|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/13 [chat]
28.11.2013 7:14:09   
sneza24
Dobro jutro.
Ja ne radim do utorka nema posla i sad umesto da spavam ja se probudila i vilenim već odavno, eh šta je navika. Kad neko vreme ustaješ rano navikneš se i onda kad ne ideš na poso probudiš se rano.
Ja od kako sam počela da radim ne stižem na rr uopšte da pišem s vremena na vreme pročitam šta pišete.
Imam jedan problem i treba mi savet. Naime D je počeo zadnja 2 meseca da trpi kad mu se piški nego tek kad upiša gaće onda se seti da treba da piški. Ja mu stalno pričam da treba na vreme da ide u wc ali on kao da ne sluša. Da li je to zato što se zaigra pa zaboravi ili se boji da nešto ne propusti? Sinoć je bio moj brat sa decom i kad su oni otišli vidim da su mu mokre gaće i malo mu prešlo na pidžamu. Ili je možda njegova reakcija na to što sam počela da radim (a počela sam u julu)? Neznam šta da radim sa njim. Mame dajte neki savet svaki je dobro došao!

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1651
28.11.2013 7:15:44   
mama micki
Dobro jutro i od mene, kod nas je noć prošla ok. Zaspala je oko 23:00 i još spava.
Serpice ko zna šta je u tim njihovim malim glavicama, možda ga je nešto uplašilo u snu...
Adulence ako ti je za utehu, nisi jedina, kod mene isti slučaj...pijem kaficu pa ako ne pomogne, popiću panadol...samo da brzo prođe glavobolja, u suprotnom može baš da pokvari dan...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1652
28.11.2013 7:18:11   
adulence
Serpice a da ga ne muci stomak od cvrate hrane videla sam da mu uvodis,a on je baaas mali...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 1653
28.11.2013 7:21:10   
mama micki
Snežo ja sam imala isti problem sa starijom ćerkicom sve do pete godine...ali ona je to radila svesno jer je mrzelo da ustane i prekine igru, ili crtanje, šta već u tom trenutku radi, i to je umela otvoreno da mi kaže "Nisam htela da ustanem dok ne završim crtež". Posle petog rođendana to više nije radila...možda je i tvoje dete u tom fazonu, ko će njih pročitati u potpunosti. A ako je to u pitanju, nemoj da ga grdiš, jer to ne pomaže. Pozdrav!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1654
28.11.2013 7:50:14   
vikiveki
Dobro jutro mame,ja sino' kasno legla ali jutros sam morala rano da ustanem i spremim sina za vrtić.Došao nam deda u goste i ja mu kažem da ne mora da ide u vrtić ali on hoće itako je otišao.Snežo i moj srednji sin je do pre godinu dana tako isto po malo puštao u gaćice i to mu se dešavalo kada se zaigra.Međutim to je postepeno prošlo tj. počeo je da vodi računa o tome.
Viki je otišla u školu i ponela pesnicu koju nam je Ivanka noćas sastavila,rekla sam joj da se obavezno javi da pročita,pesmica je odlična

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1655
28.11.2013 8:39:08   
mama micki
Viki a šta bi sa receptom za pica tortu od hleba?user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1656
28.11.2013 8:45:32   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: mama micki

Viki a šta bi sa receptom za pica tortu od hleba?user posted image

user posted image Bi šta bi, ja zaboravila evo sada ću da pišem

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 1657
28.11.2013 9:11:10   
jole82
Dobro jutro ženskaćiuser posted image
Svima sa glavoboljom želim da ih što pre prođe user posted image
Mi "poranile" jutros....mislim ne spavamo do 10 user posted image

Jel to ovo viki KLIK user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 28.11.2013 9:14:02 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1658
28.11.2013 9:48:57   
vikiveki
Jeste Jole, to je samo što ja neumem to da postavim ovdeuser posted image
Jole da li bi mogla da uđeš u temu Novembarsko raspojasavanje i da prebaciš pesmicu o prvom snegu ,koja je tamo u neku odgovarajuću temu vezanu za domaće zadatke ili stihove

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1659
28.11.2013 9:51:21   
Janncica
Cao drugari.
Evo i nas da castimo za 11 meseci user posted image user posted image user posted image
kod nas je dorucak gotov,ja jos srcem kaficu,a sudovi od sinoc me cekaju u sudoperi. user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1660
28.11.2013 10:02:57   
vikiveki
user posted image Čestitam vam 11 mesec. janice
Mi smo doručkovali i oprali sudove, sda se spremam da nešto malo opeglam

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1661
28.11.2013 10:04:28   
pocahontas
janncice srecna vam mesecnica!! user posted image

zene, ostala mi je onsko masna fleka od pavloviceve masti na novoj svetlo sivoj trenerici, oooodlepila sam, kako bih mogla to da skinemuser posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1662
28.11.2013 10:17:54   
mama micki
Janncice srećan mali rođendan, kako ja to zovem!!!!!user posted image
Poc meni za sve uvek pomogne veniš, probaj.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1663
28.11.2013 10:36:04   
jole82
Janncice user posted image za 11..veliki dečko..sledeći je pravi rođendankouser posted image
viki sad ću da vidim šta i kako
Poc ja to samo vanishem uspem sa svetlo sive..doduše skoro sve moje treše su svetlo siveuser posted image ..sipaš na fleku direkt da odstoiji 15 min, pa onda na pranje...al moj ti je savet da je barem jedan dan nosiš po kuć pa pnda skidanje flekei, jer lakše se skidaju fleke sa nošene garderobeuser posted image

Viki kako se zove tačno pesma...da joj damo imeuser posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 28.11.2013 10:37:00 >

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 1664
28.11.2013 10:43:14   
Misha i Ljisha
Dobar dan. Mi bile na sankanju, opet je malo duze spavala pa je zaspala tek oko 10 i opet mislim da ju je drmnulo uzbudjenje na snegu. Ja joj dala da drzi grudvu juce (a nisam joj stavila rukavice) i drzi ona zenska a danas kad sam joj dala da drzi grudvu prinela ustila i pocela da lizeuser posted image . Svidelo joj se. Jao kako uziva, okacicu slike, slikala nas je sveki pa moram prvo sa njenog telefona da prebacim na svoj pa cu okaciti.

Razmisljam se opasno da dam Dunji salcice sto je sveki pravila da rucka, bas su lepi i mekani i danas.

Mm otisao kod majstora za kola (automehanicara jel hehhee) tako da sveki i ja uzivamo. Nas dve se super slazemo, ali njih dvoje su katastrofalni kad su zajedno. Ja ne znam kako je ona zena njega podigla, ako se tako celog zivota svadjaju.

Direktna veza do poruke: 1665
28.11.2013 10:53:18   
adulence
Janncice cestitamo..pa kad pre,prolete!!!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1666
28.11.2013 11:10:26   
vikiveki
Misho i ljisho kako ga je podigla...pa znaš onu ko se bije taj se voliuser posted image vole se njih dvoje ,mislim na tvog muža i svekrvu i verovatno su isti ,pa se zato samo i svađaju,što bi rekli ljudi udario tuk na luk.Takve su i moja mama i moja sestra,niti mogu zajedno niti mogu jedna bez drugeuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1667
28.11.2013 11:19:22   
jole82
KLIK

Enyoj the silence!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1668
28.11.2013 11:49:05   
Torbica
Cao mamice, evo mene posle kafice sa jednom divnom RR mamicom! user posted image
Ispratila svekrvu pa bi bio red da zalegnem na knjigu, a slogirana sam. Djole je nesto sanjao pa se u 5 probudio, to se desava jako retko, pa ga mm tesio....user posted image Nisam ni zaspala posle..

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1669
28.11.2013 11:49:24   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: pocahontas

janncice srecna vam mesecnica!! user posted image

zene, ostala mi je onsko masna fleka od pavloviceve masti na novoj svetlo sivoj trenerici, oooodlepila sam, kako bih mogla to da skinemuser posted image

Jesi li probavala necim vec da skines?
Ja sam jednu masnu fleku bas sa trenerke skinula obicnim Venisem , mozda i uspe

Direktna veza do poruke: 1670
28.11.2013 11:51:52   
pocahontas
ma nisam jos nicim, samo sam je oprala i sad kad se osusila vidim da stoji flekauser posted image probacu sa venisem....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1671
28.11.2013 11:53:58   
jole82
Poc prvo je nosi po kući pa onda skidaj fleku..pričam ti iz iskustvauser posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 1672
28.11.2013 11:54:19   
vonavoj
meni venis nista ne skida,ili ne znam da ga koristimuser posted image .fleke od mandarina ne skidauser posted image

Direktna veza do poruke: 1673
28.11.2013 11:56:04   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Torbica

Cao mamice, evo mene posle kafice sa jednom divnom RR mamicom! user posted image

user posted image

Fleke od Mandarine se inace tesko skidaju, znam jer devojcice kad jedu uvek moram dva puta prati ali opet skine se .
Ja natopim to mesto Venisem i ostavim da se osusi, pa tek onda u masinu i skoro sve skida!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1674
28.11.2013 12:35:00   
Anoniman
von, moras da potopis, pa protrljas, pa u masinu. mozes i u masinu da dodas malo u prasak vanisha.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here