|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
29.12.2013 11:14:50   
zece
Ivanicasale poraboti na imunitetot oti ne e vo red. da si so zatnat nos za vreme na vto da si nastinata. I jas za vreme na vto bev bolna odbronhit zatoa I toa ti go kazuvam ajde navivam za visoka betahcg

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 476
29.12.2013 13:49:38   
ivanicasale
Zece nisam bas puno razumela tvoj postuser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: zece

Ivanicasale poraboti na imunitetot oti ne e vo red. da si so zatnat nos za vreme na vto da si nastinata. I jas za vreme na vto bev bolna odbronhit zatoa I toa ti go kazuvam ajde navivam za visoka betahcg

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 477
29.12.2013 16:01:41   
PalcicaBg
Devojke,moze mala pomoc? Danas popila poslednju tabletu mikroginona(danas mi je 25ta).Od malopre se pojavio braonkast sekret,da li je moguce da je menstr.vec krenula? Poslednja je bila 1.12.

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 478
29.12.2013 18:41:18   
Štetica
Palcice,to braonkasto moze i da traje 2-3dana. Prvi dan ciklusa racunas kad ti krene "sveza" krv. Ako kojim slucajem prokrvaris sutra ili preksutra javi se u Va da ti pomere termin,jer se sa stimulacijom krece 2 ili 3 dana ciklusa.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 479
29.12.2013 19:02:12   
PalcicaBg
Hvala stetice!Ma meni bilo cudno sto krenulo braon a danas sam popila tabletu.Da sam juce popila poslednju pa bi mi bilo logicnije.Znaci nje nista strasno...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 480
29.12.2013 20:30:44   
Štetica
Palcice nije strasno,mozda bi ti bilo vanmenstrualno krvarenje da si produzila mikroginon kao sto si trebala prvo da pijes do treceg. Jedino ako predje u pravo krvarenje pre prvog januara javi im se da bi te pomerili za drugi umesto treceg. Mada moze da se desi da ti to braonkasto i potraje.

Direktna veza do poruke: 481
29.12.2013 21:09:08   
PalcicaBg
Ok,videcu sutra kakva je situacija,za sad ima jos uvek.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 482
30.12.2013 14:11:06   
daca77
PalciceBG, ja sam vec 10.dan na Mikroginonu i jutros mi se javilo malo braon sekreta. Ovo je 1x da mi se javlja...obicno user posted image tek 5.dana nakon prestanka uzimanja leka.

Direktna veza do poruke: 483
30.12.2013 14:37:57   
PalcicaBg
Meni i danas braon,strah me da ne dobijem danas ili sutra,ne znam kako rade za praznike.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 484
30.12.2013 14:38:09   
ivanicasale
Drage moje meni je vto pomerena za Februar,zbog Gluformina jer sam skoro pocela da ga pijem pa da moze da deluje.Danas pijem zadnju Mikroginon pa 7 dana pauza pa pocinjem trecu kut.i tada im se javljam.
Uplasena sta su tebi rekli?Ja sam bila malo van sebe kada su mi rekli da mi pomeraju vto i nisam ni pogledala gde si ti,izvini stvarno.user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 485
30.12.2013 14:41:29   
PalcicaBg
Ivanice mozda je tako bolje,znaju oni sta rade.Nek ti je srecan i plodonosan februar!

Direktna veza do poruke: 486
30.12.2013 14:48:21   
uplasenaa
Ivanice i ja sam se sva pogubila i meni je odlozena vto za februar nece da rizikuje zbog candide a posle na ultrazvuku zbog onog krvarenja vidla da mi se endometrijum deblja i pored duple doze mikroginona kaze jasmina da su moji hormoni mnogo jaci od mikroginona ja od danas 7dana pauza da im javim kad krenem da pijem ponovo.Taman sam se spremila psihicki za ovaj mesec user posted image

Direktna veza do poruke: 487
30.12.2013 15:38:01   
plačljiva
Drage moje,radila sam danas scintigrafiju štitne žlezde,i hvala Bogu te je čvor benigne prirode...Samo praćenje,ultrazvuk za 3 meseca...Sada čekam VTO i naravno poštara sa pismom...user posted image

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 488
30.12.2013 17:50:47   
Štetica
Placljiva dobro je da je bezazleno,a postara hvataj za gusu cim prodju praznici,to ti se bas oduzi.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 489
30.12.2013 17:54:37   
wivern
Placljiva sad samo jos da najuris postara user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 490
30.12.2013 18:30:07   
blesavko
Ivanicasale i uplasenaa februar je vas, mozda je bolje ovako verujte mi. Ja sam trebala VTO jos avgusta da radim ali su mi odlozili za septembar pa sam onda ja odlozila za novembar zbog nekih bakterijica u suprugovom brisu. I novembar je bio moj.
Sto znaci glavu gore jer mi se uskoro pridruzujete u trudnickim temama. user posted image

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 491
30.12.2013 18:33:48   
dunja RR
BRAVO za lepe vesti user posted image
IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje,radila sam danas scintigrafiju štitne žlezde,i hvala Bogu te je čvor benigne prirode...Samo praćenje,ultrazvuk za 3 meseca...Sada čekam VTO i naravno poštara sa pismom...user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 492
30.12.2013 18:35:10   
dunja RR
Samp razmišljaj da je bolje tako, jer bolje da uđeš 100 %spremna u tako zahtevan i emotivan postupak. Februar je tvoj user posted image

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Drage moje meni je vto pomerena za Februar,zbog Gluformina jer sam skoro pocela da ga pijem pa da moze da deluje.Danas pijem zadnju Mikroginon pa 7 dana pauza pa pocinjem trecu kut.i tada im se javljam.
Uplasena sta su tebi rekli?Ja sam bila malo van sebe kada su mi rekli da mi pomeraju vto i nisam ni pogledala gde si ti,izvini stvarno.user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 493
30.12.2013 20:50:08   
plačljiva
Drage moje samo da vas pozdravim user posted image ,divne ste...Hvala vam na podršci...user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 494
30.12.2013 20:54:38   
dunja RR
Ne brini, i meni je potpuno isto ovako bilo, odložili, ali već na sledećem UZ je sve bilo ok i krenula sam u postupak, u kome smo dobili 12 lepih j.c. Jedna od njih je beba u mom stomaku user posted image

IZVORNA PORUKA: uplasenaa

Ivanice i ja sam se sva pogubila i meni je odlozena vto za februar nece da rizikuje zbog candide a posle na ultrazvuku zbog onog krvarenja vidla da mi se endometrijum deblja i pored duple doze mikroginona kaze jasmina da su moji hormoni mnogo jaci od mikroginona ja od danas 7dana pauza da im javim kad krenem da pijem ponovo.Taman sam se spremila psihicki za ovaj mesec user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.12.2013 20:55:52 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 495
30.12.2013 20:58:32   
zece
Ivanicasale kazav da si go podobres imunitetot da si go pojacis

Direktna veza do poruke: 496
30.12.2013 21:14:59   
uplasenaa
blesavko i dunja hvala na podrsci verovatno mi je februar srecniji mesec i nadam se da cu vam se tada pridruziti u trudnickim temamauser posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 497
30.12.2013 23:29:42   
wivern
Vidim da ce u februaru biti dosta user posted image ..
Neka nam je sa srecom user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 498
31.12.2013 0:21:07   
plačljiva
Wivern user posted image biće vesela 2014.godina i sve ćemo sa ove teme da se prebacimo na trudničke teme user posted image user posted image user posted image
P.S.Samo ja da ujurim poštara user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 499
31.12.2013 1:03:58   
wivern
Placljiva...dolazi ti sutra....dovoljno si cekala user posted image

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Implant???
Honey

Da li ste za implant kao vrstu kontracepcije? (kakvo je vase misljenje o implantima i da li ste ih koristili)

Da (30%)

Ne (70%)

Ukupan broj glasova: 67

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here