Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 8.12.2013 17:50:52
|
|
|
|
misika
|
kako koji mesec, ali 27, 28, 29
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 8.12.2013 22:45:20
|
|
|
|
Ksenix
|
Moram da se zalim....sise me strasno bole, osecam peckanje i bez dodira, svrbe me obe bradavice...i muka mi je vise od pojava koje bi svakom drugom bile siguran simptom a ja ne smem da se nadam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 7:59:27
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Vidim, ima ovde sumnjivih lica
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 8:35:16
|
|
|
|
vonavoj
|
ksenix,naravno da smes da se nadas! kako mislis tako ce ti biti!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 8:41:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Ksenix, navijamo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 8:57:17
|
|
|
|
madre
|
znaci, ocekujemo lepe vesti od ksenix i maje
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 9:17:47
|
|
|
|
madre
|
UM, jesi li dobila? vidim te da virkas ovde i na bazalnoj, to meni nesto govori
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 9:20:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobila sam vurkam da vidim sta se sa vama desava...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 11:59:01
|
|
|
|
Jole84
|
Majo,Ksenči navijam,prašim...sve!
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 15:37:59
|
|
|
|
Maja1309
|
sad sam s wc, izgleda da je i kod mene krenula tugeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee šta da radim sve smo pokrili dane ovulacija je bila bože, bože...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:03:14
|
|
|
|
madre
|
majo, majku mu pa kako IZGLEDA krenula?
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:05:48
|
|
|
|
Nora7
|
Nadam se da me primate u družinu Dve crtice... iako sam pre pola sata utvrdila da imam samo jednu Htela sam da podelim sa Vama nešto na šta me niko do sada nije upozorio, pa sam napravila veliku grešku. Glupost ili preterano nestrpljenje, ne znam šta mi je bilo. Uradila sam test oko nedelju dana od mogućeg začeća i on je pokazao bledo roze drugu crticu. To me je još više učvrstilo u nadi. Sada, nakon još nedelju dana, test pokazuje da druge crtice nema. U međuvremenu sam saznala da Pregnyl, Ovitrell i sl. injekcije koje podstiču pucanje folikula mogu da daju lažno pozitivan rezultat. Zato, drage moje, koliko god da ste nestrpljive, uzdržite se od preranog testiranja. Neizvesnost jeste užasno stanje, ali je lažna nada i razočaranje nešto još gore. Sad brišem suzice i hrabro napred!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:31:44
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Deguuuuu bravo cestitam draga ,cim sam usla odma sam videla radosnu vest bas me je obradovalo ! crtice kako ste ima li jos nesto sto sam propustila
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:45:23
|
|
|
|
Maja1309
|
madre oko 15 sati bio je trag krvi na vešu, al evo sada baš je krenula. a i suze su krenule. još da dragi dođe s posla da mu kažem i onda ću se oduzet od plakanja, tako je bilo i zadnji put. jedino što je dobro je da sam je očekivala sutra ili prekosutra, došla je ranije, pa nisma iščekivala. izgleda da mi se sveporemetilo, šeta mi i ovulacija i luteralna faza. ništa nie stalno. prošli mjesec ovulacija 16dc luteralna 16 dana, ovaj mjesec O 18dc, luteralna 12dana. pretproćli mjesec ovulacija 13dc, luteralna 15 dana. da ne mjerim bt i ne radim l trakice, ništa to nebi znala. pa kako bi tek onda pokrila plodne dane.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:46:15
|
|
|
|
misika
|
kupila sam test sutra mi je 27dc pa cu ga uraditi... sta cu drugo inace imam glavobolju danas sto mi je uglavnom potvrda da stize.. videcemo ujutru poz svima..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:50:00
|
|
|
|
Jole84
|
Majče baš mi je žao ali graf ti je bio super,nadajmo se super ovulaciji ovog meseca,nemoj da se sikiraš,sad će nova godina da te obraduje Vojvođanka kako siii
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:51:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Majo ,nemoj tako ne cinis sebi dobro pokusaj se malo smiriti prosetaj negde ubij vreme nekako ,kad ti bude trebala snaga neces je imati,na zalost tako je i sledeci mesec u nove pobede
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:54:26
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Joleee draga i ti ces imati bebce ne mogu da vam opisem koliko mi je dragooo cestitam od srcaaa,ah kod mene sve po starom jos uvek nista novo,trebala na hsg ovaj mesec al su me zeznuli tako da do februara nista,a simptomi su uvek tu hahaha kao po obicaju... kako si Jolence koji si mesec sad
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 16:58:54
|
|
|
|
Jole84
|
Vojvođanka,i mene i Degu je stiglo isto čudo,spremale se za vto i zabebile prirodno Sad sam ušla u peti mesec super se osećam. Hvala ti puno,vučem te i prašim jako,da nam brzo pređeš u prvo,da te uhvati ovo ludilo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 17:04:03
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala ti ,jedva cekam nadam se da ce biti ubrzo ,vidim da spremanje za nesto pomaze pocinjem i ja posle nove godine ,mnogo sam srecna zbog vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 17:06:16
|
|
|
|
Jole84
|
"Spremaj" se i ti polako pa da se radujemo
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 18:40:31
|
|
|
|
godo
|
Danas i potvrda od doktora u Frontu-spontani,ali mi je beta vrlo malo pala.U cetvrtak je bila 140,a danas 128 pa sam bas zabrinuta.Krvarenje obilno mi je pocelo u sredu...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 18:46:06
|
|
|
|
Ksenix
|
Hvala vam, drage zene, na podrsci Nego, menjam odluku...necu sutra raditi test, zato sto je sutra, zapravo, nedelju dana od kad su sise pocele da me bole, pa, ako ne dodje sutra, onda cu uraditi prekosutra.. Nego, malopre mi je preskocilo srce, a to se obicno desi dan pred dobijanje...grrrrrrr....... A sinoc mi je sevalo kroz grudi, peklo me...nikad to nisam osetila, majke mi...a opet nece biti nista, bojim se...bas sam se uprpila pred sutra... Majo, bas mi zao...ali, bice kod tebe, sigurno...ni prvi put niste dugo pokusavali, ni ovaj put nece biti predugo! Drzi se eto mene, pridruyujem ti se sutra u kukanju Misika...srecnooooooo sutraaaa Vojvodjanka, nema te sto godina!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 19:02:15
|
|
|
|
misika
|
Ksenix, srecno takodje!!!! Javljam se cim pre ujutru.. mada po sadasnjem osecaju mislim da nece biti.. Nora dobrodosla!!! I ja sam prilicno nova.. Majo bas mi je zao.. svi smo izgleda u slicnom sosu od mirodjije ja nisam plakala danas, ali juce malo jesam.. Meni su najgori dani pred , cim dobijem budem opustena dve nedelje i onda jovo nanovo..
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 12/13. [chat] 9.12.2013 21:13:50
|
|
|
|
Jole84
|
Mišika srećno sutra
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?