Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 14:50:52
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
znaci postoji velika sansa da je uspelo...jer imam neki osecaj da jeste ovaj put...jedva cekam da potvrdim rezultat...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 15:20:08
|
|
|
|
dunja RR
|
LIDIJA jeste, ulazim u 6. mesec po tikeru za 3 dana, a po terminu sutra. Koji je tebi sada dan od ET? Moguće da je taj bol implantacija, i onda obećava
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 15:42:06
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dunja, meni je et radjen u sredu 12.2.2014. ako taj dan ne racunamo onda je 6 dan..a stomak me boli od juce ujutro...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 15:43:50
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dunja, Jesu bliznaci ?kako podnosis trudnocu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 15:50:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Tada je i mene boleo, držim pačeve da bude to-to! IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Dunja, meni je et radjen u sredu 12.2.2014. ako taj dan ne racunamo onda je 6 dan..a stomak me boli od juce ujutro...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 15:52:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisu blizanci, jedan bebac, jer su mi vratili jednog smrzlića i on se ugnezdio i ostao u maminom stomaku , drugi nažalost nije preživeo odmrzavanje. Podnosim super trudnoću, hvala Bogu, nikakvih tegoba nisam imala za ovih 5 meseci, iako me vode kao visoko rizičnu zbog fraxiparina koji dajem sebi dva puta dnevno, a delimičmo i zbog VTO i zbog godina me vode kao rizičnu (37.5). IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Dunja, Jesu bliznaci ?kako podnosis trudnocu?
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.2.2014 15:54:31 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 16:02:36
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dunja... radujem se ...bas lepo..necu puno da se radujem... da se ne bi razocarala posle ali iskreno ...osecaj u sebi koji imam je nekako mnogoooo pozitivan... a sto primas fraxiparin?zbog d-dimera?koliki ti je?ili INR?ja inace imam 31 god.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 16:05:05
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Tada je i mene boleo, držim pačeve da bude to-to! Dunja...sjajno...neka boli samo da je beta trocifrena...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 16:05:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Primam fraxi zbog mutacije MTHFR homozigot.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 16:26:43
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Primam fraxi zbog mutacije MTHFR homozigot. Dunja...mozes li malo da mi pojasnis...ne razumem... hvala unapred
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 16:29:24
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
procitala na netu Dunja,hvala...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 16:37:12
|
|
|
|
ivanicasale
|
Lidija drzim palceve za Nije mi mnogo veliki stomak.MM kaze da je juce bio mnogo veci sada se malo smanjio.Videcemo sutra sta ce da kazu koliko celijica imamo. Hanka drzim palceve i tebi za dve .Kakav je rezultat?
< Poruku je uredio ivanicasale -- 18.2.2014 16:40:25 >
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 17:27:52
|
|
|
|
Chipsy
|
Hankic, cekamo te... Dunja, ili bilo koja druga devojka koja zna, koliko moze da se odstupi u vremenu kod davanja fraxiparina? U subotu nema ko da mi da izmedju 6 i 7 kao sto uvek primam, a nema sanse sama sebe da ubodem. Ja koliko znam, implantacija je 5-6. dan zivota embriona, ne od ET. Kazu da se blaste kace vec nekoliko sati posle ET ili ne daj boze, propadaju...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 17:30:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Chipsy, ne sme da se odstupi, max 15 minuta. Pobaj sama sebi da daš, nije teško veruj mi, a jako je opasno da praviš velika odstupanja.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 17:33:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy Ja koliko znam, implantacija je 5-6. dan zivota embriona, ne od ET. Kazu da se blaste kace vec nekoliko sati posle ET ili ne daj boze, propadaju... Meni su vratili embrione stare 6 dana, ali implantacija traje danima, ne dešava se automatski, embrion se svaki dan po malo gnezdi, a kada se duboko ušuška onda zna i da zaboli. Meni je kod VTO ta bol bila 9. dana, a kod FET-a 4. dana.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.2.2014 17:35:52 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 17:43:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Ako ti bude trebala pomoć, piši ili me nazovi da pomognem, veruj mi da će ti biti lakše da sama sebi daješ. Javi na pp ako želiš da ti pošaljem br. telefona. IZVORNA PORUKA: dunja RR Chipsy, ne sme da se odstupi, max 15 minuta. Pobaj sama sebi da daš, nije teško veruj mi, a jako je opasno da praviš velika odstupanja.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 18:25:09
|
|
|
|
Chipsy
|
Joj, Dunjci, ovo nisam znala, ja uvek davala izmedju 6 i 7, ali nisam se bas opterecivala. Ja ne znam ni sto to primam, nisam nista ispitala, a uz to pijem i aspirin
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 18:33:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam zakasnila do sada možda 3 puta, jednom sat vremena, dva puta po 40-ak minuta, i znam da mi je dr. rekla da nije strašno ako se to ponekada desi, ali da vodim računa da se ne ponavlja. Max 10-15 min. odstupanja da bude. Neka, bolje da su ti dali preventivno, i Nini su tako, pa je sve bilo ok, ne brini ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.2.2014 18:34:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 18:49:52
|
|
|
|
Ana13
|
Jel Hanka danas radila betu? Jel se javila nekom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 19:43:40
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice, kako prolete 5 meseci, koliko sam samo srecna zbog tebe i ostalih devojaka naravno Lidija, to je super znak sto je bolelo Hanke nema da se javi, ja navijam jako Dunjice mozes li ti sa nama u nedelju popodne na kaficu?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 21:10:01
|
|
|
|
degu
|
Hanke još nema Joj, navijam za pozitivnu betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 21:13:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Hankić je bila danas na portalu, videh je, ali nam nije ništa javila. Ja se iskreno nadam da je sve ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 21:38:40
|
|
|
|
Skijasica
|
Zenice drage, navijam za sve vas jako koje ste u iscekivanju bete! Ja sam cvrsto resila da cu prirodnim putem ostati trudna, kada vec nemamo konkretan problem. Idem da ohladim glavu 2 meseca, pa cu da krenem u akciju! Necu vise da gledam na dane, sate, da merim folikule, nego cu jednostavno da uzivam, da vratim svoj zivot koji smo imali ranije dok nismo poceli da radimo na bebi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 22:09:30
|
|
|
|
Jole84
|
Javi se Hankiiiić
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 18.2.2014 22:30:20
|
|
|
|
17 joka
|
Nema Hanke ja sve čekam i nadam se lepim vestima Skijašice odmorite malo pa u nove pobede
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Kada najranije povesti bebu na more?madammebeba na morumoze mladja beba od 6 meseci (
33%)
starija beba od 6 meseci (
26%)
kad napuni 12 meseci (
14%)
zavisi od bebe do bebe (
27%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!