Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:39:00
|
|
|
|
Chipsy
|
Ja pijem: ujutru 2 utrogestana vaginalno, jedan oralno; vitamin c, femibion i riblje ulje posle dorucka,; magnezijum i vitamin b6. popodne magnezijum i vitamin b6, 2 utrogestana, predvece fraxiparin pred spavanje opet utrogestan, magnezijum i vitamin b6, aspirin protect. Uh, mnogo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:43:01
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
chipsy, znam za dlake,ali on je kucni macak,ne izlazi napolje nikada,testirala sam se na sve moguce viruse i parazite,sve je ok.a i cetkamo ga,tako da mi nista ne moze biti,a jel normalno to sto ja imam redje stolice i to samo ujutro?imas li iskustva u tome?inace ovo mi je druga vto i nadam se da necu vise ici.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:46:26
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
uf Chipsy,ja to ne pijem...moja terapija je sledeca.ujutro 200gr utrogestana vaginalno,estrofem 1 tbl, i dexason 0,5 mg tj jedna tbl.Popodne utrogestan 200mg vaginalno,+estrofem i Uvece utrogestan 200mg vaginalno i estrofem.samo ovo uzimam od terapije.Tako sam i prosli put,samo sto sam tada uzimala i aspirin.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 14:53:05
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dunja,kako si draga ti? cekamo bete..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 15:10:09
|
|
|
|
Chipsy
|
Ja stvarno ne znam za stolicu, mislim da tu nema pravila. A sta je estrofem?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 15:26:14
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Chipsy, estrofem je za endometrijum,tj.on ga uvecava.i grudi su mi od njega porasle..a i stomak..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 16:00:59
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy zatvor ti je odd progesterona tj utrogestana....ja ga na svu srecu jos uvek nemam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 17:02:24
|
|
|
|
Chipsy
|
Rece ti da si imala prosli put, meni danas pravo niotkuda, nego se binem zbog naprezanja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 17:03:06
|
|
|
|
Ninnochka
|
Cao zene :) vidim ima vas nekoliko koje cekate pozitivnu betu i zelim vam da ovaj put to bude TO Meni je 8. dan stimulacije, sve ide po planu i programu, endometrijum mi je super, ima finih folikula na obe strane i lepo rastu...pa se nadam da ce tako ostati do kraja. Sutra imam ultrazvuk, svaki dan proveru hormona, osecam se dobro i sve u svemu - brzo ovo ide... :) Nadam se stop bocki uskoro.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 17:06:22
|
|
|
|
17 joka
|
Ninochka Cipsy,Wiv ,Lidija,Ivanice cekamo velike bete
< Poruku je uredio 17 joka -- 22.2.2014 17:07:29 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 17:28:09
|
|
|
|
alex88
|
chipsy i ja sam u prosloj trudnoci imala zatvor i bas se naprezala i nisam prokrvarila wivern za stene,to ce ti psihicki bas pomoci,ja imam psa koji je spavao na mom stomaku od kad sam se vratila sa vto,kao da je osecao da je bebica tu,strasno je bio vezan za bebu u stomaku,stalno njuskao i stavljao glavicu na stomak,zato je i bas patio posle spontanog,kada sam izasla iz bolnice prvo je onjusio stomak i bezao od mene i cvileo danima,ali njegovo prisustvo i obaveze prema njemu su mi mnogo pomogle da lakse podnesem sve.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 17:40:12
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Alex, bas mi zao za spontani,ali je dobro sto si ti ok i sto kraj sebe imas nekog ko te voli..posebno mislim na kucu,jer ja obozavam zivotinje i da brinem o njima.uz njih sve je lakse i sve se prebrodi...a sada u nove pobede...i meni je macak lezao na stomaku od kako sam se vratila sa vto i narednih najmanje 3-4 5 dana samo na stomaku spavao...sad cekamo rezultat..tk vreme za betu.jos ne znam kad da je radim sutra mi je 12 dan od et.razmisljala sam u utorak ili sredu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 17:59:47
|
|
|
|
wivern
|
Ninnochka brzo ce ti proleteti bockanje Chipsy pij donat vodu..pomoci ce ti...ja sam.prosli put imala uzasan zatvor , mislila sam da cu da explodiram. Alex kuci imam zoo vrt, ja obozavam zivotinjke Svim ostalim zenicama
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 19:51:45
|
|
|
|
alex88
|
Lidija u pravu si,ja neznam kako bi da mi nije njega,on me sve razume,kad zivotinji posvetis maksimalnu paznju pametnija je nego da je dresiras.A za betu neznam sta da ti kazem ako nemozes da izdrzis uradi 12 dan,ja sam radila zbog uskrsnjih praznika 12 dan i pokazala je tacan rezultat,svakako drzimo fige da bude pozitivna kao i ostalim devojkama koje rade ovih dana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 19:59:30
|
|
|
|
Chipsy
|
Lidija, ajd u sredu zajedno . Tebi bi to bio 14.dan, jel da?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 20:17:44
|
|
|
|
wivern
|
Ajte vas dve u sredu a ja cu za vama...u cetvrtak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 22.2.2014 22:48:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Chipsy,Wiv,Lidija Jedva cekam da javite pozitivne bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 9:35:56
|
|
|
|
*Maki*
|
Navijam jako za sve ženskice u postpuku i koje čekaju pozitivinu betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 11:21:45
|
|
|
|
Bebana17
|
Wivern, Lidija, Chipsy neka vam bete budu trocifrene sve navijamo za vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 11:35:05
|
|
|
|
PalcicaBg
|
IZVORNA PORUKA: Bebana17 Wivern, Lidija, Chipsy neka vam bete budu trocifrene sve navijamo za vas Potpisujem Bebanice gde si nam ti,sta je kod tebe u planu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 11:45:15
|
|
|
|
Poppy
|
Pozdrav svima, Ja sam nova ali imam utisak da vas sve znam jer vas citam vec neko vreme . Nadam se da mogu da vam se pridruzim. Ovde toliko mnogo moze da se nauci i atmosfera je super i podrska koju pruzate je neverovanta. Mi nismo za sad jos u VTO programu, ustvari i ne radimo tako dugo na novoj bebi, ali posto meni vrag nije dao mira pocela sam da cackam po raznim analizama i kako stvari stoje izgleda da ce nam biti potrebna neka gurka u pravljenju . Danas mi je 14DPO i test je bio negativan, a nemam nikakve znake da ce ciklus poceti. 12 DPO sam imala neki sekret cudne nijanse kao med (izvinjavam se zbog poredjenja ) i boleo me stomak kao da treba da dobijem, ali nista od toga. Sutra je sve nestalo i tako je i sad. Verovatno mi je utrogestan kojeg sam pocela da stavljam dva dana posle ovulacije pomerio ciklus. Sad sam prestala sa njim i cekam da dodje...nemam snage da se bockam i radim betu. Sto se zatvora tice i ja preporucujem Donat mg vodu ili bilo koju koja ima magnezijuma (mislim da ima neka Mivela). Malo je ukus cudan, ali nije nista strasno, a sasvim sigurno pomaze kod tih tegoba. Ja sam uzimala jednu casu uvece i bilo je dovoljno. Navijam za sto vise veeeliiikih beta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 11:54:44
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Poppy dobrodosla,nadam se da ces ubrzo preci na lepse teme A da ti ipak izvadis betu,bilo je dosta slucajeva sa lazno negativnim testovima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 12:19:42
|
|
|
|
uplasenaa
|
Devojke treba mi vasa pomoc!!!U sredu mi je radjena aspiracija 8jajnih celija zdravih,zrelih,uzorak mm savrsen,u petak me zvao biolog da mi kaze da se moje jajne celije nisu oplodile neznaju zasto,juce sam bila kod dr.Jasmine u kc Nis takodje sam dobila isti odgovor.Da li je neka od vas imala ovakvo iskustvo ili se ove stvari desavaju samo u Nisu???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 12:25:51
|
|
|
|
branki*
|
kad sam ja radila,to se desilo jednoj devojci koja je bila sa mnom.isto u nisu smo radile.kod njih je problem bio slaba pokretljivost i los spermogram.ona je na aspiraciji pitala da joj rade isci metodu,valjda tako se zove,kad se ne traze sami jajna celija i spermatozoidi,nego kad oni direktno ubrizgaju spermatozoid u jajnu celiju.dr joj je rekao da nema potrebe tako,nego idu klasicno.znam da se nijedna celija nije oplodila. bas mi je zao
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 23.2.2014 12:27:10
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Uplasena, nikada nisam cula za taj slucaj,narocito ako su tvoje jajne celije bile kvalitetne a i sam uzorak tvog m.zaista je to veliko pitanje...sta su ti jos rekli?ne moguce je mislim da se nisu oplodile..nekako mi je to sumljivo i previse...makar jedna....?
|
|
|
Anketa
Ili - ilielenica4everKoje je lepse?Milos (
56%)
Srdjan (
44%)
Ukupan broj glasova: 36Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!