Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 11:51:30
|
|
|
|
Ksenix
|
Von, a kolika ti je lutealna inace? To bi moglo vec biti kasnjenje, a testovi nisu bas 100% pouzdani Majo, meni se desavala tolika T, pa nista nije bilo...sto ne mora da znaci da tebi nece! I meni se ovih dana zagreva glava, levo uvo se zajapuri...ali, ne merim T, ne mogu da dodajem pritisak...ili ce biti ili nece! Samo me nervira kad kasni!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 11:54:50
|
|
|
|
vonavoj
|
pojma nemam....sad prvi put merim!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 12:09:28
|
|
|
|
Maja1309
|
i meni se inače dešava ta visoka temp a ne bude trudnoće, znam i sama Ksenix :) Nego pitam ima li još tko takvis situacija, to nas drma progesteron :) ksenix progesteron 7dpo 36,6 jel to ok?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 12:30:55
|
|
|
|
Ksenix
|
Majo, moram da ti priznam da pojma nemam...samo taj progesteron nikad nisam proveravala... Verujem, draga, da znas i sama, ali, eto, nadamo se...to je normalno i tako treba da bude! Von, sigurna si da je 15. dp? Meni je uvek bila 14 dana dok sam pratila...ako ti ne dodje do pon, vadi ti betu, pusti test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 14:15:48
|
|
|
|
vonavoj
|
grudi me ceo dan peckaju,boluckaju..a nema
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 14:36:05
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: degu Danas sam baš gledala na discovery-u oplođenje, do jajne ćelije stigne svega 10 najjačih i najbržih plivača, a svi ostali izginu usput, da sam se opet zapitala kako sam ja uopšte zatrudnela ludice bitno da si ti sada nama a ostalo je nevazno Sama sebe zamisljam kako cu biti trudna ali nekako u podsvesti neverujem da ce se to desiti.Spontani sam imala pre tacno 4 godine na danasnji dan pa sam mozda i zato u bedaku.Godine prolaze nista se nedesava.Jutros nisam mogla da dobijem ni uput za betaniju a kamoli upute za analize.Mm jede ono sa medom videcemo hoce li biti napredka
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 14:38:33
|
|
|
|
vonavoj
|
degu,jesi carica srculence,i podsvest je cudo! bice puno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 14:47:22
|
|
|
|
misika
|
malo sam poludela, pa sam htela da vas pitam da li sam stvarno luda.. slucajno sam videla neku staru temu da lh trakice mogu detektovati ranu trudnocu ali da je ta sama cinjenica malo kontraverzna... i uglavnom ja imam lh trakice kuci i trenutno sam sama.. danas mi je 22dc i uradim ja test kad ono pozitivan i to lepo pozitavan, doduse nije crtica tamnija ali je recimo jednaka.. inace O sam imala vec ovog meseca prosli ponedeljak-utorak i nemam pcos.. i zasto ja sad prosto ne mogu da sedim strpljena jos nedelju dana nego se sad jos nasekiram lh trakicama!!! sakrila sam sve dokaze za sobom mm ne sme da zna koliko sam luda..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 14:59:49
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj grudi me ceo dan peckaju,boluckaju..a nema Von pa zar nema ni svetla crtica? Ma nemoguće, gledam tvoj graf i ne kontam koji bi drugi dan mogla biti ovulacija. Srculence, mi smo pokušavali 5 godina, imali 3 iui i ništa. Al sad sam znala da ću biti trudna, da nema dalje iako sam imala paničan strah od vto. Misika hm, samo si sebe nasekirala lh trkicama istina je da mogu biti nekad pozitivne kod trudnoće. Koji ti je dpo, mislim da je jako rano i za betu, ipak ćeš morati da čekaš
< Poruku je uredio degu -- 5.12.2013 15:01:30 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 15:41:17
|
|
|
|
misika
|
dpo bi rekla 8.. ili 9.. znam da je rano.. mozda sad vec kad sam se spetljala da probam lh ujutru da uradim, recimo prekosutra ili mozda sutra bolje sledeci ciklus sebi da zabranim ringeraju.. mada pisala sam i ranije ovo mi je prvi ciklus nakon HSG i nekako od ovog meseca ocekujem najvise... zato sam i ovako luda juce-prekljuce mi je treperilo u maloj karlici, a danas me bolucka
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 16:58:42
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj kakvo je kod tebe stanje? stanje nepromenjeno menstruacije nema... danas prolazi 15. dan od kako je dr uocila da je prosla O, a rekla je da ce proci najvise 14... tako da ne znam sta da mislim od 28novembra smo imali nezasticene odnose tako da mi ne preostaje nista nego da se i sama nadam danas mi je 51. dc!
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 16:59:45 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 17:00:43
|
|
|
|
madre
|
odoh da uradim jos jednu LH trakicu, cisto da se igram bas me zanima sta ce da kaze
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 17:14:25
|
|
|
|
vonavoj
|
madre 51dc! degu,nista mi nije jasno..ali nista..grudi me bole,a inace ne bole..a od crtice ni c! jedino da nije O bila 2 dana kasnije...bas sam tad bila bolesna..pojma nemam! i dalje cekam!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 17:28:05
|
|
|
|
madre
|
da, da, 51. dc! ali sta se cudis kada sam vam rekla da je bogi napravljen 56dc... ma sou sa mnom! pa nista, cekamo tvoje crte, ako ne bude, onda u januaru zajedno idemo u prvo tromesecje, cisto da te obavestim svasta imam da uradim po kuci, a ja sela da popijem kafu bogi spava, prehladjen je pa nocu lose spava, pa sam ga pustila da sada odvali do kada hoce. von, ima li jos nesto od simptoma?
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 17:29:12 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 17:44:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
Madre s obzirom da ti je LH malo veci ja msilim da je tebi najbolje da pedantno meris temperaturu a kad vidis sift onda 5-7 dana posle toga proveri progesteron. Znam temperatura je nezgoda jel daje informaciju retroaktivno kad je O vec prosla ali ne preostaje vam drugo nego da stalno budete vredni
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 17:52:53
|
|
|
|
madre
|
maslacak, izvini da te pitam, sta kazes ti, je l ja treba da se pomirim sa tim da ce mi ciklusi uvek biti ovakvi i da se opustim? mislis da tu nista ne moze da se ucini? ako je tako, onda u redu, jer ja vec godinama kao sredjujem cikluse, doktori samo daju kontraceptive u te svrhe, ali mi oni ne resavaju problem. pitam te ovo nevezano za bebu pa kud kupih onda ovo najvece pakovanje trakica? inace imam neka ziganja u jajnicima i kao neki ostar (nejak) bol u materici, sta to moze da znaci?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 19:05:46
|
|
|
|
Maja1309
|
madre jesi radila lh trakicu? zna li netko kakava je razlika između boli pred vješticu i boli u ranoj trudnoći. ja kad sam bila trudna i kad me bolilo maternica jajnici točno sam znala da to nije menstruaciska bol, al tada sam znala da nisam trudna. a sada evo boli me desni jajnik, i općenito me dole sve nešto žigucka, nisam prehlađena radila sam nalaze prošli tjedan krv i urin. 9dpo je. bol je ko tupa, sijevanje, pritisak neki.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 19:23:11
|
|
|
|
misika
|
maja mene isto tako zigucka i isto mi je 8 ili 9 dpo a juce i prekljuce mi je treperilo u materici, onako kao kad pocne oko da ti igra bez razloga... no treba sacekati sledecu nedelju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 19:54:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Madre draga znam da lekari prepisuju stalno samo kontraceptive. I da oni su mogli da smanje privremeno LH. PCOS je jako kompleksna stvar, tako da ne mogu napamet da ti kazem da li moras da se pomiris sa tako dugim ciklusima. Sta si te sve proveravala od hormona? Najvaznije je naravno da si vec iznela zdravu trudnocu pa ocekjem da ces opet zatrudniti cim potrefite ovulaciju. Pozdravljam te.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 20:38:23
|
|
|
|
madre
|
radila sam sve hormone, sad sam trazila tamo u temi, ali izgleda da nisam napisala najnovije rezultate iz oktobra... pisacu kasnije. meni se cini da je sve u redu osim LH i FSH... to je ono sto me degu zeza, ona kaze da ja imam PCOS, ali doktori mi nisu dali tu dijagnozu. znaci postoji mogucnost da ce kod mene to uvek tako biti, da se ne bakcem ja vise time bez potrebe?! to ne moze da pravi neke probleme kasnije, je l? izvini, ja sam se sada bas navrzla
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 20:39:56 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 21:25:37
|
|
|
|
godo
|
Beta danas 140,6... lije kao luda pa smo doktorka i ja zakljucile da je biohemijska... Verovatno ce sledeci put biti bolje jer je verovatno bitno da je pocelo .Von iste simptomcice imam jos uvek tako da ces uskoro morati ti da potrazis prasinu za nas ostale!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 21:28:09
|
|
|
|
vonavoj
|
madre,zeludac ne prestaje da me boli,vec 3 dana ne veceravam...grudi isto...stvarno sam sludjena! maja,isto sam imala da ziguckanja u jajnicima,i nemam menstrualan bol...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 21:34:34
|
|
|
|
Maja1309
|
Šta mislite mogu li ta žiguckanja, pritisan, napuhanost biti od vira, pijem ga 4 dana 3 puta po 2,5 dcl?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 21:39:02
|
|
|
|
madre
|
godo, bas mi je zao nije moralo tako da bude! ali kazu da je posle biohemijske zena bas plodna i da brzo dolazi do trudnoce, valjda sam dobro to shvatila von, pa ne znam sta da ti kazem! ti ces svakako sve znati prekosutra, je l tako? je l te inace muce bolovi u stomaku pred mene evo upravo menstrualno boli, komesa mi se u stomaku... majo, ne znam, pitaj tamo na temi o caju, trebalo bi da tamo znaju. ja sam ga pila, ali se ne secam da sam to osecala.
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 21:40:55 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 22:07:45
|
|
|
|
vonavoj
|
godo,bas mi je zao..ali znas na cemu si! jel sad moras da pratis i betu? madre,uglavnom me boli i stomak..sad samo zeludac! svakako cu znati prekosutra,samo sto sutra imam neki seminar,ako budem bila ovakva,bice veselo...sva sam i naduvena! uh,za caj ne znam nista...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?