Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 17:05:12
|
|
|
|
Štetica
|
Ivanice nezahvalno je da te bilo sta savetujem jer ipak treba ti da odlucis. Ja bih na tvom mestu ipak isla na transfer sutra jer ako su dobri trebalo bi da budu osmocelijski(72h),jer je rizik cekati blastu. opet kazem to sam ja. Primer,samnom u postupku je bila zena koja je imala 20jc i sve se oplodile,vecina je bila extra kvaliteta,vracena joj 3 osmocelijska a 17 ostalo u inkubatoru,i nazalost nijedan nije docekao blastu i zamrzavanje,al ona je hvala bogu trudna.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 17:22:18
|
|
|
|
Chipsy
|
Lidija, i meni se pojacao sekret od malopre Kada su meni vratili embrione 4.dan, dr je rekao da imaju preko 16 celija, sad ne znam kako to ide...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 17:25:20
|
|
|
|
ivanicasale
|
Stetice danas su osmocelijski.Hvala ti
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 17:31:13
|
|
|
|
wivern
|
Ivanice i meni su vracena dva osmocelijska, prosli put su mi vratili 6.8.12 -celijske i jedan od njih se zakacio....bitno je da se oni dobro razvijaju, znaci da ce se jos bolje razvijati u materici.. Ipak ti odlucujes..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 18:44:56
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice,ako su tri kvalitetna onda sutra na transfer ja sam vise za to ni blaste nista nemoraju znaciti, meni nisu bile suđenje a bile su super klase zato bez brige sutra na ET i cekamo visoku betu za 14 dana
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 18:54:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni recimo sa Crinone gelom nije bilo suđeno u Mađarskoj (biohemijska) a sa utrogestanom oba puta trudnoće. Ali mislim to nikakve veze nema sa tim, jer sam tip kome utrogestan uopšte ne treba, svaki put su mi ga davali preventivno, a poslednji put čak razmišljali da ga potpuno ukinu i na samoj VTO. Ako se lepo razvijaju potpuno je svejedno, možda bolje poslušati doktora, koliko sam shvatila on je predložio sutra vraćanje? IZVORNA PORUKA: ivanicasale Treba mi vasa pomoc.Zvali su me danas da mi kaze da mozemo da cekamo blastu i transver da radimo u Ponedeljak,ali da zbog studije leka mora da se radi sutra.Imamo 5 ekstra i 3 slabija embriona.Biolog kaze da su oni dobri i danas i sutra i prekosutra i bilo kada,jer dobro rastu u inkubator i jos bolje ce u materici ali ja sada ne znam sta da radim.Jer Crinone gel je i jaci on je 800mg a utragestan je 600mg.I mozda ima bolje dejstvo za embrione.Pomagajte Ne znam kada da radimo transver.
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.2.2014 18:55:48 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 22:31:23
|
|
|
|
Lepterija
|
A je li ne postoji mogucnosta da ti sutra vrate dva, a u ponedeljak jos jednu blastu? Ja sam takvu odluku donela u Spebu. Imali 7 embriona, dva najbolja vratili 3. dan, 5 cekalo blastu i samo jedan uspeo da se razvije lepo za transfer 5. dan. Za zamrzavanje nije nista kvalitetno ostalo. Tako da i ja mislim da je rizicno cekati peti dan!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 22:47:37
|
|
|
|
ivanicasale
|
hvala vam svima,stvarno ste sutra idemo za nase bebice. Leptirija ne moze dva transvera pitala sam kazu da je to jako rizicno jer moze da izazove kontrakcije. Tako da se javljam kada se vratim iz bolnice.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 22:54:39
|
|
|
|
Jole84
|
Ivanice nek je srećno sutra draga,vrati nam se s bebicama pa da brojimo dane do pozitivne bete Samo pozitivno!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 22:56:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Ivanice srećno sutra, a onda uživancija sa bebicama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 22:59:53
|
|
|
|
degu
|
Ivanice navijam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 23:18:46
|
|
|
|
wivern
|
Ivanice navijam za bebice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 23:23:00
|
|
|
|
Chipsy
|
Navijamo Ivanice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 8:36:12
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Dobro jutro svima, poseban pozdrav cekalicama, navijam za sve 3 pozitivne bete Primila sam stop injekciju sinoc u 1h30. Aspiracija sjutra. Bas se radujem, ipak je sve proslo kako treba Ne dam se ja bas tako lako otpisati, kaze dr da su me vec bili prebacili za sledeci mjesec zbog hiperstimulacije ali na iznenadjenje svih, situacija se smirila i sad je sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 8:45:53
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: Nitrogirl Dobro jutro svima, poseban pozdrav cekalicama, navijam za sve 3 pozitivne bete Primila sam stop injekciju sinoc u 1h30. Aspiracija sjutra. Bas se radujem, ipak je sve proslo kako treba Ne dam se ja bas tako lako otpisati, kaze dr da su me vec bili prebacili za sledeci mjesec zbog hiperstimulacije ali na iznenadjenje svih, situacija se smirila i sad je sve Takva uvek trebas biti,samo napred....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 8:51:43
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Nitrogril, srecno danas..drago mi je da si pregurala hiper,cujemo se sa lepim vestima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 8:54:01
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Chipsy, znas li ti sto nam se pojacao sekret?Kada radis betu?meni su rekli 14 dan od et,a neki kazu da moze i 12 dan.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 8:54:36
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Wiv,kako izdrzavas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 8:55:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ivanice, drzimo fige...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 13:13:28
|
|
|
|
wivern
|
Lidija sad odlicno..udomili smo jos jedno stene pa se zanimam sa njim...ne dozvoljava mi da pomislim na betu u cetvrtak. Kako ti guras? Ivanice jesu stigli
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 13:55:07
|
|
|
|
Chipsy
|
Bravo, nitro Lidija, ja radim 12.dan, ali mi je transfer bio 4.dan. Sad jedno glupo pitanje-sada imam moj zeljeni zatvor , i malocas sam se bas naprezala kad sam isla u wc, jesam li mogla nesto da pokvarim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:30:47
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Chipsy, mislim da to nikako ne moze da poremeti nesto,meni je dr rekla da bebica ne moze da se otkaci ,da to nema veze sa tim..a ja inace nemam zatvor,ja cak imam 2-3 stolice i to odmah ujutro cim uzmem gutljaj kafe pa dok je ne ispijem.cak mi je i meksa nego inace...a stomacic me boluckao juce i danas ponovo na intervale..da li to moze da bude neki problem pitanje je sad?nadam se da je to zbog trudnoce..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:33:22
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Wiv,kucence imas,bas slatko,ja imam macora ovog na slici sto mi je...dusa moja .navija i on za betu,cuvao mistomacic prva tri dana ,samo mi na stomaku bio.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:35:57
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Wiv,Chipsy, koju terapiju vi uzimate?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:36:18
|
|
|
|
Chipsy
|
Lidija, daj Boze da je tvoja dr u pravu, izludeh od brige, bila mi tu drugarica i nisam mogla vise da sedim na solji, pa eto... Macak je super, ja ih obozavam, samo se pazi njihovih dlaka u trudnoci...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Žensko imeTakiliDa li vam se sviđa ime Leda?Da (
14%)
Ne (
86%)
Ukupan broj glasova: 207Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!