Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:53:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Von i ja mislim da je rano, i ja treba danas da dobijem, a nista se ne desava, pila sam prosli mesec antibiotike pa mozda i zato kasni...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:55:13
|
|
|
|
vonavoj
|
videcemo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 9:03:50
|
|
|
|
Maslacak15
|
von draga koliko su ti dugi ciklusi inace? S obzirom da su ti temperature malo eraticne a i imas puno belih kruzica mozda dan ovulacije nije precizno odredjen. Majo lep graf ! Daco bas mi je drago da ovaj ciklus deluje normalnije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 9:06:26
|
|
|
|
vonavoj
|
uglavnom 31 dan...ne znam,ali sve me zbunjuje..jedino da nije kasnije bila implementacija,u prvoj trudnoci je bila mislim cak 10ti dan! termin sam presla 7 dana!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 9:10:23
|
|
|
|
Maslacak15
|
Implantacija obicno nije posle 12 og dana od ovulacije.Embrioni koji se kasnije usade ne mogu da opstanu. Ali mozda je ovulacija bila nesto kasnije ili je prosto test nepouzdan,
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 9:25:55
|
|
|
|
daca77
|
Maslacak, videcemo...vazno da sam od jutros srecna zbog skoka
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 9:43:10
|
|
|
|
babby
|
Gago i Lalo zao mi je zbog Von draga mozda si rano uradila testic ponovi za koji dan ako ne stigne..a evo meni danas nsvodno 2dc a ide mi samo tamno braon i to prodje sa dnevnim uloskama a t. pada 36.7 danas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 9:52:29
|
|
|
|
vonavoj
|
bicu strpljiva,mozda sam i poranila!grudi me peckaju,boluckaju,vruce.. dacco,navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 7:36:45
|
|
|
|
Maja1309
|
von gdje je grafić? evo jutros moj, mali porast, Bože kad bi pozelenio kako bi bila sretna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 7:51:46
|
|
|
|
Maraj
|
Majo navijam jako Evo i mog, nakon IUI...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 8:27:39
|
|
|
|
vonavoj
|
ne da mi graf da stavim temperaturu..tj,stavim,a on je ne zabelezi! 36.7...ali nekako mislim da ce stici! Majo,navijam za dobitni graf! da zazeleni!! My Ovulation Chart evo dozvolio mi..nesto je poludeo..i njega sam zbunila!
< Poruku je uredio vonavoj -- 6.12.2013 8:28:19 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 10:07:05
|
|
|
|
daca77
|
Von, ima nade...navijam jakooo Majo, divan grafic
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 10:36:27
|
|
|
|
Maja1309
|
ovo mi je bio trudnički kad bi bar i ovaj mjesec pozelenio
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 15:37:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Majo,kako je divan trudnicki! Bice opet!! Kod mene stigla
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 15:48:22
|
|
|
|
amelia
|
Majo nadam se datise ponovi ovakaf graf...von zao mije toliko si se nadala daje na putu...kreni dalje u nove pobjede.kod mene BT ista kao juce 36.7 rano je za ovulaciju ali ne gubimo vreme
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 6.12.2013 22:46:09
|
|
|
|
vonavoj
|
znaci 15ti dan O,15dpo...ciklus 30 dana..svasta mogu nauciti!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.12.2013 8:22:11
|
|
|
|
GagaT
|
Ajde lepotice bacite koji zeleni grafic Majo, Von i sve druge bazalke pozelenite vise.... Da mogu i ja kad vidim da vi mozete... Mi to mozemo i hocemo!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 7.12.2013 10:32:51
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: GagaT Ajde lepotice bacite koji zeleni grafic Majo, Von i sve druge bazalke pozelenite vise.... Da mogu i ja kad vidim da vi mozete... Mi to mozemo i hocemo!! bravo! tako je! Sledece nam je Maja,navijamo za zeleni!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 10:33:36
|
|
|
|
Maraj
|
evo i mog
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 12:25:57
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste bazalke? držim palceve za zelene grafice! imam jedno pitanje devojke,kao što znate veštica je stigla,medjutim 2 dana je bila normalna veštica a onda je odjednom stala i ceo 3 dan nije bilo ništa,pa je 4 dan opet krenula jedno pola sata normalno krvarenje pa je opet stala,i sad evo još uvek ništa,samo malo na papiru i to je to. Moja veštica je uvek 7 dana,jako obilna i bolna a sad ovo,šta bi moglo biti u pitanju? hormoni su mi sasvim u redu,ne pijem ništa od lekova,nije mi jasno šta se dešava..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 13:55:56
|
|
|
|
Maja1309
|
lalo, tebi nije ni kasnila vještica jel tako? pa nisi ni test radila jel tako? ak ti uvijek krvarenje traje 7 dana a sada ne, može biti da si i trudna, čula sam takvih slučajeva, e sad nisam ti pametna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 15:16:47
|
|
|
|
Maja1309
|
evo mog današnjeg cerviks je danas, jako mokro, jako meko, i srednje visoko, nije da ga ne mogu dohvatiti, mogu, al je visoko.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 15:21:46
|
|
|
|
Verolina
|
Prelep graf...
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 15:35:46
|
|
|
|
vonavoj
|
maja,navijam! nisi slucajno krisom radila testic kod mene potop,bas me i stomak boli ..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 8.12.2013 15:49:42
|
|
|
|
Maja1309
|
von nisam raadila test :) jesam 9dpo i bio negativan mislila sam da ću dobiti kad sam jutros vid temp, a kad sam maloprije pipala cerviks onda sam malo počela vjerovati da i neću dobiti. ma ne znam...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?