|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
6.12.2013 22:41:09   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: madre

jole user posted image
von, eto ti ga saduser posted image znaci i taj zeludac ume da omane...
ja se, iskreno da vam kazem, bas radujem, sad cu lepo da se pripremim za tu januarsku ovulaciju, nadam se da ce stici dok budem bila na zlatiboru, jer je bogi tamo napravljenuser posted image ma sta da vam pricam, danas i smislila ime za cerkuuser posted image

bas tako..ni to mi vise nije znak...to su hormoni,i onda isto dodje,i kad je user posted image i user posted image
oooo..pa to je divno,onda ce Zlatibor biti dobitni! A sto kaze UM,moj je februar! (mada bi me jos jedna skorpija unistilauser posted image )

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 176
6.12.2013 23:22:51   
Jole84
Von user posted image baš bezveze! Idemo dalje,sledeći krug je vaš user posted image Sad čekamo Maju user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 177
6.12.2013 23:47:14   
17 joka
NM, ja sam ti po dr. a nesto nemam snage ovde da budem, namam zasto, nepripadam vise tu, u lošem sam elementu pa da nekvarim raspolozenje.

svratim da iščitam šta se dešava , mnogooooo divnih osoba ovde ima sa kojima zelim da se radujem,dam podrsku, neki savet.

znam ko sam i znam svoj cilj i nastavicu ovu borbu ,neznam kad i kako ali znam da smo zasluzili da budemo roditelji i bicemo.

Dunjiceuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 178
6.12.2013 23:48:33   
Jole84
Joko user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 179
6.12.2013 23:52:15   
mati
Joko bre user posted image . Vidis kako smo Jolencetu istrenirali rodu, sledeca je tvoja...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 180
6.12.2013 23:53:16   
degu
Joko razumem te skroz i ja sam se bila povukla user posted image user posted image
Al znam da nikad nećeš odustati user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 181
6.12.2013 23:59:38   
17 joka
Mati,ja o prirodnoj rodi nemogu čak ni maštatiuser posted image
a za vto nam treba mnogo novca koji mi dugo necemo imati tako da... mnogo je drugacije kad imas i 1 % kad znas da mozda postoji mogucnost da to uspe prirodno trudila bih se, da bar imamo 2 pokusaja besplatno preko drzave ... mnogo je tesko mnogi to i neshvataju

oboje smo pukli psihofizicki,ali opet smo vec zagazili i idemo sve da proverimo sto se moze da nadjemo uzrok neuspeha.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 182
7.12.2013 8:57:39   
babby
Joko user posted image ti si jedna divna osoba i mi smo u slicnoj situaciji novca vise nemamo za vto jos otplacujemo 3 poslednja kredita tako da kad zavrsimo sa njima moje sanse dauser posted image bice 0 ali se nedam ...ovaj ciklus sam otplakala i rekla imas 2 dana zauser posted image posle samo pozitivno i mora jednom doci i kod nas starih cekalica treba pre svega u ovoj nasoj borbi ostati zdrav i normalan .....Majo navijamo za user posted image Von zao mi je draga ali kako ti rece tu je Zlatibor ja ga obozavam .. i ja oduziuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 183
7.12.2013 9:43:04   
babby
Maslacak posto vidim da si tuuser posted image asta kazes za ciklo. da pijem bele a braon kad mi bt obelezi ovulaciju posto se kod mene u domu zdravlja ceka po2 meseca na ultrazvuk i to onaj obicniuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 184
7.12.2013 9:56:15   
Maslacak15
Baby draga da, to je moj predlog... A reci mi jesi ti probala do sada DHEA suplementaciju? Osim toga nebi bilo lose da uzimas maticnu mlec, mnogi se "kunu u nju" kad je u pitanju rezerva i funkcija jajnika. Jako je zdrava ne moze da skodi. Puno te pozdravljamuser posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 185
7.12.2013 10:10:45   
daca77
Dobro jutro!!!
Samo da vas user posted image , a narocito svoju vrsnjakinju user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 186
7.12.2013 10:18:14   
hanka
user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 187
7.12.2013 10:33:34   
babby
DHEA jesam probala i super reagujem na nju ali sada je malo teze naci ima je samo u Igoru pa kad dodjem do Bg ja je uzmem...hvala Maslacakuser posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 188
7.12.2013 14:24:08   
vonavoj
gde ste crtice!
ja se danas bacila na spremanje kuce..tako uvek kad dobijemuser posted image ..kao ludak!!

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 189
7.12.2013 17:55:15   
misika
ja sam ujutru probala jednu lh trakicu i bila je negativna user posted image ... tako da vestica verovatno stize sledece nedelje..
citala sam jedan clanak o reproduktivnoj imunologiji i verovatno cu probati da uradim neke od tih testova u skorijoj buducnosti..
znam da nije tema za to, ali posto je ovo jedna od najaktivnijih tema da li neko ima misljenje o tim raznim antitelima i NK celijama.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 190
8.12.2013 14:09:50   
Verolina
Zene, ja nemam vremenaaaaaaaaaa...Dan mi prekratko traje...Pozdrav svim trudilicama.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 191
8.12.2013 14:16:41   
Maja1309
dobro jutro žene. nije me bilo jučer. čitam vaše postove.  jako mi je žao baby joka jako...
nemam uopće predođbu koliko košta vto, jel sijete napisati okvirno u eurima, nadam se da me to ne čeka. rastužile ste me pravo, jako mi je žao zbog vas, molim se za vas i sve ostale.
još nije došla vještica, 2 dana temp je 36,7, danas je 12dpo.
da vas pitam, dole se osjećam mokro, non stop zadnjih dana. malo prije sam išla na wc da proćirim dole, sve je mokro puno bjele mutne vodene sluzi, cerviks mogu dohvatiti, al je visoko, višlje nego 5dpo. sve je meko dole. jel to išta znači?

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 192
8.12.2013 14:27:32   
Ksenix
Gde ste crtke user posted image

Verka, nije ni mene dugo bilo...sta se desava kod tebe, iam li sta novo? user posted image
Majo, opet ne znam da ti odgovorim...ali, mene bas zanima to sa cerviksom...nikad se nisam posvetila tom momentu, pa ne znam kako to izgleda kad je nisko i kad je visoko...je l' se to bas jasno oseti? user posted image
Meni je sutra dan D...7 dana od kad su sise pocele da me bole, i 36. dc... Ako ne dobijem sutra, radicu test prekosutra... a bole me uzasnooooo...svaki dan sve vise...osecam i stomak vec danima...do juce sam bas bila raspolozena, bas neobicno za PMS ali danas sam nervozna kao pas...verovatno i zato sto me stigne ta nervoza od iscekivanja, hocu li ili necu dobiti...user posted image
Joko, draga, zao mi je mnogo zbog tebe, jedino mi je drago sto si toliko mlada i sto si tako jaka i hrabra...mora ti se zelja ostvariti! user posted image
Babby, nadam se da za tebe vazi isto kao i za Joku...kad se toliko zeli, mora i da se dostigne! Vreme izmedju treba koristiti na najbolji moguci nacin!

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 193
8.12.2013 15:03:23   
Maja1309
ksenix ja sam cerviks promatrala prvi put u ciklusu kad sam ostala trudna. al tada ga nisma znala uporediti ni sa čime. uglavnom tada ga nisam mogla dohvatiti 5dpo nikako, sve je bilo mokro i meko, dole kad uvučeš prst sve mokro i meko, a cerviksa nema, tada sam ostala trudna.

kasnije kad sma istraživala.
kažu da je cerviks prije menstruacije nisko, lako ga možeš dohvatiti, tvr i suh. kad je ovulacija visoko je meko i mokro, nakon ovulacije ako nije došlo do trudnoće nisko, tvrdo, suho. ako je došlo do trudnoće, meko, mokro i ne možeš ga dohvatiti. to je najlaički rečeno. e sad mene bini ja ga mogu dohvatiti danas 12dpo, al 5dpo je bio skroz nisko. sad je višlje, i bilo je suho i tvdo, sad je meko i mokro. najgore je što kažu da je sve ovo kao i pms i trudnički simptomi, sve može biti a i ne mora.
nije mi se dao jutros raditi test, strah me...
prekjučer mi je temp bila 36,8, a zadnja 2 dana 36, 7. pa me strah.
e jučer sam imala jako tešku glavobolju, nikad me tako glava nije bolila, to je nešto nevjerojatno. bila sam u ponu cijeli dan od rane zore, možda zbog umora, al i do sada sma bila umorna pa me nije tako boljela...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 194
8.12.2013 15:44:33   
vonavoj
uh,cerviksom se nikad nisam bavila...niti se pipamuser posted image
Majo,temperatura obecava,jos ako kazes da je kao i kad si bila trudna,navijam jos jace!
ksenix,da budu user posted image
a simptomi su isti,eto,mene grudi nisu bolele mesecima kad treba da dobijem,i sad jesu,mislila sam da je user posted image ,ali cvrc

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 195
8.12.2013 17:19:23   
madre
majo, navijam, bas bih volelela da je to touser posted image kada cemo znati?
evo, drugari, ja se vratila danas, pa se malo pozbavila kucom, pustila masinu, malo prebrisala. bogi spava, mm popravlja neki komp. planiram kad bogi ustane da idemo na kafu kod moje drugarice trudnjace, ona ovih dana treba da se porodiuser posted image taman cu da je smenimuser posted image
meni danas 3dc, malo je obilnija nego inace. planiram da pocnem da merim BT... ko zna kad ce moja O, ali ovog puta mi nece promaciuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 196
8.12.2013 17:19:29   
misika
jako mi je tesko da ne docekam user posted image
imala sam jos jednu lh trakicu i naravno nisam odolela i jutros je bila pozitivna, ali opet nije bila tamnija od kontrolne linije nego vrlo slicna..
znam da je vrlo ne pouzdano, ali sad ne mogu da prestanem da se nadam i ne smem nikom da kazem jer ako mi jos neko kaze da opustim pojescu ga..
nadam se da cu se makar malo bolje osecati ako se iskukam vama..
danas mi je 25 dc i 11 ili 12 dpo..
da li je rano da sutra uradim test?
kako cu li narednih meseci kad mi je sad ovako tesko.. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 197
8.12.2013 17:25:36   
madre
misika, mislim da nije rano za test sutra, nego ja ga ne bih radila, jer ako pokaze negativan rezultat samo ces pomisliti da si ga rano uradila i moraces da kupujes novi za koji dan. ali naravno da postoji mogucnost i da pokaze plusicuser posted image

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 198
8.12.2013 17:33:33   
misika
joj probacu sutra da se pokrijem usima i ne kupim test... i sacekam makar sredu..
sinoc me je jace boluckao stomak, a danas manje, ali me ceo dan bolucka..
mada me bolucka tu i tamo vec vise od mesec dana od onog produvavanja..
moj novi moto je: nemoj misliti na test!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 199
8.12.2013 17:46:48   
madre
super ti je motouser posted image trebalo bi da ga prisvojimo sve mi... nego, koliko ti traju ciklusi?

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here