Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 22:31:32
|
|
|
|
ivanicasale
|
Izvinite ja malo vise kasnim sa izvestajem aspiracija uspesna 11 jajnih celija sada je zurka Imala sam jake bolove i primala sam infuziju,pa sam tek oko 16h izasla iz bolnice,sada me bolucka stomak ali nije strasno.Ja doduse lezim pa mi je to nekako lakse,nemam krvarenje i sve u svemu je ok.Rekla nam je biolog da nas zove u petak da kaze sta su nasi maleni napravili u labu.Ako bog da u subotu bice transver Hvala vam sto ste mislile na mene da vas ne nabrajam puno vas
< Poruku je uredio ivanicasale -- 19.2.2014 22:35:42 >
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 22:36:59
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice bice tu lepih embriona bices ti dobro uskoro kad budes imala svoje bebice u trbi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 22:42:25
|
|
|
|
ivanicasale
|
Nadam se.Ljubim i grlim
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 22:57:00
|
|
|
|
zece
|
i jas primiv infuzija koga mi pravea aspiracija hanka bas mi e zal dusicke ivanica sale daj boze ova vto da ti bide posledno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 23:05:01
|
|
|
|
lesica
|
Hanka, e misa mu poljubim... ali mi se svidja taj stav 5 dana pa nazad u kolo!!! Ivanicasale, obecava obecava Ajte devojke, navijam da vas poteramo sa ovih strana u neke zabavnije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 8:50:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ivanicasale, odlicno,samo napred,bice tu kvalitetnih embriona a kasnije i bebica...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 9:50:54
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cao zenskice, danas mi je 9 dan od et,osecam se odlicno,nemam nikakav problem,stomak me je boleo 4-5-6-7-8-dan od et ali sad me nista ne boli i super se osecam...da li to moze nesto da prestavlja?mislim da li je to o.k.?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 10:10:52
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Chypsi,Wiv,kako ste...?kad radite Bete?kad cemo da se radujemo?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 12:10:38
|
|
|
|
degu
|
Ivanice, super Hankić
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 12:35:15
|
|
|
|
Chipsy
|
Ivanice, bravo, super!!! Isidora, moraju da imaju nekoga ko ce ih prijaviti na nekoj adresi u NS. Oni ne moraju da imaju iste adrese, ja i mm nismo, ja sam osiguranik Kraljeva, a on Kragujevca, ali samo je zena bitna. Glupo je da zbog toga sto ih mrzi da idu u selo po upute placaju vto. Uostalom, uputi se uzmu jednom i to je to. Lidija, ja radim betu u sredu. Nista ne osecam, mada sam se istripovala da nije dobro sto nemam zatvor, pa me drugarica iskritikovala sto lupam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 12:38:28
|
|
|
|
ivanicasale
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Cao zenskice, danas mi je 9 dan od et,osecam se odlicno,nemam nikakav problem,stomak me je boleo 4-5-6-7-8-dan od et ali sad me nista ne boli i super se osecam...da li to moze nesto da prestavlja?mislim da li je to o.k.? Ne mora da predstavlja problem,mozda je to to.Drzim palceve da jeste barem jedna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 12:47:38
|
|
|
|
isidora88
|
g IZVORNA PORUKA: Chipsy Ivanice, bravo, super!!! Isidora, moraju da imaju nekoga ko ce ih prijaviti na nekoj adresi u NS. Oni ne moraju da imaju iste adrese, ja i mm nismo, ja sam osiguranik Kraljeva, a on Kragujevca, ali samo je zena bitna. Glupo je da zbog toga sto ih mrzi da idu u selo po upute placaju vto. Uostalom, uputi se uzmu jednom i to je to. Lidija, ja radim betu u sredu. Nista ne osecam, mada sam se istripovala da nije dobro sto nemam zatvor, pa me drugarica iskritikovala sto lupam problem je sto nemaju u NS nikog ko bi ih prijavio. nece da idu u sela jer su mala, svako zabada nos gde hoce i oni nece da iko zna da imaju neki problem,njihova stvar i razlozi, ja se ne mesam tu. hvala ti chipsy u svakom slucaju, valjda ce naci nekog u NS, da ne placaju bezveze
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 12:47:47
|
|
|
|
wivern
|
Ja betu treba da radim 27.2....a pokusavam sto manje da razmisljam o simptomima, ja sam trudna a za simptome me bas briga Chipsy i mene taj zatvor brine, u stvari super mi je sto ga nemam jer svaki put od progesterona imam uzas Ivanice bice tu lepih bebirona
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 14:02:27
|
|
|
|
alex88
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja betu treba da radim 27.2....a pokusavam sto manje da razmisljam o simptomima, ja sam trudna a za simptome me bas briga ,to je pravo razmisljanje
< Poruku je uredio alex88 -- 20.2.2014 14:03:58 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 14:19:32
|
|
|
|
Chipsy
|
Isidora, a na koju se opstinu vodi selo? mozda moze samo da promeni izabranog lekara, da bude u gradu, to moze svakako Grlisa za moju kraljevcanku Wiv, koji su dan tebi bese vratili? Ti si i aspiraciju radila pre mene, a meni dr rekao da vadim betu 26., meni to nesto rano, ali poslusacu ga. Grlisa i za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 14:20:51
|
|
|
|
Štetica
|
Isidora ako teritorijalno ta sela pripadaju Novom Sadu,moze da prebaci karton bez promene prebivalista. Odu u svoje domove zdravlja i podnesu zahtev za premestaj kartona u neki od dz u NS. Posle par dana(oko 7dana se ceka) odu taj izabrani dz da izaberu doktora. Ja sam tako uradila pre 3 godine,a dal se sta menjalo stvarno neznam.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 14:40:54
|
|
|
|
wivern
|
Chipsy meni su aspiraciju radili u nedelju 9.2 a et mi je bio u sredu. U svakom slucaju imamo jos nedelju dana da proguramo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:02:38
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Wiv,Chypsy, vidim pricate o zatvoru iliti probavi,mogu samo da dodam da od kako mi je uradjen et,ja imam stolicu redovno svako jutro i to najmanje 2 puta...da li je to ok?prosli put kad mi je radjen et nije bilo tako,,,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:04:12
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Koliko vidim nas tri trebamo saznati za pozitivne bete od prilike u isti dan?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:37:40
|
|
|
|
Jole84
|
Ivanice za divne embriončiće Lidija,Chipsy,Wivern navijam jako za vaše bete i prašim punoooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:41:02
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje čekalice bete samo da vas pozdravim a Wivern posebno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:44:11
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:44:49
|
|
|
|
Cecana
|
I ja navijam svom snagom da budu pozitivne bete. Ne opterecujte se simptomima, moze da ih bude ali i uopste ne mora. Srecno svima koje očekuju uskoro rezultate
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:52:57
|
|
|
|
mina@
|
Ivancice, "komsinice", jako navijam!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 20.2.2014 15:57:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Navijamo devojke
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....