|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
29.11.2013 12:16:25   
vonavoj
dobro ste sve pokrili,svaka cast! uspecete!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1401
29.11.2013 12:47:12   
madre
majo, ja sam zatrudnela 56dcuser posted image znaci da je bila kvalitetna da nije mogla biti kvalitetnija, evo kaze bogiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1402
29.11.2013 12:49:36   
madre
je l ovo BD pokazuje koliko ste se puta seksali?user posted image ako da, majo, svaka castuser posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1403
29.11.2013 13:14:01   
vonavoj
da,da..to je to..iz mog prilozenog se vidi da nismo bili vredni!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1404
29.11.2013 13:22:10   
madre
bili ste vredni kada je trebalouser posted image samo, istina, valjalo je to i koji dan ranije, ali sta je tu je... navijamo! mozda tvoja beba ceka to novogodisnje slavlje, posto koliko sam razumela kod vas to tako ideuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 29.11.2013 13:24:09 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1405
29.11.2013 13:56:54   
lalojedac
evo mog grafa,nacisto je bez veze....user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1406
29.11.2013 14:00:51   
lalojedac
pogresna slika,ovaj je od jutros..user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1407
29.11.2013 14:30:31   
vonavoj
lalo,i tvoj je zanimljiv graf,temperatura kao moja,tamo-amo!
madre,kod nas je februar bio plodan,kad sam imala najvise stresa,oko zavrsnog racunauser posted image

Direktna veza do poruke: 1408
30.11.2013 8:24:35   
babby
d.Jutro.... Lalo sve dok je t gore dobro je i dok ne stigne user posted image kod mene jutros neki veliki pad..user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1409
30.11.2013 10:57:53   
GagaT
Cao trudilice moje drage.

Majo user posted image opasna si user posted image . Bice bebac user posted image .

Ja sam zbunjena totalno. Ovo sto se tebi Majo desilo da si imala egg i tek nakon toga ovulaciju ja se sada bojim da nije i meni bilo tako.

Evo mog grafa:

user posted image

Jedno mao objasnjenje za ove tackice kod obelezenog egg fluida, da ne moram da menjam graf i sve drugo ponovo da radim!. To sam ja stavljala radi sebe da znam kada sam imala bolove, ovulacijske. Ali sada moram da istrazim da li zena ima bolove na dan ovulacije ili pre. Vise mi nista nije jasno ili sam j avanzemaljac!!!!

< Poruku je uredio GagaT -- 30.11.2013 11:02:42 >

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1410
30.11.2013 11:22:19   
Maja1309
gago jel me zafrkavaš il je ovo tvoj graf?

Pa ti imaš školski primjer trofaznog grafa, imaš jasnu ovulaciju, i imaš 19 povišenih temp nakon ovulacije. Svi kažu da je 18 povišenih temp nakon oulacije trudnoća.

prije nego sam pročitala tvoj post, prvo sam pogledala graf, i tražila sam na grafu test plusić, nisma ga našla i onda sam krenula čitati post da pročitam da si trudna.
Ne znam jel to neka moja želja da si trudna, al ja sam odmah odmah kad sam ugledala graf to pomislila.
Ne znam jesi radila test, ako si trudna već bi ti pokazao.
Graf ti je predobar. držim fige, molim se i navijam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 1411
30.11.2013 11:27:41   
Maja1309
još sam nešto zaboravila, trudnički grafovi pokazuju povećanje temp 7dpo, u idealnom ciklusu to je 21 dan, kod tebe 25 dan i pokazuju povećanje 11dpo, što je kodtebe 29 dan, i ba dana i 7dpo i 11 dpo imaš povećanje, ovo je stvarno previše slučajnosti i nadam se da se ne varam jer ako nisi trudna past ću u depresiju.

inače ovuacijski bolovi ovis od žene do žene i od ciklusa do ciklusa kod iste žene. mei obično budu prije ovulacije, ovako kao kod tebe. a kod mene mi ova egg nije jasna nikako. jako puno O je bila, tako da ne znam kako su po onoj suhoći u vrijeme ovulacije spermići uopće putovali.

a ti si jako dobro pokrila ovulaciju, definitivno najbolji tvoj graf ikada :)

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1412
30.11.2013 11:28:56   
Maja1309
gago i jel ti ovo 31dc cerviks visoko?

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1413
30.11.2013 11:32:59   
New Mom
Gago, ovo dobro izgleda, bogme!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 1414
30.11.2013 11:34:52   
vonavoj
user posted image
My Ovulation Chart

gago,ako Maja tako kaze,navijam jako!!
kod mene nista zanimljivo..jedino sto sam se dobro isplakala danasuser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1415
30.11.2013 11:57:26   
madre
gagouser posted image i ja sam se pitala sto jos uvek nisi radila test?
a sta znaci AM i PM?

< Poruku je uredio madre -- 30.11.2013 11:58:19 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1416
30.11.2013 12:11:22   
Maja1309
vonavoj mogla bih i ja s tobom malo plakati :)

madre AM je keks-odnos u prijepodnevnim satim, PM poslijepodnevnim, XX odnos 2 puta u danu :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1417
30.11.2013 13:53:43   
vonavoj
majo user posted image user posted image
gago,a sto test jos nisi radila? vidi koji je dan!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1418
30.11.2013 14:15:01   
lalojedac
drzim fige!!!
moja T je pala od jutros na 36.6 tako da je kao i uvek M na vidiku, smucilo mi se ovo merenje 7 godina skoro svaki mesec,prosto mi cudno jutro bez toplomera :-)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1419
30.11.2013 16:29:48   
Maslacak15
Gago draga iako je program obelezio ovulaciju 18. dana ciklusa mislim da je verovatnije da se ovulacije desila tek 25. dana. Mislim da je jako retko da postovulatorne temperature budu ispod 36,5 nekoliko dana uzastopce iako to jeste individualno. Konzistentan shift vidim kod tebe tek od 26. og dana ciklusa. Nebih da kvarim entuzijazam, ali znam da je kod tebe do sada bilo maratonskih ciklusa i jako kasnih ovulacija. Sacekaj jos dan dva i radi test. Drzim fige da je ovo dobitan ciklus!! Puno te pozdravljam

Direktna veza do poruke: 1420
30.11.2013 23:54:00   
amelia
Poz cure ...eh ovako 2 meseca smo radili na bebi i nista znam da nije mnogo ali problem je ne znam kada imam ovulaciju jer nemam nikakve simptome pa sam kupila novi toplomer da pratim bazalnu temperaturu kad mi prodzeuser posted image . Ne zamerite neznam bas dobro dase snalazim na ovakvim forumima pre nekog vremena sam se uclanila ...ako hocete dami pomognete dami objasnite kako kada merite temperaturu i kako po tome prepoznati ovulaciju...i jos nesco kako ste napravili graf gde pratite bazalnu temperaturu mislim na kojoj stranici..izvinite mozda su glupa pitanja al moram hehehe citam vas neko vreme sta pisete super ste dobra je atmosfera ove i puna nade ..cure pisite kazite pomagajte please

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1421
1.12.2013 1:18:27   
sreca_11
amelia pošto sam ja budna, evo ja ću ti odgovoriti user posted image
Bazalnu t. mjeriš svako jutro u isto vrijeme, prije ustajanja, tačnije čim oči otvoriš...i neka ti je toplomjer blizu kreveta, da ne ustaješ... ako ti je digitalni onda će on sam da završi, a ako je živin toplomjer, onda čekaj 5 minuta, mada neko mjeri 3 min., a neko 8 min. Staviš pod jezik, i najbolje je da uvijek bude na istoj strani...
Evo ti link gdje da se registruješ...i samo tu upisuj svako jutro temp., i sve će biti ok...ako ne znaš dobro eng. jezik, onda idi da ti prevede
http://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?redirect=/ttc/index.php&
Ja sam BT mjerila 5 mj., i znam kada mi je O, pa sam malo napravila pauzu, dok mm ne uradi s-gram...i čim to završi, onda nastavljam
Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj user posted image
Sretno, i da ti već prvi graf pozeleni user posted image user posted image
Ostale cure, pratim vas skoro svaki dan, al se ne javljam...sretno svakoj od vas user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1422
1.12.2013 10:13:07   
babby
Amelia sretno merenje...Maslacak ako si tu gvirni u moj graf...user posted image user posted image

(odgovor članu sreca_11)
Direktna veza do poruke: 1423
1.12.2013 10:34:10   
vonavoj
user posted image
My Ovulation Chart

evo i mog!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 1424
1.12.2013 11:11:48   
GagaT
Pozdrav drage moje, test sam radila 36 Dc bio je -.
Hvala Maslacak toga sam se i ja pribojavala da sam rano radila test. Uzas su mi ciklusi. Hormone sam radila u redu su. HSG sam radila sve ok. Muz letos radio sperm. Imao 40% prog.pokretnih. Sve imamo sto je ok, i odlepicu vise i od Bt i vijanja ovulacije i svega. Ja se samo nadam da si ti Majo moja u pravu ali se zahvaljujem svima na komentaru. Puno pozz odoh da se nerviram. :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here