Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 7:53:45
|
|
|
|
daca77
|
Hanka, javi se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 8:19:03
|
|
|
|
hanka
|
Evo javljam se Beta je manja od 5 tj. 3.4 tako da nista od mene. Idemo dalje,odmaracu jedno 5 dana pa onda u novi ringispil
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 8:22:36
|
|
|
|
mika79
|
Hanka baš mi je žao draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 8:30:57
|
|
|
|
nata11
|
Hanka bas mi je zao
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 8:37:50
|
|
|
|
daca77
|
Hanka, bas bez veze, ali nema predaje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 9:04:05
|
|
|
|
Maslacak15
|
Drzi se hanka! Tesko je sigurno ali bilo je biohemijske Znaci nedostaje jako malo i bice sledeci put sigurno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 9:16:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: hanka Evo javljam se Beta je manja od 5 tj. 3.4 tako da nista od mene. Idemo dalje,odmaracu jedno 5 dana pa onda u novi ringispil E Hankić Tako je, odmori, pa u novu borbu u kojoj ćeš pobediti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 9:27:43
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Hanka.bas mi je zao...a sad na nogice lagane i pa u setnjicu a od sutra ponovo u pobedu i uspeces...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 9:32:44
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ivanice. sta kazu doktori?kako se ti osecas? Ja sam ok.stomacic me malko boli,iskreno ovo cekanje do bete me malo smara(ne mogu da docekam),pa tako pokusavam da sebi nadjem neku zanimaciju do bete...koju radim u utorak ili sredu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 9:38:47
|
|
|
|
smejalica88
|
Zenske imam lepu vest malo pre me zvali iz socijalnog prve konsultacije su 03.03 tako da nam se blizi pocetak tako sam srecna sto ce krenuti sve,nisam dugo cekala. U grupi smo nas 6 zenica,nije nas puno. E sada sam bas znatizeljna sta dalje i kako ce sve to ici
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 9:46:52
|
|
|
|
mika79
|
Ivanasale držimo fige da sve lepo prođe i da se zadrži kod mame narednih 9 meseci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 10:14:12
|
|
|
|
branki*
|
hanka ...tako ,izgleda,mora nekad...covek da se namuci da bi dosao do cilja.sve ce to proci.samo napred,samo napred.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 10:33:48
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Smejalice. sve ce ici kako treba,samo prati upustva dr.i sve sto te zanima mozes pitati nas koje smo prosli kroz protokol,mada je svaki slucaj za sebe i nemaju svi istu th kao ni svi sto nemamo isti problem zbog cega nije dolazilo do prirodnog zaceca...ali mozemo da pomognemo to je sigurno... Ivanice, javi sta je bilo kod dr.drzim palceve da sve prodje ok i do kraja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 11:05:38
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Cao svima! Imam pitanje za vas koji ste proslo kroz postupak, da li je uobicajno da padne estradiol dok traje bockanje? Dobila sam izvjestaj iz labaratorije, estradiol mi je pao sa 1666 na 927, da li je to u redu? 10.02 sam pocela sa bockanjem gonalima, 17.02 ukljuceni i cetrotid.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 11:20:31
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Nitrogril, nisam bas 100% sigurna ali mislim da padaa od cetrotide i da je to sve normalno,meni je estradiol u jednom terbnutku bio 3868,pa su mi smanjili foetimon i uveli cetrotide..imala sam mnogoooo jajnih celija ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 11:22:29
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Nitrogirl, a kada ti je planirana aspiracija..to mora da ce ti raditi za koji dan zar ne?ako se nevaram vec mozda poned?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 11:41:21
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Pa ja se nadam, nemam jos uvijek informaciju, danas je kontrola u 17h. Bilo bi sjajno da bude sto prije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 11:48:42
|
|
|
|
Chipsy
|
Hankic, jbg Idemo dalje! Skijasice, bravo za stav, ali nemoj ni previse cekati, predaj ti dokumenta, a ujedno radi na prirodi uz pomoc madjarske terapije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 12:51:36
|
|
|
|
Ana13
|
Zao mi je Hanka Ali ako je bilo biohem. i to je super, sledeci put ce sigurno biti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 12:57:34
|
|
|
|
Jole84
|
E bre Hankić ipak bitno da se nešto izdešavalo,makar biohemijska,znači sledeći krug je tvoj
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 13:14:50
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Na osnovu cega se zna da je bila biohemiska trudnoca?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 14:04:44
|
|
|
|
Jole84
|
Lidija na osnovu bete od 3,4,bila bi 0 da se ništa nije dešavalo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 14:09:24
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Hvala,nisam to znala da moze da pretstavlja to...mislila sam da ukolika beta nije makar dvocifrena da onda nema trudnoce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 15:49:51
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: hanka Evo javljam se Beta je manja od 5 tj. 3.4 tako da nista od mene. Idemo dalje,odmaracu jedno 5 dana pa onda u novi ringispil Hankic malo odmora i u nove pobede
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 19.2.2014 20:39:01
|
|
|
|
isidora88
|
treba mi pomoc, drugarica hoce da prebaci karton iz svog sela u NS (zivi privatno i nema prebivaliste u NS), kako moze to da izvede? Da li bas mora biti prijavljena na NS, ako mora, mora li i licnu kartu da menja? Hoce da radi vto drzavno, ali je problem sto su ona i njen muz iz razlicitih sela, daleko im je da putuju po upute pa bi da prebace kartone u dz u NS. ukoliko to ne uspeju, radice privatno vto, recite mi gde je najbolje da rade?(genesis, spebo, jevremova, perinatal) Nemaju nikakav problem osim sto su njeni jajovodi neprohodni, ostali rezultati su super.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
MaksimminnicaŽelimo da nam se sin zove ovako. Da li mislite da je to ime prečesto u poslednje vreme?da (
36%)
ne (
64%)
Ukupan broj glasova: 44Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!