Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 12:06:50
|
|
|
|
Maja1309
|
bazalke gdje ste pobjegle. ne mogu upratiti kome je koji dc, evo ja sam negdje pred plodne dane 9dc brzo ću na mješanje :) šta ima kod vas?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 13:18:07
|
|
|
|
vonavoj
|
u pogresnu temu sam pisala
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 16:17:33
|
|
|
|
Ksenix
|
Crtke drage Nora, lepo mi zvuci to tvoje proricanje...nesto ti se javlja? Ne znam nista o tim lekovima, samo o Kafetinu...kad me boli, ja popijem Kafetin i resena stvar.. Koliko dugo vi cekate? Imate li dece? Majo, pocni ti na vreme, nemoj nista cekati Vidis kako vreme leti...vec ti je 9. dc... Samo meni da prodje danasnji dan a da ne procuri...danas je dve nedelje da su pocele da bole...jos mi se cini da danas malo manje bole...mada i dalje osecam ziguckanja, samo sa druge strane...ko ce ga vise znati...bice sta biti mora...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 16:38:48
|
|
|
|
Jole84
|
Ksenči sumnjiviceeee Šta čekaš,što ne radiš testić?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 16:52:52
|
|
|
|
17 joka
|
Ksenči to bi trebalo da su što ti od srca zelim
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 16:54:28
|
|
|
|
Ksenix
|
Ne smem...prosli mesec je kasnilo 16 dana a ipak je doslo... Hvala, Joko...ne znam sta da mislim...ne smem da mislim...
< Poruku je uredio Ksenix -- 17.12.2013 16:57:23 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 16:57:58
|
|
|
|
17 joka
|
zar ti nije gora ova agonija od saznanja šta se stvarno zbiva?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 17:06:58
|
|
|
|
Ksenix
|
Ni to ne znam... ali, nije mi samo agonija...malo se i zabavljam...mislim...to je sto je...ne mogu nista promeniti... a volim da se nadam...a kad odem po test ili izvadim krv, osecam se glupo...jer, realno, nemam bas mnogo osnova da se nadam...ahaha...to je ta komplikovana filozofija!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 17:49:14
|
|
|
|
Ksenix
|
Evo zasto ne proveravam...dve nedelje od kako su pocele da bole i upravo je krenulo... Sad cu morati da proveravam sta se desava sa mnom...vise mi nije zabavno..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 18:28:29
|
|
|
|
madre
|
sta, krenula je ?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 18:31:01
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Ksenix Evo zasto ne proveravam...dve nedelje od kako su pocele da bole i upravo je krenulo... Sad cu morati da proveravam sta se desava sa mnom...vise mi nije zabavno.. Ksenix mene su uvek bolele grudi od ovulacije do tako sam se često i orijentisala, 14 dana od početka bola sam dobijala, tako je bilo i sad, samo što nisam dobila
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 18:33:30
|
|
|
|
madre
|
degu, tako je i meni bilo pre trudnoce, posle se to poremetilo...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 18:37:46
|
|
|
|
degu
|
Grudi su mi bile najbolji pokazatelj, kako će biti posle nemam pojma. Meni se npr posle stimulacija za inseminaciju promenilo to što nikakva žiganja na jajnicima nisam osetila više, a ranije sam imala pravu ovulacionu bol. Ma ja nešto kontam, možemo jurilti O, visiti naglavačke, beba će doći kad ona bude htela a ne kad smo mi rešile da dubimo na glavi
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 19:14:07
|
|
|
|
17 joka
|
Ksenix
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 21:58:02
|
|
|
|
iva80
|
degu Ma ja nešto kontam, možemo jurilti O, visiti naglavačke, beba će doći kad ona bude htela a ne kad smo mi rešile da dubimo na glavi Potpisujem ovo....nego sto vreme prolazi uzas... pitanje jedno- da li su preporucljive kupke kada se trudimo i muckamo?? one su zdrave za mnoge stvari, posebno ako ubacimo morsku so...ali nesto razmisljam, da ne 'nasteti'...
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 17.12.2013 22:15:34
|
|
|
|
17 joka
|
Ivo, mi koje radimo VTO su kupke zabranjene
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 11:56:22
|
|
|
|
Ksenix
|
Zeneee Krenula je tek jutros, juce je bio samo jedan brlj...odlucila da me izmrcvari do kraja.. Degu, i meni su grudi uvek orjentir, ali, sad su pocele da me bole 30. dc...malo kasno? Nisam znala sta da ocekujem...plus sva ta ziganja kroz grudi koja nikad nisam osetila..i pritisak u donjem stomaku cele dve nedelje! Uzas! A, vidis...vi ste se pripremali za inseminaciju...pa, niste vi, onda, bili tako losi...mi nemamo ni za to... Inace, kako si ti...to je lepsa tema? Inace, slazem se potpuno...nece kad mi hocemo, pa, to ti je
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 12:17:57
|
|
|
|
vonavoj
|
nema kupki,i vrele vode degu,u pravu si! bas kontam sinoc,da li da dizem noge ili ne
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 18:08:58
|
|
|
|
buba m
|
Ja i mm dok smo se intenzivno trudii da zabebimo vodili smo računa o svakoj sitnici: o najpogodnijoj pozi za začeće, o ležanju na leđima sa nogama podignutim do plafona, o jastučetu ispod guze pri misionarskoj pozi, oralni seks smo i zaboravili jer nije preporučljiv... Bebu smo napravili tri dana pred vešticu, kada je O odavno prošla, sve moguće poze izmenjali. Na kraju, ja ustala momentalno posle odnosa i istuširala se. Dakle, nema pravila! Samo što manje mozga, što više uživanja u ljubavi i to je to.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 20:05:12
|
|
|
|
17 joka
|
e Buba ,da je bar kod svih tako
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 20:13:17
|
|
|
|
Maslacak15
|
buba m to je nemoguce, Ja to odgovorno tvrdim. To si mozda ti mislila da je tri dana pred vesticu ali je O tog meseca bila kasnije iz kojeg bilo razloga sto se dogadja. Nema zaceca izmedju ovulacije i menstruacije ako e ovulacije prosla pre vise od 24 h. To je pokazano jako puno puta nedvosmisleno. A cinjenica je i da su ciklusi promenljivi da ovulacija moze i da zakasni i da bude u neobicno vreme, svaceg ima ali trudnoce posle ovulacije nema sigurno.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 20:53:22
|
|
|
|
daca77
|
Vrsnjakinjo, samo da te Nemam vremena da pratim sta se ovde desava,jer sam veci deo dana provela u kuhinji...upravo sam ispekla slavski kolac i jako brzo idem na spavanje.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 21:00:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Vrsnjakinjo O lepo tako i treba, pa da se sutra lepo provedes i proslavis Sv. Nikolu!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 21:10:49
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, draga...izvolite na specijalitete
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 18.12.2013 21:32:22
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 buba m to je nemoguce, Ja to odgovorno tvrdim. To si mozda ti mislila da je tri dana pred vesticu ali je O tog meseca bila kasnije iz kojeg bilo razloga sto se dogadja. Nema zaceca izmedju ovulacije i menstruacije ako e ovulacije prosla pre vise od 24 h. To je pokazano jako puno puta nedvosmisleno. A cinjenica je i da su ciklusi promenljivi da ovulacija moze i da zakasni i da bude u neobicno vreme, svaceg ima ali trudnoce posle ovulacije nema sigurno. Maslačak ja sam pratila O taj mesec ultrazvukom, folikulometrijom. Imala sam dve ovulacije, što je vrlo retko, ali eto dešava se! Ja sam dokaz. Samo tu drugu nisam mogla ni da sanjam (mi smo ciljali odnose onda kad nam je doktor rekao) i baš iz te ostanem trudna. Inače, sad mi je i trudnoća kraća 13 dana u odnosu na poslednju menstruaciju.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?