Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 4.2.2014 15:23:54
|
|
|
|
Torbica
|
Micki, lakse je to od tvojih palacinki, samo spojim suve i mokre sastojke i u kalupice. Iskreno, usput.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 7:36:31
|
|
|
|
mama micki
|
Ma torbi, ne mislim ja samo na to, već na sve. Čitam sve teme pa se pitam kako ova žena sve stigne...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 13:25:44
|
|
|
|
Torbica
|
Jao zeneee, ma sve mi svasta stizemo, ne sve odjednom, ali uvek u pokretu! Jedno po jedno dete pa se uhodas, nema ti druge. Da pohvalim Minnicin prokelj, diiiivan je! Evo napravljen! Danas jos krem corbica od celera, sargarepe, belog i crnog luka. Kad se skuva samo zblendam i dodam maslinovo ulje, njam njam. I imam jos od juce pitica sa sirom i mafine sa jabukama. Otkucacu, samo da uhvatim koji minut, hehe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 13:28:34
|
|
|
|
Anoniman
|
za mm ima jucerasnje leblebije, kupila i kobasicu pa nek si isprzi ako hoce, ja zapekla karfiol sa sirom u rerni, a ova mala zeza, nemam pojma sta ce jesti.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 13:29:40
|
|
|
|
lesica
|
Fotkajte o što kuvate, pa u recepise
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 13:57:10
|
|
|
|
Torbica
|
Evo, evo! Samo sam u brzini napravila greškicu u naslovu, ne vidim gde se edituje. Izbacite tu crticu, please!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 14:02:08
|
|
|
|
nata11
|
Jel imate neki recept za mini pice? Da budu bas mekane.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 14:08:25
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam na nekoj anti kandida dijeti ... tako da pecem sebi neki improvizovani hleb bez kvasca i belog brasna.. mada i ne bude tako strasan na kraju. a za rucak pasuljcina i to nadam se za 2 dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 14:10:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, imam ja neki recept, sa coolinarke je, nisam ih još pravila ali po komentarima bih rekla da je super Pica pogačice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 14:24:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jel imate neki recept za mini pice? Da budu bas mekane. nato Mini pice -Merica - casa od kiselog mleka -1 casa jogurta -3 case brasna -1/2 case ulja -1 prasak za pecivo -1 kasicica soli Zamesiti i podeliti na 10 loptica (ili na koliko vam odgovara da dobijete zeljenu velicinu).Svaku razviti i na sredinu prvo staviti kackavalj a onda ostale sastojke po ukusu, kecap, sunka. Saviti krajeve oko fila tako da se dobije kao korpica. Korpicu dopuniti mesavinom sira, pavlake i jaja. Posuti nekim zacinom. Testo posuti susamom. Peci u rerni, treba da pozute. Obavezno na dno kackavalj jer su tanke pa da ne puknu, testo je mekano i nekako kao ono sipko testo. Bice super za klince zbog zvakanja. Ja planiram veceras da ih pravim, recept je od jedne stare clanice sa rr.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 14:29:18
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ksena za mm ima jucerasnje leblebije Gde nabavljate leblebije? Ja gde god da ih uzmem ne mogu da odmeknu. Stavljam i prasak za pecivo, ali ne pomaze. Danas, sladak kupus sa junetinom. Uslikacu vam
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 14:46:51
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Jao zeneee, ma sve mi svasta stizemo, ne sve odjednom, ali uvek u pokretu! Jedno po jedno dete pa se uhodas, nema ti druge. Da pohvalim Minnicin prokelj, diiiivan je! Evo napravljen! Danas jos krem corbica od celera, sargarepe, belog i crnog luka. Kad se skuva samo zblendam i dodam maslinovo ulje, njam njam. I imam jos od juce pitica sa sirom i mafine sa jabukama. Otkucacu, samo da uhvatim koji minut, hehe. Baš mi je drago da ti se dopada. Kod nas danas kupus sa domaćom suvom kobasicom, sličan ovome, ali ga nisam zapecala u rerni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 22:33:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Paradajz corbica,pire krompir,cufte u paradajz sosu,kupus salata. za desert banane
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 22:38:07
|
|
|
|
lesica
|
Verka, ja leblebije uzimam u veru. Kad ih spremam, potopim ih vece pre, sutradan ih pustim da bace kljuc ali u vidu dodam kasicicu sode bikarbone.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 22:41:19
|
|
|
|
Verolina
|
Probacu da uzmem tamo. ja ih isto potapam, ali kao da su presusene.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.2.2014 22:44:38
|
|
|
|
lesica
|
To stoji, da su presusene... ali ja ne odustajem... kad ih volim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 8:34:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: ksena za mm ima jucerasnje leblebije Gde nabavljate leblebije? Ja gde god da ih uzmem ne mogu da odmeknu. Stavljam i prasak za pecivo, ali ne pomaze. ovde ih ima svugde jer su vrlo uobicajeno jelo. i ja ih, kao lesica, potopim vece pre u mlaku vodu, onda ujutro na 15 min stavim da odstoje sa kasikom sode bikarbone. A poste i one oguljene leblebije, ali mi one nekako budu premekane. Danas - govedja krmenadla sa krompirom (stavim i paradajz i papriku i origano, da daju ukus)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:26:50
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jel imate neki recept za mini pice? Da budu bas mekane. ovaj recept je odlican KLIK
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:44:41
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR To stoji, da su presusene... ali ja ne odustajem... kad ih volim. Pa i ja ih volim. Znas koliko puta sam pravila onu arapsku salatu sa leblebijom, kuminom, belim lukom i maslinovim uljem i nikad mi nisu kako treba. Onda uzmem stapni mukser i napravim od toga humus i tako ih smazemo. Kseno, u Srbiji ne postoji varijanta premekanih leblebija. Danas cu da zalozim cumur, pa cemo imati jagnjece kotlete sa povrcem (krompir, luk, sargarepa i celer) u zemljanom loncu. Njam! Jedva cekam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:46:39
|
|
|
|
lesica
|
Uf, uf, uf... Verka, jedan kotlet više, moliću
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:49:18
|
|
|
|
Olga75
|
ja cu danas slagani krompir ili je to francuski krompir mozda cu i da castim palacinkama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:52:23
|
|
|
|
NadaR
|
Op,op rodjendanski meni O Ja cu neki gulas . Juce sam pravila virsle u tijestu Milosu . Jutros kaze hocu opet one krofne sa virslama .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:54:34
|
|
|
|
mama micki
|
Danas podvarak sa suvim rebrima i suvim kobasicama i krompir pire.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:54:36
|
|
|
|
Olga75
|
ma ja kad punim 20 godina moram da kuvam krompira
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.2.2014 9:55:21
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Uf, uf, uf... Verka, jedan kotlet više, moliću Izvolte na rucak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Koje je lepse?dana8Koje je lepse? Jako se dvoumim pa trazim pomoc :)Vuk (
41%)
Damjan (
25%)
Luka (
34%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!