Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 17:35:19
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, gde i kako ste radile trombofilije i ogtt, Ja se raspitivala u Klinickom, it amo mroa preko dr. tj. preko endokrinologa i hematologa, ne moze kao odes samo u lab. i odradis to. Zvala sam zavod i Vma, nemaju reagense... Placljiva, nemoj da brines, bice to ok, i meni je posle vto, izasla kao neka zlezdica od 8mm na vratu, nije na stitnoj, ali hoce to i od napetosti i ko zna cega, tako je meni rekao radiolog kada sam isla na uz toga.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 22:45:18
|
|
|
|
plačljiva
|
Joj snekille,ma nije mi sve jedno...Samo da mi ne predlože neku operaciju,uklanjanje tog čvora na štitnoj pa da ne idem na Vto...To bi me ubilo... Wivern,baš bih volela da opet zajedno čekamo betu...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 22:47:25
|
|
|
|
17 joka
|
Placljiva 2014 je definitivno nasa godina puno te
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 22:49:27
|
|
|
|
plačljiva
|
Joko,daj Bože
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 13:29:01
|
|
|
|
suncica83
|
molivam vas protumacite mi ovaj nalaz. spermogram izgled zuckast zapremina ejakulata 3,5 ref.v 2-7ml likvefakcija 3 ref.v 0-30min viskoznost smanjena koagulacija da ph 8 ref.v 7,2-7,8 broj spermatozoida 41,5 ref.v 20-250 broj spermatozoida volumen 145 ref.v vise od50 progresivno pokretnih 40 ref.v vise od 25 pokretnih u mestu 5 ref.v vise od 10 nepokretnih 55 ref.v nula leukocita 6-8 ref.v do 15 normalne forme 45 ref.v vise od 60 abnormalne forme 55 ref.v manje od 40 glava 17 ref.v manje od 30 vrat 0 ref.v manje od 20 rep 38 ref.v manje od 20 moliv sar recite mi da li cu proci komisiju sa ovim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 14:15:37
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Snekile7 Devojke, gde i kako ste radile trombofilije i ogtt, Ja se raspitivala u Klinickom, it amo mroa preko dr. tj. preko endokrinologa i hematologa, ne moze kao odes samo u lab. i odradis to. Zvala sam zavod i Vma, nemaju reagense... Placljiva, nemoj da brines, bice to ok, i meni je posle vto, izasla kao neka zlezdica od 8mm na vratu, nije na stitnoj, ali hoce to i od napetosti i ko zna cega, tako je meni rekao radiolog kada sam isla na uz toga. snekile pitaj u konzilijumu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 16:34:03
|
|
|
|
uplasenaa
|
Pozdrav devojke!Ja vec 5dana i pored duple doze mikroginona imam i dalje malo braon,malo krvi videcu sta ce mi reci 30-og u nisu.Ivanice kako da se upoznamo u ponedeljak verovatno ce biti guzva?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 16:48:46
|
|
|
|
Štetica
|
Suncice mm je na komisiji u NF imao samo 4% normalne forme pa smo prosli komisiju bez problema.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 16:55:46
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Suncice mm je na komisiji u NF imao samo 4% normalne forme pa smo prosli komisiju bez problema. stetice hvala ti puno na ovoj informaciji..vec sam se bila zabrinula
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 18:16:36
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva ove godine cemo i mi biti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 21:41:04
|
|
|
|
ivanicasale
|
uplasena ja sam visoka oko 165cm,tamno smedja kosa,zelene oci,dolazim sa suprugom on je malo krupniji ja sam mrsava(ne previse,onako normalno izgledam )Nosicu crni kaput i trula visnja sal sa bobicama takav je konac kojim je pleten sal,srednja duzina kose i neznam sta vise da ti kazem.Kako izgledas ti da te prepoznam?A da ce nas biti puno to je sigurno jer smo bile 15-tak samo kod Jasmine + Mitic.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 22:08:12
|
|
|
|
uplasenaa
|
Ivanice ja sam vislja od tebe za5cm,normalne tezine,smedja kovrdzava kosa,takodje zelene oci,nosicu kaput sa kapuljacom,muz mi je visok mrsaviji pa prepoznacemo se valjda po ovom opisu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 23:00:07
|
|
|
|
wivern
|
Zenske ja sam se gadno istripovala da sam, od kad pijem ovu kontracepciju, postala sva kenjkava i labilna. Ne mogu prepoznati sebe.. Jel imao neko slicne simptome, ili sam ja otisla cao sa mozgom..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 23:06:16
|
|
|
|
Štetica
|
Wiw sta pijes? Nisi jedina,i mene po malo muci,cas bi plakala cas se smejala. A i na dobrom sam putu da smrsam jer su krenule mucnine naveliko. Mada i dalje lakse podnosim Jasmin od Mikroginona. U proslom postupku sam pila mikroginon i bila mrtva kao nikad,ceo mesec u pms-u,jezivo je bilo.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 23:09:12
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam u proslom pila mikroginon i bila kao leptiric, sada pijem femoden. Zeno ne prepoznajem sebe, na poslu me jase ko stigne jer nemam snage da se odbranim a obicno sam kao pit bul ako me diras...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 23:16:07
|
|
|
|
Štetica
|
Ma sreca pa idu praznici i neradni dani da se odmoris,a vratices im ti to cim uplivas u trudnicke vode. Do kada si na kontracepciji,kada je postupak?Znam da si pisala ali sam ja to sve negde zaturila u malom mozgu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 28.12.2013 23:21:32
|
|
|
|
wivern
|
Do 22.1 pijem kontracepciju, 27.01 mi je UZ pa ce mi onda reci sta primam..tj koliko :) Ni praznici mi ne pomazu,kako oci otvorim tako mi se slosi jer se setim da moram na posao... ako mi ova VTO ne uspe odmah trazim drugi posao... Ali ce mi uspeti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 1:00:00
|
|
|
|
17 joka
|
Viv, naravno da ce uspeti i to je tako blizu neces osetiti bas se radujem i ja sam se svakako osecala od kontraceptiva tako da svako reaguje drugacije, nadam se da ce te popustiti to, uzivaj u praznicima a posle krece ludilo Ivanice,Uplasena srecno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 1:51:24
|
|
|
|
uplasenaa
|
Wivern ja od mikroginona imam non-stop mucnine i vrtoglavice svaka od nas drugacije podnosi kontracepciju ali moramo izdrzati sve za nase hvala joko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 8:47:36
|
|
|
|
daca77
|
Izgleda da samo na mene Mikroginon ne moze negativno uticati A koja je pre mene u postupku? Nesto ne mogu da pohvatam sve datume. Ja od 1.januara krecem sa Superfactom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 9:25:07
|
|
|
|
uplasenaa
|
Super daco kad ti nista nije od mikroginona,ja od sutra valjda krecem sa diferelinom videcu sta ce mi reci u nis-u
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 9:43:12
|
|
|
|
daca77
|
Uplasena, to znaci da ces par dana pre mene krenuti sa injekcijama. Druzicemo se narednih dana i nedelja...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 9:44:53
|
|
|
|
ivanicasale
|
Daco pridruzujem se za pocetak stimulacije od sutra.Wiv ja sa prvom vto sam pila Mikroginon i nista mi nije bilo a sada isto pijem Mikroginon a nervira me sve,cak me je jedan dan nervirala biljka koja je krenula da raste krivo tako da se organizam menja i nije svaka vto ista. Ja sam jos prehladjena,curi mi nos boli me grlo,strah me je da mi to ne utice na pocetak stimulacije? U apoteci mi dali Pantenol oriblete i fizoloski rastvor za nos,pijem cajeve i tako ludilo. Hvala Joko, te!!! Uplasena saljem ti pp.
< Poruku je uredio ivanicasale -- 29.12.2013 9:45:29 >
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 10:08:09
|
|
|
|
uplasenaa
|
Da daco druzicemo se ukoliko ja resim problem sa candidom nervira me ovo krvarenje i pored duple doze pa nemogu uraditi kontrolne briseve!Ivanice valjda sam ti poslala pp?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 29.12.2013 10:53:36
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Danas poslednji mikroginon,cekam mecu pa krecemo sa stimulacijom.Diferelin poceli od 25og. I ja mikroginon super podnosim,tj.nemam bas nikakvih nus pojava.
|
|
|
Anketa
Voće, povrće ili pirinač sa mlekom?VVVVČime ste započele uvođenje čvrste hrane i da li ste zadovoljne tim režimom i reakcijom deteta?
Prvo smo uveli:Voće i zadovoljna sam (
39%)
Voće i nisam zadovoljna (
1%)
Povrće i zadovoljna sam (
32%)
Povrće i nisam zadovoljna (
0%)
Pirinač sa mlekom, zadovoljna (
28%)
Pirinač sa mlekom, nisam zadovoljna (
0%)
Ukupan broj glasova: 75Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!