Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:08:22
|
|
|
|
degu
|
Ja baš nisam sigurna al ajde Koliki tebi beše LH? Kad je povišen oće trakice da budu stalno pozitivne,pa te zato pitam. Ja dugo nisam mogla da ih koristim.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:08:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
ma ne treba da lupas glavu oko toga Madre. Oni ili prodju ili ne prodju kroz cervix i dalje nastave put. Ako su osteceni nemaju sanse da oplode nista. Zato ih i ima x miliona da bi se izdvojio jedan koji je fit. Ako sam dobro razumela da te to brine. Kad su u pitanju ti jako rani stadijumi razvica znaci oplodnja i trudnoca oko implantacije pre testa, sto bi mnogi lekari rekli to je " sve ili nista princip".
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:10:53
|
|
|
|
degu
|
Danas sam baš gledala na discovery-u oplođenje, do jajne ćelije stigne svega 10 najjačih i najbržih plivača, a svi ostali izginu usput, da sam se opet zapitala kako sam ja uopšte zatrudnela
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:14:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
Veverko otkricu ti tajnu, tako sto je jedan spermatozoid stigao i oplodio tvoju jajnu celiju hihihihihih
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:15:21
|
|
|
|
madre
|
degu, LH mi je 12,5 (fsh je 6), a prosle godine oko 16 (fsh oko 8), e sada ne znam da li je moguce da se to smanjilo zbog kontraceptiva koje sam pila 3 meseca do avgusta? maslacak, da bas to me je zanimalo, hvala ti
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:16:31
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: degu Danas sam baš gledala na discovery-u oplođenje, do jajne ćelije stigne svega 10 najjačih i najbržih plivača, a svi ostali izginu usput, da sam se opet zapitala kako sam ja uopšte zatrudnela stigao jedan ali vredan
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:19:05
|
|
|
|
degu
|
hehe Maslačak moguće da je to Madre, pokušaj sa tračicama, mada mislim da će ti biti jako teško da pratiš. A može da se smanji i meni se na kraju lh dosta smanjio i super su mi lh trake služile.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:25:27
|
|
|
|
madre
|
pa posle ispijenih kontraceptiva je 12,5- je l to ok za trakice? nemoj mi reci da nije, ja narucila najveci paket da vas pitam nesto, kad ste vec pristale da me slusate ja sumnjam da moje menstruacije ne dolaze jako dugo zbog niskog progesterona! sta je mogu da uradim po tom pitanju? i kako uopste otkriti da li je to u pitanju? kojim danima se on prati u neredovnim ciklusima da bi se ustanovilo da li ga ima doboljno? nemojte mi samo reci 7 dana posle O, jer ja ne znam kad mu to dodje
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 0:26:42 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:29:54
|
|
|
|
degu
|
Maslačak će ti već reći al mislim da progesteron nema veze s tim, više ima veze lh i fsh, al dobro ti već znaš šta ja mislim šta je kod tebe uzrok Nizak progesteron ti govori samo da nije bilo ovulacije. Pokušaj Madre, moj LH je bio 18 pa je stvarno bilo teško pratiti, verovatno će ti se sve vreme pojavljivati dve crtice, pozitivan će biti onda kad ti je T crtica tamnija od C.
< Poruku je uredio degu -- 5.12.2013 0:31:35 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:33:31
|
|
|
|
madre
|
lele, a ja uradila pre neki dan kada mi je stigao paket i uradim jednu iz radoznalosti iako mi je dr rekla da je O prosla, kad ono pojavila se i dooobra druga crta, ne bas tamna kao prva, ali dooobra a ja sam mislila da tako treba, da samo treba da cekam tamniju. i bas sam pokazivala muzu i pitala se kako li cu se snaci sa njima kada dodje vreme za to jer je crtica prilicno tamna. a trakica uglavnom pokazuje samo jednu crtu ako jos nema o, je l?
< Poruku je uredio madre -- 5.12.2013 0:38:01 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:35:56
|
|
|
|
madre
|
degu, veruj mi da sam ja molila za tu dijagnozu ali nece da daju, stekare! dobro, kazi mi sta bi ti uradila na mom mestu? sta mislis sta je u mom slucaju delotvorno?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:37:06
|
|
|
|
degu
|
Da, normalnim ženama pokazuje jednu crtu kad nije ovulacija dešava se i da trudnim ženama pokaže dve crte pa to ti kažem, jako je teško protumačiti kad je pozitivan rezultat jer bude dosta tamna i ta T linija, znači mora ti biti tamnija od C kad su plodni dani. I meri BT, pij virak i navali na muža Pa meni je upalila promena ishrane, ni siofor nije delovao dok nisam promenila ishranu, tako da možeš da pokušaš.
< Poruku je uredio degu -- 5.12.2013 0:38:11 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:41:50
|
|
|
|
madre
|
aj napisi mi negde taj carobni meni
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 0:44:57
|
|
|
|
degu
|
Pa ništa čarobno, samo izbaciš brašno i šećer ja sam se hranila po lchf-u, imaš dosta na netu o tome, nisam jela ni skrobno povrće. Sad kako sam trudna i dalje sam bez brašna i šećera al jedem krompir, pirinač, cveklu i ostalo korenasto krtolasto povrće.
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 7:53:18
|
|
|
|
Maja1309
|
dobro jutro noćnoj smjeni i dnevnoj :) A jeste se raspisale... Kod mene jutros niska temp, inače nisu tako niske, samo u ciklusu kad sma bila trudna, al ne mogu to nikako vjerovati, bojim se nadati. to sam sve umislila :) Šta ima kod vas, von radila test i negativan a temp jutros u porastu šta kažete?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 8:14:45
|
|
|
|
vonavoj
|
sta kazete za moj slucaj! test negativan!a temperatura raste...jedino da sam rano uradila test,jer meni jos ne kasni...a mozda je implementacija bila kasnije!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 8:18:06
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Von, Majo navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 9:19:37
|
|
|
|
misika
|
vonavoj mozda si ipak poranila... ja mislim da dan, dva, tri imaju veliku ulogu u rezultatu testa... zar ne? ja sam radila test kad sam bila mlada, kasnilo mi je tri dana i linija je bila jako jako bleda, ali je test bio pozitivan, meni su prilicno redovni ciklusi...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 9:23:16
|
|
|
|
misika
|
a mene bolucka stomak i tako me nervira jer ne mogu da procenim da li se ipak nesto desava ili je to jos uvek posledica od hsg-a... a sledeca nedelja mi je tako daleka, kao da je nikad necu docekati...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 9:50:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro crtice.Samo da provjerim da li ste,aktivne sa muzicima.Grlim i vucem jako
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 9:55:19
|
|
|
|
vonavoj
|
svaki dan je bitan,beta raste..videcemo,ako do ponedeljka ne dobijem,onda cu da radim! dobro mi je mm rekao,da je rano,da ne zurim..i djavo mi nije dao mira!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 10:36:44
|
|
|
|
madre
|
von, dobro, cekamo ponedeljak! ne prestajemo da navijamo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 10:39:27
|
|
|
|
Maja1309
|
da vas pitam... U danima nakon ovulacije pa do vještice, tjekom dana obuzme me temperatura koju osjećam u glavi, kao da mi glava, obrazi izgori tjelo ne.. Npr juče samo oko podne imala temp pod jezikom 37,5. a nisam bolesna ni ništa... jel se vama to događa?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 10:50:22
|
|
|
|
Ksenix
|
Dobro jutro! Von, koji ti je dc? Bas si nestrpljiva Samo neka T nastavi da raste, izes test!! Majo, a koji je tebi dc? I kod mene sve bebe i trudne devojke...ali, vec sam se navikla na to...sad mi cak prija da sam u njihovom drustvu...nekako mi se cini da sam i ja bliza svojoj bebi kad sam sa njima Ja sam odavno prestala da brojim svaki dan posle O...mislila sam da nema nikakve sanse i lakse mi je bilo da zaboravim na to...malo se uzbudim par dana pred a iznerviram se bas kad krene da kasni...kao da mi nije dosta sto ce svakako da dodje Misika, sva sreca, pa vreme prolazi...doci ce brzo sledeca nedelja, pokusaj da se zabavis necim do tad Daco, sta ima kod tebe? Jole, draga trudnjaco, je l' uzivas? Proslo je najgore? Mnogo sam srecna zbog tebe i zbog svih devojaka koje bebe iznenadise...nadam se da ce i nas ostale! Mene grudi pocese da bole 30. dc., i to baaaaas da me bole...nisu tako odavno...inace dobijem 7 dana posto pocnu da me bole, a to ce biti vec 37.dc. Danas mi je 32. dc., opet se razvlaci..uh..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 5.12.2013 11:11:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: madre von, dobro, cekamo ponedeljak! ne prestajemo da navijamo kakvo je kod tebe stanje? uh,majo,nemam takve talase,jer se uglavnom smrzaam na poslu! ksenix,15dpo ..bice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?