Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 11:45:39
|
|
|
|
Štetica
|
Danas paprike zapecene sa sirom i jajima,i dosta od mene.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 13:34:40
|
|
|
|
Biserce
|
Juneca supica i gulas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 13:37:02
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: madre imam 1kg lepog teleceg mesa... dajte mi idejicu sta da pravim pasce ipak teleci gulas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 13:59:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Kokosja supa,kuvano meso,pire krompir,sos od paradajza,pohovane snicle i sos od sampinjona. Za desert medeno srce ,
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 14:16:13
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: madre imam 1kg lepog teleceg mesa... dajte mi idejicu sta da pravim pasce ipak teleci gulas pa rekoh ti teleci perklet a ti kako hoces
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 14:29:42
|
|
|
|
Torbica
|
Pileca supa, pileci fasiri peceni u rerni sa mesanim povrcem, zajedno, dve muve jednim udarcem. Tiramisu za desert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 14:39:26
|
|
|
|
New Mom
|
Pohovani pileci fileti i pire. Nista da nije lako.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 16:17:33
|
|
|
|
Lu
|
Lungić u umaku od vrhnja i limuna. Čokoladne oblatne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 18:08:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbice po kom receptu pravis tiramisu? Mislim da imamo temu. Nisam sigurna. Pravila sam davno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 18:26:50
|
|
|
|
amelia
|
Ja evo prvi put pisem na ovu temu danas sam pravila pljeskavice u lepinjama na bosanski nacin za rucak spagete bolonjeze i sada cu napraviti za desert torta sa jabukama mnjam mnjam moj muz mnogo voli tortu sa jabukama moram da mu je napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 19:22:00
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: madre imam 1kg lepog teleceg mesa... dajte mi idejicu sta da pravim pasce ipak teleci gulas pa rekoh ti teleci perklet a ti kako hoces znala sam da na to mislis iako prvi put cujem mada sam ja imala u planu da pravim teletinu kao ispod saca sa krompirom u onoj zemljanoj posudi, ali sam odustala... skuvala malo krompira i razne kisele salate i ispala bogata trpeza
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 20:46:21
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Torbice po kom receptu pravis tiramisu? Mislim da imamo temu. Nisam sigurna. Pravila sam davno. Sad cu da ti napisem u temu Tiramisu, to je neka moja modifikacija nekog recepta. Pravim ga ovako vec godinama i odlican je.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.1.2014 15:24:23
|
|
|
|
mika79
|
Slatki kupus sa govedinom a za salatu cvekla, toliko mi se jede kupus da ne mogu mm da dočekam da se vrati s posla da jedemo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.1.2014 15:28:45
|
|
|
|
minnica
|
Zakuvala ostatak supe od nedelje i ispekla palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.1.2014 15:35:15
|
|
|
|
Didy
|
Raviole s mesom u paradajz sosu, a udinstala sam i malo šargarepe i šampinjona sitno sečenih u sosu. Baš je njami i za čas se skuva!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 12:58:46
|
|
|
|
minnica
|
Kelj sa belim mesom, grašak, pohovano belo meso sa susamom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 14:00:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Nasuvo sa krompirom i kupus salata!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 14:53:03
|
|
|
|
mama micki
|
Danas sarma...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:19:52
|
|
|
|
Torbica
|
Posno danas, krompir i sargarepa sa sojinom pavlakom u sosu, kolutici lignje iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:25:58
|
|
|
|
Olga75
|
supica od povrca i uzlivanca
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:29:01
|
|
|
|
New Mom
|
Musaka (krompir, tikvice i mleveno meso).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:53:56
|
|
|
|
isidora88
|
pileci bataci i krompir iz rerne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:57:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod nas isto posno, fileti oslića na maslinovom ulju i sos od praziluka, doduše mm pravio IZVORNA PORUKA: Torbica Posno danas, krompir i sargarepa sa sojinom pavlakom u sosu, kolutici lignje iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 10:30:54
|
|
|
|
Didy
|
Dajte ideju - Šta da pravim od prokelja?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 10:41:30
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas pita sa mesom danas. Prokelj? Ja napravim besamel i u njega dodam prethodno obaren prokelj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Koje ime vam je lepseSasa.PKristijan (
27%)
Filip (
73%)
Ukupan broj glasova: 149Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!