Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.12.2013 12:35:49
|
|
|
|
babby
|
Majo i moja je niska t. ovih dana mada je meni nesto stalno hladno od kako udjosmo u decemba r
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.12.2013 13:09:29
|
|
|
|
amelia
|
Bazalke treba mi pomoc prvi put merim BT vec mije 20 dc upisujem svaki dan temperaturu prema mom racunanu O bi trebala bti 14 decembra ali graf mi nije nista obelezio nerazumem se bas najbolje u ove svari dali treba sam da obelezi ili?jel se vama ovako nesto desava
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.12.2013 13:18:51
|
|
|
|
vonavoj
|
My Ovulation Chart i moja temperatura je niska... uskoro sledi O,sinoc opet nismo nista uradili..cerka nam ne da, ,legla izmedju nas ..a posle kad sam je prebacila,koma
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.12.2013 13:25:02
|
|
|
|
vonavoj
|
amelia,to znaci da nije registrovao na osnovu temperature!stavi graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.12.2013 23:15:53
|
|
|
|
madre
|
bas volim kada se ova tema aktivira ocekivala sam vas ovih dana... a najzanimljivije nam tek predstoji
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 8:00:10
|
|
|
|
Maja1309
|
ovo nam je vrijeme oko O pa smo svi aktivniji, meni moja temp pravo čudna i ima nekoliko dana konstanta, šta to znači zna li netko?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 8:18:45
|
|
|
|
vonavoj
|
My Ovulation Chart Majo,sprema nam se O..i moja je ista temperatura!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 8:44:40
|
|
|
|
Maja1309
|
ja ispijam oko 2 litra čaja u danu, kako da lh radim sad ove dane , moram manje tekućine piti kad koristim lh trakice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 8:48:14
|
|
|
|
babby
|
d.jutro.... meni ce da obelezi o. 11dc...nesto mi je to rano
< Poruku je uredio babby -- 18.12.2013 8:49:01 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 8:50:06
|
|
|
|
New Mom
|
Bazalke, drzim vam fige! Majo i meni je T. pretezno bila ujednacena, ti mi tada rece da je to normalno pre o.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 8:58:58
|
|
|
|
vonavoj
|
ajde da nam svima bude zeleni grafic!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 9:10:39
|
|
|
|
Maja1309
|
babby ne vjerujem da će je 11 obilježiti, prije mislim da bi ti je danas moglo obilježiti zato mućkaj Nm normalno ej da se 2-3 dana prije ovulacije smiri, meni je ovualcija 15dc smiri se od negdje od 11, 12dc, al sad se smirila od 5dc zato mi je čudno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 20:40:47
|
|
|
|
amelia
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 20:43:39
|
|
|
|
amelia
|
ovo je moj graf prvi put merim BT sta mislite cure mislim da miije O bila 14 decembar ali nista mi nije oznacio
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 20:44:28
|
|
|
|
Maslacak15
|
amelia ovulacije jos nije bilo, zato je program jos nije obelezio.....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 20:51:30
|
|
|
|
amelia
|
maslacak kako je moguce da nije bilo jos ovulacije ciklus mije svaki 30 dana tj uredne cikluse imam dali su moguci ciklusi bez ovulacije ili ? i
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 20:58:50
|
|
|
|
Maslacak15
|
amelia moguce je da su ciklusi bez ovulacije. Tj ovaj je za sada bez, videcemo kako ce se razvijati temperatura narednih dana ali u svakom slucaju trebalo bi da je bila jer u protivnom postoji problem duzine lutealne faze. Ne mora da znaci da je u svakom ciklusu tako. Ali ako ispravno meris, znaci svako jutro posle budjenja u neko priblizno vreme grafik bi morao da pokaze dve faze. Pogledaj ima lepih primera,evo na prethodnoj stranici Maraj. Razlika ne mora da bude uvek podjednako dramaticna, kod nekih zena je manje kod nekih vise ali treba da bude primetna. Metoda je vrlo pouzdana. Ako zelis da proveris definitivno izvadi progesteron sedam dana pre nego sto po tebi treba da dobijes pa ces znati ima li ovulacije u ciklusu ili ne. Puno te pozdravljam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 18.12.2013 21:09:11
|
|
|
|
amelia
|
Hvala ti na brzim odgovorima.merim je svaki dan u isto vreme digitalnim toplomerom pa videcemo sta ce biti u narednim danima ne razumem se u ove stvari zapravo ovog meseca sam tek pocela sa merenjem temperature i izracunavane plodne dane inace imam 22 godine pre nekog meseca smo poceli raditi na bebi neiskusna sam sto se ove teme tice pa zbog toga sam se i prijavila ovde na rr nadajuci se da ce mi pomoci iskusne cure veliki pozdrav za tebe i za ostale cure
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 8:39:37
|
|
|
|
vonavoj
|
ima li neki zanimljivi graf,kod mene se sprema O,jos mi je niska temperatura! ne znam zasto mi izlazi i stari graf
< Poruku je uredio vonavoj -- 19.12.2013 8:41:04 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 9:25:08
|
|
|
|
babby
|
evo moj.. ipak mi je obelezio 11dc...maslacak posto si tu kazi mi molim te juce sam popila poslednju belu dal da pocnem braon danas hvala ti unapred
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 11:14:15
|
|
|
|
madre
|
jao, sto volim da pratim ove vase grafove jedva sam cekala da se malo aktivirate da sto vise njih pozeleni
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 12:51:29
|
|
|
|
vonavoj
|
gde je tvoj? nemoj da vrdas..sliku na videlo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 12:53:28
|
|
|
|
Maslacak15
|
Mozes babby da pocnes sa braon
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 12:56:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Maslacak izvini sto te ganjam po temama. Molim te mozes li doci u temu razgovori mama.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 19.12.2013 13:10:44
|
|
|
|
babby
|
Maslacak nasa draga sta bi mi bez tebe..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?