Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 10:47:19
|
|
|
|
Didy
|
Interesantno, ali kao prilog uz nešto. Mislila sam da nekako zbrčkam da mi bude glavno jelo. Gledam recepte po netu, ili će biti kao gušća čorbica ili ću da ga zapečem u reni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 10:53:58
|
|
|
|
madre
|
piletinu sa pecurkama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 10:54:38
|
|
|
|
minnica
|
Didy, taj zapečeni je meni super. Ja kad hoću da mi bude glavno jelo, iseckam malo slaninice, čisto da zamiriše, pa zapečem zajedno. I kod mene će danas biti prokelj, ali kao prilog krmenadlama. Ja ga obarim u slanoj vodi, pa propržim beli luk na malo maslinovog ulja, ubacim prokelj i na kraju pospem pečenim susamom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 11:03:01
|
|
|
|
Didy
|
Mislim da će biti ovako nekako KLIK, jedino što neću stavljati kupus i umesto mesa ću staviti komadić suvog rebra samo da malo zamiriši (to najviše zbog mm jer je on navikao da ne može ručak bez mesa ).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 12:20:01
|
|
|
|
Didy
|
Eno, zbrčkano. Dodala sma i malo belog luka, fino izgleda. Probaćemo kasnije, kad deca dođu iz vrtića.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 12:51:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Pečeno pile i krompir, pečurke sa lukom, zelena salata, pileća supica sa slovima, domaća pogača iz pekare.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 12:53:41
|
|
|
|
Verolina
|
Dinstani kelj sa kajmakom, pacetina i salata od crvenog kupusa i sargarepe.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 19:41:28
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam pravila ovo i odusevljena sam. I naravno, cokoladne mafine Mama je kuvala paprikas za rucak, ja to ne znam da napravim a Tara ga obozava
< Poruku je uredio milicicak -- 30.1.2014 19:43:55 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 19:48:37
|
|
|
|
Olga75
|
Milicicak pa evo recept za paprikas KLIK a ja sam danas dinstala meso na luku i dodala boraniju i malo tarane i moje dete se razbilo od klope
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 19:55:06
|
|
|
|
milicicak
|
Znam ja, Olga, recept, al brate mili, ja taj paprikas bas bas ne volim... pa samim i tim ne znam da ga napravim Al mi vise ne pali izgovor, mini buba ga bas lepo jede, morace cesce da nam bude na jelovniku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 22:17:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Milicicak pisala sam u temi pogacice sa cvarcima , moze li odgovor? E i daj recept za te mafine Kod nas danas bile lazanje, Uni spagete, za veceru palacinke, sutra im kuvam corbicu, a za mene sta bude i planiram da pravim banana split rolat , recept sa coolinarke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 22:57:22
|
|
|
|
milicicak
|
UMizvoli
< Poruku je uredio milicicak -- 30.1.2014 22:59:10 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 23:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 10:40:39
|
|
|
|
Lu
|
Za mene kiseli kupus sa koljenicom, za sina juhica i pica, muža nema :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 12:17:26
|
|
|
|
Anoniman
|
spanac sa pirincem. na srecu, imala sam u zamrzivacu spanac jer me mrzelo i da izlazim iz kuce.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 12:27:25
|
|
|
|
NadaR
|
Danas supa I piletina . Vjerovatno cu je samo isprziti . Nije mi do kuvanja danas .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 12:32:38
|
|
|
|
minnica
|
Improvizovane mafine od integralnog brašna sa Ella sirom. Ispali su super.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 12:40:19
|
|
|
|
Klarita
|
Djuvastije , sad ce i ruska salata gagiline brze kiflice Popodne ce "padne" i brza proja Sve sto je brzo ne volim da kuvam i to ti je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 12:54:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Šta su đuvastije, Klarita?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 13:09:34
|
|
|
|
Klarita
|
Skinula sam sa nekog sajta za brzi rucak, ali sad ne mogu da nadjem da ostavim link, pa cu iskucati recept; 500gr mlevenog mesa, 1 narendan krompir, 1 jaje, 1 prasak za pecivo, 1 sitno seckan crni luk i 1 cen belog luka sitno iseckanog (ja ubacim i 1 papriku i sargarepu koji mi zajedno s lukom "prodju" u secka ) Umesis, dodas zacine po zelji (ja samo biber, so) moze i bosiljak ili ne znam ni ja, ja ne volim zacine pa ne stavljam Isprze se od smese pljeskavice, pa redjaju u tepsiju (za 500gr mesa stanu zbijeno u okruglu tepsiju br 28), a onda u ulju u kojem se peklo meso pravi se klasican besamel sos, ko kako voli (sa maslacem,margarinom ili samo zejtinom) i koliko voli. Ja obicno dodam casu dve mleka i casu (ili dve ako nemam dovoljno mleka) vode,pa se sosom preliju "pljeskavice" i zapeku 20ak minuta u rerni.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 13:16:19
|
|
|
|
New Mom
|
Danas pilav sa batacima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 13:18:14
|
|
|
|
Torbica
|
Grenadir mars iliti testo sa krompirom, cvekla i kupus salata, masline
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 13:22:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Klarita, zanimljivo deluje ukusno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 15:47:54
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Djuvastije , sad ce i ruska salata gagiline brze kiflice Popodne ce "padne" i brza proja Sve sto je brzo ne volim da kuvam i to ti je Klarita, ja kad bih sve ovo napravila za jedan dan, ne bih mogla za sebe da kažem da ne volim da kuvam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 31.1.2014 15:55:40
|
|
|
|
Klarita
|
Didy, veruj mi, sve sto sam napravila pravi se ukupno za dva sata A, sudove pere mm, pa taj deo ne osetim. A, sad kako sam na trudnckom, ocu da poludim od dosade, pa kao bar nesto korisno da radim. Moj najveci strah je da ce K kad jos malo poraste da mi potrazi nesto da joj spremim, a ja ne znam Pa, sad vezbam li vezbam. Kad sam se udala, moja majka, inace vrsna domacica, ubila se objasnjavajuci mi kako sta da skuvam...i to ne zato sto mm zahtevan, nikako, nego sto sam se plasila da mi dete ne bude gladno Ana, prave se za pola sata,a preukusne su, zaista!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
Anketa
SnežaKoji vam je period života do sad bio najlepši:detinjstvo (
18%)
period škole,fakulteta (
16%)
dok sam bila devojka (
15%)
u braku (
18%)
tek se nadam najlepšem (
32%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!