Anoniman
|
Draga Pandina, Posle dogadjaja koje sam prosla u poslednjih godinu dana, toplo ti savetujem da zavrsis svoj brak. I da se nikada ne kajes. Nemoj da te zanese njegova prica o bezazlenosti tog postupka, briga o detetu i savest. Mozes izgubiti jos mnnogo vremena daok ne saznas istinu, bolje odmah raskrsitit. Ja sam pre skoro godinu dana nasla sliku gde se mm ljubi s drugom devojkom. Insistirala sam da se odmah iseli. Kleo se u sve zivo da je to bilo samo jednom, sreli se slucajno na svadbi, bla bla. Ja sam htela da razgovaram sa njom, a on stalno vrdao - odselila se, ne moze da je nadje i sl. Rekla sam pre nego sto je vidim i cujem njenu verziju, necu se miriti s njim. I onda budala, popustim - dete je malo, planirali smo drugdo dete, ona hoce brata/sestru, on realno nikad nije bio grub ni prema meni ni prema njoj, lepo smo se slagali, voleli, svi mi govorili da je to glup razlog za raskid..i on malo po malo, vrati se da zivi s nama. POsle 9 meseci (pre tri meseca) dodjem do svih poruka iz njegovog telefona. Sta sam ja sve saznala, to je uzas! Gospodin bio u vezi sa dve svalerke. Sa jednom godinu dana, sa drugom 4 godine (znaci jos od moje trudnoce). Obema je reako da nije u vezi sa mnom, nismo ni ziveli nikad zajedno. Ja sam kao neka luda koja ga je jurila i slucajno zatrudnela. Sve vreme uzimao novac iz kuce da njima kupuje poklone i da ih izvodi, posto ih je lagao da ima super posao i da je bogat, pa je morao to i da dokazuje. Inace on ni ne radi, ziveo od moje plate. Da bi sakrio da je bio na moru s nama, jednoj je reako da je bio u bolnici, a drugoj da je sam isao na more. Devojke je dovodio kod mame u stan i pravio se da zivi tamo. Onda se usunja kuci u 7 ujutru i laze da je dosao u 1. A njegova mama me takodje laze i tvrdi da ih nikad nije videla. Sa jednom je cak bio u nasem stanu dok sam ja bila u porodilistu! I najbolje od svega, sa obe sam razgovarala, rekla im kakva je situacija, poslala sms-ove od jedne drugoj, da vide da nisam izmislila da je imao (bar) dve svalerke,... i obe su se pomirile s njim!!! I dalje mulja i jednu i drugu, ja se vise ne mesam. Neka se snalaze same. A on mene propituje gde sam bila i s kim, i to sve pred detetom, jer zna da se onda necu svadjati. Kada sam mu pre 3 meseca rekla da se iseli, on odugovlacio, pravio se lud. Nisam htela da ga silim da mora isti dan da ode. Nikako da odnese stvari. Onda dodje po dete, udje u kupatilo istusira se i baci ves u korpu! Mesec dana mi je trebalo da mu objasnim da on vise ne zivi ovde. I opet se sav nadrdao kad sam na kraju promenila bravu. Pandina zelim ti svu srecu sta god da odlucis. Samo nemoj preispitivati odluku!
|