Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 16:15:11
|
|
|
|
lalojedac
|
majo nemam pojma ni ja ali cu poludeti vise,drzim ti palceve i da nas povuces sve!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 17:49:15
|
|
|
|
Maslacak15
|
Majo vreme je za testic Daco draga kako napreduje lutealna faza ?? Jel se drzi temperatura?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 0:44:54
|
|
|
|
srculence25
|
Majo navijaaaaaaam za
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 0:47:17
|
|
|
|
degu
|
Srculence gde je tvoj graf? Majo i ja navijam
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 2:05:50
|
|
|
|
srculence25
|
toplomeru crkla baterija.Nece da radi.Nikako da odem da kupim drugi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 7:56:23
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 Daco draga kako napreduje lutealna faza ?? Jel se drzi temperatura? Maslacak, ne mogu se pohvaliti ni ovog meseca graficem Mada, ako je za utehu, ciklus se produzio i nema spottinga. Bazalke, navijam za vase grafice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 8:05:50
|
|
|
|
Maja1309
|
dobro jutro bazalke evo mog grafa jutros nešto imam osjećaj da ću dobiti, jutros sam ko prebijena mačka, baš osjećaj kao kad trebam dobiti. Danas mi je 13dpo, a najduža luteralna mi je bila 16dana i to se dogodilo smo jednom, inače najčešće 14 dana. Test mi se ne radi jer baš imam osjećaj da ću dobiti, ako ne dobijem u srijedu ga radim. šta se vama čini moj graf?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 8:08:04
|
|
|
|
Maja1309
|
pogrešan graf gore
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 8:15:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Majo,meni se svidja graf! navijam! a gledam gornji,reko gde je 13dpo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 8:17:18
|
|
|
|
daca77
|
Mjo, prelep graf, pu pu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 9:00:17
|
|
|
|
madre
|
ja se ne razumem bas u grafove, ali navijam iz sve snage
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 9:05:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
Majo deluje bas obecavajuce Daco draga pa dobro, nije to uvek presudno da temperature budu neznam ni ja koliko visoke. Mnogo je bitnije da je grafik jasno dvofazan, i ako se temperatura bude drzala iznad crte jos nedelju dana mozes biti sasvim zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 9:26:20
|
|
|
|
Bebana17
|
Majo, vreme je za testić, šta više čekaš, navijam jako za Daco, mislim da možeš biti zadovoljna sa grafićem, jer se jasno vidi dvofaznost iz grafika, ovulacija je bila na vreme, a ne ranije, nema spotinga, samo da bude i lutealna faza kako treba po dužini (a za vrednost temperatura ja ne bih brinula, pa šta fali ovim vrednostima koje imaš?!) Samo neka se sve sredi kod tebe da možeš ponovo u postupak, ako nas ne iznenadiš ranije iz kućnih radova :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 10:11:23
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, Bebana, hvala na komentarima... BT je lepo skocila, ali se nesto ubedacila na ovoj vrednosti...meni je najbitnije da se ciklus bar malo stabilizuje, a za ostalo cemo videti...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 12:02:40
|
|
|
|
Jole84
|
Daco bitno da je stabilizovan,da nema curkanja Majo graf ti je jako lep,obraduj nas testićem
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 15:00:45
|
|
|
|
Miffy84
|
Ćao djevojke! Nije me dugo bilo, ali pratim pomalo šta se dešava i tako vidim da Maja ima super graf (da ne ureknem) , samo još da pozeleni Mi smo i dalje vrijedni, ali ništa do sad. Ali.. imam neku novu "muku" sad, pa vas molim da pišete ako nešto znate. Nekoliko dana prije očekivane koja je došla 2. dec. dešavalo mi se nešto što nikad do sad nije - veš mi je bio mokar, kao da sam se upiškila, znači nikakvog traga, samo vlažno. Onda je došla , i kad malo bolje razmislim bila je dosta kraća i manje obimna nego inače, (nadam se da ne umišljam, jer mi inače nije tako obilna) i evo jutros opet taj simptom "vlažnog veša". Nekako ne vjerujem da postoji i najmanja mogućnost da sam trudna (mada sam čitala, kao bilo je slučajeva), al' eto, rekoh, da podijelim ovo s vama. I da, grudi počinju da me bole, kao pred mengu, od sinoć, dakle, nema šanse, 8 dc mi je. Eto, unaprijed hvala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 15:28:47
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mog, bas se "zakucala" T
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 15:37:05
|
|
|
|
Maja1309
|
sad sam s wc, izgleda da je i kod mene krenula tugeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee šta da radim sve smo pokrili dane ovulacija je bila bože, bože...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 16:48:40
|
|
|
|
Maja1309
|
oko 15 sati bio je trag krvi na vešu, al evo sada baš je krenula. a i suze su krenule. još da dragi dođe s posla da mu kažem i onda ću se oduzet od plakanja, tako je bilo i zadnji put. jedino što je dobro je da sam je očekivala sutra ili prekosutra, a došla je ranije, pa nisam iščekivala. izgleda da mi se sve poremetilo, šeta mi i ovulacija i luteralna faza. ništa nije stalno. prošli mjesec ovulacija 16dc luteralna 16 dana, ovaj mjesec O 18dc, luteralna 12dana. pretprošli mjesec ovulacija 13dc, luteralna 15 dana. da ne mjerim bt i ne radim lh trakice, ništa to nebi znala. pa kako bi tek onda pokrila plodne dane.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 17:46:20
|
|
|
|
madre
|
au, majo, ebi ga bas a kazi mi to oko lutealne faze, sta ti to govor? sta ima veze ako traje 15 i 16 dana, mozes li mi objasniti to malo?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 18:44:54
|
|
|
|
vonavoj
|
bas sam se i ja iznervirala majo,a sve je delovalo super..nije fer! isplaci se danas,moras i to da izbacis..normalno je! Da li si razmisljala da malo prestanes da meris temperaturu,i to previse opterecuje!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 23:28:30
|
|
|
|
maja35
|
lijep pozdrav Odavno pratim forum a evo sad se učlanih da vas, kao iskusnije, pitam za savjet i mišljenje. vec jako dugo pokusavam da vidim + al mi ne ide .tako da sam pocela mjeriti i t. naravno nije mi jasna pa vas molim da mi kazete sta valja a sta ne na ovom grafikonu ? unaprijed hvala http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0 nikako da skontam kako stavljate sliku pa evo pokusala sam s linkom nadam se da se vidi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 9.12.2013 23:56:26
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 toplomeru crkla baterija.Nece da radi.Nikako da odem da kupim drugi batali te digitalne :) Daco graf deluje skroz ok Majo žao mi je, samo budite vredni i dalje i biće!!! Maja35 kad otvorimo link izađe nam naš graf, moraš skinuti sličicu i postaviti je preko dodaj.rs odabereš sliku sa svog računara i kopiraš drugi link i paste u prozorče za pisanje i to je to. A imaš i temu kako postaviti slike, pa možeš da vežbaš tamo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 13:20:02
|
|
|
|
Miffy84
|
O.k. Valjda nema iskustava ili svi kuliraju moje pitanje. Pozz u svakom slučaju.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 13:36:14
|
|
|
|
Maslacak15
|
Myffi vodekanst sekret ped menstruaciju je zna dezintegracije zutog tela-potpuno normalna pojava iako sekret jako varira iz meseca u mesec.Ja sam se borila za prvu trudnocu 30 meseci tako da sam imala vremena da analiziram svaku sitnicu pa i sekret. i vise puta sam imala to "kao da sma se upiskila" neposredno pred dobijanje. Licno mislim da si ti najnormalnije dobila, iako je krace trajala i da sada ide nova ovulacije uskoro. Naravno mozes da proveris ali meni se cini da je to najverovatniji scenario. Pozdravljam te.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?