|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
27.12.2013 17:35:19   
Snekile7
Devojke, gde i kako ste radile trombofilije i ogtt, Ja se raspitivala u Klinickom, it amo mroa preko dr. tj. preko endokrinologa i hematologa, ne moze kao odes samo u lab. i odradis to. Zvala sam zavod i Vma, nemaju reagense...
Placljiva, nemoj da brines, bice to ok, i meni je posle vto, izasla kao neka zlezdica od 8mm na vratu, nije na stitnoj, ali hoce to i od napetosti i ko zna cega, tako je meni rekao radiolog kada sam isla na uz toga.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 451
27.12.2013 22:45:18   
plačljiva
Joj snekille,ma nije mi sve jedno...Samo da mi ne predlože neku operaciju,uklanjanje tog čvora na štitnoj pa da ne idem na Vto...To bi me ubilo...
Wivern,baš bih volela da opet zajedno čekamo betu...user posted image

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 452
27.12.2013 22:47:25   
17 joka
Placljiva 2014 je definitivno nasa godina puno te user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 453
27.12.2013 22:49:27   
plačljiva
Joko,daj Bože user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 454
28.12.2013 13:29:01   
suncica83
molivam vas protumacite mi ovaj nalaz.

spermogram

izgled zuckast
zapremina ejakulata 3,5 ref.v 2-7ml
likvefakcija 3 ref.v 0-30min
viskoznost smanjena
koagulacija da
ph 8 ref.v 7,2-7,8
broj spermatozoida 41,5 ref.v 20-250
broj spermatozoida volumen 145 ref.v vise od50
progresivno pokretnih 40 ref.v vise od 25
pokretnih u mestu 5 ref.v vise od 10
nepokretnih 55 ref.v nula
leukocita 6-8 ref.v do 15
normalne forme 45 ref.v vise od 60
abnormalne forme 55 ref.v manje od 40
glava 17 ref.v manje od 30
vrat 0 ref.v manje od 20
rep 38 ref.v manje od 20

moliv sar recite mi da li cu proci komisiju sa ovim

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 455
28.12.2013 14:15:37   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Snekile7

Devojke, gde i kako ste radile trombofilije i ogtt, Ja se raspitivala u Klinickom, it amo mroa preko dr. tj. preko endokrinologa i hematologa, ne moze kao odes samo u lab. i odradis to. Zvala sam zavod i Vma, nemaju reagense...
Placljiva, nemoj da brines, bice to ok, i meni je posle vto, izasla kao neka zlezdica od 8mm na vratu, nije na stitnoj, ali hoce to i od napetosti i ko zna cega, tako je meni rekao radiolog kada sam isla na uz toga.

snekile pitaj u konzilijumu.

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 456
28.12.2013 16:34:03   
uplasenaa
Pozdrav devojke!Ja vec 5dana i pored duple doze mikroginona imam i dalje malo braon,malo krvi videcu sta ce mi reci 30-og u nisu.Ivanice kako da se upoznamo u ponedeljak verovatno ce biti guzva?

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 457
28.12.2013 16:48:46   
Štetica
Suncice mm je na komisiji u NF imao samo 4% normalne forme pa smo prosli komisiju bez problema.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 458
28.12.2013 16:55:46   
suncica83

IZVORNA PORUKA: Štetica

Suncice mm je na komisiji u NF imao samo 4% normalne forme pa smo prosli komisiju bez problema.

stetice hvala ti puno na ovoj informaciji..vec sam se bila zabrinula

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 459
28.12.2013 18:16:36   
wivern
Placljiva ove godine cemo i mi biti user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 460
28.12.2013 21:41:04   
ivanicasale
uplasena ja sam visoka oko 165cm,tamno smedja kosa,zelene oci,dolazim sa suprugom on je malo krupniji ja sam mrsava(ne previse,onako normalno izgledamuser posted image )Nosicu crni kaput i trula visnja sal sa bobicama takav je konac kojim je pleten sal,srednja duzina kose i neznam sta vise da ti kazem.Kako izgledas ti da te prepoznam?A da ce nas biti puno to je sigurno jer smo bile 15-tak samo kod Jasmine + Mitic.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 461
28.12.2013 22:08:12   
uplasenaa
Ivanice ja sam vislja od tebe za5cm,normalne tezine,smedja kovrdzava kosa,takodje zelene oci,nosicu kaput sa kapuljacom,muz mi je visok mrsaviji pa prepoznacemo se valjda po ovom opisu

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 462
28.12.2013 23:00:07   
wivern
Zenske ja sam se gadno istripovala da sam, od kad pijem ovu kontracepciju, postala sva kenjkava i labilna. Ne mogu prepoznati sebe.. Jel imao neko slicne simptome, ili sam ja otisla cao sa mozgom..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 463
28.12.2013 23:06:16   
Štetica
Wiw sta pijes?
Nisi jedina,i mene po malo muci,cas bi plakala cas se smejala. A i na dobrom sam putu da smrsam jer su krenule mucnine naveliko. Mada i dalje lakse podnosim Jasmin od Mikroginona. U proslom postupku sam pila mikroginon i bila mrtva kao nikad,ceo mesec u pms-u,jezivo je bilo.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 464
28.12.2013 23:09:12   
wivern
Ja sam u proslom pila mikroginon i bila kao leptiric, sada pijem femoden. Zeno ne prepoznajem sebe, na poslu me jase ko stigne jer nemam snage da se odbranim a obicno sam kao pit bul ako me diras...user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 465
28.12.2013 23:16:07   
Štetica
Ma sreca pa idu praznici i neradni dani da se odmoris,a vratices im ti to cim uplivas u trudnicke vode. Do kada si na kontracepciji,kada je postupak?Znam da si pisala ali sam ja to sve negde zaturila u malom mozgu.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 466
28.12.2013 23:21:32   
wivern
Do 22.1 pijem kontracepciju, 27.01 mi je UZ pa ce mi onda reci sta primam..tj koliko :)
Ni praznici mi ne pomazu,kako oci otvorim tako mi se slosi jer se setim da moram na posao... ako mi ova VTO ne uspe odmah trazim drugi posao...
Ali ce mi uspeti user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 467
29.12.2013 1:00:00   
17 joka
Viv, naravno da ce uspeti i to je tako blizu neces osetitiuser posted image bas se radujem

i ja sam se svakako osecala od kontraceptiva tako da svako reaguje drugacije, nadam se da ce te popustiti to, uzivaj u praznicima a posle krece ludilo

Ivanice,Uplasena srecnouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 468
29.12.2013 1:51:24   
uplasenaa
Wivern ja od mikroginona imam non-stop mucnine i vrtoglavice svaka od nas drugacije podnosi kontracepciju ali moramo izdrzati sve za nase user posted image hvala jokouser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 469
29.12.2013 8:47:36   
daca77
Izgleda da samo na mene Mikroginon ne moze negativno uticati user posted image
A koja je pre mene u postupku? Nesto ne mogu da pohvatam sve datume. Ja od 1.januara krecem sa Superfactom.

Direktna veza do poruke: 470
29.12.2013 9:25:07   
uplasenaa
Super daco kad ti nista nije od mikroginona,ja od sutra valjda krecem sa diferelinom videcu sta ce mi reci u nis-u

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 471
29.12.2013 9:43:12   
daca77
Uplasena, to znaci da ces par dana pre mene krenuti sa injekcijama. Druzicemo se narednih dana i nedelja...

Direktna veza do poruke: 472
29.12.2013 9:44:53   
ivanicasale
Daco pridruzujem se za pocetak stimulacije od sutra.Wiv ja sa prvom vto sam pila Mikroginon i nista mi nije bilo a sada isto pijem Mikroginon a nervira me sve,cak me je jedan dan nervirala biljka koja je krenula da raste krivo tako da se organizam menja i nije svaka vto ista.
Ja sam jos prehladjena,curi mi nos boli me grlo,strah me je da mi to ne utice na pocetak stimulacije?
U apoteci mi dali Pantenol oriblete i fizoloski rastvor za nos,pijem cajeve i tako ludilo.
Hvala Joko,user posted image te!!!
Uplasena saljem ti pp.

< Poruku je uredio ivanicasale -- 29.12.2013 9:45:29 >

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 473
29.12.2013 10:08:09   
uplasenaa
Da daco druzicemo se ukoliko ja resim problem sa candidom nervira me ovo krvarenje i pored duple doze pa nemogu uraditi kontrolne briseve!Ivanice valjda sam ti poslala pp?

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 474
29.12.2013 10:53:36   
PalcicaBg
Danas poslednji mikroginon,cekam mecu pa krecemo sa stimulacijom.Diferelin poceli od 25og. I ja mikroginon super podnosim,tj.nemam bas nikakvih nus pojava.

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

Anketa

Ime za djevojcicu
JAmy

Jos uvijek ne znamo pol bebe,ali ako bude djevojcica u opticaju su ova imena... Koje je po vama najljepse?

Anastasija (16%)

Andrea (18%)

Emilija (19%)

Silvija (5%)

Katarina (24%)

Nijedno od navedenih (17%)

Ukupan broj glasova: 346

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here