|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
17.12.2013 12:35:49   
babby
Majo i moja je niska t. ovih dana mada je meni nesto stalno hladno od kako udjosmo u decembauser posted image r

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1576
17.12.2013 13:09:29   
amelia
Bazalke treba mi pomoc prvi put merim BT vec mije 20 dc upisujem svaki dan temperaturu prema mom racunanu O bi trebala bti 14 decembra ali graf mi nije nista obelezio nerazumem se bas najbolje u ove svari dali treba sam da obelezi ili?jel se vama ovako nesto desava user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1577
17.12.2013 13:18:51   
vonavoj
user posted image
My Ovulation Chart

i moja temperatura je niska...
uskoro sledi O,sinoc opet nismo nista uradili..cerka nam ne da,user posted image ,legla izmedju nasuser posted image ..a posle kad sam je prebacila,komauser posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1578
17.12.2013 13:25:02   
vonavoj
amelia,to znaci da nije registrovao na osnovu temperature!stavi grafuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1579
17.12.2013 23:15:53   
madre
bas volim kada se ova tema aktivirauser posted image
ocekivala sam vas ovih dana... a najzanimljivije nam tek predstojiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1580
18.12.2013 8:00:10   
Maja1309
ovo nam je vrijeme oko O pa smo svi aktivniji, meni moja temp pravo čudna i ima nekoliko dana konstanta, šta to znači zna li netko?

user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1581
18.12.2013 8:18:45   
vonavoj
user posted image
My Ovulation Chart

Majo,sprema nam se O..i moja je ista temperatura!

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1582
18.12.2013 8:44:40   
Maja1309
ja ispijam oko 2 litra čaja u danu, kako da lh radim sad ove dane , moram manje tekućine piti kad koristim lh trakice

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1583
18.12.2013 8:48:14   
babby
d.jutro.... meni ce da obelezi o. 11dc...nesto mi je to ranouser posted image

< Poruku je uredio babby -- 18.12.2013 8:49:01 >

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1584
18.12.2013 8:50:06   
New Mom
Bazalke, drzim vam fige!user posted image

Majo i meni je T. pretezno bila ujednacena, ti mi tada rece da je to normalno pre o.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1585
18.12.2013 8:58:58   
vonavoj
ajde da nam svima bude zeleni grafic!user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1586
18.12.2013 9:10:39   
Maja1309
babby ne vjerujem da će je 11 obilježiti, prije mislim da bi ti je danas moglo obilježiti zato mućkaj

Nm normalno ej da se 2-3 dana prije ovulacije smiri, meni je ovualcija 15dc smiri se od negdje od 11, 12dc, al sad se smirila od 5dc zato mi je čudno

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1587
18.12.2013 20:40:47   
amelia
user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1588
18.12.2013 20:43:39   
amelia
ovo je moj graf prvi put merim BT sta mislite cure mislim da miije O bila 14 decembar ali nista mi nije oznaciouser posted image user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1589
18.12.2013 20:44:28   
Maslacak15
amelia ovulacije jos nije bilo, zato je program jos nije obelezio.....

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1590
18.12.2013 20:51:30   
amelia
maslacak kako je moguce da nije bilo jos ovulacije ciklus mije svaki 30 dana tj uredne cikluse imam dali su moguci ciklusi bez ovulacije ili ? iuser posted image user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1591
18.12.2013 20:58:50   
Maslacak15
amelia moguce je da su ciklusi bez ovulacije. Tj ovaj je za sada bez, videcemo kako ce se razvijati temperatura narednih dana ali u svakom slucaju trebalo bi da je bila jer u protivnom postoji problem duzine lutealne faze. Ne mora da znaci da je u svakom ciklusu tako. Ali ako ispravno meris, znaci svako jutro posle budjenja u neko priblizno vreme grafik bi morao da pokaze dve faze. Pogledaj ima lepih primera,evo na prethodnoj stranici Maraj. Razlika ne mora da bude uvek podjednako dramaticna, kod nekih zena je manje kod nekih vise ali treba da bude primetna. Metoda je vrlo pouzdana. Ako zelis da proveris definitivno izvadi progesteron sedam dana pre nego sto po tebi treba da dobijes pa ces znati ima li ovulacije u ciklusu ili ne. Puno te pozdravljam.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1592
18.12.2013 21:09:11   
amelia
Hvala ti na brzim odgovorima.merim je svaki dan u isto vreme digitalnim toplomerom pa videcemo sta ce biti u narednim danima ne razumem se u ove stvari zapravo ovog meseca sam tek pocela sa merenjem temperature i izracunavane plodne dane inace imam 22 godine pre nekog meseca smo poceli raditi na bebi neiskusna sam sto se ove teme tice pa zbog toga sam se i prijavila ovde na rr nadajuci se da ce mi pomoci iskusne cure veliki pozdrav za tebe i za ostale cure user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1593
19.12.2013 8:39:37   
vonavoj
ima li neki zanimljivi graf,kod mene se sprema O,jos mi je niska temperatura! ne znam zasto mi izlazi i stari grafuser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 19.12.2013 8:41:04 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1594
19.12.2013 9:25:08   
babby
evo moj.. ipak mi je obelezio 11dc...maslacak posto si tu kazi mi molim te juce sam popila poslednju belu dal da pocnem braon danasuser posted image hvala ti unapreduser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1595
19.12.2013 11:14:15   
madre
jao, sto volim da pratim ove vase grafoveuser posted image jedva sam cekala da se malo aktivirateuser posted image
da sto vise njih pozeleniuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1596
19.12.2013 12:51:29   
vonavoj
gde je tvoj? nemoj da vrdas..sliku na videlo!user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1597
19.12.2013 12:53:28   
Maslacak15
Mozes babby da pocnes sa braon user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1598
19.12.2013 12:56:50   
dijana1*
Maslacak izvini sto te ganjam po temama. Molim te mozes li doci u temu razgovori mama.

Direktna veza do poruke: 1599
19.12.2013 13:10:44   
babby
Maslacak nasa dragauser posted image sta bi mi bez tebe..

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here