Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 11.12.2013 11:35:27
|
|
|
|
mamica3
|
dobro jutro ženice evo jedna za sve.. meni juce krenulo smeđe doduše samo kad mokrim,jutros uložak cist valjda ce sad opet krenut,ni sama nisam znala da sam ovako problematicna...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 11.12.2013 16:21:19
|
|
|
|
17 joka
|
Von, ima sledece godine sve da letite u prvi razred Mamice,svi smo mi problematicne na svoj nacin Ksenix, bas mi je zao ali budite vredni za praznike pa da se radujemo!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 12.12.2013 12:09:34
|
|
|
|
Ksenix
|
Crtice drage..gde ste nestale? Ja samo da prijavim da jos nisam dobila i da me grudi danas jos vise bole... Potpuno ludilo!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 12.12.2013 12:25:16
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hahaha Ksenix kod mene isto ludilo mada ja jos i ne treba da dobijem al ko da sam ugradila silikone peticu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 12.12.2013 12:31:06
|
|
|
|
degu
|
Ksenix onda još ništa nije gotovo Vojvođanka ajd požuri da mi praviš društvo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 12.12.2013 12:39:17
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
zurim draga al nikako da stignem ma bice nesto mora
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 12.12.2013 12:43:31
|
|
|
|
degu
|
Ajde mora neko sa mnom u savetovalište da ide a posle i u školicu za trudnice ako bude Vučem te za nosić
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 12.12.2013 13:10:27
|
|
|
|
vonavoj
|
kod mene prosla vestica!sad u nove pobede,moramo da punimo prvo tromesecje! do marta cu uci u prvo!
< Poruku je uredio vonavoj -- 12.12.2013 13:16:08 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 7:53:48
|
|
|
|
Maja1309
|
jutro crtice, kako ste mi. Evo i meni lagano krava prolazi, danas mi je 5dc. manje je obilna i bolna bila nego zadnja 3 ciklusa. možda od virka, jer osjetim da od virka bolje i spavam. Krenula sam od prošlog ciklusa negdje od 20dc s virkom, a od ovog ciklusa pijem skupa virak i hajdučku, zdravac i vjerojatno sutra uključim i macu. Idemo u nove pobjede. Nadam se crticama. radit ću i lh trakice... Kako ste mi vi, von mjeriš li BT, babby, ksenix, ostale ženice?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 8:53:44
|
|
|
|
vonavoj
|
ne merim bazalnu,u nekoj frci sam,nesto sam tuzna...bio mi rodjendan,gosti...tuzna sam jer je mm imao puno posla,dolazio kuci u 21h..i nista se nije potrudio Majo,super za cajice,bice to super..secam se da je ksena pila,i posle prvog meseca je navijam da tako i tebi bude!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 9:24:51
|
|
|
|
iva80
|
joj Maja nasmeja me sa tim 'krava' prolazi hehe! Ja verujem da ce cajici pomoci....mi se trudimo ovaj mesec da svaki drugi dan budemo vredni- ne racunam dane vec muckanje muckanje....do duse zapretila sam mu samo tako.... :) Vero, bice bice, nekada je dovoljno samo jednom i eto bebca... Ja cekam da vidim rezultat naseg voljenja tik pred Novu Godinu tj 30.dec.....i tako... Pozdravljam vas sve, redovno citam ali ne stizem bas da se javnem. Jolence84 ljubim te puuuno ( znam da uskaces sa koficama ovde) mazi tibu za 'mene' :D Big hug za sve!!7
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 9:45:26
|
|
|
|
vonavoj
|
bravo za muckanje!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 17:07:35
|
|
|
|
Ksenix
|
Pozdrav, crtke! Von, nadoknadice tm to cim bude mogao, sigurna sam...ako nista, sledecih nekoliko nedelja ce sigurno morati da se trudi... Majo, bice to u redu, mora malo da prodje, da cajevi odrade svoje...pa ce doci i Ivo, imate vi jos da volite... Meni jos nije stigla... i sad mi ne preostaje nista drugo nego da nastavim da se tripujem...ne bih ja...ali, moram, razumite me Narocito kad sam juce osetila taj novi nalet bola u grudima...sad su kao zive rane, gde god da pipnem i i dalje osecam ta ziganja i peckanja.. Nesto se mislim....da nije bila implantacija u utorak, kad sam mislila da cu dobiti, jer su mi grudi splasle? I kada bih mogla da vadim krv, ako je to bilo u utorak, sredu?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 17:10:03
|
|
|
|
17 joka
|
Ksenih uradi betu, ja navijam svom snagom
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 17:44:32
|
|
|
|
GagaT
|
Cao zenskaci dragi. Ja sam u dilemi jako velikoj, mens mi je prestala pre 5 dana a jos uvek mi na dn.ulosku onaj roze-braonkast iscedak. Molim vas da mi kazete iz vasih iskustava ako ima takvih, sta to nije u redu da li je neki problem sa progesteronom ili sl? Hvala mojim pametnicam unapred.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 18:49:28
|
|
|
|
Ksenix
|
Joko, draga, hvala ti...sva sam se utronjala...bojim se da ne bude nistica...a opet ne mogu da verujem da mi se sve ovo desava a da nije nista...onda stvarno ne bih vise verovala ni u jedan simptom... Gago...ja ne znam nista o tome...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 13.12.2013 19:36:19
|
|
|
|
17 joka
|
Gago, moze da bude problem sa proogesteronom a to proveri
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 14.12.2013 13:01:12
|
|
|
|
Ksenix
|
Kakva pustinja ovde...gde ste zeneeeeeeeeeeeeeee? Ja sam odlepila potpuno...i dalje sve isto...nisam dobila, grudi bole, i osecam stomak dole... Juce sam se nesto smejala kao luda i zabolelo me nisko.. Mislim da cu danas izvaditi betu, jer ne mogu vise da izdrzim!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 14.12.2013 13:12:28
|
|
|
|
madre
|
jeste pusto sve dobile, pa i nema nesto posebno da se pise... za koji dan ce biti nalet ovulacija pa ce biti zanimljivije ksenix, koliko ti kasni? je l ti se nekada to desavalo?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 14.12.2013 13:27:55
|
|
|
|
Ksenix
|
Danas mi je 10. dan kasnjenja a 11. dan da me bole grudi. Do proslog meseca mi je 14 dana bilo najduze kasnjenje, i to se desavalo jednom godisnje. Onda mi je proslog meseca zakasnilo 16 dana (drugi put ove godine, prvi put je bilo 11 dana, u februaru)..imala sam dosta simptoma, ali, bez bolnih grudi i bilo kakvog osecaja u stomaku.. I sad mi ovaj mesec kasni...nikad mi dva meseca za redom nije kasnilo ovako, sa sve simptomima. A mesecima sam bila potpuno mirna...znala sam uvek da cu dobiti, nisam osecala ni jedan simptom. A ovako me grudi nikada nisu bolele, tj., nikad me ovako nisu pekle iznutra.. Iskreno mislim kad kazem da mi je draze da dobijem, ali na vreme nego da se ovako patim...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 14.12.2013 13:35:04
|
|
|
|
madre
|
aha pitam te zato sto sam ja pre neki dan dobila, kasnilo je malo manje od mesec dana (ali kod mene to nije neobicno)! imala sam SVE simptome trudnoce, a znala sam da nisam trudna, cuvali smo se zato sto sam pila antibiotike. drago mi je da sam skontala da svi ti simptomi mogu da se pojave i bez postojanja trudnoce, da se ne bih tripovala ubuduce. a sise su me toliko bolele da je to strasno... evo tek sada polako prestaje bol, a danas mi je 9dc. i ja sam jedva cekala da dobijem... ne prestaj sa muckanjem, a ja navijam da je test omanuo jesi li resila da radis betu ili se jos uvek pitas da li ces?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 14.12.2013 14:58:42
|
|
|
|
Ksenix
|
Ti, bese, imas jednog klinca? Znam ja da nista ne mora znaci...zato sam i odlepila...a, opet, nije moguce ne nadati se.. Meni nije bas normalno da mi ovoliko kasni dva meseca za redom.. a i grudi me nikad nisu iznutra pekle, a imala sam cikluse sa uzasno bolnim grudima, pa mi se desavalo i da uopste ne prestanu da me bole kad dobijem ceo sledeci mesec.. Inace, nisam se nadala od januara ove godine! Sad necu otici da radim betu, posto idemo na neki deciji rodj, pa posle na kumov rodj, ali, ima i sutra dezurnih, pa cu sutra otici, sigurno...ako ne dodje Volela bih da je sad to to, zato sto odosmo na VTO ako nije..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 14.12.2013 15:03:05
|
|
|
|
madre
|
da, imam sina vreme je da dobije drustvo nista, cekamo onda sutra izvestaj verujem ti da te mnogo nervira sto ne znas na cemu si
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 14.12.2013 15:15:25
|
|
|
|
Ksenix
|
Navijamo za drustvo! Sad sam se nekako smirila...sta da radim...bice kako treba da bude...znam da se sledecih godinu dana necu nadati ako sad nije
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 15.12.2013 9:03:43
|
|
|
|
GagaT
|
Cao lepojke :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?