Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 16:02:42
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Isidora, a na koju se opstinu vodi selo? mozda moze samo da promeni izabranog lekara, da bude u gradu, to moze svakako Grlisa za moju kraljevcanku Wiv, koji su dan tebi bese vratili? Ti si i aspiraciju radila pre mene, a meni dr rekao da vadim betu 26., meni to nesto rano, ali poslusacu ga. Grlisa i za tebe pripada malom idjosu, znaci nije NS, tako da onda definitivno mora da menja prebivaliste, ali onda mora i licne karte da menjaju, a problem je sto nemaju nikog da ih prijavi u NS
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 16:34:20
|
|
|
|
alex88
|
chipsy Navijamo za
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 17:11:04
|
|
|
|
hanka
|
Chipsy Lidija Wiw navijam i drzim fige za veliku betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 17:24:37
|
|
|
|
17 joka
|
navijam za tri visoke bete iduce nedelje
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 18:05:30
|
|
|
|
Chipsy
|
Hvala vam devojke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 18:59:59
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Hvala Vam zenskice svima.,sve ste sjajne,hvala na podrsci...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 22:21:59
|
|
|
|
Skijasica
|
Zenice, posto mi januarke nismo nista ucinile, ajde vi, februarske mackice da nas obradujete sa visokim betama!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 22:51:09
|
|
|
|
imperial
|
I ja se pridružujem navijanju iz sve snage,da sve imate velike bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 12:02:44
|
|
|
|
moja ciklama
|
Vučem za nosiće!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 12:42:15
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Zenskice,pocela mi malo neka frka...jos malo do bete...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 12:46:46
|
|
|
|
wivern
|
Lidija drzi se...znam kako se osecas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 12:57:41
|
|
|
|
Jole84
|
Lidija,Wivern još samo malo,mi trudnjače prašimo i vučemo,vreme vam je za "ovamo"
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:00:39
|
|
|
|
wivern
|
Jole vreme je bilo odavno.... Prasite svim silama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:03:59
|
|
|
|
Jole84
|
Wiv,ti naši tvrdoglavi bebići sami biraju vreme,ne slušaju nas od starta
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:12:10
|
|
|
|
wivern
|
Zato cu, cim se porodim, odmah krenuti sa batinama...retroaktivno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:13:50
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Wiv, sad me uvatila malko frka,isla sam da se istusiram pa da pratim stanje,a pre toga sam primetila da mi se pojacalo belo pranje...da li to moze da pretstavlje neki los predznak?jer mi se pojaca belo pranje(sekret)uvek pred ciklus...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:15:29
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jole,hvala na prasenju , stvarno nam je vreme da se radujemo...
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 21.2.2014 13:16:01 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:19:25
|
|
|
|
wivern
|
Lidija, ne zagledaj se i ne trazi simptome....dok ne uradimo betu nista se ne zna Znam da je tesko ali pokusaj da ne razmisljas o tome...... razmisljaj pozitivno, trudna si i uzivaj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:22:35
|
|
|
|
Jole84
|
Moj mi trudnički insekt kaže da ste vas dve baš baš trudne a i vreme je posle januarskih neuspeha da neko povuče nogu!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:24:18
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
zaJole84 Za WIv, trudicu se ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:44:34
|
|
|
|
micamica
|
hejj evo mene,ako me se secate,grlic materice jos je spusten,tj oseti se ,isla sam kod ginekologa kaze da je u redu sve al opet mi nije jasno,takav mi nije bio sigurna sam sto posto,ne znam sta se to desava???? ako je neko imao slicno iskustvo nek podeli sa mnom,zabrinuta sam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 13:59:33
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
micamica, ja bi ti rado pomogla ali ne znam nista o tome..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 14:05:46
|
|
|
|
degu
|
Lidija, Wiv, Chipsy navijam i prašim Mico ne znam u kojoj si fazi ciklusa, al se grlić podiže i spušta ciklično. Npr do ovulacije je nisko i tvrd je, u ovulaciji se podiže i razmekšava i pred M se opet spušta. Ako dođe do trudnoće ostaje visoko, mada meni nije odmah bio tako visoko, sećam se na početku trudnoće sam još mogla da ga napipam poprilično nisko kad sam stavljala utrogestan.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 14:12:31
|
|
|
|
micamica
|
prosli put kad sam radila vantelesnu,to nije bilo tako,secam se,znam...a sad jestee....dosla mi je menstruacija sad posle vto prosla prekljuce....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 21.2.2014 16:56:13
|
|
|
|
ivanicasale
|
Treba mi vasa pomoc.Zvali su me danas da mi kaze da mozemo da cekamo blastu i transver da radimo u Ponedeljak,ali da zbog studije leka mora da se radi sutra.Imamo 5 ekstra i 3 slabija embriona.Biolog kaze da su oni dobri i danas i sutra i prekosutra i bilo kada,jer dobro rastu u inkubator i jos bolje ce u materici ali ja sada ne znam sta da radim.Jer Crinone gel je i jaci on je 800mg a utragestan je 600mg.I mozda ima bolje dejstvo za embrione.Pomagajte Ne znam kada da radimo transver.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
Anketa
Sa kim živite?Jelena81Sa suprugom (
90%)
Sa roditeljima (
10%)
Ukupan broj glasova: 88Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!