|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
16.8.2013 22:24:36   
nata11
Pandina citam i neverujem to je ono isto letovanje gde smo te upucivali kako da se sto bolje provedete user posted image A ono ispao fijasko.
Odluka je samo na tebi kao sto vec rekose cure. Drugo nista pametno nemogu da napisem.
user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1551
16.8.2013 23:42:36   
pandina
Jeste, nato, bas to letovanje.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1552
17.8.2013 0:29:31   
Azra_
Pandi, divno je što imaš podršku roditelja, jako bitna stvar, nisi sama....kako god da rešiš, biće ti lakše uz tvoje...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1553
17.8.2013 2:02:46   
gagana83
Moja drugarica je skoro saznala za prevaru momka. I ne bilo kakvu prevaru, vec ˝onu najgoru˝. Uporedo sa njom ima paralelnu vezu sa drugom.
U vezi su 4.5 godine, ona je u Krusevcu a on je zadnjih godinu dana u Nisu, tamo zivi i radi. Bukvalno ima jednu devojku za Krusevac a jednu za Nis. Ta druga zna za njegovu vezu sa mojom drugaricom.
Ono sto je najgore od svega, ona mu je oprostila, pala na njegove suze i obecanje da sa tom curom vise nista nece imati i da je zavrsio sa njom. Vec danima pokusavamo da je dozovemo pameti, ona koja je inace jako pametna, obrazovana i lepa devojka, kada je on u pitanju ne vidi dalje od nosa user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1554
17.8.2013 11:19:16   
pandina
Ne znam, mnogo je prevara razlicitih vrsta, svaka prevara je istovremeno i izdaja za mene. Ali prevare imaju razlicite tezine i nisu sve iste. Mozda bih bila u stanju da oprostim neku vrstu prevare (opet kazem ne znam, zavisi), ali ovu iz mog slucaja iako nije doslo do samog odnosa, ne mogu zbog nacina na koji se ophodio prema meni u njenom prisustvu, prema njoj u mom prisustvu, zbog cinjenice da nije mario za moja upozorenja i pretnje, zbog mesta na kome je to cinio i svesti da bi to otislo predaleko da nije otkriven...Takodje i zbog cinjenice da nije imao ni malo savesti, obzira ni postovanja. Sad slucajno videh i neke preostale komentare na fb od pre, javno nabijanje rogova izmedju redova, nema sta. Mizerno i bedno mi je da sa takvim covekom vise provedem i jedan jedini dan. A nekad sam verovala da mi je najbolja zivotna odluka bila da provedem ceo zivot sa njim!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1555
17.8.2013 11:37:16   
dijana1*
Pandina citam od juce ali ne znam sta da ti kazem sem da mi je stvarno zaouser posted image
Ja sam porodican tip, volim kada vidim uspesan brak, mlade ljude sa decom kako se bore, guraju sve dalje i dalje..... i kada cujem nazalost, a u poslednje vreme cesto, da se neko razvodi rastuzim se. Prvo mi bude zao deteta. Nema nista lepse nego kada se ujutru svi zajedno probudimo i mazimo. Ne kazem da trebas oprostiti niti zaboraviti, ali razmisli dobro. Najlakse se razvesti. Ne opravdavam ga i ruzno je sto je to uradio ali ako te voli ako ga volis dobro razmisli. Ziv covek pogresi i svi mi gresimo na neki nacin. Brak je institucija i uvek dolazi do uspona i padova. Po meni vi ste sada osetili taj pad ali samo ako se volite i ako ste svesni sta se desilo ( ipak si ti sa njim pricala i mozes da procenis) a zelite dalje pokustajte da se izdignete i da zajedno prevazidjete ovaj proble. Daj i sebi i njemu sansu. Sta te kosta? Cim si mesec dana uplakana ti njega i dalje volis ali si trenutno razocarana, potistena, ogorcona..... a kada te sve to prodje a proci ce a ostane ljubav , sta onda? Razmisli jos jednom dobro, uvek mozes potpisati papir i razvesti se to je bar lako. Pretpostavljam da ti je ovo prvi ozbiljniji problem u braku, nemoj da bezis od njega vec se suoci sa njim i probaj da ga spasis. Ceo zivot je jedna velika borba! Ne odustaj!
Srecnouser posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1556
17.8.2013 13:00:41   
pandina
E. moja Dijana, isto bih i ja drugome savetovala. Za mene je brak bio svetinja. Mi smo se cak vencali u manastiru. Udala sam se iz ljubavi. O razvodu sam mislila i dalje limslim lose, smatram sebe krivom jednim delom jer je i to moj poraz i neuspeh. Najlepse je probuditi se zajedno uz ljubav i smeh, ali kad imas sa kim i pored koga, a ne sa sumnjom, nepoverenjem i tugom. Lakse mi je sada dok je dete malo i ne trazi ga, ne bih cini mi se mogla psihicki i zdravstveno da podnesem jos jedno ovakvo razocarenje makar doslo i za deset_ godna. Imali smo i ranje nekih nesuglasica i svadja druge vrste, ali nikad nisam ni pomisljala o razvodu. PRosto me je ovim samleo.

< Poruku je uredio pandina -- 17.8.2013 13:02:09 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1557
17.8.2013 13:12:54   
pocahontas
Pandina glavu gore i napred, kakav god epilog cele price bio, bice tesko, ali i to prodje, ovde imas podrsku kakvu god odluku donela, a imas divno dete koje je razlog da se svako jutro budis sa osmehom user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1558
17.8.2013 13:42:19   
pandina
Hvala, mila user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1559
17.8.2013 15:20:57   
Leax
Draga Pandinauser posted image
veoma mi je zao sto ti se tako nesto ruzno desilo i sto prolazis kroz tezak i mucan period user posted image Par dana sam bila odsutna i tek sada citam unazad i ne mogu da verujem da neko moze biti tako sebican, bezobziran, licemeran, ma uff user posted image
Ja sam porodican tip i sve bih dala i ucinila za moju porodicu ,napravila bi milion kompromisa sem u jednom slucaju a to je prevara . Tako da koju god da doneses odluku neka bude to licno tvoja odluka jer svaka od nas ima svoje misljene.
Hrabra zeno , glavu gore , ovde smo svi uz tebe user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1560
17.8.2013 15:47:28   
Olga75
Pandina , ti mesec dana places zbog coveka koga kita udara u celo ???
ajd sad , obrisi se i razmisli , mlada , lepa , prava , zdrava zena koja ima prihode , mesto gde zivi , zdravo dete
dovidjenja smradu
slazem se ja ljubav , kunde materine , ajde molim vas , kakva ljubav kad njemu stizu poruke : zelim te , ihahaha - opa - cupa
zato draga moja Pandina , sredi se i odluci
ako ces ziveti sa njim to moras da ostavis iza a ako mislis da ne mozes skrati agoniju , obrisi nos i zavrsi sa tom pricom
i znam tesko je , ljuba - enzimska reakcija , sve bre prodje
ko sto rekoh : ljudi prezale ruku i nogu a ne nekog tamo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1561
17.8.2013 15:49:18   
Ivanka 75
Olgs, svaka ti zlatna.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1562
17.8.2013 18:50:09   
Figaro88
Pandina draga zao mi je sto prolazis kroz sve ovo ali niko nije vredan tvoje srece,suza,zivaca.Glavu goreuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1563
17.8.2013 19:43:54   
jole82
Pandina draga..zene su ti sve vec rekle...nemam sta pametno da dodam sem da ponovm da imas nasu punu podrsku user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1564
18.8.2013 0:17:34   
pandina
Hvala za svu podrsku, a tebi Olga posebno, slazem se u potpunosti.
Dosao danas na vrata, place, kumi, moli, kune se....Mislim da mu je pristigla tuzba, pa se prepao. A da ga vidite, izgleda kao da se nista nije desilo, ni traga od patnje na licu, a ja kao pacenica sva otecena. Ma, more mars...upropastis i pogazis sve, pa posle places. Snosi posledice svog ponasanja kada si je***-presretac.

< Poruku je uredio pandina -- 18.8.2013 0:23:54 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1565
18.8.2013 10:12:40   
mtajcica83
Pandina, citam sta ti se sve izdesavalo i bas mi je krivo user posted image , znam to kako je biti bijesan, razocaran, ljut i na sebe i na muza..
Vec smo ti sve zene sa RR rekle sto god da odlucis, mi smo uz tebe bar na ovaj nacin i bicemo ti podrska.
Ako si vec predala tuzbu za razvod braka i ako je to ono sto zaista zelis samo napred..Moras misliti prvo na sebe ,jer ti trebas djetetu da budes srecna, nasmijana i spremna za sve sto vas ceka.
Jedan veliki user posted image za tebe.

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1566
18.8.2013 13:26:42   
Trcosava
Pandina, ponoviću se - jednom prevari - opet će.

I da potpišem Olgu od reči do reči.

Teraj to u BIIIIIIIIIP i glavu gore!

p.s. pod obavezno i alimentaciju da tražiš. Bez obzira na tvoje finansijsko stanje.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1567
18.8.2013 14:39:00   
Maslacak15
Pandina imas moju punu podrsku i veliko postovanje. Uprkos svemu malo bi zena sa tako malim detetom skupilo hrabrost da agnoiju preseku u korenu. Svaka cast!!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1568
18.8.2013 14:55:39   
Didy
Pandina, što se pre sve završi, to će ti biti lakše. Život je pred tobom, ne osvrći se, živi, uživaj. Imaš sve razloge za to. A te priče - znaš li ti šta sve drugi muškarci rade, pa im žene opraštaju - ne nasedaj. Ako je on (i ostali poznanici) u mulju, ne moraš i ti da obnevidiš i poistovetiš se s gomilom.user posted image
Olga, ako mi nekad bude trebao neko da me diže iz mulja, tebi ću se prvoj obratiti.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1569
18.8.2013 15:10:52   
New Mom
pandina, jako mi je žao što to prolaziš!user posted image Devojke su ti sve rekle, samo napred!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1570
18.8.2013 15:56:12   
lanajelena
Pandina user posted image ne mogu da poverujem,kakav je to covek da pogleda drugu pored tako lepe zene user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1571
18.8.2013 17:54:07   
ivaMark
Pandina,uh... sada citam i ... ne znam sta da napisem!

Potpisujem sta je Olga napisala i glavu gore user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1572
18.8.2013 19:45:45   
NadaR
Pandina , veliki user posted image podrske .

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1573
18.8.2013 20:38:21   
17 joka
Pandina draga, pročitah i neverujem,jako mi je žao

moje misljenje je da zivot sa čovekom koji te je prevario vodi u propast,nikada tu više ne bi imalo onih pravih osecanja i mira... opet bi ponovio sve,slazem se sa Trcom i Olgom potpisujem teško,boli, ogorcena i razočarana si,ali imas Vuleta gledaj ono što vama više odgovara ja se slazem sa tvojom odlukom

ja nikada prevaru nebih oprostila

puno te user posted image user posted image hrabrice nasa i zapamti sve ce proci

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1574
18.8.2013 21:02:52   
Anoniman
Draga Pandina,

Posle dogadjaja koje sam prosla u poslednjih godinu dana, toplo ti savetujem da zavrsis svoj brak. I da se nikada ne kajes.
Nemoj da te zanese njegova prica o bezazlenosti tog postupka, briga o detetu i savest.
Mozes izgubiti jos mnnogo vremena daok ne saznas istinu, bolje odmah raskrsitit.

Ja sam pre skoro godinu dana nasla sliku gde se mm ljubi s drugom devojkom. Insistirala sam da se odmah iseli.
Kleo se u sve zivo da je to bilo samo jednom, sreli se slucajno na svadbi, bla bla. Ja sam htela da razgovaram sa njom, a on stalno vrdao - odselila se, ne moze da je nadje i sl. Rekla sam pre nego sto je vidim i cujem njenu verziju, necu se miriti s njim.
I onda budala, popustim - dete je malo, planirali smo drugdo dete, ona hoce brata/sestru, on realno nikad nije bio grub ni prema meni ni prema njoj, lepo smo se slagali, voleli, svi mi govorili da je to glup razlog za raskid..i on malo po malo, vrati se da zivi s nama.

POsle 9 meseci (pre tri meseca) dodjem do svih poruka iz njegovog telefona. Sta sam ja sve saznala, to je uzas!
Gospodin bio u vezi sa dve svalerke.
Sa jednom godinu dana, sa drugom 4 godine (znaci jos od moje trudnoce).
Obema je reako da nije u vezi sa mnom, nismo ni ziveli nikad zajedno. Ja sam kao neka luda koja ga je jurila i slucajno zatrudnela. Sve vreme uzimao novac iz kuce da njima kupuje poklone i da ih izvodi, posto ih je lagao da ima super posao i da je bogat, pa je morao to i da dokazuje. Inace on ni ne radi, ziveo od moje plate. Da bi sakrio da je bio na moru s nama, jednoj je reako da je bio u bolnici, a drugoj da je sam isao na more. Devojke je dovodio kod mame u stan i pravio se da zivi tamo. Onda se usunja kuci u 7 ujutru i laze da je dosao u 1. A njegova mama me takodje laze i tvrdi da ih nikad nije videla. Sa jednom je cak bio u nasem stanu dok sam ja bila u porodilistu!
I najbolje od svega, sa obe sam razgovarala, rekla im kakva je situacija, poslala sms-ove od jedne drugoj, da vide da nisam izmislila da je imao (bar) dve svalerke,... i obe su se pomirile s njim!!! I dalje mulja i jednu i drugu, ja se vise ne mesam. Neka se snalaze same.
A on mene propituje gde sam bila i s kim, i to sve pred detetom, jer zna da se onda necu svadjati. Kada sam mu pre 3 meseca rekla da se iseli, on odugovlacio, pravio se lud. Nisam htela da ga silim da mora isti dan da ode. Nikako da odnese stvari. Onda dodje po dete, udje u kupatilo istusira se i baci ves u korpu! Mesec dana mi je trebalo da mu objasnim da on vise ne zivi ovde. I opet se sav nadrdao kad sam na kraju promenila bravu.

Pandina zelim ti svu srecu sta god da odlucis. Samo nemoj preispitivati odluku!

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here