Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 11:45:39
|
|
|
|
Štetica
|
Danas paprike zapecene sa sirom i jajima,i dosta od mene.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 13:34:40
|
|
|
|
Biserce
|
Juneca supica i gulas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 13:37:02
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: madre imam 1kg lepog teleceg mesa... dajte mi idejicu sta da pravim pasce ipak teleci gulas
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 13:59:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Kokosja supa,kuvano meso,pire krompir,sos od paradajza,pohovane snicle i sos od sampinjona. Za desert medeno srce ,
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 14:16:13
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: madre imam 1kg lepog teleceg mesa... dajte mi idejicu sta da pravim pasce ipak teleci gulas pa rekoh ti teleci perklet a ti kako hoces
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 14:29:42
|
|
|
|
Torbica
|
Pileca supa, pileci fasiri peceni u rerni sa mesanim povrcem, zajedno, dve muve jednim udarcem. Tiramisu za desert.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 14:39:26
|
|
|
|
New Mom
|
Pohovani pileci fileti i pire. Nista da nije lako.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 16:17:33
|
|
|
|
Lu
|
Lungić u umaku od vrhnja i limuna. Čokoladne oblatne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 18:08:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbice po kom receptu pravis tiramisu? Mislim da imamo temu. Nisam sigurna. Pravila sam davno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 18:26:50
|
|
|
|
amelia
|
Ja evo prvi put pisem na ovu temu danas sam pravila pljeskavice u lepinjama na bosanski nacin za rucak spagete bolonjeze i sada cu napraviti za desert torta sa jabukama mnjam mnjam moj muz mnogo voli tortu sa jabukama moram da mu je napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 19:22:00
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: madre imam 1kg lepog teleceg mesa... dajte mi idejicu sta da pravim pasce ipak teleci gulas pa rekoh ti teleci perklet a ti kako hoces znala sam da na to mislis iako prvi put cujem mada sam ja imala u planu da pravim teletinu kao ispod saca sa krompirom u onoj zemljanoj posudi, ali sam odustala... skuvala malo krompira i razne kisele salate i ispala bogata trpeza
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.1.2014 20:46:21
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Torbice po kom receptu pravis tiramisu? Mislim da imamo temu. Nisam sigurna. Pravila sam davno. Sad cu da ti napisem u temu Tiramisu, to je neka moja modifikacija nekog recepta. Pravim ga ovako vec godinama i odlican je.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.1.2014 15:24:23
|
|
|
|
mika79
|
Slatki kupus sa govedinom a za salatu cvekla, toliko mi se jede kupus da ne mogu mm da dočekam da se vrati s posla da jedemo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.1.2014 15:28:45
|
|
|
|
minnica
|
Zakuvala ostatak supe od nedelje i ispekla palačinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.1.2014 15:35:15
|
|
|
|
Didy
|
Raviole s mesom u paradajz sosu, a udinstala sam i malo šargarepe i šampinjona sitno sečenih u sosu. Baš je njami i za čas se skuva!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 12:58:46
|
|
|
|
minnica
|
Kelj sa belim mesom, grašak, pohovano belo meso sa susamom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 14:00:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Nasuvo sa krompirom i kupus salata!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 14:53:03
|
|
|
|
mama micki
|
Danas sarma...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:19:52
|
|
|
|
Torbica
|
Posno danas, krompir i sargarepa sa sojinom pavlakom u sosu, kolutici lignje iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:25:58
|
|
|
|
Olga75
|
supica od povrca i uzlivanca
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:29:01
|
|
|
|
New Mom
|
Musaka (krompir, tikvice i mleveno meso).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:53:56
|
|
|
|
isidora88
|
pileci bataci i krompir iz rerne
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.1.2014 15:57:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod nas isto posno, fileti oslića na maslinovom ulju i sos od praziluka, doduše mm pravio IZVORNA PORUKA: Torbica Posno danas, krompir i sargarepa sa sojinom pavlakom u sosu, kolutici lignje iz rerne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 10:30:54
|
|
|
|
Didy
|
Dajte ideju - Šta da pravim od prokelja?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.1.2014 10:41:30
|
|
|
|
Torbica
|
Kod nas pita sa mesom danas. Prokelj? Ja napravim besamel i u njega dodam prethodno obaren prokelj.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
da li vam se dopada ime...sneza90PAVLE...?da (
58%)
ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 212Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!