|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
30.1.2014 12:23:18   
niki28

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: niki28

I da li znate - ako radim o trosku drzave,kako onda..mogu li ja svejedno o svom trosku zamrznuti?

Ja sam radila preko države, i zamrznuli su mi u Ivanovićima besplatno dva embriona. Prva VTO kod njih uspela, nažalost BO u 9. nedelji, zatim radili FET sa zamrznutim (njega sam platila 30.000) i evo me u 5. mesecu user posted image

Ma bravo Dunja!Cestitam!
Kazi mi molim te,znaci isla si preko drzave i bez obzira zamrznuli su ti.A nisam se setila da pitam - koliko inace kosta zamrzavanje,da li ide po embrionu ili ista cena bez obzira koliko ih je?I posle ako treba oplodnja sa njima placa se posebno,tih 30.000?
Izvini ne baratam bas terminologijom jos uvek..ne znam ni sta je FET..verovatno oplodnja laicki.
Nama nije problem platiti zamrzavanje,ali da moramo ceo proces,bilo bi gusto..zato pitam kako to uraditi ako idem preko drzave..Pa da znamo unapred da se pripremamo jer bas sam za tu opciju.koliko znam nikakva stimulacija sa zamrznutima posle ne treba?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1301
30.1.2014 12:39:16   
ivanicasale
Niki nemas stimulaciju sa zamrznutim embrionima.Ja sam radila o trosku drzave u Spebu i zamrznuta nam je jedna blasta sadaq samo placam mesecno zamrzavanje 10 eura.

Jole ja sam krenula sa Deferelinom od 03.sam u Nisu,za sada je ok.user posted image te jako.
Cecana zelim ti debelu betu.

< Poruku je uredio ivanicasale -- 30.1.2014 12:40:05 >

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu niki28)
Direktna veza do poruke: 1302
30.1.2014 12:52:27   
PalcicaBg
Cecana bravo za dva mala borca user posted image Nek bude dobro debela beta!
Joko bice to sve ok,opusti se,razmisljaj pozitivno...Zelim ti da sto pre krene postupak user posted image
Chipsy user posted image Kako napredujes? Jel ti rekla Anci da sam vidovita? user posted image
Ivanice,Daco i ostale devojke koje su u postupku zelim vam mnogo srece i da slavimo za koju nedelju user posted image
Meni nema opustanja do ultrazvuka...danima mi se pojavljuje nesto braon na papiru kad se brisem,a od juce i crvena krv.Nisam najoptimisticnija,videcemo...ipak verujem u malog borca,nadam se da me nece izneveriti.

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1303
30.1.2014 13:01:58   
alex88
Palcice jesi li pocela sa injekcijama progesteron ili samo koristis utrogestan?

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1304
30.1.2014 14:50:16   
Snekile7
Palcice cestitamuser posted image , Joko super za tsh, ajde samo napred, bice to ok

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1305
30.1.2014 14:55:32   
PalcicaBg
Alex koristim utrogestan 4x200 i progesteron depo od juce.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1306
30.1.2014 15:53:42   
alex88
zaustavice se to krvarenje ne brini,samo miruj

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1307
30.1.2014 15:59:41   
alex88
uzela sam briseve,imam ureaplazmu,nadam se da cu dobiti uput za hormone za ovaj ciklus,znam da nemaju bakterije i hormoni veze,ali dr je specificna po tom pitanju,prvo ce hteti da resi briseve pa tek ostalo.user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 30.1.2014 16:00:16 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1308
30.1.2014 16:59:28   
ivanicasale
Alex resicete to.
Meni se danas pojavilo nesto braonkasto na gacicama,a Mikroginon pijem do 03.02 a krenula sam sa Diferelinom?Da li se to desavalo nekoj od vas?Ne znam sta da radim?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1309
30.1.2014 17:11:06   
Štetica
Ivanice ja sam jedno vreme pila po dve pilule jer to braonkasto se racuna kao vanmenstrualno krvarenje. Ako se pojaca popi 2 mikroginona i nastavi da pijes pilule do 3.2.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1310
30.1.2014 17:13:41   
Skijasica
Ivanicasale,

nemoj da brines to je normalno. Meni se desavalo i dr mi je rekao da pijem po 2 mikroginona dok ne stane. Dva odjednom.

Palcice,
odmaraj. Mojoj snaji se to desavalo do 3 meseca trudnoce, prirodne. Sada je u 6. Sve joj je ok.

Direktna veza do poruke: 1311
30.1.2014 17:15:25   
mina@
Ja sam pred histero pila kontracepciju, ali zaista ne znam kako su se zvale user posted image i imala sam sve vreme to braonkasto, rekli su mi da je to reakcija organizma, a dan kada sam otisla u bolnicu krenula je bas krv, tada su mi rekli da povecam na dve do operacije (dva dana). Sada treba da krenem sa bockanjem za VTO a kontracepciju nisam koristila zbog trombofilije user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1312
30.1.2014 17:17:01   
Skijasica
Stetice,

sutra u 10.30h! Cekam te, moj je roze krevet! user posted image
Zenice, mi idemo na transfer!user posted image

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1313
30.1.2014 17:18:52   
moja ciklama
Puno puno sreće i zdravih bebica..vučem svom snagom za nos!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

Direktna veza do poruke: 1314
30.1.2014 17:21:16   
mina@
neka je sa srecom!!!!! user posted image user posted image user posted image
Bice beba, bice beba user posted image user posted image

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
-Ivo Andrić-

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1315
30.1.2014 17:23:11   
Skijasica
Hvala,
ciklamice! user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 1316
30.1.2014 17:26:50   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Skijasica

Stetice,

sutra u 10.30h! Cekam te, moj je roze krevet! user posted image
Zenice, mi idemo na transfer!user posted image

Ok,ostavljam ti roze krevet,ako nam neubace istu posteljinu.user posted image user posted image user posted image .

Direktna veza do poruke: 1317
30.1.2014 17:28:31   
Štetica
Min@ kad pocinjes?Kakvi su ti prvi utisci o klinici?

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1318
30.1.2014 17:29:20   
ivanicasale
Skijasice user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1319
30.1.2014 17:30:07   
ivanicasale
A sta mislite da li da zovem u Nis ili da pijem na svoju ruku?

Direktna veza do poruke: 1320
30.1.2014 17:36:26   
mina@

IZVORNA PORUKA: Štetica

Min@ kad pocinjes?Kakvi su ti prvi utisci o klinici?

u utorak idem po neke bocke koje se primaju u ruku i bockam se do ciklusa, po mojoj proceni to je negde 15.02. i tada krecemo sa postupkom.

Doktorom sam vrlo zadovoljna, vrlo je upucen u moju trombofiliju, cak i najvise od svih doktora kod kojih sam bila a bilo ih je desetak, u startu mi je rekao koje simptome imam dok drugi nisu na to obracali paznju....
videcemo, sve je u njegovim i Bozijim rukama!!!! i zato ocekujem dve bebice user posted image user posted image , od svakog po jednu user posted image user posted image

-Ivo Andrić-

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1321
30.1.2014 17:39:52   
mina@
devojke zaboravih nesto da vas pitam. vi koje putujete na VTO, da li pri svakom bockanju u bolnici dajete na potpis putni nalog za troskove????

-Ivo Andrić-

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1322
30.1.2014 17:42:57   
Skijasica

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

A sta mislite da li da zovem u Nis ili da pijem na svoju ruku?

Ja sam zvala prvi put kada mi se desilo, posle sam sama pila kada mi se pojavilo. Dva puta mi se pojavljivalo. DR mi je rekao cim primetim da uzmem po dve. Cim popijes dve odmah ce ti prstati, taj dan ili sutradan. Mislim da mozes i sama da uzmes.

Direktna veza do poruke: 1323
30.1.2014 17:46:51   
Skijasica

IZVORNA PORUKA: mina@

devojke zaboravih nesto da vas pitam. vi koje putujete na VTO, da li pri svakom bockanju u bolnici dajete na potpis putni nalog za troskove????

Mina mi smo se bockale same. ali svaki put kada smo dosle na uz smo overavale. Meni do sada ima 8 pecata!

(odgovor članu mina@)
Direktna veza do poruke: 1324
30.1.2014 17:46:52   
ivanicasale
Pa kasno je sada jer sam danas vec popila dozu,videcu sutra pa ako bude i dalje popicu dve.Hvala ti

Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here