Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.12.2013 2:23:47
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice,Uplasena,bolje je da se sve sreddi pa da sve prodje plodonosno Placljiva još malo pa ces i ti biti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.12.2013 14:22:07
|
|
|
|
Cecana
|
Pozdrav svim trudilicama. Ja sam danas bila kod sestre da nam pokaze kako da mi muz daje inekcije,treba da pocnem sa diferelinom od 3 jan.putujemo na par dana za praznike.Pravo da vam kazem bas mi je frka od toga sta me ceka.Inace Mikroginon pijem vec drugi ciklus i jako sam nervozna skoro depresivna od njega.Da ne kazem da doktorku nisam videla samo jednom pre skoro tri meseca kad smo bili na dogovoru oko vto.Sta reci,sada ni ona nije tu do ponedeljka,a mene jajnici bas bole.U ponedeljak ce konacno da me pogleda, kaze sestra da moze da se napravi cista na jajniku.Mislim strasno je kako ih nije briga,samo bi da uz u pare. Iskukah se ja Zelim vam svima da sto lakse prodjete kroz postupak i naravno da da vam pozelim srecnu i plodnu novu godinu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.12.2013 15:47:05
|
|
|
|
ivanicasale
|
Palcice dace bog. Uplasena meni pricas,ja kada sam izasla konjske suze sam lila.Prosto me je sada sramota toga.Mislim da se one cure cudile,sta li se desilo unutra. Blesavko znas da mi je to rekla jos jedna zena sa kojom sam bila zajedno na vto u leskovcu da su isto tako odlagali i njoj je uspelo tada kada smo bile zajedno u Le,istog dana nam je radjen transver i eto nje pred porodjajem. Dunja Zece sada sam te razumela,i razmisljala sam da peradim na njemu sada kada je pomerena vto. Joka nadam se. Samo sto moram ponovo da ponavljam vs i cb i mm spermokulturu iako je sve ok.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.12.2013 20:00:46
|
|
|
|
ivanicasale
|
Drage moje RR, Zelim vam Srecnu novu 2014 godinu i da u ovoj godini sve zabebimo i drzimo nase bebice u narucju. Ljubim vas puno,puno...
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 31.12.2013 21:59:39
|
|
|
|
suncica83
|
stigao mi je rezultat anti-mulerian hormon 5,640 ref.v 0,000-6,793
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 4:02:26
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje,srećna vam Nova godina i da u ovoj 2014.godini napustimo ovu temu i da se preselimo u trudničke teme...Daće Bog da sve budemo . P.S.Želim da nam što pre krenu postupci,i da ja konačno ujurim poštara
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 9:02:34
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Drage moje cekalice,nek nam je srecna i plodonosna nova godina i da nam donese nas dugoocekivani poklon,pa sledecu da cekamo u sto vecem broju.Ljubim vas sve!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 11:05:04
|
|
|
|
wivern
|
Drage devojcice neka nam se u 2014 godini ostvare svi snovi....ljubim vas sve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 11:24:41
|
|
|
|
uplasenaa
|
Drage devojke Srecna Nova 2014 i da se svima nama ostvari nasa najveca zelja i da drzimo nase male u narucju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:37:19
|
|
|
|
suncica83
|
SRECNA NOVA GODINA I DA NAM SE SVE ZELJE OSTVARE U 2014-OJ niko mi nije odgovorio na moj antimilerian ..kako je moguce da je 5,640...ja imam 38 godin..pre godinu dana kada sam ga vadila bio je 2, nesta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:40:20
|
|
|
|
degu
|
Suncice moguće je ako imaš policistične jajnike i super što je visok. VTO-vke svima vam želim da ove godine budete trudne i da trudnoća prođe bez ikakvih cimanja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:41:54
|
|
|
|
suncica83
|
ela sam da pijem peruansku maku..mozda je ona nagruvala ovaj rezultat...ja cu u postupak tek polovinom godine sudeci kako sve funkcionise, pa cu probati 2-3 meseca sa makom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:42:42
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 SRECNA NOVA GODINA I DA NAM SE SVE ZELJE OSTVARE U 2014-OJ niko mi nije odgovorio na moj antimilerian ..kako je moguce da je 5,640...ja imam 38 godin..pre godinu dana kada sam ga vadila bio je 2, nesta Suncice ni meni nista nije jasno sa tim hormonom...ali su devojke dosta pisale da se razlikuje kog dana ciklusa ga radis i zavisi u kojoj laboratoriji.. tvoj AMH je super i sta te briga sta mu se desilo :) Ja isto imam 38 godina i meni je AMH drasticno pao prosle prosle VTO...ali je i dalje ok..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:44:22
|
|
|
|
suncica83
|
degu imam policisticne jajnike i na zadnjem ultrazvuku mi je doktor rekao da su mi jako uvecani jajnici. zato sam i pocela da pijem tu peruansku maku kao dobra je za regulisanje hormona
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:44:37
|
|
|
|
daca77
|
Neka nam ova godina donese puno Suncice, sta bih dala da je i moj AMH toliki. Ja sam juce dala krv u drugoj lab., pa cu videti u ponedeljak kolika je vrednost.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:48:13
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Neka nam ova godina donese puno Suncice, sta bih dala da je i moj AMH toliki. Ja sam juce dala krv u drugoj lab., pa cu videti u ponedeljak kolika je vrednost. daca ja sam ga u zadnje 4 godine 3 puta vadila i svaki put je bio razlicit rezultat.. pokusaj vise puta, znam da kosta, ja se odricem mnogih stvari da bih mogla sve da poplacam..al sta cu ..ovo mi je prioritet
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:50:27
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: suncica83 degu imam policisticne jajnike i na zadnjem ultrazvuku mi je doktor rekao da su mi jako uvecani jajnici. zato sam i pocela da pijem tu peruansku maku kao dobra je za regulisanje hormona Eto ti odgovora Kod nas sa PCO je jedino dobro što rezervi imamo na pretek.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:51:32
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: suncica83 SRECNA NOVA GODINA I DA NAM SE SVE ZELJE OSTVARE U 2014-OJ niko mi nije odgovorio na moj antimilerian ..kako je moguce da je 5,640...ja imam 38 godin..pre godinu dana kada sam ga vadila bio je 2, nesta Suncice ni meni nista nije jasno sa tim hormonom...ali su devojke dosta pisale da se razlikuje kog dana ciklusa ga radis i zavisi u kojoj laboratoriji.. tvoj AMH je super i sta te briga sta mu se desilo :) Ja isto imam 38 godina i meni je AMH drasticno pao prosle prosle VTO...ali je i dalje ok.. ma da ..samo da prodjem komisiju, jako se plasim...vadila sam ga 10 dan ciklusa ovaj put i najveci mi je u odnosu na prethodna 2
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:53:12
|
|
|
|
daca77
|
Uh...suncice...odavno ne gledam vise na novac, jer sam do sada dala sigurno 10.000E i opet nista.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:55:44
|
|
|
|
suncica83
|
ja vas napustam do 9-og jan...idem u selo gde necu imati internet....ali cu imati zdravu organsku hranu :) nedostajace te mi..puno vas volim i pozdravljam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 12:59:01
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Uh...suncice...odavno ne gledam vise na novac, jer sam do sada dala sigurno 10.000E i opet nista. znam nekoliko zena koje su isto dale mnogo novca, i mnogo su dale sebe u svemu tome..ali danas dve imaju blizance..jedna sina..tako da bice, ne brini
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 13:09:32
|
|
|
|
blesavko
|
Srecnu Novu 2014 zelim svim clanicama ringeraje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 13:15:42
|
|
|
|
tamaricapn
|
Devojke srecna vam Nova 2014ta i da nam se svima ispuni zelja da budemo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 16:41:56
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojku želim Vam svima srećnu i plodonosnu 2014 godinu. Puno sreće svima koje su u postupku. Ja uskoro završavam sa papirima za predaju 2 vto. Sledeća će biti u Valjevu. Inače u vezi AMH, meni je za prvu VTO bio 14,61 a zadnji koji sam vadila posle vto je 6,9. Tako da je očigledno promenljiv nama sa pcos
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 1.1.2014 17:34:08
|
|
|
|
astera
|
Ringerajke, svima srecna nova godina i da nam ova donese nase bebirone!:)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
FluorVVVVDa li dajete deci fluor? Zasto?Da (
20%)
Ne (
80%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!