Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 25.12.2013 21:09:42
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: ivanicasale Joka ali ja ne pijem Sifor vec Metamorfin?! sve ti to dodje na isto,ako gresim neka me neko ispravi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 25.12.2013 22:43:48
|
|
|
|
Jole84
|
Da da,sve je to isto,siofor,gluformin i glukofaž su lekovi koji sadrže metamorfin i prepisuju ga zbog pcos,meni su dosta kvalitetnije ovulacije bile od njega,mada malo računa povedi i o ishrani
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 2:45:32
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo kazem ja da je to to ali neveruju salim se naravno sve se da popraviti ja sam sve bila dobro odradila skinula kg vodila racune, sredila jajnike i naravno za dva meseca sve upropastila prestala sa lekovima , jela svasta o slatkisima i da nepričam, nabacila 5 kg, nema jajnici rasturaju i sad pokusavam da se vratim na stari rezim da skinem ono sto sam sad dobila i ono sto je još bilo viška tako planiram bar 10 kg za 3 meseca ja znam da je meni bar Gluformin jako dobro delovao zato Ivanice budi sigurna da ce ti to pomoci
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 12:34:33
|
|
|
|
ivanicasale
|
Jole,Joka hvala vam.Ja sam pila vec Gluformin pre godinu dana,nije mi nista skodilo a ovulacije sam tada imala,mada mislim da ih imam i sada redovno e samo ne znam koliko su kvalitetne j.c koje proizvedu. Ne sumnjam ja u vas verujem vam sve .Ja imam 60kg toliko sam imala i ranije na prvu vto imala sam 58kg.Kada sam dosle iz Le imala sam 63kg i posle sam prestala da veceram i skinula sam 3kg. Kazite mi sta da jedem vise sada oko vto?
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 12:50:32
|
|
|
|
blesavko
|
Cao, svima! Ne znam da li me se secate, nisam se dugo javljala ali sam vas stalno pratila. Pa da vas obradujem, radili smo juce prvi uz, moja beba je 7mm i kuca joj srculence. VTO sam radila u Jevremovoj i sve pohvale za njih, verovali su u mene za razliku od Spebo klinike( nisu me zeleli da im ne pokvarim prosek) Navijam za sve koje krecu u postupak. Sve vas
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 13:08:43
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, znam da ima tema za ovo, ali dok mi tamo neko ne odgovori....dobila sam da uradim sledece: ogtt sa glikemijom i insulinemijom 75g ( 0,30', 60', 90', 120'), test na trombofilije ( pai2, mthfr, b2 gikoprotein 1, at III, protein c i s) i antitela LA, ANA, ACA. Dal je to dovoljno, s obzirom da sam imala samo jednu neuspesnu vto? Kariotipizaciju oba partnera mi nije dala, kaze to je sada nepotrebno. Sta mislite, gde mi je najjednostavnije da uradim sve ovo?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 13:44:28
|
|
|
|
Štetica
|
Snekile drago mi je da si spremna da krenes u nove pobede. Pa ako radis na uput te imuno analize radis u zavodu za transfuziju i kod njih se zakazuje. A ako ides privatno mozes u lab.Beograd ili konzilijumu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 14:11:27
|
|
|
|
wivern
|
Trombofilije mozes i na VMA, ja kad sam zvala zavod za transfuziju nisu imali reagense za trombofilije pa sam tako protracila 3 meseca cekajuci da ih dobiju. Na VMA je doplata 5 000, i zakazuje se.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 15:40:23
|
|
|
|
ivanicasale
|
Blesavko cestitam!!! IZVORNA PORUKA: blesavko Cao, svima! Ne znam da li me se secate, nisam se dugo javljala ali sam vas stalno pratila. Pa da vas obradujem, radili smo juce prvi uz, moja beba je 7mm i kuca joj srculence. VTO sam radila u Jevremovoj i sve pohvale za njih, verovali su u mene za razliku od Spebo klinike( nisu me zeleli da im ne pokvarim prosek) Navijam za sve koje krecu u postupak. Sve vas
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 15:59:23
|
|
|
|
plačljiva
|
BLESAVKO ČESTITAM Sećam te se draga...Želim ti lepu i laku trudnoću
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 16:19:56
|
|
|
|
Štetica
|
Placljiva nema te 100 godina na forumu. Sta se desava kod tebe,rasporedise li te gde za vto,ili i dalje presreces postara?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 16:34:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
Blesavko bravo Jako me obraduju ovakve vesti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 16:44:19
|
|
|
|
zece
|
Cestitam blesavko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 17:12:47
|
|
|
|
daca77
|
Blesavko, bas mi je drago
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 17:23:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Blesavko bravo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 17:30:24
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: blesavko Cao, svima! Ne znam da li me se secate, nisam se dugo javljala ali sam vas stalno pratila. Pa da vas obradujem, radili smo juce prvi uz, moja beba je 7mm i kuca joj srculence. VTO sam radila u Jevremovoj i sve pohvale za njih, verovali su u mene za razliku od Spebo klinike( nisu me zeleli da im ne pokvarim prosek) Navijam za sve koje krecu u postupak. Sve vas Blesavko baš sam neki dan mislila na tebe, joj kako si me obradovala. Setila sam se jer i Dacu tako odbijaju iako je moguće, a ti si dokaz za to Želim ti laku i bezbrižnu trudnoću
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 17:33:06
|
|
|
|
blesavko
|
Hvala sve vas i navijam!
< Poruku je uredio blesavko -- 26.12.2013 17:34:04 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 26.12.2013 18:11:07
|
|
|
|
17 joka
|
Blesavko draga moja, koliko sam srecna zbog tebe Cestitam od srca zelim ti lepu i laku trudnocu Placljiva nadam se da ces nas i ti uskoro ovako obradovati!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 10:13:34
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva, stvarno sta bi...stize li postar? Hocemo li opet u isto vreme?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 10:41:03
|
|
|
|
suncica83
|
drage moje, jutros sam bila na ultrazvuku samo mi je to ostalo pa da kompletiram dokumenta za prvu komisiju. medjutim ..ovako je stanje na ultrazvuku.uterus dimenzije 55 25 34...zavaljena. desni jajnik 48*20, folikul 15...levi jajnik 53*20 mikrocistican...endometrijum 7.3...doktor mi je rekao da su mi jajnici strasno uvecani....kako vam sve ovo izgleda.doktor me je gledao kao da je video cudo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 12:17:32
|
|
|
|
astera
|
Devojke, moze malal pomoc? Radila sam analize pa cekam rezultate jos uvek an urodjene i stecene tromb. a neki su mi stigli i vidim da mi je TG antitele 288 a treba da budu ispod 40. To isto sam radila pre 6 meseci i bbilo je ok. jel ovo za uzbunu i da li neko zna sta znaci? hvala puno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 13:43:12
|
|
|
|
ivanicasale
|
tsh mi je 1.7 Doktorka mi je rekla da nastavim sa Eutiroksom. Pa sad pitanje da li ce nesto on da skodi vantelesnoj?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 14:21:15
|
|
|
|
suncica83
|
IZVORNA PORUKA: ivanicasale tsh mi je 1.7 Doktorka mi je rekla da nastavim sa Eutiroksom. Pa sad pitanje da li ce nesto on da skodi vantelesnoj? to ce da ti pomogne, a ne da ti skodi..moze da ti skodi samo visok tsh :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 15:14:06
|
|
|
|
plačljiva
|
Drage moje,evo i mene I dalje čekam pismo i presrećem poštara Još u julu sam prošla drugostepenu komisiju u Višegradskoj... Zvali su me pre neki dan iz RZZO da me pitaju u koju bih privatnu kliniku išla,radili neku anketu...I ja se opredelila za Ivanoviće jer sam njihov pacijent...Kao prošli su privatnici i uspeo je tender,a pisma ni od kuda??? Inače na slučajnom ,rutinskom pregledu štitne žlezde nađen mi je neki čvor od 9 mm,tako da sam sada u fazi ispitivanja,svi hormoni su i antitela odlični ,ali mora da se detaljnije scintigrafijom ispita poreklo čvora,jer nije se svideo radiologu....Živa nisam za sledeću nedelju...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XII 27.12.2013 16:15:04
|
|
|
|
wivern
|
Placljiva samo polako....pokusaj sto manje da razmisljas o tome...ne vredi kidati zivce unapred... bolje se ustremi na postara...da ne promakne... I javi obavezno sta si uradila na pregledu...
|
Anketa
Posle spontanogdoktorka mi je rekla da cekam jos 3-4 meseca i onda mogu da zatrudnim. Proslo je 2 meseca i opet mi kaze za 3-4 meseca. Da li da cekam jos:1 mesec (
36%)
2 meseca (
15%)
3 meseca (
16%)
4 meseca (
16%)
vise (
17%)
Ukupan broj glasova: 518Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!