|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
9.12.2013 22:00:10   
17 joka
Majo, grrrr nerviraju me više ove veštičare sto dolaze, ali uspecete vi uskoro sigurna sam.

Ksenix user posted image jako

Mišika,da budu user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 226
9.12.2013 22:18:45   
Ksenix
A bas sam mesecima bila mirna...nisam se nadala nista, tj., nisu se pojavljivali nikakvi specificni simptomi...a onda taj prosli mesec i ovaj sad...potpuno me vratili u onaj trip iscekivanja...
Ma, kad mi dodje na vreme, ni po' jada...ali, ova kasnjenja uz simptome me izludjuju!!! Aaaaaaaaa...jedva cekam da dobijem sutra, pa da se opustim...uh...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 227
9.12.2013 22:23:57   
vojvodjanka87
Ksenix draga user posted image uvek ti simptomi mrzim to kad mi daju nadu a bas se trudim da ih ne vidim ,jednom kad ubodemo necemo ni pomisliti na to user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 228
9.12.2013 22:29:20   
Ksenix
Mislis da cemo uspeti nekad da ni ne pomislimo na to? user posted image

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 229
9.12.2013 22:33:37   
vojvodjanka87
Ne znam,ni ja ne verujem al ko zna mozda nam prekipi jedan dan,meni sad svi vicu trudna si trudna si cak mi je i tarot to juce rekao 3 puta samo ja kazem ne ne i ne hahahaha necu ni da mislim da je istina user posted image dosta je znam da je bezveze haha ,koje simptome imas user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 230
9.12.2013 22:59:15   
Ksenix
Pa, prvo, kasni mi...poslednja je bila 4.11. a O sekret je krenuo jos 11. dc. mada to nista ne znaci, jer ne znam zapravo kad je bila O...drugo, grudi su pocele da me bole 30. dc. i bas me mnogo bole, peku me iznutra, svrbe me bradavice...stomak osecam a danas me zigalo kod desnog jajnika...i sutra mi je biti ili ne biti...pripremam se da cu dobiti...sta mi drugo preostaje...user posted image
Imas li ti kakve simptome? Dobri su ti ti vidoviti prijatelji! user posted image

Direktna veza do poruke: 231
9.12.2013 23:15:04   
vojvodjanka87
Ksenix pa to je super lepo ti kasni aj pa da izadje na bebu user posted image moji su to da treba da dobijem tek posle dvadesetog a grudi me otkidaju jedem ko nenormalna a danas me pocela boleti krsta i jajnik kao da cu da dobijem ,ne mogu dobiti jako je rano imala sam dvadesetog a meni obicno kasnoi nikad ne porani al kod mene je svasta moguce user posted image Kazu da mi oci sijaju hahah

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 232
10.12.2013 7:44:58   
pipi_coco
Ksenix i Vojvodjanka navijam za vas jako user posted image user posted image

Godo žao mi je user posted image

Joko šta ima kod tebe, kako si? Uspjet ce one, ali i ja i ti s njima zajedno. Grlim puno user posted image

Ajde Jole bacaj tu prasinu, nemoj da štediš, vidis da je zapelo ovde user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 233
10.12.2013 8:54:29   
misika
Corak, jedna crtica...
Ksenix, moras popraviti prosek...

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 234
10.12.2013 9:02:47   
vonavoj
pih..bem ti jednu crticu!
meni nesto dugo traje vestica..i mnogo sam nervozna!

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 235
10.12.2013 9:30:15   
vojvodjanka87
Cao cure dobro jutro kako steuser posted image ja nikako il cu dobiti ranije il eksplodirati user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 236
10.12.2013 10:12:29   
madre
misika, bas bezvezeuser posted image ovaj mesec bas neplodan... ali zato sledeci ima samo da pljuste crticeuser posted image
von, i meni jos traje, ali je kod mene to normalno...
ksenix, navijam da bar ti popravis prosekuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 237
10.12.2013 10:25:33   
babby
Miska i Majo zao mi je...bas nam je bio bezveze ovaj ciklus ni jednauser posted image .. ali kad krenu crtice posle nove godine bice super .....user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 238
10.12.2013 10:40:18   
misika
joj meni je nekako bolje sad, najgore mi to cekanje da li ce biti ili nece..
sad krecem u nove pobede, ovaj mesec cu da uradim test na antispermatozoidna antitela..
kljuc je negde oko mene samo ga trebam naci user posted image
user posted image
i mora nam neko izvuci prosek do kraja godine user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 239
10.12.2013 11:09:11   
Nora7
Bravo, misika!!! To je pozitiva, koja nam svima treba! user posted image

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 240
10.12.2013 11:42:17   
buba m
Društvo prašim prašim jakoooo! Hajde da ovi dolazeći praznici donesu mnoooogo crtica! Malo alkohola da se mozak opusti pa u januaru da crtice iskaču na sve strane!user posted image

(odgovor članu Nora7)
Direktna veza do poruke: 241
10.12.2013 15:15:52   
mamica3
pozdrav drage drugarice,imam pitanje koje nije za ovu temu al nadam se nekom odgovoru,jel moguce da dodje vještica dok se pije dabroston ja ga pijem od prošlog ponedjeljka i sinoć se pojavila kap krvi,a dana side smeđe,dal da ga prestanem piti il da nastavim još dva dana...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 242
10.12.2013 21:43:38   
Ksenix
Misika, tako treba user posted image ...i meni je najgori period cekanja, tj., kasnjenja...
Samo da prijavim da mi jos nije stigla vesticara...kupila test, cisto da ne mislim vise o tome ako nije...a ne smem ni da mislim da jeste.. Nekako se uvek osecam jadno kad kupim test...kao da sebi presudim! Sta god, sutra ujutro cu znati...ako ne stigne pre..
Vojvodjanka, nadam se da ce okice jos vise da ti zasijaju kad ugledas user posted image user posted image A ja se nesto gledam, ne bih li uhvatila neki dodatni sjaj ali, jedino sto vidim da sija su sljokice od krejona! user posted image
Mamice, ne znam nista o tome...valjda ce se javiti neko ko zna..

user posted image za sve!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 243
10.12.2013 23:06:16   
17 joka
Mišika, da bude sledeci mesec uspešno

Ksenix, brzo ce zasijati tvoja zvezda u obliku user posted image

Pipi, dušo moja, pa ja evo nista bodrim ove devojke da sto pre dodju do crtica, da ih sto pre strefi ta sreca, ja cu ovde još dugo biti.

mi radimo sve moguce analize da vidimo što neuspeva VTO

Mamice mislim da je moguce da krene i dok se uzima terapija,ali rece ti neko ko je to koristio!

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 244
11.12.2013 8:43:38   
vonavoj
ksenix,gde si?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 245
11.12.2013 9:23:24   
New Mom
Von, danas u akciju! Malo picenceta i rodjendanski keks.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 246
11.12.2013 9:30:19   
madre
to sam i ja htela da joj kazemuser posted image ali je bas rano...
ksenix, kako stoje stvari?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 247
11.12.2013 9:53:41   
vonavoj
jos mi se mulja vestica user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 248
11.12.2013 11:16:38   
Ksenix
Drage zene...moj test se, eno, susi sa onom jednom, odvratnom crtom! Nije jos proslo pola sata, ali, to je to...njente!
E, sad treba videti sta se to dodgadja sa mojim ciklusima i mojim hormonima! Ali, prvo docekati user posted image .. eto, i ova epizoda se neslavno zavrsila...user posted image

Von, srecan rodjendan? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 249
11.12.2013 11:30:47   
vonavoj
bem ti ovaj mesec..skroz je los..ali bice bolje u NG! MORA!user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here