|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
30.11.2013 14:16:01   
Maraj
Pzdrav, evo i mene na ovoj temi...
spremam se za prvu...
8. dan ciklusa sam bila na ultrazvuku endometrijum 5mm desno 2 folikula jedan od 11 i drugi 12.
10. dan endometrijum 7,7mm i rkla mi je na desnom folikul 15, drugi folikul nije spomenula...
receno mi je da 12dc uradim LH i estradiol
i to je to, za sad. Uzecu od danas 10 dc da pijem femibion...

(odgovor članu lepao)
Direktna veza do poruke: 1976
30.11.2013 14:46:24   
Jole84
Maraj nek ti ja srećom draga,prašim puno user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1977
30.11.2013 17:22:12   
nata11
Maraj srecno user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1978
30.11.2013 17:30:13   
degu
Maraj navijam i prašim i vučem za nosić user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1979
30.11.2013 21:44:47   
Štetica
Maraj vreme je da nas neko obraduje na ovoj temi. Navijam da to budes ti.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1980
1.12.2013 11:46:58   
Maraj
Hvala drage! user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1981
2.12.2013 18:04:30   
gale77
Caciki izvina na kasnjenju sa odgovorom dve inseminacije sam radila

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1982
2.12.2013 18:51:54   
Caciki
user posted image nema veze Gale...imaš još jedan pokušaj,ko zna...treća sreća user posted image
Ja sam danas bila na folikulometriji i imam tri folikula,dva u desnom što je super i jedan u levom,svi su preko 18,sutra ujutro idem da primim pregnil i sreda i četvrtak inseminacijeeeeee...user posted image user posted image

(odgovor članu gale77)
Direktna veza do poruke: 1983
2.12.2013 19:42:40   
Maraj
i ja sam danas bila na folikulometriji, folikul je 19, najverovatnije cu sutra raditi...
radila sam danas estadiol i lh, treba i sutra... 12dc LH je 18,59 (ref. vrednost 17-77)
estradiol je 148 (ref. vrednost 66-411)
Caciki, pa ti to radis 2 dana inseminacije?

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1984
2.12.2013 22:15:22   
Caciki
Tako mi je dr. rekao...prvi put sam samo jedan dan radila a sada ne znam zašto i sreda i četvrtak

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1985
2.12.2013 22:41:31   
ivancica_
Caciki Maraj navijamo za vas da nas obradujete.user posted image Ja sam bila kod doktorke ona kaze posto prosla inseminacija nije uspela ovaj ciklus idemo prirodno posto nece da stimulise za redom. Danas mi je 8 dan ciklusa i ima jedan folikul na levom jajniku od 15, endometrijum 8mm i opet idem u sredu na ultra zvuk da vidi kada ce pregnil dati. Nama se jos jedan mali problemcic pojavio od muza spermogram jeste dobar ali kada je obrada uradjena posle swim up metode nije bas najbolji bio, pa ce pred sledecu inseminaciju ponoviti opet njegov rezultat da vidi da li je to zbog antibiotika sto je pio jer je bio bolestan ili se to nesto desava.

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1986
2.12.2013 22:43:22   
ivancica_
Caciki jos neko je pisao da u Frontu jeste praksa da se radi dva puta za redom sto je meni ok. Meni su isto samo jednom radili ali mi je receno da naredni dan mi sami ponovimo.

(odgovor članu ivancica_)
Direktna veza do poruke: 1987
3.12.2013 10:19:51   
Jole84
Maraj,Caciki,Ivančice navijamo jako user posted image
Ivančice napravi ti mužiću pred IUI,onu mešavinu sa medom i raznim semenkama,ne može da škodi a može da pomogne u poboljšanju spermograma user posted image

Direktna veza do poruke: 1988
3.12.2013 12:31:51   
Caciki
Drage moje ženskice,hvala svima na podršci,danas sam dobila pregnil od 10000 i sutra u 8 idemo na insm i u četvrtak drugi dan da se potvrdi user posted image I ja sam čula da se radi obično dva puta ali meni je prvi put radjen samo jedan dan a mi smo posle potvrdjivali ali...bezuspešno user posted image user posted image medjutim evo ovaj put idu dva dana za redom user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1989
3.12.2013 20:38:18   
Maraj
Evo ja uradila moju prvu IUI. Endom. je bio 9,a folikul 20,jos nije pukao. dr predlaze da ponovimo i sutra,al ne znam da l cu uspeti da zakazem obradu sperme sutra. Malo smo se smorili. Spemogram nikad los iji. Br spe 6.10, ukupan. br 23.18. Nakon swimu
up-a ukupan br 15.0, ukupan br pokretnih 7.50. Kako vama ovo izgleda?

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1990
3.12.2013 20:47:33   
madre
maraj, ja se ne razumem bas u te brojke, ali navijam jakouser posted image

< Poruku je uredio madre -- 3.12.2013 20:48:02 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1991
3.12.2013 20:56:59   
jole82
Maraj navijam da uspe user posted image user posted image

Evo teme Spermogram i spermokultura pa pitaj tamo, sigurno će neko znati da ti protumači bolje

Enyoj the silence!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1992
3.12.2013 21:17:30   
degu

IZVORNA PORUKA: Maraj

Evo ja uradila moju prvu IUI. Endom. je bio 9,a folikul 20,jos nije pukao. dr predlaze da ponovimo i sutra,al ne znam da l cu uspeti da zakazem obradu sperme sutra. Malo smo se smorili. Spemogram nikad los iji. Br spe 6.10, ukupan. br 23.18. Nakon swimu
up-a ukupan br 15.0, ukupan br pokretnih 7.50. Kako vama ovo izgleda?

Maraj nama je zadnji spermogram 7mil/ml pa smo uspeli prirodno, ništa nije nemoguće user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1993
4.12.2013 7:34:46   
Maraj
Drage, da li vas je boleo stomak nakon IUI? Meni je dr stavila gazu i rekla da je izvadim pred spavanje. Kad am je izvadila, bilo je sukrvice na njoj. Jer to normalno? Malo me i zaboleo sam postupak tj ulazak katetera pa predpostavljam da je krv od toga...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1994
4.12.2013 10:42:02   
degu
Mene je boleo stomak od IUI, pa sve do user posted image
e sad nek tebe boli, a nek veštica izostane user posted image
a malo su ti zakačili grlić verovatno, ništa strašno.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1995
4.12.2013 11:41:17   
Jole84
Maraj i mene je isto bolelo prvi put (ih kako ovo zvuči user posted image ) ,drugi put nisam ni osetila kad su ubrizgavali,valjda zavisi što kaže Degu od glića (a kod mene je sužen zbog neke ranije upale). Navijamo jako da bude ovog puta i da otvoriš sezonu uspešnih IUI user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1996
4.12.2013 13:51:33   
Caciki
Evo i mene,završili smo za danas,sutra potvrdjivanje user posted image
Dobila sam utrogestan 12 narednih dana...
Mene stomak nije boleo ni prvi put a ni sada ali kažu da može malo da bolucka ali je sve to normalno,takodje može i malo da bude krvi ali to je zbog takvog pristupa,nije ništa što se ne dešava... user posted image
Mene ubi ovaj utrogestan,baš mi se pajki...samo kunjam...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1997
4.12.2013 13:56:50   
degu
Caciki, navijam user posted image
mene je boleo svaki put, čak i onda kad je bila biohemijska trudnoća, bez ikakve razlike, tako da je u svakom slučaju normalno

(odgovor članu Caciki)
Direktna veza do poruke: 1998
4.12.2013 14:49:46   
ivancica_
Caciki, Maraj navijamo da bude sve u redu user posted image . Jole84 moracu nesto muzu da smuckam za spermogram da bude sledeci put u redu posto mi ovaj put idemo iz prirodnog odnosa. Mene nije stomak boleo posle inseminacije nisam ni krvarila, ali sve to zavisi od osobe do osobe. Ja sam danas bila na UZ 10 dan ciklusa endometrijum 10,5 mm i folikul na levom jajniku 20 i dali su mi pregnil od 10 000 tako da cetvrtak i petak uvece muckamo sami.user posted image  U ponedeljak kontrola da vidi da li je pukao folikul.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1999
5.12.2013 13:45:40   
Caciki
Završili smo ovaj drugi dan user posted image e da vam kažem da me danas ubi stomak,kao kada treba da dobijem,utrogestan izgleda dosta zatvara pa su se malo pomučili danas user posted image baš me boli a dod sada nikada nije.
Sada čekamoooo user posted image

Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here