|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
30.1.2014 17:49:45   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: mina@

devojke zaboravih nesto da vas pitam. vi koje putujete na VTO, da li pri svakom bockanju u bolnici dajete na potpis putni nalog za troskove????

Pa mislim da ne mozes na svakom bockanju jer moras da pravdas u Rzzo pecate tako su barem meni rekli,a ja nikad nisam udarala pecate za bockanje vec za vadjenje krvi,uz,i tome slicno.Na uz,vadj.krvi imas dokumenat da si bila kod njih a za bockanje nemas.Barem ja tako mislim neka me isprave ako gresim.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1326
30.1.2014 17:55:56   
mina@

ja kad krenem sa stimulacijom bockam se na klinici, zato pitam... nisu mi bas jasni ti propisi... a inace sem tih pecata nemam nikakav prateci dokument, uput ili sta vec, ni do sada dok sam isla dvaput na uz, samo mi je udario pecat sa datumom a nemam nikakav izvestaj...user posted image

< Poruku je uredio mina@ -- 30.1.2014 17:58:07 >

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1327
30.1.2014 17:56:20   
Skijasica
Mislim da to zavisi od filijale do filijale. Nama su sestre iskopirale one papire gde su pisane injekcije koje primamo i rekle nam da mozemo i to da predamo da bi dobili troskove. Ja licno mislim da mi to u mom gradu nece priznati, vec samo one overe na putnom nalogu.

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1328
30.1.2014 17:57:58   
Kinesce
Devojke jeste li imale problem da uzmete putni nalog?Ja sam iz Beograda a VTO cu raditi u Valjevu i nisam dobila putni nalog od ginekologa jer je ona zvala Fond i oni su joj rekli da ona nema nista sa tim njeno je samo da mi daje upute.Kada sam overavala uput u Nemanjinoj rekli su mi da cuvam karte i da cu na kraju to predati u socijalno i to je to.Zvala sam i Valjevo oni kazu da ginekolog treba da mi da putni nalog koji ce oni overiti svaki put kad budem dolazila.Sta ja sad da radim?Fond kaze jedno u Valjevu kazu drugo,nista ne razumem...

Direktna veza do poruke: 1329
30.1.2014 18:01:00   
mina@
meni je moj ginekolog odmah dao za putne troskove, a kada sam bila na komisiji da overim upute pitala sam za mm i tamo su mi rekli da i on ima pravo na troskove za svaki odlazak kod dr zbog vantelesne.

ja cu za svako vidjenje sa dr da udarim pecat pa kako god hoce, a karte nemam jer idemo uvek kolima...

< Poruku je uredio mina@ -- 30.1.2014 18:02:04 >

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 1330
30.1.2014 18:04:36   
Kinesce
Mina jesi li iz BG-a?

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1331
30.1.2014 18:07:10   
mina@
ma nisam iz Bgd-a, 200 km sam udaljena, a VTO radim u Bgd-u.

-Ivo Andrić-

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 1332
30.1.2014 18:14:04   
Kinesce
Ne znam sta da radim u Nemanjinoj su mi tako rekli a i ginekologu kad ih je zvala tako da ja putni nalog od nje necu dobiti...

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1333
30.1.2014 18:27:02   
mina@

IZVORNA PORUKA: Kinesce

Ne znam sta da radim u Nemanjinoj su mi tako rekli a i ginekologu kad ih je zvala tako da ja putni nalog od nje necu dobiti...

nisam pametna.... meni su uvek pravdali troskove kad god sam isla u Bgd, ali uvek sam imala i nalog za putne troskove, kazem, sad sam pitala za mm, i u fondu su mi rekli da ima i on pravo na troskove...

-Ivo Andrić-

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 1334
30.1.2014 19:31:45   
uplasenaa
Ivanice proslog meseca kada sam imala braon dr mi je rekla da pijem duplu dozu mikroginona stim sto je kod mene tada krenulo i krvarenje moji jajnici nadjacali sve evo i sada se plasim da mi ne krene ponovo jer me jajnici bas bole valjda izdrze do3.2

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1335
30.1.2014 20:45:18   
alex88
Srecno i uspesno devojkeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1336
31.1.2014 7:26:54   
daca77
Samo da vam se javim...
Jutros smo u 3h stigli kuci i evo me na poslu...
Sinoc 6.dan stimulacije i na UZ NISTA. user posted image . A E2 samo 42.
Jajnici su totalno stali...dr predlaze 4Menopura, 2 tabl.Klomifena i Superfakt naredna 3 dana, a onda ponovo UZ i videce sta ce-verovatno prekida postupak.
Ovo je strasno...dok nisam bila na stimulaciji, uvek je na levom jajniku bilo folikula, a sada nista...
Pitam se ima li kraja ovome?!...Dokle cu vise da slusam ovakve stvari...
Usla sam u fazu kad ne mogu da smislim ni bebe, ni malu decu, jer mi je svega dosta...
Odoh nesto da radim, jer bas imam posla...
Veliki user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1337
31.1.2014 7:59:51   
daca77
Greska, 4 Merionlauser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1338
31.1.2014 8:02:01   
Štetica
Daco,verujem da si pop....a . Ja se ipak nadam da ce za 3 dana biti folikula.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1339
31.1.2014 9:07:30   
Skijasica
Daco draga,

ne gubi nadu. Imalo je slucajeva kada su zene sporo reagovale na stimulaciju. Bas skoro duplo im je trebalo vise vremena. Budi malo strpljiva i pokusaj da se ne nerviras previse!

Drzim ti palceve, samo nemoj odustatu! user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1340
31.1.2014 9:40:29   
wivern
Daco drzim palceve da se pojave user posted image
Izdrzi jos malo...dala si sve od sebe..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1341
31.1.2014 10:28:14   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: Kinesce

Uzmi putni nalog od lekara opste medicine.Meni ona uvek pise nalog.
Ja sam do sada uvek uzimala po jedan za svaki put kada idem i onda mi ne traze nikakav dokumenat,ali kada su vise pecata traze bilo sta moze cak i slicica sa uz ako imas samo da dokazes da si bila kod njih.Meni su u Leskovcu kopirali vadjenje krvi i tako sam pravdala ali u Nisu ne znam da li ce da mi udaraju pecate za to.U Leskovcu nisu pravili problem cak su mi udarali pecate za mm koji uvek ide samnom pa i sada ali u Nisu za njega ne udaraju pecate.Kao da daju pare iz svog dzepa.

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 1342
31.1.2014 10:31:45   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: daca77

Samo da vam se javim...
Jutros smo u 3h stigli kuci i evo me na poslu...
Sinoc 6.dan stimulacije i na UZ NISTA. user posted image . A E2 samo 42.
Jajnici su totalno stali...dr predlaze 4Menopura, 2 tabl.Klomifena i Superfakt naredna 3 dana, a onda ponovo UZ i videce sta ce-verovatno prekida postupak.
Ovo je strasno...dok nisam bila na stimulaciji, uvek je na levom jajniku bilo folikula, a sada nista...
Pitam se ima li kraja ovome?!...Dokle cu vise da slusam ovakve stvari...
Usla sam u fazu kad ne mogu da smislim ni bebe, ni malu decu, jer mi je svega dosta...
Odoh nesto da radim, jer bas imam posla...
Veliki user posted image

Daco stvarno te muci nema sta ali zato ce user posted image biti jos sladji.Jedan moj rodjak koji je lekar mi je skoro rekao "Posle svake kise dolazi sunce uvek je tako,tako da nema nerviranja uvek na kraju bude ok".
Samo pokusaj da se ne nerviras i bice sve ok,znam da je to malo teze ali probaj.user posted image te i ljubim jako.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1343
31.1.2014 10:32:36   
ivanicasale
Skijasice danas je taj dan jer da?!Javi se kad dodjes.

Direktna veza do poruke: 1344
31.1.2014 10:44:58   
Maslacak15
Daco user posted image ,
Nadam se da ce agresivna stimulacija pokrenuti pricu. Kakav si rezim imala do juce? Verujem da ti je dosta svega, ali koliko kapiram pravi protokol je ponekad kljuc. Ocigledno da kod tebe postoji neka caka u radu jajnika. Ali sa normalnim FSH i cinjenicom da proizvodis sama folikule stvarno verujem da je moguce pokrenuti ih. Nadam se da u Betaniji imaju strpljenja i da ce zlu netrebalo predloziti novi protokol a ne kao Ivanovici da ce te otkaciti. Do sad nisi uzimala klomifen? Mozda on moze da napravi razliku. Drzi se!!!

Direktna veza do poruke: 1345
31.1.2014 11:00:06   
alex88
nista od uputa za hormone ovaj ciklus,prvo da resim briseve pa tek ostalo.Resila sam da se ne nerviram pa kad zavrsim,ne zurim nigde.
Jer Palcica danas ponavlja betu?

Direktna veza do poruke: 1346
31.1.2014 11:06:36   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: alex88

nista od uputa za hormone ovaj ciklus,prvo da resim briseve pa tek ostalo.Resila sam da se ne nerviram pa kad zavrsim,ne zurim nigde.
Jer Palcica danas ponavlja betu?

Nemoj da se nerviras,ne vredi.Trebala bi Palcica da danas ponavlja betu

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1347
31.1.2014 12:53:11   
17 joka
Dacika, user posted image mora sad ovo pokrenuti situaciju i jajnike, uvek nova briga pitam se samo ima li keraja tome
ima da budes trudna ovog proleca videces

Cecanauser posted image za uspeh svim srcem
Mina , jos samo malo

Skijasice,Stetice da se embrioni fino ugnezde i tu uzivaju 9 meseciuser posted image

Alex, polako resices se brzo ureaplazme, koristi datu terapiju, jacaj imunitet i resices to za 2 nedelje pa ces lako odraditi hormone,resavaj tako jedno po jedno i uspeh je zagarantovan.

Ja sam juce moje rezultate poslala u BG nadam se da su danas stigli i da ce nas zvati u ponedeljak, racunali su mi i BMI i kaze dr super je,bas sam srecna, radila sam i Anti TPO i oni su 23
samo me obe ruke bole, na levoj mi pukla vena haos

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1348
31.1.2014 13:11:27   
PalcicaBg
Alex danas cu ponoviti,idem za jedno dva sata da dam krv.Nemam velika ocekivanja s obzirom da krvarim i danas.Bice kako mora,sve je bolje od ove neizvesnosti.
Devojke saljem vam veliki zagrljaj,hvala sto mislite na mene! :*
Daco nadam se da ce se jajnici probuditi,ako ne sta da se radi,ne moze se nista na silu.Sledeci ciklus ce biti bolji.Ljubim te

< Poruku je uredio PalcicaBg -- 31.1.2014 13:13:55 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1349
31.1.2014 13:59:58   
Skijasica
Zenice,

evo da se i ja javim. Mi smo imali 2 embriona, jedan je petocelijski, drugi dvocelijski! Oba vracena, eskimke nemamo.Idemo hrabro dalje! Ljubicemomi nase bebice! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here