|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat]
17.12.2013 12:06:50   
Maja1309
bazalke gdje ste pobjegle. ne mogu upratiti kome je koji dc, evo ja sam negdje pred plodne dane 9dc brzo ću na mješanje :)

šta ima kod vas?

(odgovor članu Nora7)
Direktna veza do poruke: 301
17.12.2013 13:18:07   
vonavoj
u pogresnu temu sam pisalauser posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 302
17.12.2013 16:17:33   
Ksenix
Crtke drage user posted image

Nora, lepo mi zvuci to tvoje proricanje...nesto ti se javlja? user posted image Ne znam nista o tim lekovima, samo o Kafetinu...kad me boli, ja popijem Kafetin i resena stvar.. user posted image Koliko dugo vi cekate? Imate li dece?

Majo, pocni ti na vreme, nemoj nista cekati user posted image Vidis kako vreme leti...vec ti je 9. dc...

Samo meni da prodje danasnji dan a da ne procuri...danas je dve nedelje da su pocele da bole...jos mi se cini da danas malo manje bole...mada i dalje osecam ziguckanja, samo sa druge strane...ko ce ga vise znati...bice sta biti mora...user posted image

(odgovor članu Nora7)
Direktna veza do poruke: 303
17.12.2013 16:38:48   
Jole84
Ksenči sumnjiviceeee user posted image user posted image Šta čekaš,što ne radiš testić?

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 304
17.12.2013 16:52:52   
17 joka
user posted image user posted image
Ksenči to bi trebalo da su user posted image što ti od srca zelim

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 305
17.12.2013 16:54:28   
Ksenix
Ne smem...prosli mesec je kasnilo 16 dana a ipak je doslo...user posted image
Hvala, Joko...ne znam sta da mislim...ne smem da mislim...

< Poruku je uredio Ksenix -- 17.12.2013 16:57:23 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 306
17.12.2013 16:57:58   
17 joka
zar ti nije gora ova agonija od saznanja šta se stvarno zbiva?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 307
17.12.2013 17:06:58   
Ksenix
Ni to ne znam...user posted image ali, nije mi samo agonija...malo se i zabavljam...mislim...to je sto je...ne mogu nista promeniti... a volim da se nadam...a kad odem po test ili izvadim krv, osecam se glupo...jer, realno, nemam bas mnogo osnova da se nadam...ahaha...to je ta komplikovana filozofija! user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 308
17.12.2013 17:49:14   
Ksenix
Evo zasto ne proveravam...dve nedelje od kako su pocele da bole i upravo je krenulo... Sad cu morati da proveravam sta se desava sa mnom...vise mi nije zabavno..user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 309
17.12.2013 18:28:29   
madre
sta, krenula jeuser posted image ?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 310
17.12.2013 18:31:01   
degu

IZVORNA PORUKA: Ksenix

Evo zasto ne proveravam...dve nedelje od kako su pocele da bole i upravo je krenulo... Sad cu morati da proveravam sta se desava sa mnom...vise mi nije zabavno..user posted image

Ksenix mene su uvek bolele grudi od ovulacije do user posted image
tako sam se često i orijentisala, 14 dana od početka bola sam dobijala, tako je bilo i sad, samo što nisam dobila user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 311
17.12.2013 18:33:30   
madre
degu, tako je i meni bilo pre trudnoce, posle se to poremetilo...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 312
17.12.2013 18:37:46   
degu
Grudi su mi bile najbolji pokazatelj, kako će biti posle nemam pojma. Meni se npr posle stimulacija za inseminaciju promenilo to što nikakva žiganja na jajnicima nisam osetila više, a ranije sam imala pravu ovulacionu bol. Ma ja nešto kontam, možemo jurilti O, visiti naglavačke, beba će doći kad ona bude htela a ne kad smo mi rešile da dubimo na glavi user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 313
17.12.2013 19:14:07   
17 joka
Ksenixuser posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 314
17.12.2013 21:58:02   
iva80

degu Ma ja nešto kontam, možemo jurilti O, visiti naglavačke, beba će doći kad ona bude htela a ne kad smo mi rešile da dubimo na glavi user posted image

Potpisujem ovo....nego sto vreme prolazi uzas...
pitanje jedno- da li su preporucljive kupke kada se trudimo i muckamo?? one su zdrave za mnoge stvari, posebno ako ubacimo morsku so...ali nesto razmisljam, da ne 'nasteti'...

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 315
17.12.2013 22:15:34   
17 joka
Ivo, mi koje radimo VTO su kupke zabranjene

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 316
18.12.2013 11:56:22   
Ksenix
Zeneee user posted image

Krenula je tek jutros, juce je bio samo jedan brlj...odlucila da me izmrcvari do kraja..
Degu, i meni su grudi uvek orjentir, ali, sad su pocele da me bole 30. dc...malo kasno? Nisam znala sta da ocekujem...plus sva ta ziganja kroz grudi koja nikad nisam osetila..i pritisak u donjem stomaku cele dve nedelje! Uzas! A, vidis...vi ste se pripremali za inseminaciju...pa, niste vi, onda, bili tako losi...mi nemamo ni za to... Inace, kako si ti...to je lepsa tema? user posted image
Inace, slazem se potpuno...nece kad mi hocemo, pa, to ti je user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 317
18.12.2013 12:17:57   
vonavoj
nema kupki,i vrele vodeuser posted image
degu,u pravu si! bas kontam sinoc,da li da dizem noge ili neuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 318
18.12.2013 18:08:58   
buba m
Ja i mm dok smo se intenzivno trudii da zabebimo vodili smo računa o svakoj sitnici: o najpogodnijoj pozi za začeće, o ležanju na leđima sa nogama podignutim do plafona, o jastučetu ispod guze pri misionarskoj pozi, oralni seks smo i zaboravili jer nije preporučljiv... Bebu smo napravili tri dana pred vešticu, kada je O odavno prošla, sve moguće poze izmenjali. Na kraju, ja ustala momentalno posle odnosa i istuširala se. Dakle, nema pravila! Samo što manje mozga, što više uživanja u ljubavi i to je to.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 319
18.12.2013 20:05:12   
17 joka
e Buba ,da je bar kod svih takouser posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 320
18.12.2013 20:13:17   
Maslacak15
buba m to je nemoguce,
Ja to odgovorno tvrdim. To si mozda ti mislila da je tri dana pred vesticu ali je O tog meseca bila kasnije iz kojeg bilo razloga sto se dogadja. Nema zaceca izmedju ovulacije i menstruacije ako e ovulacije prosla pre vise od 24 h. To je pokazano jako puno puta nedvosmisleno. A cinjenica je i da su ciklusi promenljivi da ovulacija moze i da zakasni i da bude u neobicno vreme, svaceg ima ali trudnoce posle ovulacije nema sigurno.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 321
18.12.2013 20:53:22   
daca77
Vrsnjakinjo, samo da te user posted image
Nemam vremena da pratim sta se ovde desava,jer sam veci deo dana provela u kuhinji...upravo sam ispekla slavski kolac i jako brzo idem na spavanje.user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 322
18.12.2013 21:00:43   
Maslacak15
Vrsnjakinjouser posted image

O lepo tako i treba, pa da se sutra lepo provedes i proslavis Sv. Nikolu!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 323
18.12.2013 21:10:49   
daca77
Hvala, draga...izvolite na specijaliteteuser posted image

Direktna veza do poruke: 324
18.12.2013 21:32:22   
buba m

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

buba m to je nemoguce,
Ja to odgovorno tvrdim. To si mozda ti mislila da je tri dana pred vesticu ali je O tog meseca bila kasnije iz kojeg bilo razloga sto se dogadja. Nema zaceca izmedju ovulacije i menstruacije ako e ovulacije prosla pre vise od 24 h. To je pokazano jako puno puta nedvosmisleno. A cinjenica je i da su ciklusi promenljivi da ovulacija moze i da zakasni i da bude u neobicno vreme, svaceg ima ali trudnoce posle ovulacije nema sigurno.

Maslačak ja sam pratila O taj mesec ultrazvukom, folikulometrijom. Imala sam dve ovulacije, što je vrlo retko, ali eto dešava se! Ja sam dokaz.user posted image Samo tu drugu nisam mogla ni da sanjam (mi smo ciljali odnose onda kad nam je doktor rekao) i baš iz te ostanem trudna. Inače, sad mi je i trudnoća kraća 13 dana u odnosu na poslednju menstruaciju.

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here