Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 13:44:33
|
|
|
|
srculence25
|
Majo Von navijam Prosli graf mi je pokazivao da imam kracu lutelnu fazu a sad ispade ranije O.Ciklusi su mi tacni 26-27 dana.Prosli ciklus sam merila oko 10h ujutru kad inace ustajem a ovaj ciklus sam namestala alarm u 8.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 13:52:46
|
|
|
|
degu
|
Ako inače ustaješ u 10h svaki dan, mogla si i tako da meriš, bolja je T kad se naspavaš. Ako su ti ciklusi na 26 dana, onda bi O trebala da bude 12. dc a nije čudno ni da malo porani. U svakom slučaju ti uvek kreni u akciju odmah po završetku pa tamo do 15.dc da se osiguraš. Videćemo šta dalje graf kaže
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 15:59:37
|
|
|
|
lalojedac
|
i vestica je dosla,naravno...:'(
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 17:21:51
|
|
|
|
GagaT
|
Ja sam dobila mens nazalost. Samo da vam javim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 17:41:05
|
|
|
|
vonavoj
|
nadam se da ste u pravu devojke,videcemo,kupila sam test,isla do grada iznenada,tako da cu ujutru znati..pocele su i grudi da boluckaju,peckaju,sve mi vise mirise na lalo,gago
< Poruku je uredio vonavoj -- 4.12.2013 17:42:13 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 17:48:01
|
|
|
|
Maja1309
|
žao mi je gago, stvarno znam kak se osjećaš. znam da ću i ja dobiti za koji dan....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 17:53:28
|
|
|
|
vonavoj
|
maja,nemoj da si negativna,ima jos dana! nista se ne zna!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 18:01:00
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Maja1309 žao mi je gago, stvarno znam kak se osjećaš. znam da ću i ja dobiti za koji dan.... e, o ovome sam ti pricala pre neki dan! ja sam znala da necu dobiti, da sam trudna i bila sam moras da verujes, da ubedis sebe da ces uskoro da budes mama
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 18:03:24
|
|
|
|
vonavoj
|
i ja mislim da treba biti pozitivan,kako mislis tako ti se vraca..meni je uvek tako bilo! sve je to psiha!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 19:05:29
|
|
|
|
amelia
|
Pozz cure imam jedno pitanje danas mije zadni dan menstruacije i prvi put Sam merila BT sa digitalnim toplomerom pokazao mije 36.3 Dali je to normalna temperatura koliko je kod vas kad imate
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 19:44:04
|
|
|
|
vonavoj
|
sve je moguce,ja sam cak imala 36,ili 35,9...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 20:06:35
|
|
|
|
tijatija
|
von, von, von, von, von naravno i sve ostale cekalice
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 20:56:42
|
|
|
|
GagaT
|
Majo srce ti nemas nikakve slicnosti samnom i ti ces biti mamika od ovog meseca. Mila, tvoji su ciklusi uredni Hvala Bogu a moji nisu. Madre, za sam zaista verovala da sam trudna da sa sve 'trudnicke simtome imala. I bas sam bila jako ubedjena. E onda je dosao 38DC i ja uradim test on -, sacekam dva dana pa opet ono opet -, ja kontam losi testovi, i to poslepodne dobijem tj. danas. Ali ne prefajem se olakala sam turu pa idrmo dalje. Ljubqc svima.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 21:34:35
|
|
|
|
Maja1309
|
amelia sasvi normalna temp za dane vještice, odlična. von, madre znam da pozitivnemisli privlače pozitivne stvari i kažem izmjenuju mi se dobre i loše misli, al nekkao loše prevladavaju. ne mogu lagat sebe da nisu, od zadnjeg ciklusa stalno loše mislim, jednostavno nikako da izbacim iz glave, blokada žestoka. gago plakala bi s tobom, kakve su upute doktora sada nakon hsg?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 23:04:26
|
|
|
|
amelia
|
Vonavoj nadam se da ces sutra ugledati od srca ti zelim ..nikad nisam merila temperaturu od sada cu pokusati jer nemam nikakve simptome ovulacije osim malo pojacan iscjedak. volela bi da znam koji dan mije O pa da malo vise navalimo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 4.12.2013 23:47:15
|
|
|
|
Maja1309
|
amelija, bt pokaže O tek kad O prođe. ne predviđa je unaprijed. tek nakon nekoliko ciklusa možeš predvidjeti kad bi mogla biti, al ti uredno mjeri i bilježi u ff pa ti svi pomognemo pretpostaviti kad će O, obično se temp umiri dan dva pa malo padne, pa sljedi ovulacija. al vidimo. lh trakice najavljuju ovulaciju 36 sati unaprijed, one ti mou pomoći da je predvidiš, a bt ti potvrdi da je bila O. prati i sluz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 6:35:52
|
|
|
|
GagaT
|
Majo, nemam jos nikakav uput, cekam da nas pozove dr. 13. Dec. Tada je imala sl. tetmin ovo je drzavna bolnica gde ja idem. Pozz
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 6:56:56
|
|
|
|
vonavoj
|
My Ovulation Chart evo mog grafa,temperatura raste,a test negativan ..sumnjam da sam rano uradila,jer mislim da mi je implantacija bila tek u ponedeljak! ..ako to ima veze..ili jednostavno nisam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 7:41:58
|
|
|
|
Maja1309
|
von bila sam uvjerena da je to to kod tebe. nisi rano uradila test, jedino da ti je implementacija baš bila kasno možda 13-14 dan. i temp raste.. čudno... ne znam šta da kažem... gago nadam se da najboljem i kod tebe, baš mi je žao što ovaj mjesec nije bio uspješan. i kod mene je temp relativno niska.. ovakva je bila samo u trudnoći
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:08:55
|
|
|
|
vonavoj
|
majo,samo tako misli,i bice zeludac me boleo u ponedeljak,tako me je i u prvoj trudnoci,i mislim da mi je tad bila implementacija,a test sam u petak radila! a grudi su tek pocele od juce da bole..cekamo!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:21:09
|
|
|
|
daca77
|
Bazalke, navijam Meni je konacno jutros skocila T i nadam se da ce se konacno ciklus normalizovati.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:33:39
|
|
|
|
vonavoj
|
daj graf!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:45:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Von rano si uradila....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:48:15
|
|
|
|
New Mom
|
Majo, opa, opa! Von, mislim da ti je bilo prerano za test. Bazalke, drzim fige svima!
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 5.12.2013 8:48:22
|
|
|
|
vonavoj
|
a bas sam se ponadala!
< Poruku je uredio vonavoj -- 5.12.2013 8:49:08 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?