Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 21:32:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ksena, nema na cemu! Ja sad gledam ovu sliku sto jemoje dete nacrtalo..Tema je bila ormar - ej, tu je ona smestila, dva sesira, dve putne torbe, tri haljine onako na vesalicama, rajf, cipele, cizme,, neki kao paketici, kupaci kostim Masta joj je fenomenalna!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 21:34:44
|
|
|
|
jole82
|
T zalegla pre pola sata i pajki...mm me opet isprozivao da sam Kerber aaa sad ću da turim penu pa će da vidi on moljakaće me da se greje uz mene, pošto sam ja ko furunče hahaha šalim se malo..mada možda ću malo i da se femkam ko seljačka mlada da vidim šta ima u ponudi...hahahha
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 21:47:41
|
|
|
|
Rosita
|
Cao zene. Meni neki bezveze dan, svasta me nerviralo, zakljucno sa mm. I samo bih da legnem i da me niko ne budi do jutra. Puste zelje... Ajd pa sutra je novi dan. Sad imam da perem sudove, jedem, kupam se, bice 12 do tad, a onda ce verovatno da nastupi D. Laka noć.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 21:50:15
|
|
|
|
milicicak
|
Ja samo da uletim ko padobranac da se pohvalim i odoh da spavam, umorna sam kao pas a sutra me ceka duuuug dan... stizem kuci u pola 8 sa posla a mm napravio palacinke za veceru ;) i jos je mini buba pojela citave dve :) hihihi, Kerber ;) moja kosa nit je ravna nit je kovrdzava,nego nesto budjavo izmedju ako je ne osusim kako treba izgledam ko naelektrisana jambolija... al sam prezadovoljna onom fen-cetkom, taman ispravi to sto treba a kosa mi suva za 10min :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 22:02:13
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas zene, ostala mi je onsko masna fleka od pavloviceve masti na novoj svetlo sivoj trenerici, oooodlepila sam, kako bih mogla to da skinem Fleke od ulja se najlakse skidaju sa svinjskom mascu. Namazi fleku tanko mascu i ostavi malo da odstoji,pa operi u masini na temperaturi kojom inace peres. Neznam u cemu je poenta ali mast stvarno deluje na fleke od ulja,krema i takvih stvari. A fleke od voca,kafe i krvi se skidaju sa obicnom kuhinjskom solju. Rastopite 150-200 gr soli sa 3-4 litra hladne vode,potopite stvari da prenoce i sutradan operete na uobicajen nacin.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 22:28:42
|
|
|
|
Torbica
|
Stetice, super su ti saveti. Ja se odjavljujem lagano, ljubac svima
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 22:34:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji se uspavali,bar deca...mm se sređuje pa će i on na spavanjac,a ja posle njega...počelo nešto grlo da me boli
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 22:37:01
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak izgledam ko naelektrisana jambolija... padoh!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 23:15:36
|
|
|
|
viktori
|
eto ode drustvo dok ja stignem poc ja kupuejm neki sapun u dm-u i sve skida natopim vodom to mesto, lepo istrljam sapunom malo ostavim da odstoji i sa ostalim stvarima u masinu i ta na na na ko novo jole ne znam u kom su joj polozaju ruke al ako su ispred glave onda jeste planina, deo vezbe pozrdav suncu eeee al cemo se moja snajka i ja lepo slagati dete mi je danas super jelo spavalo ma milina e kad bi svaki dan bio ovakav ja se sredila al moja kosa ravna, kad je frizerka ukovrdza na cetku sutradan je prava skroz a ima je puuuuno. u trudnoci mi haps opadala i sad je opet ona stara a sta sam joj sve radila da ne pricam mislim da je to samo genetika i tacka neko je cuva pa pola nema... i molim da se ne kace ti mljac recepti ima nas ovde gladnih i na dijetama molim lepo necu da se ovde oblizujem javite se mamike i da jancice srecno 11 meseci jos malo pa godinica!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 23:22:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se borim ali savlaćuje me umor,sinoć sam vrlo malo spavala pa me to sad stiže
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 23:29:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije uzaludno bilo nocasnje bdenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 28.11.2013 23:51:06
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: pocahontas zene, ostala mi je onsko masna fleka od pavloviceve masti na novoj svetlo sivoj trenerici, oooodlepila sam, kako bih mogla to da skinem Fleke od ulja se najlakse skidaju sa svinjskom mascu. Namazi fleku tanko mascu i ostavi malo da odstoji,pa operi u masini na temperaturi kojom inace peres. Neznam u cemu je poenta ali mast stvarno deluje na fleke od ulja,krema i takvih stvari. A fleke od voca,kafe i krvi se skidaju sa obicnom kuhinjskom solju. Rastopite 150-200 gr soli sa 3-4 litra hladne vode,potopite stvari da prenoce i sutradan operete na uobicajen nacin. oooo ovo je sjajno, sve cu isprobati, imam i fleka od kafe na nekim majicama! hvala!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 1:31:33
|
|
|
|
pocahontas
|
ja sam spavala od 21-23.30h i sad mi oci na vrh glave.. bebana se nesto zakasljala par puta u snu, valjda je nece stici neka prehlada...kod nas su veceras malko smanjili grejanje, a ona se non stop otkriva..do veceras je bilo toliko toplo da nisam mogla da je stavljam u dzak da ne prokuvala, a sad odjednom mlaki radijatori, a ona ima bodic na duge rukave, neke tanke helanke i carapice, pokrivena je tankim cebencetom, ne bih sad da je budim da bi je prebacila u dzak, vec se vidim kako celu noc patroliram i pokrivam je...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 6:29:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nas dve ostadosmo same Bas mi prijalo drustvo ovih dana. Al sta ces. Dunja se bas rastuzila kad je otisla baba. snimala sam njih dve kako se svadjaju. Jako je smesan snimak heheh..Jao idem da pravim dorucak i da se druzim sa mojom dusom da mi ne bude usamljena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 6:35:02
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro..ja opet sanjlala neke gluposti bebac nocas spavao celu noc.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 7:06:29
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro i od mene mame. I mi smo spavali celu noć bez buđenja, i evo moja žaba još spava a ja se spremam za dnevne obaveze. Trebala sam da idem kod zubara ali sam odložila za ponedeljak...ne volim da idem kod zubara Želim vam lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 7:18:36
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro drustvance ...evo ja ispratila mm na posao,i leskarim u krevetu Iv spava....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 7:57:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro Adulence, ja se spremam polako na priredbu kod Tacke u vrtic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 8:10:32
|
|
|
|
adulence
|
Anck kako je to divvnopriredbe jeeee....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 8:24:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
nemas pojma koliko je ponosna mama kad vidi tako svoje dete Adulence vidi nigde nikoga samo ja i ti na forumu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 8:48:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame....ja odvela ćeru u školu,trebalo je da potpišem nešto za pristanak za korišćenje užine u školi Anck priredbe su nešto najlepše, i u vrtiću i u školi...ja sam skoro bila na priredbi u školi kod ćerke...bila sam jako ponosna jer je moja ćera recitovala jednu pesmicu a samo je njihov razred u celoj školi pravio priredbu i imali su reprizu nekoliko puta jer je sala gde su nastupali bila mala da primi sve koji su želeli da gledaju priredbu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 9:05:08
|
|
|
|
adulence
|
Ahahaha da anck samo se tvoje i moje me amenjuje...heheheh...do duse evo pojavise se mamice...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 9:25:45
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamice, i mi smo lepo spavali nocas! A sto se priredbi tice, jao kad se setim Tasinog prvog nastupa na Beby Exitu, sa4 god.... Pa to je da ne prepoznas sebe! Knedla u grlu, pune oci suza, samoj sebi sam bila smesna i doslo mi je dase nasamaram, aloooo, koji ti je?!! Inace nisam uopste pekmez, ali eto, emocije se pomesale, haos..Jedva preziveh samu sebe! Kasnije nije bilo tako, ne mogu da kazem, uvek me gane, ali taj prvi put crkoh! Pijuckam Inku i stvaaaarno cu da ucim, mada me vuce i kaputic, ali to cu sutra, interesantno, deci ne smeta da sijem kad su tu. Gledaju, zapitkuju, Djole stalno trazi da mu sijem bager! Pa sam kupila metar materijala sa autima i tako mu na prazne majice i majice sa slovima prisijem, da ne bi slucajno bio zapostavljen pored sestre.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 9:28:22
|
|
|
|
adulence
|
Torbi uh mogu da zamislim...nego sta je to Inka?
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 29.11.2013 9:39:17
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence ma to je ona zamena za kafu, ima je u svim zdravim hranama, crveno pakovanje, po sastavu je cikorija. Ja kafu ne pijem, ponekad popijem kapucino a ova Inka mi je lepa. http://www.biospajz.rs/inka-180-gr.html
< Poruku je uredio Torbica -- 29.11.2013 9:41:36 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?