|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/13 [chat]
23.12.2013 7:36:47   
mama micki
Dobro jutro mame, kako ste? Ja i Sara smo bile malo prehlađene, ja malo više, imala sam temperaturu, nisam mogla da kucam ali virnem s vremena na vreme da vidim šta pišete.
Mimahana nadam se da je malac bolje. Želim vam brz oporavak.
Ja sada pijem kaficu pa još malo idem u 27. marta da predam papire za komisiju, vodim i Saritu, dva dana nije išla napolje, prijaće joj.
Pozdrav mame! Lep dan vam želim!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 901
23.12.2013 7:51:21   
vikiveki
Dobro jutro mame.Ja ispratila dečake u vrtić i sada se polako ja spremam za posao,danas mi je prvi dan na poslu posle 2 meseca.
Mimahana baš mi je drago da jefići malo boljeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 902
23.12.2013 8:17:28   
doktorkakristal
dobro jutro user posted image Dora spavala dobro sastavila noc do sedam jutros,zato meni nadoslo mleko u pola 6 toliko me dojke bolele da sam morala da se izmlazam u 6 jutros
MIMAHANA super sto je malcu bolje,poceli lekovi da deluju
ostale drugarke zelim vam lep dan,ja idem danas do frizera da se malo sredim,e toliko za ovo jutro,aj zdravo

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 903
23.12.2013 10:44:48   
dijana1*
Dobar dan i od nasuser posted image
Mi smo u subotu dosli kuci. Vuk je odusevljen bebom, toliko da mu on nudi svoju siku da ga dojiuser posted image
Za sada je sve pod kontrolom i lepo funkcionise a kako ce biti dalje videcemouser posted image
Malo mi je samo nezgodno oko Vuka, stalno bi da dira i caprka bebu i da skace oko nje, pa se plasim da ne padne na nju.
Ne znam da li je normalno ali ja sam sva neka placljiva, ubise me emocije. Juce sam se isplakala kao konj, Vuk je bio kod mojih i nedostajao mi je.
Veliki user posted image za sve

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 904
23.12.2013 12:07:51   
ivaMark
Zdravo mame user posted image
Mimahana, dobro je... krenulo je na bolje.
Uh, moja bebana preskoci dremku posle dorucka koja joj je inace i najduze spavanje u toku dana. Videcemo kakav ce biti ostatak dana user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 905
23.12.2013 12:17:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Dobar dan i od nasuser posted image
Mi smo u subotu dosli kuci. Vuk je odusevljen bebom, toliko da mu on nudi svoju siku da ga dojiuser posted image
Za sada je sve pod kontrolom i lepo funkcionise a kako ce biti dalje videcemouser posted image
Malo mi je samo nezgodno oko Vuka, stalno bi da dira i caprka bebu i da skace oko nje, pa se plasim da ne padne na nju.
Ne znam da li je normalno ali ja sam sva neka placljiva, ubise me emocije. Juce sam se isplakala kao konj, Vuk je bio kod mojih i nedostajao mi je.
Veliki user posted image za sve

Normalno je,ja kad sam stigla kuci sa Fickom isplakala sam se kao nikad!

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 906
23.12.2013 12:22:15   
ninulina
Samo da vas pozdravim na brzake i odoh kod bake.

Budili smo se noćas jedno tridesetak puta al dobro hajd biće vremena i da se naspavamo user posted image

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 907
23.12.2013 12:24:03   
jole82
Ola mamitas
Dijana user posted image super što ste svojoj kućici...Pa Vuk stariji bata, mora on tu da nadgleda, srce malo...A to što si plačko...majko mila ja na sahrani svog oca nisam plakala(što ne zanči da mi nije bilo teško) al eto nisam plačko...u trudnoći plakala na neke reklame ono po jedna suza..a kad dođosmo kući iz porodilišta...kuku kad se set_im za šta sam sve plakala i a rekord mi je bio ceo sat plakanja zbog neznamnijačegauser posted image pucaju te hormoni, razmišljanja sve je sad drugačije..al i to će da prođe, malo dok izlape hormoni..a najvažnije je da je Kosta dobro user posted image
mimahana, drago mi je da je krenulo na boljeuser posted image
ninulina i ja smatram da su zubići..a kad smo kod zubića nama je juče izbila donja leva četvorka(doduše spoljni ćoškić, taj deo zuba i jeste višlji.. al sad će cela da počne da se pomalja) a krenulo baš intenzivno na deda mrazu..zna adulence tj njm hvala mu za juče user posted image
Super nam bilo dekici iako je T bilo mokro pola majce koliko je balavila..i što je smorio dekica s onom bradomuser posted image al s obzirom na zub super je bila stvarno..ja bi poludela da me aka zub..
Inače juče nam je bilo 5 godina kako se zabavljamo..i zezam mm kako sam eto htela za godišnjicu da ga izvedem u igraonicu..hahhaah...al jbg morao je da radi...al zato smo sinoć malo proslavili...došla nam dva drugara koja rade na američkim kruzerima pa ih ne viđamo često a posle se priključio još deo ekipe tako da nas je bilo 12 u stanu ...mini žurka i taman T dobro došlo svi su je nosali po malo, sedela kod njih, davali joj telefone da se igra (pošto mama svoj neda..hhiihi)tama je prebrodila krizu zubić...onesvestila se 8 a mi ostali do 2..i baš nam bilo fino, ja sam počela sa rakijom pa posle gasila somersbijem..i za divno čudo jutros ništa..haha
Lep dan mame

I moram da dodam da su adulence i viktory stvarno diiiivneeee...s njima sam nekako najviše bila juče..a zeta i gospođicu Medenković neću ni da komentarišem..a upoznah i dragu mi Rositu i njenog slatkog D..tako da Ljišo -dobar ti je zet ..a tek priijaaa :)

< Poruku je uredio jole82 RR -- 23.12.2013 12:30:26 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 908
23.12.2013 12:35:06   
Sanjica26 RR
Dijana tako je Teodora prvi dan. Sad dodje kod nje poljubi je u glavicu I non stop pita kad se probudi:"jel se ukakila"
user posted image Bas je dobrica. user posted image
Mama mi ide sutra. Pripremamo se za svakodnevne kucne poslove.
Danas nam je mesec dana.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 909
23.12.2013 12:49:19   
pocahontas
sanjice srecan vam prvi mali rodjususer posted image

joj to plakanje...majko mila kad se setim, nisam sebe prepoznavala..al sve u rok sluzbe proci ce i to, sad se sa osmehom toga secam, tako ces i tiuser posted image

mimahana i mamamicki da sto pre skroz ozdraviteuser posted image

mi danas kitimo jelku, jeeedva cekam! vodili smo bebanu na dva deda mraza, jedan kod mm u firmi, tu je bila na nivou zadatka, bilo je puno dece i samo je blentavila u jelku i lepo se slikala kod deke u krilu, a juce smo isli u prodavnicu igracaka u kojoj su joj baka i deda kupili poklon za ng i nije htela ni blizu deda mraza, nesto joj se nije dojmio izgledauser posted image jedva cekam rr deku u subotu! vidim da su se beogradjanke super provele i bas mi je drago i pomalo zao sto nisam mogla i ja da dodjem da se upoznamo i druzimo, ali nema veze, nismo preko sveta, bice prilike..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 910
23.12.2013 12:59:00   
little_one
Jutro mame!

Ah plakanje, kisu suza sam isplakala kad sam dosla iz porodilista, i svako mi je bio kriv za nesto, pogotovo onaj ko mi je krenuo da pametuje da ja ne znam nista oko bebe user posted image hormoni su ludili a ja sam se inatila i nikom nisam dala nista da mi pomaze...koji kreten, umjesto da sam sve uposlila i legla u krevet sa svojim djetetom i odmarala, oporavila bih se brze...al u tom trenutku glava u kojoj divljaju hormoni sve najbolje zna user posted image

Sad i u ovoj drugoj trudnoci sam opet pocela da cmizdrim na gluposti, al sve me pogadja pa i neka prednovogodisnja reklama na tv-u...

Andrea mi je bolje, temperaturu nema od petka i laknulo mi je, al je odmah prosmrcala i pocela pomalo da kaslje al mislim da je to od slinih bala od zuba...inace izbile nam dve 4orke u zadnjih 15tak dana, jos jedna ide i bas ju je sastavilo...nego sad me buni sto je razmak izmedju dvojke i cetvorke nekako djeluje prevelik, kao da su petice a ne cetvorke...bas mi cudno, kao da ima mjesta za 2 zuba...jel mi se to cini ilije sve moguce??? Sad ne znam da li je nakon ove upale grla za koju pijemo antibiotik, (radili nalaze i po nalazima je bakterijska), normalno da i prosmrca, al su sline cisto bijele, i nije zacepljen puno nosic, mada se nakuplja balica...a i mi smo prosmrcali dan nakon nje...samo smo mi debelo virozni i mm i ja, kasljemo, kisemo, smrcamo, jedino srecom nemamo temperaturu....

Eto bas se iskukah....

Sanjice, srecan vam prvi mali rodjendanac!

Poc, kako si nam ti, kako trba? Spremas li se za batu pomalo?

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 911
23.12.2013 13:01:18   
dijana1*
Jole cestitamo za zubic i godisnjicu user posted image
Sanjice zar vec prodje mesec dana, pa vi ste vec velikiuser posted image
Dobro je, vec sam pomislila da sam malo fiju fic zbog plakanjauser posted image u principu smesno mi je sve to. Ali kada me napadnu emocije ne mogu da se obuzdam. Hormoni su cudo.

Direktna veza do poruke: 912
23.12.2013 13:03:43   
jole82
Srećan prvi mali rođendanko Sofijiuser posted image

Mi su subotu opet na dekicu kod moje mame u ulazu...organizovale se komšije, moj brat će da bude deda mraz (samo da T ne kaže ostaloj deciuser posted image ) a roditelji babe dede će ranije da snesu poklone u predsednikovu kancelariju i počinje u 17h... postignut je koncensus između roditelja da baš tad bude, jer se većina beba i mališana budi popodne oko 4 pa dok se rasaneuser posted image e baš mi smešna čitava ta organizacija, al ujedno i lepo da su se toga set__ili...i biće i jelka u ulazu iz predsednikove kancelarije (bivša teretana u zgradi) pa mu još stoji bendž klupa i neki tegovi..hahaha...Brat će iz pozorišta da uzme kostim i kad dođe momenat da siđe sa prvog sprata među decu..mislim da će popadati u nesvest bar ovi malo stariji.. Bila je i ideja da se brat/deda spusti između gelendera dole do prizemlja (ono kao ume deda i kroz odžak al ume i niz gelender) al sam rekla da iako će to super da izgleda, to ne radi da ovim starijima ne padne slučajno na pamet da to ponove posebno ne na višim spratovima...

A ja u ponedeljak na posaouser posted image i još jedan dedica 31 na poslu

< Poruku je uredio jole82 RR -- 23.12.2013 13:06:13 >

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 913
23.12.2013 13:22:35   
pocahontas
LOuser posted image
jos uvek se samo u teoriji spremam za batu, prakticno jos nista nisam uradila...al racunam da nemam bogzna sta da spremam, treba samo da kupimo jos jedan krevetac i jednu posteljinu, stvarcice za pocetak imamo, furacemo roze i cvetice, al sta nas brigauser posted image drago mi je da je A bolje, citala sam sta si pisala, to sto se razbolela je garant zbog zubica, imunitet pao i sustiglo je...tako je nama bilo krajem septembra...jel je pripremas za batin dolazak? ja ovu moju naucila kad kazem 'mazi batu', ona mi mazi stomak, jako je smesna, jedino sto je u cetvrtak tako mazila sveki stomak, valjala sam se od smehauser posted image

jao jole to je divno sto ste se tako organizovali, kod mojih sve namcori u ulazu, mada nema puno stanova i mogli bi tako nesto da organizuju, oni uopste nisu u tom fazonu..

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 914
23.12.2013 15:55:51   
adulence
Dobar dan evo i nas Da se javimo....za nas je danas veoma vazan dan Mi smo danas krenuli u jaslice...inace juce nam je bilo super na dekici....jole bravo za organizaciju...ljubimo vas...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

Direktna veza do poruke: 915
23.12.2013 16:03:06   
jole82
A poc...svuda ima baksuza...ovo je soliter od 14 spratova, pa se dogovorili zato što se ima većina..naravno bilo je i onih koje neće, al ima ih dosta pa onda može da se organizuje i dedica(ujka) je za Dž..mislim svakako će ljudi svom detetu da kupe paketić pa eto prilike da im deda mraz "lično" da taj paketić..čak će i jedno polu-kinešče da budeuser posted image pošto je 70 blok u pitanju..jel te...dete priča srpski..tata mu naš a keva kineskinja..pa eto..al to je samo zato što je predsednik mlađi lik koji ima decu...pre je bio neki matori alkos..bože me sačuvaj na šta je ličila zgrada..ovaj je stvarno za svaku pohvalu..

Mi bile u šetnji sa kumićem nekih sat vremena i baš smo se navozali i "sunčali"..T sad ručkala..evo je prilepči mi zubić je smara...još malo pa će valjda da spava da i ja malo legnem...nisam odavno do 2 bila budna i pijančila..pa sam ispala iz fazonauser posted image

Ijao duša mala bila u jaslicama...aj piši u Idemo vrtić..kako je bilo user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 23.12.2013 16:04:19 >

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 916
23.12.2013 20:57:46   
ninulina
Večer...

Ima li koga? user posted image

Uspavah malca, večeras je bio malo manje nervozan pa mi nije dugo trebalo. Baka gleda Ferihu , muž radi nešto na laptopu, ja oprala suđe pa reko da vidim ima li ženica za čavrljanje user posted image

Večeras spavamo kod moje bake

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 917
23.12.2013 21:06:32   
mamica 91
Dobro vece user posted image da i ovde bacimo koje slovo ..
LO jel pije neki sirup za iskasljavanje ? i una je ista, kako pocne san da je hvata tako je slajm gusi, a ne zna da iskaslje, kupili smo sirupic danas, valjda ce biti bolje..

Poc, tako i meni una mazi stomak pa kaze: mama ima bebu u comaku i nunica ima bebu user posted image pa smo sad naucili da samo mama ima bebu a da ona ima "kupak" (pupak) user posted image

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 918
23.12.2013 22:11:14   
jole82
Završi se i ovaj dan....
Samo da vam mahnem i odoh u krevetuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 919
23.12.2013 22:20:12   
Torbica
Cao mame, kod mene akcija od ranog jutra, celo prepodne u kupovinama, od hrane do masine za mlevenje mesa. user posted image Elektricne naravno.... Htela sam da napravimo kobasice, komsija ima susaru i milina. A nisam bas mazohista da ga rucno meljem, jok. Rucak zbrzila a popodne smo sa klincima isli tuto kompleto na cerinu prvu izlozbu slika (khm, ti hormoni nikad ne prodju.....uvek knedla...) a zatim kod taje u firmu na predstavu i Deda Mraza.. A kad smo ih legli, nas dvoje punili kobasice. E sad, treba kuhinju pozlatiti...a da ne pricam da mi ves stoji nesklopljen danima user posted image
Ljubac svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 920
23.12.2013 22:28:38   
doktorkakristal
Joj zene svaka vam cast ,sto se kucnih poslova tice,ja sam se nacisto ulenjila od kad sam se porodila,na prolece cu morati da se vratim u stvarnost,a bila sam opasna vrednica user posted image . Oci mi se sklapaju ali prvo da sacekam da nahranim Doru,valjda se nece razbuditi
Laku noc

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 921
23.12.2013 22:41:03   
serpica
moze li neko da pogleda pisala sam u temi vaskulitis kod dece,imam problem a mozda neko vec ima iskustva,plasim se, dr kristal mozda ti nesto vise znas,ili maslacak samo da je jos tu pa da vidi. hvala vam unapred,

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 922
23.12.2013 22:48:11   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: serpica

moze li neko da pogleda pisala sam u temi vaskulitis kod dece,imam problem a mozda neko vec ima iskustva,plasim se, dr kristal mozda ti nesto vise znas,ili maslacak samo da je jos tu pa da vidi. hvala vam unapred,

Serpice ja bas nista neznam o tome, nadam se da ce se javiti neko ko zna user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 923
24.12.2013 0:36:09   
viktori
Mamike user posted image nama je sutra prvi rodjis tj vec je poceo hihiih al ja racunam 12.05 kad se rodio. Uglavnom danas ga i krstimo a danas nam je i godisnjica...bas mi je vazan ovaj datum user posted image
Iscitah koliko sam mogla mrtvosana sam ne od spremanja to mi je kad neko cuva N najmanji problem vec od ljuuudi. Odvikla sam se od guzvi i desavanja...a planiram na docek sa mm a da N ostavimo mojoj mami. kako ce tek to proci.
Dekica je bio super, N se smorio sto deka nece da ga proseta ahhahah nikoga nisam upoznala osim Ane RR, Lesice RR i naravno adulenceta i Joleta moje drugare iz tromesecja.
Ja sma bila toliko osamucena neispavana, jer N nice zub pa se bunio celu noc i naravno on se uspavao morali smo da ga budimo za dekicu i ponasao se kao da mu nije nista a mama user posted image srecom zivele sminka pa sam se kamuflirala koliko toliko. On posle zaspao u H&M meni na rukama za pet sekundi u sred onog cicanja i vristanja zena, a probudio se u Zari jer mu je mama premeravala kosuljicu za krstenje. Klopao voce, sacekao baku na stanici posle spavao. Ma on je uzivao a ja sam se saplitala (videla je Jole) o svoje noge od umora.
Kako je lepo biti mali.
Nego evo malo torte, posna je jer mi postimo sutra, N naravno ne, al je lepa moja mama pravila hehehheh user posted image

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 924
24.12.2013 0:46:46   
vikiveki
Dobro veće mame,ja ne stigoh pre da pišem...radila do 16h a u 17h smo imali predstavu i dodelu paketića od moje firme.Bilo je dosta dece pa se malo unervozili,jao jedva sam čekala da se to sve završi.A sa paketićima smo svi oduševljeni i deca i mi odrasli,ove godine su paketići iz moje firme bili baš super,samo slatkiša i slaniša je bilo u vrednosti za 2000 din,ja još otišla da uzmem paket za ćeru jer ona nije tu,i kada sam htela da ga podignem nisam mogla tj. nisam smela da ga dignem pa mi je mm pritekao u pomoć,verujem da taj deo tj paketić ima preko 6kg,baš sam se prijatno iznenadila.Sada sam sve to skladištila u tajnu odaju da klincima ne bi bilo muka jer bi oni to jeli sve odmah dok im se ne bi smučilo.
Ja sam nekako izgurala prvi dan na poslu,nije bilo puno dece pa nije bilo toliko bučno,deca se oduševila kada su me videli u uniformi i kada sam im rekla da sam se vratilauser posted image baš su mi nedostajali

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here