|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
1.12.2013 13:39:33   
Maslacak15
Baby deluje kao jasan slucaj ovulacionog sifta, kao sto i grafik kaze ukoliko ne pijes vise cikloproginovu. Posto mislim da je merenje bazalne neopouzdano ako se pije ciklo posto tablete za drugi deo ciklusa sadrze progesteron.
Gago nadam se da se vestica ovog puta nece pojaviti.user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1426
1.12.2013 15:08:27   
vonavoj
maslacak,za moj nemas komentaruser posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1427
1.12.2013 16:19:56   
Maslacak15
Izvini vonavoj nisam obratila paznju, nekad preletim na brzinu temu pa mi promaknu stvariuser posted image Pa mislim da je ovulacija najverovatnije bila tad kad je i program obelezio, 15 og dana ciklusa.Ali vidim imas i mnogo praznih kruzica sto znaci meris u razlicito vreme, ili posle malo spavanja? To sve moze da promeni rezultat. Ipak mislim da je ovulacije sigurno bilo, posto je grafik jasno dvofazan. Pozdravljam te.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1428
1.12.2013 16:50:25   
vonavoj
to kad su kruzici,bilo je 8,a inace merim u 7,jer nisam radila tih danauser posted image ...
bitno mi je da znam da mi je sad O na 15 dana,jer je pre bila na 20,i ciklusi su mi bili duzi pre porodjaja! a sad su tacni!

Direktna veza do poruke: 1429
1.12.2013 20:22:15   
lalojedac
evo i mog,help...user posted image

Direktna veza do poruke: 1430
1.12.2013 21:08:26   
lalojedac
zene ne mogu da nadjem neku temu koja bi mogla da mi pomogne oko trenutnog problema,pa moram ovde da pitam,naime od juce osecam neku neprijatnost dole i nikako da proverim,malopre sam resila da konacno pogledam o cemu se radi i videla sam da imam bubuljicu sa leve strane klitorisa,kad se napipa isti je osecaj kao podkozna bubuljica i vidi se sicusna bela tackica u sredini,nije crveno,naduveno,nista,samo neprijatno i iskreno nije mi svejedno,da li moram hitno na pregled ili da sacekam par dana?

Direktna veza do poruke: 1431
1.12.2013 21:25:40   
amelia
Hvala ti sreca na odgovoru kupila sam juce digitalni toplomer...znaci najbolje je ujutru nakon budzenja...user posted image user posted image veliki pozdrav

(odgovor članu sreca_11)
Direktna veza do poruke: 1432
2.12.2013 1:05:32   
srculence25
user posted image

drage ja se bas nesnalazim sa graficem tj nije mi bas engleski tecan pa se ne snalazim bas.Sta znaci ono dole zeleno ispod user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1433
2.12.2013 8:28:34   
vonavoj
user posted image
My Ovulation Chart

lalo,ja bi pratila,ne bih odmah kod dr! mozda i jeste bubuljica,pa ce se povuci!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1434
2.12.2013 8:34:59   
vonavoj
srculence,od kog dana si merila? brzo ti je obelezena O?
inace,to zeleno su dani ovulacije!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1435
2.12.2013 9:02:24   
madre
von, sta kaze ovaj tvoj graf, valja si ovo?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1436
2.12.2013 9:17:07   
vonavoj
pojma nemamuser posted image ne znam da ga citam,samo merim i upisujem,bitno mi je bilo da znam da mi je sad O oko 15og dana,pre je bila 20og!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1437
2.12.2013 9:34:26   
Jole84

IZVORNA PORUKA: lalojedac

zene ne mogu da nadjem neku temu koja bi mogla da mi pomogne oko trenutnog problema,pa moram ovde da pitam,naime od juce osecam neku neprijatnost dole i nikako da proverim,malopre sam resila da konacno pogledam o cemu se radi i videla sam da imam bubuljicu sa leve strane klitorisa,kad se napipa isti je osecaj kao podkozna bubuljica i vidi se sicusna bela tackica u sredini,nije crveno,naduveno,nista,samo neprijatno i iskreno nije mi svejedno,da li moram hitno na pregled ili da sacekam par dana?

Lalo user posted image meni se to jednom desilo,ali je bilo puno bubuljica a ne jedna,moj dr je mislio da su kondilome ali posle par mišljenja ispalo je da sam se osula hormonski. Valjda je telo bilo prezasićeno. Posle par dana se povuklo samo,ipak proveri da budeš mirna,neka te pogledaju kolposkopski.
Von bogami sitno brojiš,sutra testić? user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1438
2.12.2013 9:38:15   
vonavoj
ne jos testic,rano je...7.12.ne treba da dobijem,pa tek ako kasniuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1439
2.12.2013 9:47:57   
Jole84
Aaa strpljivo,svaka čast user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1440
2.12.2013 10:02:17   
Maja1309
lalo jel misliš na Bartholinova žlijezde, meni se bila upalila desna isto tako ko tebi. Ja sam dobro oprala ruke uzela maramicu između prstiju i to iscjedila da ne dodirne gnjoj nigdje okolo. i sve se povuklo za dan vremena, negdje sam tada pročitala da se mora očistiti. zaguglaj Bartholinova žlijezda pa iščitaj mislim da je to to i nije strašno

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1441
2.12.2013 10:06:39   
vonavoj
Majo,gde je tvoj graf?

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1442
2.12.2013 10:12:26   
Maja1309
evo mog grafa, nešto su mi niske ove temp..

user posted image

ima li gage i grafa

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1443
2.12.2013 10:37:25   
vonavoj
nisu ni moje bolje...ljudi,mnogo hladno! meni na poslu hladno,a relativno dobro sam obucena!-slabo grejanje!
majo,a kako ti izadje tako veliki graf,sta ti znace donji brojevi stats?

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1444
2.12.2013 11:52:31   
lalojedac
hvala zenice,ne znam,moja dr mi se ne javlja pa sam malo nervozna. Čitala sam o ovoj zlezdi,možda je to,nemam pojma,ne znam da li da cedim? malo me strah,videću ako mi se ne javi do večeras potražiću drugog dr. pa još mi kasni 3 dana,obično stiže 30 a sad je nema,mada je O bila kasnije pa možda zbog toga. Uh,izludecu viseeee,muka mi je od ginekologije!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1445
2.12.2013 11:52:57   
lalojedac
hvala zenice,ne znam,moja dr mi se ne javlja pa sam malo nervozna. Čitala sam o ovoj zlezdi,možda je to,nemam pojma,ne znam da li da cedim? malo me strah,videću ako mi se ne javi do večeras potražiću drugog dr. pa još mi kasni 3 dana,obično stiže 30 a sad je nema,mada je O bila kasnije pa možda zbog toga. Uh,izludecu viseeee,muka mi je od ginekologije!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1446
2.12.2013 14:01:04   
babby
Maslacak hvala ti puno na odgovoru a ciklo sam pocela ponovo da pijem evo sad 24 sam popila poslednju a sta to znaci oada za moj jadni graficuser posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1447
2.12.2013 14:23:52   
vonavoj
babby ti si bas toplauser posted image ,da li je zbog lekica ili user posted image ,videcemo!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1448
2.12.2013 14:51:08   
Maslacak15
Ne znam baby, to je tesko pitanje. Zato sto smedje tablete sadrze progesteron, tako da od dana kad predjes sa bele na smedje moze da se desi skok temperature samo od njih. U princip, bi ti trebalo da potvrdis ovulaciju nekako u ciklusu pre nego sto uzmes smedje tablete, jel ako ih uzmes prerano one ce blokirati oslobadjanje jajne celije.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1449
2.12.2013 18:05:15   
lalojedac
sta mislite o mom grafu...user posted image

Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here