|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
29.1.2014 19:55:09   
wivern
Zenske, jel se cuo neko sa Jokom....

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1276
29.1.2014 20:07:51   
ivanicasale
Palcice cestitam ti i ovde,sve najlepse...Da brzo prodju user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1277
29.1.2014 20:23:27   
alex88
bas lepo,zelim i tebi pozitivnu betu.Razmisljala sam o drzavnim klinikama i odlucila se za valjevo,cak se i ne dvoumim kao prvi put izmedju dve klinike.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1278
29.1.2014 20:29:27   
Jole84
Joko nadamo se dobrim rezultatima user posted image user posted image
Palčice čestitam,želim ti laku trudnoću! user posted image
Daco,Štetko,Ivanice kako ste user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1279
29.1.2014 22:02:03   
17 joka
Palciceuser posted image user posted image cestitam od srca, duplirace se beta i dalje bice sve dobro

Veverko uvek neke muke, sa obzirom kako je štitna bila poludela posle drugog neuspeha, sad je TSH 2.49 na granici
dobila sam napismeno da mi lek nije potreban, sto je najbitnije. Sutra zovem kliniku da im javim i da vidim kad idemo da potpisemo taj ugovor

od nas dosta juce je proslo samo 5 te njihove prohteve, mnoge su otpale zbog visokog FSH ili velikog BMI ili sto piju neki lek itd. dok nas 8 istih u grupi nebude nece krenuti nista pa se nadam da ce se skupiti ubrzo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1280
29.1.2014 22:16:39   
Torbica
Joko user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1281
29.1.2014 22:20:48   
Skijasica
Joko,
navijam da sto pre napravite grupu. Jesi li nekada pokusala da lecis stitnu na Zlatiboru. Mnogima je pomoglo!

Meni jutros na aspiraciji je bilo 4jc, 3 zrele. Sutra ce dr odluciti sta ce raditi, tj. koliko ce vratiti. Nadamo se da ce u petak biti transver!

user posted image Pozdrav za sve zenice

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1282
29.1.2014 22:27:45   
17 joka
Skijasice, nisam ni isla na Zlatibor a kamoli lecila stitnu nisam imala ni problema do prosle god,

bravo za jc. bitan je kvalitet a ne broj, jos samo malo i bebice u trbiuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1283
29.1.2014 22:36:29   
Štetica
Joko ja verujem da ces sa ovim uspeti. Mora jednom i tebe sreca da pogleda.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1284
29.1.2014 22:45:50   
17 joka
Štetice, rekla sam da ako sad neuspe ima jedno bar 2 godine da nepomisljam na VTO i doktore

umorna sam psihofizicki zelim svim srcem bebu ali mi je ipak stalo do nas naseg zdravlja i zivota

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1285
29.1.2014 23:12:50   
alex88
Joko ovog puta ces uspeti i odmoriti od svega "makar 2 god",pa ce onda bebac traziti batu ili seku
user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1286
29.1.2014 23:20:47   
17 joka
Alex,user posted image mislim da bi bilo vreme da bude tako, ja od Boga trazim samo jednu zdravu bebicu i nista drugouser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1287
29.1.2014 23:22:55   
Chipsy
Super, Jokouser posted image
Palcice, super, ali Ana me je vec obavestilauser posted image
Stetko, ta kraljevcanka sa pozitivnom betom je jedna od mojih najboljih drugarica, ali brine se jer joj je prosli put beta bila 39 pa pala na 20, a sad je 58. Jeste bolje, ali ona mnogo brine
Alex, kraljevcanko mojauser posted image
Dunja, imas li neki smestaj u Segedinu za preporuciti?
Ja svakog dana iscekujemuser posted image , unervozila sam se jer onda putujemo i pocinjemo!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1288
29.1.2014 23:29:46   
17 joka
Cipsyuser posted image za drugaricu , bice sve dobro Cestitam
a za tebe draga znam da ces uspeti
znači počinje ona trema da drma, neka draga ali samo pozitivno razmisljaj i Juca uskoro dobija bata ili sekuuser posted image puno srece

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1289
29.1.2014 23:32:46   
Chipsy
Jokouser posted image
Meni je sad tsh 1,41, a dr mi povecava dozuuser posted image . FT4 15,7

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1290
30.1.2014 0:31:00   
17 joka
Cipsy, meni je sve to onako pisacu ti na mob. sutra ovi iz farmaceutske kuce za tu studiju brane bilo koji lek zato mi je bila potrebno pismeno od dr. da nepijem lek, stanje je ok ovako ali tako moram

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1291
30.1.2014 1:03:47   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Chipsy

Dunja, imas li neki smestaj u Segedinu za preporuciti?

Mi smo bili smešteni OVDE Mosoly Apartman

Smeštaj je lep, imaš net, TV, ali nema kuhinje, pa ako ostaješ duže, ne preostaju ti restorani. Blizu je klinika, nekih 7-8 minuta hoda.
Ali, skupo, 40 eura noćenje za nas dvoje. U to vreme ništa povoljnije nisam mogla naći, a da je relativno blizu klinike, nama je to bilo bitno jer nismo išli kolima.

Ja bih volela da smo našli nešto sa kuhinjom, jer smo ostajali 10 dana, ali nije bilo šanse.

Sreću i uspeh vam želim user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 1:04:58 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1292
30.1.2014 10:34:36   
sunascee
Palcice , cestitam, laku trudnocu ti zelim user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1293
30.1.2014 11:10:55   
niki28
Drage forumasice!Pratim vas s vremena na vreme kako mi vreme dozvoli..dugo se nisam javila jer smo stopirani u procesu vto zbog drugih zdravstvenih problema ali se nadam da cemo uskoro krenuti sa svim analizama.
jako sam nestrpljiva da cujem dobre ishode i zelim svima sve naj naj!
U svemu ovome zanima me da li se u svim privatnim klinikama mogu zamrznuti ili samo u VA (za sad sam cula da se kod njih moze),nisam nesto puno u to upucena a volela bi da nakon prve stimulacije ukoliko bude tih mogucnosti i dobrih jc,da zamrznemo..upravo zbog drugih zdravstvenih problema kod mene..pa da eventualno ne prolazim stimulaciju ponovno.
I da li znate - ako radim o trosku drzave,kako onda..mogu li ja svejedno o svom trosku zamrznuti?
Puno hvala unapred!I da znate da ima navijaca koji vas prate user posted image ,ali nisu u samom procesu jos uvek pa da ne gusimo puno temu svojim pitanjima!A mnogo znaci kad se prvi put susretnete s necim o cemu nista ne znate i naidjete na zene poput vas koje nesebicno daju savete i dele iskustva. Puno vas sve pozdravljam i javljam se cim vam se pridruzim,nadam se sto pre!

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 1294
30.1.2014 11:40:08   
Štetica
Niki u privatnim klinikama imaju zamrzavanje,ali nema privatnika u ponudi preko fonda. A od drzavnih preko fonda jedino Va sto ima zamrzavanje.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu niki28)
Direktna veza do poruke: 1295
30.1.2014 11:48:24   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: niki28

I da li znate - ako radim o trosku drzave,kako onda..mogu li ja svejedno o svom trosku zamrznuti?

Ja sam radila preko države, i zamrznuli su mi u Ivanovićima besplatno dva embriona. Prva VTO kod njih uspela, nažalost BO u 9. nedelji, zatim radili FET sa zamrznutim (njega sam platila 30.000) i evo me u 5. mesecu user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.1.2014 12:02:48 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu niki28)
Direktna veza do poruke: 1296
30.1.2014 11:54:45   
Cecana
Meni su juce vracena dva embriona,sve je proslo super,nadam se da ce tako da bude do kraja.
Ja sam se bas plasila vantelesne, da sam znala da je ovako isla bih jos pre 5-6 godina, ali nema veze, samo da sad uspe.

Palcice cestitam i zelim ti laku i lepu trudnocu.user posted image
Svim ostalim curama koje su u postupku zelim puno puno uspeha i jednu ili dve zdrave bebe.user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1297
30.1.2014 12:03:37   
dunja RR

Cecana, navijamo da bebicama bude lepo kod tebe, i da nas obraduješ sa lepom betom uskoro user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1298
30.1.2014 12:08:35   
lanajelena
Dunja 5-ti vec user posted image ...Cecana zelim ti puno srece,Palcice cestitamuser posted image ...svima koji su u postupku zelim puno user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1299
30.1.2014 12:09:02   
Ana RR
Žene, veliki ste borci, od srca vam želim da uskoro ljuljate svoje bebice user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here