|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
22.2.2014 14:39:00   
Chipsy
Ja pijem:
ujutru 2 utrogestana vaginalno, jedan oralno; vitamin c, femibion i riblje ulje posle dorucka,; magnezijum i vitamin b6.
popodne magnezijum i vitamin b6, 2 utrogestana, predvece fraxiparin
pred spavanje opet utrogestan, magnezijum i vitamin b6, aspirin protect.
Uh, mnogo

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2151
22.2.2014 14:43:01   
LIDIJA STEVAN
chipsy,
znam za dlake,ali on je kucni macak,ne izlazi napolje nikada,testirala sam se na sve moguce viruse i parazite,sve je ok.a i cetkamo ga,tako da mi nista ne moze biti,a jel normalno to sto ja imam redje stolice i to samo ujutro?imas li iskustva u tome?inace ovo mi je druga vto i nadam se da necu vise ici.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2152
22.2.2014 14:46:26   
LIDIJA STEVAN
uf Chipsy,ja to ne pijem...moja terapija je sledeca.ujutro 200gr utrogestana vaginalno,estrofem 1 tbl, i dexason 0,5 mg tj jedna tbl.Popodne utrogestan 200mg vaginalno,+estrofem i Uvece utrogestan 200mg vaginalno i estrofem.samo ovo uzimam od terapije.Tako sam i prosli put,samo sto sam tada uzimala i aspirin.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2153
22.2.2014 14:53:05   
LIDIJA STEVAN
Dunja,kako si draga ti?user posted image cekamo bete..

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2154
22.2.2014 15:10:09   
Chipsy
Ja stvarno ne znam za stolicu, mislim da tu nema pravila.
A sta je estrofem?

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2155
22.2.2014 15:26:14   
LIDIJA STEVAN
Chipsy,
estrofem je za endometrijum,tj.on ga uvecava.i grudi su mi od njega porasle..a i stomak..

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2156
22.2.2014 16:00:59   
wivern
Chipsy zatvor ti je odd progesterona tj utrogestana....ja ga na svu srecu jos uvek nemam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 2157
22.2.2014 17:02:24   
Chipsy
Rece ti da si imala prosli put, meni danas pravo niotkuda, nego se binem zbog naprezanjauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2158
22.2.2014 17:03:06   
Ninnochka
Cao zene :)
vidim ima vas nekoliko koje cekate pozitivnu betu i zelim vam da ovaj put to bude TO user posted image

Meni je 8. dan stimulacije, sve ide po planu i programu, endometrijum mi je super, ima finih folikula na obe strane i lepo rastu...pa se nadam da ce tako ostati do kraja. Sutra imam ultrazvuk, svaki dan proveru hormona, osecam se dobro i sve u svemu - brzo ovo ide... :) Nadam se stop bocki uskoro. user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 2159
22.2.2014 17:06:22   
17 joka
Ninochka user posted image user posted image

Cipsy,Wiv ,Lidija,Ivanice cekamo velike beteuser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 22.2.2014 17:07:29 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 2160
22.2.2014 17:28:09   
alex88
chipsy i ja sam u prosloj trudnoci imala zatvor i bas se naprezala i nisam prokrvarila
wivern user posted image za stene,to ce ti psihicki bas pomoci,ja imam psa koji je spavao na mom stomaku od kad sam se vratila sa vto,kao da je osecao da je bebica tu,strasno je bio vezan za bebu u stomaku,stalno njuskao i stavljao glavicu na stomak,zato je i bas patio posle spontanog,kada sam izasla iz bolnice prvo je onjusio stomak i bezao od mene i cvileo danima,ali njegovo prisustvo i obaveze prema njemu su mi mnogo pomogle da lakse podnesem sve.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2161
22.2.2014 17:40:12   
LIDIJA STEVAN
Alex,
bas mi zao za spontani,ali je dobro sto si ti ok i sto kraj sebe imas nekog ko te voli..posebno mislim na kucu,jer ja obozavam zivotinje i da brinem o njima.uz njih sve je lakse i sve se prebrodi...a sada u nove pobede...i meni je macak lezao na stomaku od kako sam se vratila sa vto i narednih najmanje 3-4 5 dana samo na stomaku spavao...sad cekamo rezultat..tk vreme za betu.jos ne znam kad da je radim sutra mi je 12 dan od et.razmisljala sam u utorak ili sredu?user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2162
22.2.2014 17:59:47   
wivern
Ninnochka brzo ce ti proleteti bockanje user posted image
Chipsy pij donat vodu..pomoci ce ti...ja sam.prosli put imala uzasan zatvor , mislila sam da cu da explodiram.
Alex kuci imam zoo vrt, ja obozavam zivotinjke user posted image
Svim ostalim zenicama user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 2163
22.2.2014 19:51:45   
alex88
Lidija u pravu si,ja neznam kako bi da mi nije njega,on me sve razume,kad zivotinji posvetis maksimalnu paznju pametnija je nego da je dresiras.A za betu neznam sta da ti kazem ako nemozes da izdrzis uradi 12 dan,ja sam radila zbog uskrsnjih praznika 12 dan i pokazala je tacan rezultat,svakako drzimo fige da bude pozitivna kao i ostalim devojkama koje rade ovih dana.

Direktna veza do poruke: 2164
22.2.2014 19:59:30   
Chipsy
Lidija, ajd u sredu zajednouser posted image . Tebi bi to bio 14.dan, jel da?

Direktna veza do poruke: 2165
22.2.2014 20:17:44   
wivern
Ajte vas dve u sredu a ja cu za vama...u cetvrtak user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2166
22.2.2014 22:48:22   
Sanjalica1980
Chipsy,Wiv,Lidija user posted image user posted image user posted image

Jedva cekam da javite pozitivne bete user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 2167
23.2.2014 9:35:56   
*Maki*
Navijam jako za sve ženskice u postpuku i koje čekaju pozitivinu betu user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 2168
23.2.2014 11:21:45   
Bebana17
Wivern, Lidija, Chipsy neka vam bete budu trocifrene user posted image sve navijamo za vas user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 2169
23.2.2014 11:35:05   
PalcicaBg

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Wivern, Lidija, Chipsy neka vam bete budu trocifrene user posted image sve navijamo za vas user posted image

Potpisujem user posted image user posted image user posted image

Bebanice gde si nam ti,sta je kod tebe u planu?

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2170
23.2.2014 11:45:15   
Poppy
Pozdrav svima,
Ja sam nova ali imam utisak da vas sve znam jer vas citam vec neko vreme user posted image . Nadam se da mogu da vam se pridruzim. Ovde toliko mnogo moze da se nauci i atmosfera je super i podrska koju pruzate je neverovanta. Mi nismo za sad jos u VTO programu, ustvari i ne radimo tako dugo na novoj bebi, ali posto meni vrag nije dao mira pocela sam da cackam po raznim analizama i kako stvari stoje izgleda da ce nam biti potrebna neka gurka u pravljenju user posted image .

Danas mi je 14DPO i test je bio negativan, a nemam nikakve znake da ce ciklus poceti. 12 DPO sam imala neki sekret cudne nijanse kao med (izvinjavam se zbog poredjenjauser posted image ) i boleo me stomak kao da treba da dobijem, ali nista od toga. Sutra je sve nestalo i tako je i sad. Verovatno mi je utrogestan kojeg sam pocela da stavljam dva dana posle ovulacije pomerio ciklus. Sad sam prestala sa njim i cekam da dodje...nemam snage da se bockam i radim betu.

Sto se zatvora tice i ja preporucujem Donat mg vodu ili bilo koju koja ima magnezijuma (mislim da ima neka Mivela). Malo je ukus cudan, ali nije nista strasno, a sasvim sigurno pomaze kod tih tegoba. Ja sam uzimala jednu casu uvece i bilo je dovoljno.
Navijam za sto vise veeeliiikih beta user posted image user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2171
23.2.2014 11:54:44   
PalcicaBg
Poppy dobrodosla,nadam se da ces ubrzo preci na lepse teme user posted image
A da ti ipak izvadis betu,bilo je dosta slucajeva sa lazno negativnim testovima.

(odgovor članu Poppy)
Direktna veza do poruke: 2172
23.2.2014 12:19:42   
uplasenaa
Devojke treba mi vasa pomoc!!!U sredu mi je radjena aspiracija 8jajnih celija zdravih,zrelih,uzorak mm savrsen,u petak me zvao biolog da mi kaze da se moje jajne celije nisu oplodile neznaju zasto,juce sam bila kod dr.Jasmine u kc Nis takodje sam dobila isti odgovor.Da li je neka od vas imala ovakvo iskustvo ili se ove stvari desavaju samo u Nisu???

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 2173
23.2.2014 12:25:51   
branki*
kad sam ja radila,to se desilo jednoj devojci koja je bila sa mnom.isto u nisu smo radile.kod njih je problem bio slaba pokretljivost i los spermogram.ona je na aspiraciji pitala da joj rade isci metodu,valjda tako se zove,kad se ne traze sami jajna celija i spermatozoidi,nego kad oni direktno ubrizgaju spermatozoid u jajnu celiju.dr joj je rekao da nema potrebe tako,nego idu klasicno.znam da se nijedna celija nije oplodila.
bas mi je zaouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 2174
23.2.2014 12:27:10   
LIDIJA STEVAN
Uplasena,
nikada nisam cula za taj slucaj,narocito ako su tvoje jajne celije bile kvalitetne a i sam uzorak tvog m.zaista je to veliko pitanje...sta su ti jos rekli?ne moguce je mislim da se nisu oplodile..nekako mi je to sumljivo i previse...makar jedna....?user posted image

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

Ili - ili
elenica4ever

Koje je lepse?

Milos (56%)

Srdjan (44%)

Ukupan broj glasova: 36

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here