Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 14:12:09
|
|
|
|
vonavoj
|
tu je nasa maslacak! sta da pisem kad nemam pojma dobro kazes maslacak,imala si dug period da upoznas svoje telo,sto druge zene nemaju...ne znam nista o cerviksu,nisam ga nikad pipala,kad treba da je nisko--visoko..znam najosnovnije, O i mene bas stomak boli,i jos mi ide...
< Poruku je uredio vonavoj -- 10.12.2013 14:14:57 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 14:12:13
|
|
|
|
Maja1309
|
i meni se događa taj vodeni iscjedak, pred vješticu. s tm da mi se u ciklusima zna pojavljivati i smeđi trag na gaćicama nakon ovulacije do vještice, jel to znak slabog žutog tjela?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 19:15:02
|
|
|
|
GagaT
|
Majo Jako mi je zao to znas i sama. Gledaj sve si se samnom uporedjivala i sve ti je od mene preslo.. Tako se i meni samo od jednom pomerio cklus i ne mozes potrefiti ni za zivu glavu. Fazon je sto se mi cesto " volimo" i uvek mogu da zive plivaci do sl.puta ali se ne desava. Ovi moji doktori ne cuju me kada govorim i vristi iz mene PROVERITE MI PROGESTERON ALI NISTA. Bukvalno se prave gluvi i ne reaguju u fazonu "ajde budalo bas ti znas sta je progesteron da si zanla nesto rodila bi dete do sada" - salim se naravno ali tako je od prilike. Kada sam prilikom prve poset_e lekaru upitala kao naivno "Mozete li na taj uput da stiklirate i progesteron?" dr.me pogledala i rekla nnneeee to nije potrebno. Jos odavno Maslacak mi je govorila da proverim i ja to tako jako pokusavam vec dugo vremena da to uradim. Ovde sam stranac a oni su jako glupi i ne obavesteni, kada odu kod doktora prvo imaju predavanje pa tek onda se prelazi na problem. I jako im je cudno odakle ja znam za sve te stvari za koje ih pitam i ja se oset_im prepametna i stidim se, onda ih i ne pitam da me ne bi gledali kao budalu. Eto ja imam vise problema sa raznih strana. Ja iskreno mislim da imam problema sa progesteronom. Zasto? Zato sto prilikom krvarenja u toku mens. imam ugruske krvi, spoting nakon krvarenja a po nekad i dan pre, ciklusi su mi neredovni, imam simptome PMS, ovulacija set_a (mozda je i nema), imam slabu kosu a pri tom i opada. (set_icu se jos kakvih gadosti koje sam pripisala progesteronu-na osnov info. na netu) Majo Eto nego BT.. Ne merim jos od sutra cu. Puno pozz
< Poruku je uredio GagaT -- 10.12.2013 19:16:30 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 20:47:12
|
|
|
|
amelia
|
Cure kod mene temperatura vec cetiri dana 36.6 hoce li neko damo pomogne kako da stavim graf .ne znam kako ovde daga postavim pa dami kazete vase misljene
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 20:56:35
|
|
|
|
maja35
|
degu hvala na pomoci svatila sam tako da mi netreba vjezba ovo je graf od juce nije mi jasno zasto je t toliko pala 13 dan ..a vec danas se sve promjenilo evo i danasnjeg drage moje ako ko moze da mi objasni bila bi jako zahvalna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 21:24:09
|
|
|
|
Miffy84
|
Maslačak, puno hvala na odgovoru. Nije mi se to nikad prije desilo, pa sam se, eto, ponadala :( A počelo da mi se dešava i nakon pa mi bilo čudno. U svakom slučaju, znam da to nema veze sa trudnoćom, van pameti je, al' želja je prejaka, pa čovjek umišlja, znam sve.. Toliko žena oko mene čeka bebu da je to nevjerovatno i to skoro iz prve su uspjele, ja ne znam do čega je ili do koga je, ali meni je svaki propušteni ciklus kao godina.. Biće valjda.. jednog dana.. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 10.12.2013 23:49:47
|
|
|
|
degu
|
Majo mislim da ti je ovulacija bila 13.dc, kad je bila najniža temperatura, al ff nekad ne označi baš precizno, u svakom slučaju, ako nastavi fino da raste bila je ovulacija
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.12.2013 7:46:04
|
|
|
|
Maraj
|
Nikad mi se do sad nije T ovako "zakucala", jer se vama desavalo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.12.2013 17:45:04
|
|
|
|
maja35
|
evo danas je otisla malo gore
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 11.12.2013 18:25:11
|
|
|
|
degu
|
Maraj ne sekiraj se, super je T, Majo takođe Daco gde je tvoj graf?
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.12.2013 19:26:00
|
|
|
|
maja35
|
degu bilo jeste ok a evo danas se sve promjenilo meni ovo nista nije jasno nema sanse da ovulacija nije bila 13... Maraj bolje da se zakuca nego ovo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 13.12.2013 21:38:51
|
|
|
|
Maraj
|
majo, po ovim belim kruzicima na grafu, vidim da meris T u razlicito vreme, iz tog razloga FF nije siguran kad da ti obelezi O... Probaj da meris T svako jutro u isto vreme.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.12.2013 8:46:16
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro, evo i mene... Stvarno mi nije jasan ovaj moj graf. T se ne pomera. Nije mi do sad bio ovakav graf , bas me nervira...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.12.2013 10:33:57
|
|
|
|
Štetica
|
Maraj jos 4 dana pa da pozeleni. Ako koristis utrogestan posle IUI,onda je zato temperatura ista,jer kao sto i sama znas da temperaturu odrzava progesteron.
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.12.2013 15:30:21
|
|
|
|
Maraj
|
Stetice draga, ne koristim nista sem folne nakon IUI. Dr koja mi je radila IUI ne propagira bas hormone, tako mi kaze pa mi nije dala nista sem folne kis.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.12.2013 16:03:49
|
|
|
|
srculence25
|
ja sam trebala da dobijem 17 a stigla vestica danas to je verovatno jer mi je ranije bila o.Od sutra cu ponovo da pratim t
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.12.2013 16:19:10
|
|
|
|
degu
|
Maraj uopšte nije loše što je temperatura mirna. Srculence, to je pravi dokaz da je ovulacija bila onako rano
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 14.12.2013 20:51:46
|
|
|
|
srculence25
|
Degu draga bas tako.Tih dana nismo imali nikakve radnje i tacno mi je precizno pokazao graf.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.12.2013 16:37:04
|
|
|
|
maja35
|
maraj ma mjerim ja u isto vrijeme uvijek svako jutro u 7h radim od 8h tako da to obavim prvo pa onda sve ostalo al nisamo upisivala samo ukucm t i bjezim... hvala ti nisam znala da moram i vrijeme ukucati ispravicu i stavim ga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.12.2013 16:52:30
|
|
|
|
maja35
|
evo ga...nadam se da je sad ok .....to kad sam unosila u kalendar ostalo to vrijeme hehe da mi nisi rekla ja bi se i dalje cudila svom ludom grafu kako se mijenja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 15.12.2013 19:24:18
|
|
|
|
Maraj
|
super majo, sad je onaj pravi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.12.2013 15:22:48
|
|
|
|
madre
|
majo, a gde su iksici? mene cudi da nije obelezio na 13 dc mada se ja i ne razumem bas najbolje...
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 16.12.2013 17:32:27
|
|
|
|
maja35
|
madre hehe nemoj me ja ti prvi put ovo radim tako da nemam poima kakvi iksici budem li i iksice stavljala boga pitaj sta bi onda tek dobila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.12.2013 12:01:33
|
|
|
|
Maja1309
|
bazalke gdje ste mi, nigdje ni bazalki ni crtica, a meni nešto drago na bazalnoj pisati :) evo mog ovomjesečnog, mirna temp i niska kao nikad do sada, možda od silnih čajeva koje puijem, očajnica, virak&hajdučka, zdravac... šta kažete
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VIII deo 17.12.2013 12:02:31
|
|
|
|
Maja1309
|
ne vidi se na grafu, i danas je 36,3
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?