|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
4.12.2013 18:16:30   
vonavoj
uradi betu za 2 dana,mora da se duplira ako je sve ok,a idi i kod dr,da vidi sta se desava!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 76
4.12.2013 18:18:20   
Ksenix
Ne znam zasto mi je sve ostalo uokvireno...user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 77
4.12.2013 18:21:02   
vonavoj
jer si citirala!user posted image idi na uredi i obrise prvu i poslednju zagradu!

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 78
4.12.2013 18:26:18   
Ksenix
Ej, pa znam...radila sam to i ranije, ali, sad ne vidim te zagrade u poruci, pa ne znam ni sta da obrisem...nema veze...razumemo se..user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 79
4.12.2013 18:26:33   
godo
Isla sam juce kod doktora,sutra uz.Ona me je pregledala i poslala da uradim betu,kaze nista to nije sto curka.Izludeh!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 80
4.12.2013 18:28:14   
vonavoj
jel ti dala progesteron? a na uz ce sve lepo videti! po tvojoj racunici bi trebalo da si koja nedelja?

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 81
4.12.2013 18:31:30   
Ksenix
Godo, kakva ti je dr.? Mozda stvarno nije nista...ali, treba biti oprezan...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 82
4.12.2013 18:38:57   
degu
Godo to je lepa beta, ponovi je za 48 sati user posted image
Ksenix, iskreno iako sam predala papire za VTO, mi se nismo opustili, nije se promenilo ništa sem mog stava možda, radovala sam se jer će uskoro vto, jer sam znala da ću uskoro biti trudna, a do tad sam govorila nema šanse da zatrudnim. Promenila sam i neke loše navike, prestala da pušim, zdravije se hranila, sve je to bilo u sklopu priprema za vto, a da kažeš da sam se opustila, nisam, a ni spermogram nam se nije popravio, tako da je ovo samo čudo.
Madre kolko je prošlo otkad si bila kod dr-ke?
Von navijam jako user posted image
Majo mislim da je to kratak period da bi se opterećivala, polako, volite se i uživajte jedno u drugom.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 83
4.12.2013 18:48:23   
godo
Von ja i nemam racunicu...Poslednji,a ujedno i rizicni odnos je bio 11.11. pa sad ko zna da racuna.Ujutru cu da uradim test i da ponoim betu,a posle posla na uz.Bas bih volela da je sve u redu user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 84
4.12.2013 18:49:53   
vonavoj
test ne treba da radis,cim je beta 122,on ce biti pozitivan,samo betu za 48 sati! cini mi se mala beta za tu nedelju!
a mozda i nije,ako si 5ta nedelja! TEMA BETA

< Poruku je uredio vonavoj -- 4.12.2013 19:00:47 >

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 85
4.12.2013 18:51:03   
Ksenix
Degu, verujem da se nisi previse opustila, ali, na neki nacin si se rasteretila razmisljanjem da ces uskoro biti trudna... Posle ove situacije proslog ciklusa, posle dugo vremena i ja mislim da cu uskoro nekako biti trudna...zelim tako da mislim, jer mislim da tako samo mogu da pomognem user posted image A i ta situacija mi se desila posle meseca gde uopste nismo imali puno odnosa i kad sam rekla da mi je muka vise od jurnjave za plodnim danima i kad mi se seksa i kad mi se ne seksa..

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 86
4.12.2013 21:47:13   
Maja1309
žene nemojte mi se smijati, al čim mi vi pišete da sam dobro i da ću biti trudna meni lakše,
madre nisam te razumjela draga na što ti kod nas miriše, da ću uskoro biti trudna ili da trebamo spermogram

ksenix hvala ti na posvećenom vremenu, ja nekako mislim ko ti vezano za spermogram da sačekamo još koji mjesec, najviše iz razloga što muški su osjetljiviji, moj suprug kad ima temp on se sav uspaničari i nije dobbro te da mu spermogram bude loš mislim da nebi preživio, on čak ima 2 mjeseca govori da ide ja mu ne dam još, bojim se kako bi podnio ako nije uredu, a to da ne bude uredu ne mora biit toliko loše jer sam jednom bila trudna.
lakše bi podnjela da sa mnom nešto nije uredu nego s njime, jer ja sam jača :)

tako sam sebi u glavi utvrdila da neću biti trudna da je to blokada golema,

a oko mene bar 5 beba do pola godine starosti i 7 trudnica, šta da vam kažem. da nisma imala spontani, jučer mi je bio termin za roditi, tuga tuga, bš sam lše zadnjih dana, al čitam vaše ohrabrenje i dobro mi je. hvala drage moje.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 87
4.12.2013 22:01:04   
degu
Ksenix upravo mislim da je moj pozitivan stav mnogo, mnogo uticao. Za sve planove za sledeću godinu sam ja govorila, ne, tad ću biti trudna.
Majo normalno je da si osetljiva, u ovom periodu pogotovo i verujem da ćeš se uvek setiti termina iz prve trudnoće, al nemoj da misliš negativno, razmišljaj kako ćeš uskoro biti trudna, dopusti sebi da osetiš radost zbog toga, maštaj o stomaku, bebi. Takve misli moraju da privuku user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 88
4.12.2013 22:11:01   
Jole84
Majče i ja mislim kao i devojke,da još ne radite spermogram,ovulacije su ti dobre (dobro ih pokrivaš user posted image ) a i relativno skoro si uspela da ostaneš trudna,samo napravi mužiću onu mešavinu s medom,pa je kusajte zajedno,jako je ukusna a delotvorna,pre O poneko pivce,malo uživanja i biće beba uskoro,videćeš user posted image
Ksenči dugo te nisam videla user posted image ajde da te brzo prebacimo kod Degu u prvo,želim ti čudo koje je i nas zadesilo user posted image
Godo biće sve u redu! Srećno na uz sutra,pa da ti čestitamo user posted image Sigurno će ti odmah dati utrogestan.
Von držim palčeve za sutra user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 89
4.12.2013 22:15:09   
Maja1309
duše moje ljubi vas

nakon spontanog mm je jeo med sa onim sjemenkama suhim voćem.. onja recept s weba...
sad jede svaki dan par brazilskih :) i po 50-100 grama bućinih sjemenki i sjemenki suncokreta, cjedimo grejp, jedemo oistacije, orahe, bademe....

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 90
4.12.2013 22:18:04   
degu
Majo to je sve super za plodnost, samo tako nastavite. Ja verujem da kod vas nema nikakvih problema i evo vučem te za nosić u prvo tromesečje user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 91
4.12.2013 22:19:05   
Jole84
Ako Majče,samo pokušaj bez opterećenja,jedite navodno zbog imuniteta,pričaj sebi "beba ako bude bude"...samo bez sikiracije i biće,videćeš user posted image
Znam da je lako da se kaže a teško da se živi s tim,al dajte sve od sebe user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 92
4.12.2013 23:42:34   
madre
godo, nekako mi je bas mirisalo da si trudnauser posted image cestitam, to je diiivnouser posted image uradi betu za 48 sati...
degu, bila sam kod dr 21og novembra? ona tada rece da je O upravo prosla, meni bas bilo krivo, ali rekoh necu na silu da muckam kad je vec prosla...
von, eto me ovde ranom zorom da citam sta kaze test!
ja bila sa drugaricom na kafi, ona je usla u 9i mesec i bas sam uzbudjena, jos malo nam stize jedna devojcica!

nego, imam jedno pitanjce... da li znate koliko je stetno korisiti durexov lubrikant u nezasticenim odnosima za vreme plodnih dana?
joj, kad mi samo padne na pamet da cu sada da skinem brus, vec me boliuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 93
4.12.2013 23:49:25   
Maslacak15
Made skoro svi lubrikanti su losi, osim proseeda i mislim jos jednog al ne mogu da mu se setim imena trenutno. Nisu filizioloski kompatibilni sa semenom tecnoscu i uglavnom svi spermici stradaju. Sto naravno ne znaci da je nemoguce zatrudneti sa njima ali ja ih nebi koristila.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 94
4.12.2013 23:55:18   
madre
mislis verovatno na zestica fertility?user posted image imam ga... ali sada moram da budem iskrena, pre par dana smo koristili durexov jer je dr rekla da je O prosla, pa sam taj stedela za plodne dane u sledecem ciklusu!user posted image ma sou sa mnom, uvek neka cudna pitanja! mozes li mi, molim te reci koliko dana maximum maximuma moze da prodje od dana kada dr ultrazvucno vidi da je upravo prosla O?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 95
5.12.2013 0:00:00   
Maslacak15
da mislim zestica fertility user posted image . Maximum maksimuma 18, ali realnije je 16. Drzim fige da nas obradujesuser posted image . Kad planiras test?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 96
5.12.2013 0:02:05   
madre
ovo je nesto 2u1, ujedno i ulje za masazu... sada sam procitala da ne sadrzi spermicide, je l to onda ok? nije mi toliko vazno da li ih ubija (posto ga vise necu koristiti), koliko da li ih osteti?
tesko da su tada bili plodni dani, ali samo ne zelim da brinem bez potrebe...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 97
5.12.2013 0:04:04   
degu
Madre nemoguće da su 2 ginekologa omanula sa tvojom ovulacijom user posted image
Kad nam radiš test? user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 98
5.12.2013 0:04:54   
madre
onda imam jos fore! nema od mene nista u ovom ciklusu, ali januar je mojuser posted image
samo dok ja sacekam user posted image ubajatice mi se LH trakice, jer meni O nikada nije pre 35dc!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 99
5.12.2013 0:08:17   
madre
degu, je l vidis ti to?!user posted image ma ja sam izgleda cudo prirode, ko zna koliko ja ovulacija imam u mom podugackom ciklusuuser posted image
cekamuser posted image jer smo se cuvali pre te uocene ovulacije, jer sam pila antibiotikeuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here