Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 16:00:46
|
|
|
|
Didy
|
Ja nikad nisam volela da kuvam, ali volim da jedem, pa onda pravim. I volim domaće stvari i volim da deca jedu kvalitetnu hranu, zdravu, pa se zato bavim, u suprotnom ne bih. Npr. danas su deca ručala kod mame, ne pada mi napamet da pravim nešto za sebe i mm. Nek ulovi nešto kad dođe s posla. Inače, ni mm nije uopšte zahtevan, čak se i obraduje nekad kad dođe s posla i vidi da nema ništa kuvano jer onda može da otvori frižider i da secka šta i koliko hoće.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 0:41:46
|
|
|
|
mtajcica83
|
za rucak pileca corba sa povrcem.Za veceru pitu od feta sira i spanac.Izmedju sam pravila rucak za sutra, toc od teleceg mesa i sutra samo da skuvam njoke.Za desert je danas bila makovnjaca koju mi je mam juce donijela..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 11:41:34
|
|
|
|
minnica
|
Juče dinstane kranjske kobasice i mešano povrće (praziluk, šargarepa, kelj, brokoli, karfiol, celer i keleraba) zapečeno u rerni, a danas pasulj sa kolenicom i jafa kolač.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 11:50:34
|
|
|
|
Olga75
|
danas po zvercicinoj zelji : supica od povrca sa griz knedlama , mesni rolat , krompir pire , pecena paprika sa belim lukom i tortica sa cokoladno - lesnik kremom , imendan joj je pa sam se dala u posao
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 12:49:24
|
|
|
|
milicicak
|
Juce Dzejmijeve hamburgere i pire od povrca, kiflice sa ovsenim mlekom punjene ajvarom i suvim mesom Danas rinflajs i besamel sa renom, mafini od bundeve A mozda cu da i da napravim musaku od kelja za sutra :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:06:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene, dajte mi ideju, kako da iskoristim aroniju u prahu?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:20:34
|
|
|
|
madre
|
uh, zene, vi bas kuvate! ja kad napisem sta sam spremala to bude samo jedna rec za danas spremam grasak (jedna rec ).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:29:50
|
|
|
|
Anoniman
|
piletina sa pirincem u rerni, salata bareni karfiol i brokoli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:31:45
|
|
|
|
Ana RR
|
I kod mene danas piletina sa integralnim pirinčem i povrćem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:35:15
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: ksena piletina sa pirincem u rerni, salata bareni karfiol i brokoli. aha, sada sam skontala o cemu se radi ja bih za ovo napisala samo pilav (jedna rec )
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:53:10
|
|
|
|
Jeltje
|
Hahah...Madre, bas si blesava....hahah...umirem
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:56:14
|
|
|
|
Jeltje
|
Ja upravo krecem u prodavnicu, hocu da spremim pastetu od bukovace - recept koji sam ovde nasla, a koji je postavila Lesica RR...Bilo bi joj bolje da je dobar recept!!! hahah A imam od juce rucak...neka papazjanija, sa puno povrca i teletinom na kockice....Sto bi Madre rekla - "papazjanija" - jedna rec...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 13:59:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 14:00:18
|
|
|
|
Klarita
|
Madre Jafa kolac To je sve od mene danas, kod majke cu na rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 14:13:07
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Žene, dajte mi ideju, kako da iskoristim aroniju u prahu? Mafini
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 19:27:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre aha, sada sam skontala o cemu se radi ja bih za ovo napisala samo pilav (jedna rec ) meni to nije isto sto i pilav, za mene je pilav ono sto se kuva, a moze i ne mora da ima piletinu. a ovo je bas to sto sam napisala, pileta pecena u rerni i pirinac ispecen sa piletinom. nekako mi ta dva i nemaju isti ukus (a ni izgled). Za mene je pilav OVAKO NESTO
< Poruku je uredio ksena -- 2.2.2014 19:30:16 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 19:33:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, fotkajte svoje specijalitete, pa nam stavljajte recepte u novu rubriku da je obogatimo, evo linka KLIK A svaki dan imamo i novi Recept dana na baneru, sa desne strane portala (skrol na dole) gde će se smenjivati vaši izabrani zanimljivi recepti
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 19:33:42
|
|
|
|
Verolina
|
Kod mene je danas stradala morka Dakle, morciji paprikas sa kukuruznim knedlama, i salata (narendani kupus, cvekla uz dodatak majoneza, balzamika i indijskih oraha). Bas sam nesto fensi u poslednje vreme
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 19:34:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Verka turi taj fensi recept u C kuhinju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 19:38:54
|
|
|
|
Verolina
|
Nemam sliku. Ajd sutra cu da pravim nesto fensi pa cu turiti sliku i recept.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 19:39:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Važi se!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 19:49:36
|
|
|
|
madre
|
kseno, nisam napisala kako je ti trebalo to da nazoves, vec kako ja, sva ta jela na taj princip, zovem... kako ne pisem krompir sa piletinom kuvan u vodi i paradajz soku, sa soli i zacinskim biljem, nego napisem paprikas verka, da, bas je nekako nesvakidasnje
< Poruku je uredio madre -- 2.2.2014 19:51:37 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 20:54:03
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, dobre ste. Kod mene juce slicno vasem pilavu - rolovano pile ucelo (to mm otkosti a ja zacinim i ubacim u mrezicu) stavljeno u rernu, pirinac okolo zaliven razmucenom pavlakom u vodi i zacinima... Zelena salata. Mafini od cokolade, okaceni A danas - ostatak te piletine i pirinac sam samlela, dodala jaje, mesavinu zacina za cufte i u rernu, fenomenalno (cak sami uslikala, pa cu okaciti ovih dana), uz to pire krompir i zelena salata. A prvo supica pileca. Rolat u oblandi (uslikano, okacicu)
< Poruku je uredio Torbica -- 2.2.2014 20:56:17 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 23:04:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Divni su i već postavljeni za recept dana u utorak sledeće nedelje na baneru desno IZVORNA PORUKA: Torbica Mafini od cokolade, okaceni Juhu Rolat u oblandi (uslikano, okacicu)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.2.2014 23:37:35
|
|
|
|
Jeltje
|
Torbice, svaka cast, ti si prava domacica....citam ovo tvoje izlaganje i ide mi voda na usta, a pri tom si sve slikala i okacila! Bravoooo!!! Ja sam danas pravila, kao sto sam i pisala da cu praviti, pastetu od bukovace - recept koji je postavila Lesica RR i... -o d l i c n a j e - ...preporuka!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Vas stil oblacenja :)NadaR Vas stil oblacenja je :sportski (
18%)
stroga elegancija :) (
3%)
strogi trend :) (
24%)
kombinacija svega navedenog (
55%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!