Miffy84
|
Majo, ja sam išla na redovne pretrage PAPA, ginekološki i ultrazvučni pregled, ciklus uredan, ovulacije uredne, ma, eto, kako dr kaže, "ti si mi za desetku", ali, ne ide, pa ne ide. Jeste, radio je muž spermiogram, malo lošiji nalaz, ali apsolutno ne isključuje mogućnost prirodnog začeća, pokretljivost bi trebalo povećati za nekih 10 %, već je uzeo terapiju, pije skoro mjesec, živi kao sportista, odavno prestao pušti, svako veče vježba, hrani se zdravo, baš je (pre)ozbiljno shvatio tih 10% , ali, neka drago mi je zbog toga, jer baš nam je stalo i oboje se trudimo, maximalno. U srijedu idem kod još jednog dr koji se bavi problemom nepolodnosti i steriliteta, pa da čujem i njegovo mišljenje... E, ne znam, plašim se da ne poludim. Ali, Majo, nećeš vjerovati, oko nas svi strudni, svi uspjeli iz par pokušaja, većina i iz prvog, naravno to je super, Bogu hvala, ali je za nas koji ne uspijevamo JAKO deprimirajuće! Znam da me razumiješ i stvarno mi godi da makar jednom mjesečno PONOVIM svoju muku ovdje na forumu, kad već nema rezultata.
|