|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
4.12.2013 9:50:55   
vonavoj
misika sve su to znaciuser posted image
navijam!
inace,vratila sam se u 2011kad sam prvi put cekala user posted image ,bilo je nas 10 koje smo cekale i skoro sve smo u roku od mesec dana ugledale user posted image , to je svaki dan bilo pisanja,po 10 strana,cak su nas i opominjali! a sad je bas pusto ovde..a inace,sa tim devojkama i dalje pisem,ali je vecina otisla sa RR,nego na fb,cak smo se 3 puta i sastajale u BGu!

< Poruku je uredio vonavoj -- 4.12.2013 9:53:10 >

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 51
4.12.2013 9:51:02   
bubili023
Hvala Mishika user posted image

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 52
4.12.2013 10:08:06   
misika
mozda se situacija ponovi user posted image
ja sada cekam dve godine, nakon svih analiza i HSGa na kraju, sve je uredno i skolski i meni i mm. Racunam da ako se ne desi ovaj i narednih par meseci probacu da nadjem imunologa user posted image jer vise nema sta da bude problem.... a oba dr kod kojih idem su do sada odbijali da radimo test na ASA...
ja sam kao mlada imala prekid nakon cega sam otprilike godinama se molila da ne ostanem trudna, tako da mozda sam sama sebe uvela u neki grc user posted image
i sad kad vec dve godine zelim ono nece.

(odgovor članu bubili023)
Direktna veza do poruke: 53
4.12.2013 10:09:05   
vonavoj
ajoj,misika,bice!

(odgovor članu misika)
Direktna veza do poruke: 54
4.12.2013 10:29:12   
degu

IZVORNA PORUKA: vonavoj

misika sve su to znaciuser posted image
navijam!
inace,vratila sam se u 2011kad sam prvi put cekala user posted image ,bilo je nas 10 koje smo cekale i skoro sve smo u roku od mesec dana ugledale user posted image , to je svaki dan bilo pisanja,po 10 strana,cak su nas i opominjali! a sad je bas pusto ovde..a inace,sa tim devojkama i dalje pisem,ali je vecina otisla sa RR,nego na fb,cak smo se 3 puta i sastajale u BGu!

Tako je bilo i kad sam ja stigla, ekipa iz snova, za par dana bi popunile 100 strana, u toku jednog meseca bilo je po 4 dela crtica i bilo je fenomenalno. Ujutru jedva dočekaš da vidiš šta je jutarnja smena pisala, a one jedva dočekaju da vide šta smo mi u noćnoj pisale user posted image divna vremena. Isto se većina od mojih crtica povukla sa RR, moja grupa je cela nekako dugo čekala crtice i još ih ima da nisu dočekale, al smo u svakodnevnom kontaktu, bodrimo se i dalje a sa nekima se i viđam redovno. Stvarno sam velike prijatelje ovde stekla user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 55
4.12.2013 10:30:27   
vonavoj
eto,degu zna!!user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 56
4.12.2013 10:36:23   
degu
Znam vrlo dobro, šteta je što sad nije tako, mada i bolje je da dolaze i što pre odlaze u tromesečja user posted image a ne kao mi nekada, postale smo starosedeoci user posted image
Ajd kad sam tu da vas povučem sve za nosiće, dok sam još u prvom tromesečju da vas dovučemuser posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 57
4.12.2013 10:44:21   
vonavoj
vuci,vuci!user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 58
4.12.2013 11:57:11   
madre
da i meni je zao sto slabo pisemouser posted image pisacemo od januara u tromesecjimauser posted image
von, vidim kod tebe se zakuvava, blizu smo raspeletauser posted image znaci, sutra cemo znati, je l?
ja jos nisam dobila, ali je stvarno ocekujem danas, stomak hoce da mi pukne!
degu, vuci, vuciiiiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 59
4.12.2013 12:00:22   
vonavoj
danas me zeludac ne boli,samo ledja i javnu se jajnici!user posted image
videcemo sutra bazalnu,pa prekosutra testic!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 60
4.12.2013 12:13:45   
madre
ja npr. imam i blagi menstrualni bol i neke ostre bolove, neka sevanja ne znam ni kako da objasnimuser posted image grudi me boleee, svrbe, peckaju, ma sveeuser posted image piskam non stop,znojim se, slinim... ma sve me strefilo, a nemoguce je da sam trudna, jedino ako nesto nije proslo kroz kondomuser posted image user posted image
joj, jedva cekam tvoj test!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 61
4.12.2013 12:15:01   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: madre

ja npr. imam i blagi menstrualni bol i neke ostre bolove, neka sevanja ne znam ni kako da objasnimuser posted image grudi me boleee, svrbe, peckaju, ma sveeuser posted image piskam non stop,znojim se, slinim... ma sve me strefilo, a nemoguce je da sam trudna, jedino ako nesto nije proslo kroz kondomuser posted image user posted image
joj, jedva cekam tvoj test!

user posted image ako si te srece neka je i proslo!user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 62
4.12.2013 13:03:39   
Maja1309
ej ženice

ma iskrena da vam budem i ja sma prije non stop virila šta je tko napisao...

al onda je došao neki period da sam dobila osjećaj da svatko želi sudjelovati al se ne baš previše uključivati, tipa samo odgovorimo idi doktoru, uradi test, i simptomi za trudnoću i vješticu su isti. te tri stvari sam najbolje naučila na forumu :)

šta kažete da bi ja sada trebala uraditi ako dođe vještica.
Da skratim:
1. prvi put sam ostala trudna u 6 ciklusu pokušavanja
2. ta trudnoća završila spontanim u 12tj
3. nakon spontanog išla sam na UZV pregled i sve bilo ok
4. nakon spontanog sam radila nalaze urina i krvi, TORCH nalaz, sve briseve cerviksa, progesteron 21ddc., svi su bili uredni.
5. nakon 2 mj od spontanog išla sam po mišljenje i uzv kod drugog ginekologa također sve ok.
6. sad sam 7 ciklus nakon spontanog, a 4 ciklus da radimo na bebi i još ništa.

šta mi je dalje činiti, dali da idem opet kod dr? da čekam još neko vrijme? nismo radili spermogram ni ja hormone (osim progesterona)

da još malo čekam, pokušam s macinom i virkom
macinu sam pila 3 mj prije trudnoće koja je završila spontanim.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 63
4.12.2013 13:04:46   
Maja1309
imam 29 godina suprug 32

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 64
4.12.2013 13:11:05   
vonavoj
majo,nismo mi samo pisale sta je raditi,to je svakodnevno piskaranje bilo kako se ko oseca,sta radi!
mislim da sacekas jos malo,ako su sve analize dobre,a do trudnoce je doslo,znaci da moze! mi smo na prvoj bebi radili 3 meseca,evo sad se ne pazimo vec 4 mesecauser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 65
4.12.2013 13:12:17   
Maja1309
meni je malo sumnjivo što sam sve cikluse dobro pokrila, ovulacije bt pokazao, pokrili ih a nema bebe...
to mi je malo čudno
il je to sve psiha

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 66
4.12.2013 13:25:57   
babby
user posted image meni sinoc stigla...bas sam sva nikakva sinoc sam se dobro isplakala pre 2 dana nam bilo 10godisnjica pa sam mislila konacno kad ono corak user posted image necu da vas davim ovako negativna Von i ostale navijam da vam testici buduuser posted image user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 67
4.12.2013 14:27:52   
cockic
ja sam sa sinom pokrivala godinu dana cikluse i nisam ostajala trudna.sve dok nisam prestala da mislim.tj opeterecujem se da ostanem user posted image ,a sa cerom sam ostala prvi mesec pokusaja.sin mi je imao 13 meseci.e sad kad bi trece nemam pojma kako ce biti.kad krenemo da pravimo trecu bebu,docicu u ovu temu user posted image

a vama crtice zalim da sto pre odete u prvo user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 68
4.12.2013 14:28:55   
madre
babby, zao mi jeuser posted image
majo, a spermogram?

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 69
4.12.2013 15:19:36   
Maja1309
madre nakon spontanog sam pitala ginekologa dali da uradimo spermogram, on je rekao da misli da nemam potrebe, jedino ako nakon spontanog ne uspijem neki period ostati trudna onda da uradimo. ja evo 4 ciklus se trudimo, pa ne znam jel potrebno da ga već uradimo ili da još malo čekamo?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 70
4.12.2013 17:45:28   
vonavoj
kupila sam test,sutra ga radim..pocele su i grudi da me peckaju,bole,nadam se da sam user posted image ..inace me pred user posted image ne bole!
psiha je cudo,to svi kazu,ali ajde,nije lako..mada sam ja zatrudnela prvi put kad sam imala zavrsni u firmi,ostajala do kasno na poslu,radila...i desilo se!a pre toga sam bila bas usresredjena na cikluse,dane..

babby,ne davis nas! tu smo da se olaksamo!

< Poruku je uredio vonavoj -- 4.12.2013 17:47:51 >

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 71
4.12.2013 17:58:20   
madre
majo, ja sam skontala da je kod tebe sve ok, vidim da imas usper ovulacije, tako da bih , da se ja pitam, sigurno prvo odradila spermogram, pa onda sve ostalo. meni nekako kod vas mirise na to...
von, jooooj, ala se priblizilo, javljaj cim saznasuser posted image a sise mi ne pominji, bole kao nikad.
inace, ja nisam dobila, tako da moram vam reci, da ni ova dr nije pogodila. posle tog njenog pregleda smo imali nezasticene odnose tako moze svasta da budeuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 72
4.12.2013 18:05:04   
godo
Moze li neki brzi odgovor beta 122,a user posted image curka...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 73
4.12.2013 18:13:50   
vonavoj
uh,kad si trebala da dobijes?

(odgovor članu godo)
Direktna veza do poruke: 74
4.12.2013 18:15:49   
Ksenix
IZVORNA PORUKA: Maja1309

ej ženice

ma iskrena da vam budem i ja sma prije non stop virila šta je tko napisao...

al onda je došao neki period da sam dobila osjećaj da svatko želi sudjelovati al se ne baš previše uključivati, tipa samo odgovorimo idi doktoru, uradi test, i simptomi za trudnoću i vješticu su isti. te tri stvari sam najbolje naučila na forumu :)

Slazem se, potpuno...
Inace, Majo, mislim da jos nije vreme za spermogram...ako si jednom vec uspela da zatrudnis...samo se mozete jos dodatno opteretiti ako rezultati nisu sjajni...a toliko slucajeva znam gde spermogrami nisu bili sjajni ali je, ipak, doslo do trudnoce normalno... Pa, ako jos 2-3 meseca ne bude nista, krenite u provere. Vi, i ovako, mozete napraviti onu mesavinu sa medom i raznim semenkama, za svaki slucaj...ili da tm jede redovno bar orahe user posted image bice sve ok!!!
Degu, vidim da je uspelo...prirodno...to me mnogo raduje! user posted image
Imam utisak da su trudnoce najcesce kad doktori kazu da nema sanse za trudnocu ili kad krenu pripreme za VTO...to bi znacilo da je psiha ludiloooo...samo ne znam kako se instant prebaciti u takvo stanje svesti user posted image
Nama je urolog rekao da nista vise ne pokusavamo i da krenemo u proceduru za VTO jer on misli da se stanje kod mm nece popraviti, da je steta ucinjena davno...itd...medjutim, mi i dalje verujemo da se moze desiti i prirodno i bas smo u nekom pozitivnom raspolozenju user posted image
Proslog meseca mi je kasnilo 16 dana, a nikad mi u zivotu nije kasnilo toliko...najvise 14 dana i to jednom godisnje, a to jednom je vec bilo ove godine...uz to, dosta simptoma koje nisam nikada oset__ila za proteklih godinu i nesto od kad pokusavao...napadi gladi, jelo mi se grozdje strasno, pila mi se kafa kao nikad, sekret nije stajao od O, raspolozenje divno...i, na kraju, dobih...pih...ali, dalo nam je nadu, posle dugo vremena da je mozda moguce user posted image Sad opet cekam da dodje...svaki cas moze, a mozda i nece user posted image
Von, Madre, nadam se da ni vi necete procureti! user posted image

< Poruku je uredio Ksenix -- 4.12.2013 18:25:17 >

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here