Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 14:09:06
|
|
|
|
17 joka
|
Palcice dupla cese beta lepo, samo odmaraj, puno utrica i tvoj borac je tu Skijasice da se lepo ugnezde embrioni
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 15:03:22
|
|
|
|
daca77
|
Hvala puno na podrsci Maslackic, nikada nisam koristila Klomifen, ali se ne nadam da nesto moze uciniti za ova 3 dana. Mislim da je ovaj Superfakt sve zeznuo i umrtvio. Prosto mi je nelogicno da ja 5 god.muku mucim sa folikulima i njihovim pretvaranjem u ciste, a to je i razlog sto dr nisu smeli da mi daju Klomifen, a sada sa stimulacijom jajnici spavaju. Pitala si me sta sam primala-do juce Puregon, 2 Merionala i Superfakt.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 15:46:36
|
|
|
|
alex88
|
joko sigurna sam da cu se brzo resiti ureaplazme,imala sam je pre dve,tri godine i izlecila je brzo,sa turomantibiotika.mogla sam te hormone da odradim nego ajde,dr kaze nema veze jedno sa drugim ali hormoni vaze 6meseci pa da ne bi istekli ako ne izlecim brzo bakteriju,pa i brisevi vaze 3 meseca pa cu ih ponavljati do jeseni jos par puta(nadam se da cu do tad uci u postupak). Skijasice ,da se ugnjezdi makar jedan i ostane narednih ,a sta je sa steticom? Daco pokusaj da ostanes smirena koliko mozes,nadam se da ce proraditi jajnici i da ces imati lepe jajne celije a jos lepse
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 17:19:00
|
|
|
|
micamica
|
Pozz svima,nova sam ovde :) u oktobru prosle godine imala sam prvi ICSI i nije uspelo :( ostao mi je jedan zamrznuti,kojeg su mi stavili 28. januara,danas mi je treci dan posle transfera,nemam nikakvih znakova,da li ih treba biti,prosli put se nesecam kad je bilo,ali bilo mi je muka i smetali su mi mirisi sad nista,samo mi jajnici rade,osetim ih...molim vas ako neko moze da odgovori,posto sam nova ovde hvala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 17:43:35
|
|
|
|
17 joka
|
Mico, dobrodošla, svim srcem navijamo da mali eskim bude borac i ostane kod mame narednih 9 meseci nemoj mnogo da se opterecujes simptomima, sve moze da bude a i nemora, zelim ti sto pre da prođu dani do velike bete
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 17:54:13
|
|
|
|
alex88
|
Mico dobrodosla i ne opterecuj se sintomima,nemora da ih ima uvek. Palcice kad podizes rezultat bete?
< Poruku je uredio alex88 -- 31.1.2014 17:55:49 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 18:01:21
|
|
|
|
micamica
|
Hvala vam svima na dobrodoslici..prosli put ,sad ne znam da li je do toga, sam na dan transfera selila se nisam ni odmarala,niti leyala,mislim da je to greska bila,sad sam evo tri dana lezala i mirovala,pa videcemo sta ce biti ,ja se nadam da bude nesto,ali previse se opterecujem tim simptomima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 18:12:37
|
|
|
|
wivern
|
Skijasice, Stetice Jos smo i palcica da nam javi betux3 Alex i meni se pred prosli postupak pojavila ureaplazma....obicno nesto izleti neplanirano, ali se na srecu brzo i sanira.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 18:28:58
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Beta samo 59.4 Pre 2 dana je bila 45.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 18:53:09
|
|
|
|
Bebana17
|
Palčice, mnogo mi je žao. Ne znam kako je to u ranoj trudnoći i da li postoji još neka šansa da se bebica izvuče, ili ova nepravilno narasla beta predstavlja kraj, ali ja te grlim jako, i kažem ti da ćeš brzo postati majka, jer imaš smrzliće svoje, i pokušaj već kroz tri ciklusa (to je za manje od tri meseca) i tada će uspeti, jer su smrzlići mnogo zajeb... i ne vole poraze, i uspećemo obe sa našim eskimčićima, ljubim ja tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 18:55:41
|
|
|
|
17 joka
|
Palčice draga, neznam sta reci za dvca dana proveri betu opet, jesi li se cula sa DR. sta kaze ?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 19:04:50
|
|
|
|
alex88
|
palcice ,proveri betu za dva dana,neznam sta da ti kazem,moras dalje,teze ti je sto je bila pozitivna pa stala ali sta ces,sledeci put ces uspeti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 19:05:12
|
|
|
|
Skijasica
|
Palcice ja se jos nadam da ce se tvoje bebice probuditi! Drzi se! Bas danas kada sam citala ono upustvo posle transfera sam mislila na tebe. Imam pitanje, da li treba da pijem surutku sada, neko mi je rekao da to piju samo zene sa hiperstimulacijom? Kakva su vasa iskustva? Drage sve vas i ljubim.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 19:08:21
|
|
|
|
17 joka
|
Skijasice, nemas potrebe da pijes surztku, da nju piju devojke kojima preti hiperstimulacija ili one koje su je dobile.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 19:34:26
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zvacu ujutru Valjevo,ali mislim da mi ne mogu pomoci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 21:02:48
|
|
|
|
wivern
|
Palcice draga znam kako ti je...drzi se
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 21:04:31
|
|
|
|
plačljiva
|
Palčicebg...Znam kako ti je...I ja sam imala takav slučaj u martu prošle godine...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 21:09:37
|
|
|
|
Maslacak15
|
Palcice zao mi je draga . Daco i ja mislim da je u pitanju nezgodna reakcija na kontracepciju i superfakt. Pa nikad se ne zna da li klomid moze da pomogne ili ne. Nece biti zrelih folikula sigurno za tri dana ali mozda budu regrutovani i krenu da rastu... Znaci pojacali su znatno stimulaciju. Stimulacija jeste malo empirijska stvar, mora da se proba, i jako je tesko predvideti kako ce neka zena da reaguje. A protokol i kombinacija lekova mogu da ucine ogromnu razliku.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 21:12:53
|
|
|
|
Jole84
|
Daco nadam se da ćeš dobro da odreaguješ na klomifen,možda počnu da rastu ko što kaže Maslačak. Verujem da ti je svega preko glave,ali samo još malo....posle ćeš da uživaš
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 22:14:43
|
|
|
|
nina26
|
Daci, evo opet da se ja javim sa mojim iskustvom, meni je na zadnjem fet-u, estradiol bio jako jako nizak, i endometrijum tanak, mislim da sam isto bila 6,7dan na pregledu kad je dr rekao, ako se za 2 dana ne promeni nesto, prekidamo....povecao mi je dozu za endo, i 9-ti dan se desilo cudo. Doduse folikula je bilo, ali hocu da ti kazem, da moze jos uvek nesto da se preokrene, i da se tvoji jajnici probude. Imas jos fore, jer et, ako se ne varam moze da se radi i 20,20dc...jako navijam da se tako nesto desi Palcice, molim te proveravaj betu iako se ne duplira ni za 2dana, idi na uz, jer moze da se desi i da je vanmatericna, desavalo se puno puta.....cvrsto navijam, da se i kod tebe desi cudo, i da nas sve iznenadi tvoja mala mrvica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 22:48:20
|
|
|
|
IvannaM
|
Palcice, mnogo mi je zao, ali Nina26 je skroz u pravu. Prati betu, jer i meni je tako prvo sporo rasla, pa nastavila normalno, nekad malo padala, a na kraju vanmatericna oba puta. Obavezno da proveravas kako stoji svaka dva dana. :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 23:14:47
|
|
|
|
smejalica88
|
Devojke da li neka zna ono pismo sta treba da stigne posle druge komisije,sta ono predstavlja? jel tada u njemu pise kada ce vam raditi ili sta? meni su rekli kada sam prosla da ce za dve nedelje do tri to pismo stici,vec je proslo dve nedelje moze li mi neko objasniti kako to ide dalje? bas sam nestrpljiva.. Palcice glavu gore,moras nastaviti dalje..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 23:37:27
|
|
|
|
wivern
|
To pismo nekada putuje i duze od 6 meseci.....u pismu ti pise kada treba da se javis klinici za koju si se odlucila... tj ides kod njih na prve konsultacije i tamo ce te oni uputiti u ceo protkol..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 23:41:02
|
|
|
|
17 joka
|
Vivern, kako napredujes?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.1.2014 23:49:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni pismo nije ni stiglo svojevremeno, da me nisu nazvali sa klinike Ivanović ne bi ni znala da trebam da krenem sa postupkom. Našla sam ga u Nemanjinoj u njihovoj arhivi, koliko se sećam dole na šalteru, bilo je pre godinu dana to ..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?