|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/13 [chat]
25.12.2013 9:02:19   
doktorkakristal
evo nas opet,bile smo budne do pola sest i onda nastavile do skoro osam
SANJICE stavljas li fizioloski u nosic?Nemoj da ukapavas neko ubacuj spricem TORBICA je meni to objasnjavala posto je moja Dora imala muke sa nosicem posle porodilista.Sto se Dore tice ne budim je,taman posla nego je super kad rucka oko pola dvanaest posle mi spava do 7 ujutru

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 951
25.12.2013 9:08:16   
ninulina
Jutro i od mene...

Malog vodimo doktoru, od sinoć ne jede, mlijeko sam mu na kašikicu davala bukvalno jer flašicu neće nema sile, povuče do nekih 40 ml i onda vriska , plač , počeo je da kašlje jutros , pa ga vodim da vidim šta je.

Veliki pozdrav od mene

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 952
25.12.2013 9:41:54   
Sanjica26 RR
Stavljam joj fizioloski. Samo ne znam da li pre ili posle jela? Mm mi kaze da mu se to cini previse 3 ml. Probacu danas da stavim toliko.
Nego, jel koristio neko onu elektricnu pumpicu kod malih beba? Pitala sam pedijatra. Ona kaze da moze. Meni je bas mala za .bilo kakvu pumpicu.
Pecem pitu koju mi je mama spremila pre nego sto je krenula. Ove dvecspavaju. Teodoru nisam pustila u vrtic zbog kasljanja. Kasnije ide sa mm kod dr.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 953
25.12.2013 9:56:02   
jole82
Sanjice po meni bolje pre jela..okreneš je na bok pa u gornju nozdrvu ušpricaš (nije mnogo 3 ml...ja sam i 5 ml) al gledaj da ti je onaj vrh šprica paralelan sa nosićem da bi sadržaj išao u nozdrvu (u suprotnom može da se odbija o nozdrvu i samo vraća napolje). Fiziološki treba da iscuri kroz donju nozdrvu..i onda ponoviš to na drugom boku..
Ja sam T i posle obe nozdrve (dakle 2 puta) dizala kao na stomak samo onako malo iznad podloge da se izdrenira i ono iz gornjih parija što nije uspelo na boku da iscuri..i stvarno dosta izađe i posle sluznica bude ovlžena i lakše će joj biti da sisa..a da radiš posle jela-pun stomačić pa može i da bljucka..

Inače dobro jutro ženskaćiuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 954
25.12.2013 9:58:24   
Zemunka85
Samo da vas pozdravim, zenice. Ja intenzivnije ucim, pa me nema.

Mimahana, tacno znam keoz sta prolazis. I ja sam bila na stolici. Pakao. Jedino sto nam je UZ oba puta bio OK. Zelim vam svim svojim srcem da bude sve OK.

Ostali user posted image

Direktna veza do poruke: 955
25.12.2013 10:06:40   
jole82
Zemunka žao mi je što nismo uspele da se i lično upoznamo na dekici(kad smo svi jurili za decomuser posted image ).. L ti je preslatka user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 956
25.12.2013 11:43:35   
Zemunka85
Hvaalaa user posted image . Ja sam znala da ce onako biti. Oprostila sam se od upoznavanja i za to rezervisala sledece RR druzenje. Da nije isla i kuma, bilo bi drugacije, ali sam ovako gledala da nju ne zapostavim, jurcala za Larom i eto...Utisci su divni, htela sam da pisem, ali kako prodjose dani, ja se prebacila na druge teme. Komp mi je na donjem spratu, gde ne silazim tako cesto, a sama sam sa njom ceo dan, tako da ni ne stizem bas ....

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 957
25.12.2013 12:09:16   
vikiveki
Dobar dan mame,evo ja se igram sa mojim dečacima a posle ćemo ići malo napolje da iskoristimo ovo lepo vreme.
Mima hana tek sad sam pročitala kako su te izbacili iz kreveta,jao to me baš iznerviralo..držim vam palčeve da što pre budete bolje
što se tiče Mishe i ljishe,i ja sam juče nešto razmišljala da je nisam odavno videla na forumu,valjda ćemo se videti na Deda Mrazu i upoznati

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 958
25.12.2013 15:40:21   
Anoniman
Mamike sta radite?
Ponovo smo na krevetuuser posted image
Imam u sobi jednu bebu od 3 meseca i 15 meseci,tako da mi nije dosadno mamice su im super!
Nalazi su bolji,danas su opet vadili mu krv i to 9 epruveti. U ponedeljak cemo na ct.Nadam se da cemo ove godine doci kuci!

Direktna veza do poruke: 959
25.12.2013 15:40:22   
Rosita
Hello. Mi došli iz šetnje, pa se sad uspavljujemo. Za vreme uspavljivanja ja dodjem na rr, pa je to ok :)
Narednih dana imamo zakazane kontrole, goste, svasta nesto. Kod nas mirno, mirno, pa svi navale :)
Neobicno je bez prija Ljiše i njenih romana :) Otišla je bez pozdrava, ko u pesmi narodjačkoj : P. J A V I SE LJIŠO (ceo sever i jug ori:)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 960
25.12.2013 15:49:55   
viktori
Caos mamike. Prvo hvala na cestitkama. Bas smo sve uklopili u nas dan user posted image
N je bio super na krstenju. Odusevio se "knjigicom" popovom pa mu je prevrtao strane pop peva peva i nikola. Nije nas bilo puno, mada i kad je najuze nas ima puno. Sad nam sledi veliko slavlje u nedelju u restoranu. Tu cemo da djuskamo. Nemamo slike, snimali smo se a to kad izmontiram jedino neki deo da okacim mada je u hd pa je ogromno ne znam dal moze da se kaci nesto ovde uopste.
I nama je N prehladjen odjednom odmah fizioloski, lukac pog nos, beli u trbu i ja se nadam najboljem do nedelje moramo da budemo opet u elementu.
Jole imas sms. Kazem ti ja posvadjana sam sa SBb-om danima se mucih sad sa mob...eh

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 961
25.12.2013 16:12:05   
jole82
mimahana...dobro je da je F boljeuser posted image Navijamo da što kažeš izađete pre nove godineuser posted image

Rosi...da se nije Ljiša stvarno naljutila sto se D udvarao Teodoriuser posted image šalim se malo..al Ljiša stvarno fali..

E viktori vid'la poruku al zaboravila da odgovorim posle imala sam neki okršaj ispred zgrade pa se zamela posle..branila sam baku sa bebom u kolicima od kerovauser posted image mene se plaše kerovi (i mala decauser posted image ) al jedan veliki što im je vođa bio uporan i uporan i oće da naskoči na kolica a ostali se povukli i ćute..o ludog li kera..nisam htela da ga pipam jer bi počeo možda da ujeda...al na kraju sam morala nogom da ga oborim na zemlju..baš je tresnuo i kad poče da cvili i da beži podvijena repa i ostali za njim...a u stvari žena bebi okačila neku zvečkicu koja još i landara pa oni kidisali na zvečku...al dobro se sve završilo..T sedela u kolicima ko ukopana i posle mi duša moja apaludirala, kad me je prestravljena baka poljubila da se zahvali...

Enyoj the silence!

(odgovor članu viktori)
Direktna veza do poruke: 962
25.12.2013 20:07:53   
doktorkakristal
kupili smo ogromnu jelku do plafona je user posted image ,u petak vodim Doru da primi paketic od deda mraza kod muza na poslu,jeste mala ali nema veze nek se slika sa deda mrazom user posted image
danas skoro da nije spavala samo par puta na po 10 minuta ,evo je sad nervozna spava joj se ali nikako da se uspava pocela je da obraca paznju na okolinu i na svoje rucice pa joj sad sve odvlaci paznju

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 963
26.12.2013 7:19:44   
mama micki
Dobro jutro mame, mi evo kao po običaju, beba se igra, ja pijem kafu...Mm i Tea otišli, Tea danas ima maskenbal, biće vila princeza, kao ona barbika što se transformišeuser posted image Krivo mi je samo što ne mogu ja kući da je spremim nego se u vrtiću oblače i spremaju. Spakovala sam joj i malo šminke, bila je oduševljena...jedva čekam da čujem utiske...
Mimahana drago mi je da ste bolje, držimo fige da što pre, a u ovoj godini odete kući.user posted image
Mame i dans će biti lep dan pa uživajte!!!

Direktna veza do poruke: 964
26.12.2013 7:38:13   
adulence
Dobro jutro i mi smo ustali...jao jao sto sam ja nesto mrtva gladna...iva se probudila u teskim suzama jutros,uopste ne znam sta joj je,sad je dobro...jos malo pa se spremamo za jaslice danas ostaje i na uzini videcemo kako ce to izgledati...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 965
26.12.2013 8:13:55   
adulence
Drage moje da li imamo temu vezanu za zastizu potrosaca ne mogu da nadjem nigde...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 966
26.12.2013 8:18:16   
doktorkakristal
dobro jutro ,mi smo se naspavali user posted image ,sad pijem kaficu Dora lezi kod mene i gleda neke igracice

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 967
26.12.2013 11:46:01   
Sanjica26 RR
Mi smo lose spavali. Probali smo onaj sistem sa fizioloskim. Nista skoro ne izlazi. Da li ne radimo dobro ili sta ne znam. Bukvalno se davi u slinama. Dr nam je onaj dan na kontroli rekla da spustimo temperaturu na 22 I da izvlacimo pumpiicom. Vodimo je kasnije kod dr. Plasim se da se ne spusti na pluca. Dosta I kija. Bas je hrabrica. Suzu nije pustila. Dok Teodora za takve stvari kmezi
Uz sve to I ja sam zaribala.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 26.12.2013 11:48:00 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 968
26.12.2013 13:25:28   
serpica
Pozdrav mame,
mene stisle silne obaveze pa ne stizem da pisem valjda ce posle vikenda biti lakse kad budemo na raspustu,probacu da veceras sve iscitam a do tad saljem vam poljubac...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 969
26.12.2013 13:30:48   
doktorkakristal
SANJICE moja Dora je to vukla mesec dana,bukvalno smo je svaki drugi dan vodili kod leka isli i kod ORL,njij isto nikakav sekret nije izlazio a stalno se culo to krkljanje negde u nosu,mi smo vukli pumpicom ali nista se nije pojavljivalo,na kraju smo prestali da obracamo paznju cak ni fizioloski joj nisam stavljala i proslo samo od sebe

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 970
26.12.2013 14:58:44   
Sanjica26 RR
Evo vratili se od dr. Dobili smo inhaliranje, fitobalm gel i kapi. Sad dok sam je dojila sve je povratila u mlazu.user posted image

Direktna veza do poruke: 971
26.12.2013 21:02:34   
adulence
Zene sta se ovo desava...nigde nikog na temi....ja samo da vas pozdravim...

Direktna veza do poruke: 972
26.12.2013 21:05:16   
Torbica
Cao mamike, ne stizem da pisem, sve na po koji minut uletim. Standardno, cerino slikanje, moj hor i ono....kuhinja, ves, pa u krug. No, svi smo zdravi, hvala Bogu, samo nek tako i ostane a za ostalo cemo lako.
Sanjice, baas htedoh da kazem - inhalacije su spas. drzim fige da brzo prodje. Mimahana takodje. Ostale user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 973
26.12.2013 21:12:52   
ninulina
Veče....

Mi juče bili kod doktora, 7,600 momak ima i 72 cm. user posted image Za osip iza uha dobili acidi borici 3x na dan i pantenol kremu , pa kao trebalo bi se povući za 7 dana. Za odbijanje hrane mi reče da je do zubića, jer su i grlo i uho uredni.

Mene skršila prehlada, gripa, šta li je, nemam pojma, grozna sam , odoh leći.

Pusa mamicama i dječici

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 974
26.12.2013 21:22:22   
Sanjica26 RR
Evo vec spava tri sata. Ceo dan nije oka sklopila. Prepisala nam je dexxamethason-neomycin. Cekamo da se probudi, pa sve po redu. Mm I Teodora spavaju. Posle ce mm da dezura ako je bude mucio stomak, a ja cu da spavam kad je podojim. Torbice dr nam je rekla da je inhaliramo na tri ili cetiri sata I posle podoja one kapi da stavimo. I plus da namazemo fitobalm gel na grudi. Jel to ok sto se tice inhaliranja?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here