i mislim da sve zavisi od mnoooogo različitih faktora pa se ne može svaka prevara trpati u isti koš.Moj se brak raspao zbog nečeg sasvim drugog pa mi prevara zvuči smešno.Niko ne može da garantuje niti za sebe niti za partnera da ga\je nikada neće prevariti,isto tako je suludo govoriti da nikada ne bi oprostio\la.Možda sadašnjem partneru ne bi oprostila,ali nekom budućem bi.Nema u ničemu garancije,NEMA!Smatram da vreme donosi rešenje,ovako ili onako,teško jeste,ali treba se u svim teškim situacijama dobro ispričati sam sa sobom,puno puta i rešenje će doći.
Svi smo mi ljudi,grešimo na razne načine.Sex je nešto animalno u nama,pogotovo u muškarcima i u većini slučajeva ne znači ništa.
Paralelne veze su već nešto drugo i zahtevaju dublju analizu.
Uvek sam bila shvatanja da ako porodica ne trpi,a njemu se "omakne",treba mu ventil,ok,nemoj da saznam.Govorila sam mom mužu,kao u šali,ako se zaljubiš,sačekajte,proći će te.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1602
13.1.2014 10:58:06   
pandina

IZVORNA PORUKA: subotičanka

mislim da sve zavisi od mnoooogo različitih faktora pa se ne može svaka prevara trpati u isti koš.

user posted image

Ali i pored toga mislim da su ljubav, brak, prevara-izdaja, tolerancija, oprastanje ...stvar licnog ubedjenja, da ne kazem principa. Zvuci grubo, ali zaista stvar je stava, stabilnosti licnosti i pogleda na odnos (vezu/ brak svejedno). Ljudi smo, svi gresimo, ali neke stvari covek ne doyvoljava sebi ukoliko ima takav pogled na to.
Treba se zapitati Vredi li oprostiti i na cemu se kasnije zasniva taj odnos. Ljudi shvate svoje greske, nazalost, samo ako snose posledice svog ponasanja!

Opet, kazem, stvar je licnog ubedjenja i principa. Nije ni ljubav za svakoga isto. Za mene je ljubav zrtva. Bezuslovna. Koju cinis iz svoje zelje. Takav je moj pogled, mozda je pogresan.

(odgovor članu subotičanka)
Direktna veza do poruke: 1603
13.1.2014 11:07:16   
Anck Su Nmaun
Suboticanka... bravo, kao da sam svaku rec ja napisala!user posted image

Pandina mislim da tu ni stav nije presudan. I ja sam imala neke svoje :"Ja ne bih nikad ovo il ono..." al iz ljubavi i kad se boris za nesto promenis i stav i misljenje.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.1.2014 11:08:57 >

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1604
13.1.2014 11:46:42   
Anoniman
Ja sam MM na pocetku veze prevarila. Ali to mi je trebalo da bih se odlucila s kim i kako zelim dalje da idem kroz zivot. To je bila moja velika "ljubav", a sa MM nesto novo. Tada sam shvatila da je ta ljubav glupost, i da je sve to samo u glavi. Bila sam klinka, verovala u bajke da je moguce nekog promeniti, tj. da ce se neko promeniti zbog mene. Pravu ljubav, uzajamnu sam otkrila tek sa MM. Danas smo u braku, imamo dete. MM zna za to. Znao je sve jos onda i cutao. Pustio me je da sama odlucim koga hocu. Borio se za mene i nije me dao, a mozete da zamislite kako je kad znate da ce se neko videti sa drugim i cutati. Ja danas mrzim sebe zbog toga. Ne volim ni da se prisecam ni da pricam o tome. Ali znajuci sebe nikako se drugacije ne bih odlucila za MM i danas ne bih imala sve sto imam. Mozda bih se i dalje zanosila tamo nekom budalom, citala njegove pesme i zanosila se da su namenjene meni.

Direktna veza do poruke: 1605
13.1.2014 23:19:21   
pandina

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

I ja sam imala neke svoje :"Ja ne bih nikad ovo il ono..." al iz ljubavi i kad se boris za nesto promenis i stav i misljenje.

Upravo to, tako je, i na tu sam zrtvu mislila!
Da, kada volis i boris se, gazis i sebe i svoj stav da oprostis neciju gresku (tipicno za zenu), a onaj (tipicno muskarac) drugi koji navodno jednako voli ne moze da pogazi svoje nagone i ostane dosledan.user posted image
Zakljucak: Lakse zeni da zgazi svoj stav, nego muskarcu da ga ima.

Uh, razocarana sam mnogo, zato tako pisem. Znam da nije sve tako jednostavno, lako je reci, ali onaj ko je povredjen najbolje zna moze li oprostiti i vredi li.

Direktna veza do poruke: 1606
13.1.2014 23:25:06   
madre
pandina, cesto se pitam kako si, kakva je tvoja situacija trenutno? drago mi je sto te vidjam cesce ovde u poslednje vremeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1607
14.1.2014 0:08:52   
pandina
Hvala ti sto mislis na mene user posted image ...kod mene stanje nepromenjeno, uskoro ce sest meseci od kako se sve to izdesavalo i sve sam bolje i bolje. Zivot ide dalje user posted image !
Sada kako sam sama sa Vukanom, jedva da imam vremena da gvirnem ovde. Sada sam na raspustu, pa me cesce ima user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1608
14.1.2014 0:29:45   
g.a.g.a
Pandina lepo si to rekla za stavove,skroz tacno.Ja sam hiljadu puta rekla mm da je to jedina stvar koju necu nikada tolerisati ,i on meni,mislim da je veza nesto sasvim drugo,a brak nesto sveto.DA,dok smo se zabavljali varala sam,znam da je i on imao druge ,ali u tom periodu svi su bili moji....user posted image ,nije mi ni padalo na pamet da se uozbiljim,rekla sam bicu ozbiljna kada se udam,sto i jesam sada.Svakom ko se usidio od kada sam u braku da mi pridje na taj nacin pokazala sam gde mu je mesto.Za mene nema razlike ,prevara je pravara..samo su zene u vecini slucajeva u bezizlaznim situacijama,nemaju koga,gde...

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1609
14.1.2014 1:48:17   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Peace*

Da, Branki, mislim da je moguće.
Iz bliskog okruženja znam da je moguće. user posted image Pitanje je samo koliko soli su zajedno pojeli, ako me razumeš.

Slazem se,moguce je

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1610
14.1.2014 13:00:59   
branki*
jako su mi dragi i on i ona...ona,doduse,malo vise..kad slusam njegovu pricu,on mi deluje da je u pravu,kad slusam nju,onda ona..ne znam,trenutno se kao mire,ali mislim da ni on ,ni ona nisu sigurni da li donose ispravnu odluku,pogotovu ona..ja je slusam i razumem,ali ne znam kako da joj pomognem,a volela bih da bude srecna..

< Poruku je uredio branki RR -- 13.11.2014 8:23:17 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1611
14.1.2014 14:55:04   
pandina
Kao Tamni vilajet...Ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1612
14.1.2014 14:58:21   
Olga75
moja tetka je tri puta oprastala prevaru i kao nikom nista i sve super i cetvrti put ju je muz izbacio iz kuce
ona je bila bolesna , imala je ca materice i bila pred operaciju a on je njene stvari spakovao i izneo u dvoriste dok je bila u bolnici
a deci je rekao : ako ona umre meni treba zena io doveo je drugu dok je ona bila u bolnici
tako da eto sta ja mislim o prevari i o onima koji varaju , znaci gov*a

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1613
14.1.2014 15:03:53   
pandina
user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1614
14.1.2014 20:03:40   
Sanchy
Uf Olga to je vec los covek,kr*ten,tu ljubavi odavno nije bilo ako je tako nesto uradio,ne znam zasto je uopste bila sa njimuser posted image ...

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1615
14.1.2014 23:29:10   
madre

IZVORNA PORUKA: pandina

Hvala ti sto mislis na mene user posted image ...kod mene stanje nepromenjeno, uskoro ce sest meseci od kako se sve to izdesavalo i sve sam bolje i bolje. Zivot ide dalje user posted image !
Sada kako sam sama sa Vukanom, jedva da imam vremena da gvirnem ovde. Sada sam na raspustu, pa me cesce ima user posted image

drago mi je da je tako! tako je i trebalo da budeuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1616
15.1.2014 9:36:41   
Olga75
Sanchy , bila je ona sa njim preko 20 godina imaju i dvoje dece
ma ceo kupleraj da mi prostite je pravio a ona , pa nece vise , deci trebamo oboje , blablabla
trebalo je jako puno da joj dodje iz u glavu user posted image
eto , iz najblizeg okruzenja preljubnik jednom - preljubnik stalno

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1617
15.1.2014 9:42:24   
serpica
Ja bih samo da dodam na sve ovo,da postoje zene koje jednostavno ne mogu bez muskarca/muza,pa varao ih on ceo zivot one ostaju sa njim.jednostavno ne umeju same da funkcionisu i pre ce da sve trpe i cute nego da to preseku i stave tacku. Primer moje rodjake..nazalost.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1618
15.1.2014 9:49:27   
Torbica
Ja verujem da ako je prava ljubav - nijedno iskusenje nece biti dovoljno jako da pokleknes... Ako funkcionise, zasto bi covek brljao? Onda sa njim nesto nije u redu. Nadam se da nikad necu otkriti da li bih oprostila, a mislim da ne bih..... Sto se mene tice, za mene je mm savrsen, u svakom smislu.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1619
15.1.2014 9:53:28   
Olga75
ma to ne bih joj bila u kozi
toliko ponizena kao zena za sta ? za to da deca imaju oba roditelja u kuci ?
mozda ima i toga sto Serpica kaze da nije znala da funkcionise sama
ali sad sasvim lepo zivi sama tako da , ma ne znam
treba tu jako dobro razmisliti
ja sam sigurna da se ona osecala ko krpa i sudopera kad se to desavalo
ali svako svoju kozu nosi

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1620
15.1.2014 9:55:48   
Peace*
ali mislim da ni on ,ni ona nisu sigurni da li donose ispravnu odluku,pogotovu ona(u citavu pricu je upleten drugi muskarac)

Ona ne želi onda da se pomiri, a on nju zaista voli. Bolje da ga pusti, da ode, da otuguje i nađe sebi adekvatnu ženu.

S druge strane, niko ne vara kada je srećan onim što ima. Dal je on nju zapostavljao pa se ona spetljala u potrazi za nežnošću... to ona zna.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1621
15.1.2014 14:14:56   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: Torbica

Ja verujem da ako je prava ljubav - nijedno iskusenje nece biti dovoljno jako da pokleknes... Ako funkcionise, zasto bi covek brljao? Onda sa njim nesto nije u redu. Nadam se da nikad necu otkriti da li bih oprostila, a mislim da ne bih..... Sto se mene tice, za mene je mm savrsen, u svakom smislu.

isto mislim ,prosto se odupres iskusenju

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1622
16.1.2014 16:53:10   
jovicaa
uf savrsen, kako je meni to teska rec.
a sto se tice oprastanja zavisi puno od situacije i osoba naravno. veoma je kompleksno i svaka prica je za sebe. ne mogu da dam neki stav kao ja bih ili ne bih oprostila, jako puno zavisi od situacije.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1623
16.1.2014 17:20:36   
ivaMark
Uh Olga, taj bas teska kretencina...ali izgleda da mu je ona to dozvolila, kao sto napisa Serpi-neke zene ne umeju da funkcionisu same.
Licno ne znam kako bih reagovala da znam da me muz vara, varao, planira da vara... Verovatno bih popizdela, poludela, izvikala se i onda ... mislim da bi mi bilo i drago sto sam saznala...bolje da saznam nego da pravi magarca od mene.
Naravno da je varanje u vezi jedno a brak sasvim peta stvar...evo npr, svakog sam decka prevarilauser posted image (ne podrazumevam pod prevarom samo fizicki kokntakt), sem mm-ni u vezi, ni u braku.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1624
16.1.2014 17:35:49   
Didy
Meni jednaku težinu imaju i prevara u braku i prevara u vezi iz prostog razloga što meni taj papir koji sam potpisala nema neko posebno značenje, niti čini vezu snažnijom. Ne bih prevarila ni u vezi ni u braku. Kad bi već do toga došlo, otišla bih u oba slučaja. Zašto? Zato što kod mene nema čistog seksa, uvek je upleteno mnogo emocija. Ako već mogu da prevarim znači da ima i emocija, a to automatski znači da su emocije prema osobi sa kojom sam pod znakom pitanja.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here